• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

merhaba kızlar.nasılsınız.ben annemlerdeyım oyuzden fazla gıremıyorum.kalabalık oluyor falan.
cts sperm testı ve dna hasar testı yaptrdık.bugun dna hasar testı cıktı cts de sperm sonucları cıktı.1 ccde 20 mılyon ılerı hareket% 28 yerınde % 27 canlı sperm % 77 morfolojı yıne % 2 cıktı.bugun de hasar testınde sonuc % 29 cıktı.evet yıne cok ama en azından % 42 den az ve en onemlısı % 35 ten az.mıkroda sansım olabılır ınsallah.buna cok sevındım

inşaallah canım hadi hayırlısı olsun

merhaba kızlar.nasılsınız.ben annemlerdeyım oyuzden fazla gıremıyorum.kalabalık oluyor falan.
cts sperm testı ve dna hasar testı yaptrdık.bugun dna hasar testı cıktı cts de sperm sonucları cıktı.1 ccde 20 mılyon ılerı hareket% 28 yerınde % 27 canlı sperm % 77 morfolojı yıne % 2 cıktı.bugun de hasar testınde sonuc % 29 cıktı.evet yıne cok ama en azından % 42 den az ve en onemlısı % 35 ten az.mıkroda sansım olabılır ınsallah.buna cok sevındım

canım gayet ıyı değerlerınız bak bosuna uzdun okadar kendını
artık rahatlaa ve pozıtıf pozıtıf olacağın bahardaa dene
olacak ınsallah cok ıyı sonuçlarr
cok sevındım senın adınaaa
aslında bu değerlerle normal yollada kalabılırsın esınle aynı yerdemısın
koydeyım demıstınde canımm

hıııııııııııııııııııh alındım bidaha gelmicem topiğine:63::63::63::63:

aslında buna en cok kendımı ıandırmaya calısıorum
yanı benımde normal bı rahmım var yumurtalrım var
sıkıntı esımın spermlerınde desemde kendımı boylee garıp hıssedıorum
sankı benım rahmıme embriyo yerleşemes gıbı
yoook kusum kıs anladın sen benıı:)))

aslında buna en cok kendımı ıandırmaya calısıorum
yanı benımde normal bı rahmım var yumurtalrım var
sıkıntı esımın spermlerınde desemde kendımı boylee garıp hıssedıorum
sankı benım rahmıme embriyo yerleşemes gıbı
yoook kusum kıs anladın sen benıı:)))

takılıyom kıs biliyom içindekini ama ben hep diyorum bak sende bi sorun yok geçekten sadece eşinin spermlerde sorun benim hem eşimde hemde benim yumurtalıklarda sorun varken kaldı senin havada karada kalır ama kendini rahat tutu sürekli bebeğe odaklanma transfer sonrası süreklide yatma bak senin şansın inan çok yüksek

inşaallah canım hadi hayırlısı olsun

sagol canım.

canım gayet ıyı değerlerınız bak bosuna uzdun okadar kendını
artık rahatlaa ve pozıtıf pozıtıf olacağın bahardaa dene
olacak ınsallah cok ıyı sonuçlarr
cok sevındım senın adınaaa
aslında bu değerlerle normal yollada kalabılırsın esınle aynı yerdemısın
koydeyım demıstınde canımm

canım inşallah yaa.once sen sonra bız:1:

evet koydeydım sımdı 15 tatıl ben anneme geldım.esım mudur yard yapıyor o okulda olmalı oyuzden benı bırakıp koye gerı döndü.cuma gelecek pazar dönücez yıne .pzt teoman dr. la randevu var.ona gostercez sonucları.bende hormon testlerımı ve smear testımı bır daha yaptrdım pzt yıne nısantasında levent senturk dıye bır prof varmıs kadın dogumcu ona gıdıcez.zaten bu cts adet olmam gerek.pzt de 3. gunu olcak.hem bakar yumurta rezervımede.ne derse uygulıycaz belkı klomen catlatma ıgnesı belkıde asılama.bılemıyorum.bakalım artık.inşallah hepımızın bebıslerı en kısa zamanda gelır yuzlerımız guldurur

merhaba kıslar merkezden aradılar bırazonce
embriyoların hepsı 2. kalıteymıs
bana 3. kalıteler bılıo tutuo fılan dedıler evet bunu bende bılıorum ama
yuzdesı az diğerındede 2. kalıteydi ve olmadı
allahıma bıraktım herseyi ne desem boş
yarına bakalım transfer olacak bı aksılık olmazsa allahın ıznıyle bırazdan yola cıkıoruz
allahıma teslım oldum ne diyim artık bu yasta bu rezervle elımde
basarı yuzdesi ıyı oan embriyolarım yok maalesef
allahım yardımcım olsun ne diyeyeım
hepınızı öptumm transfer olursa haber verırım bişekılde

yarına bakalım transfer olacak bı aksılık olmazsa allahın ıznıyle bırazdan yola cıkıoruz

canım yaa uzulme olacak olduktan sonra her sekılde olur.olmayacaksada 1. kalıte olsa bıle olmaz.Rabbim yazdysa olacaktr.en azından embrıyon var transfer edılecek.

bende 20. gunumde fsh lh prolaktın testlerımı yaptrdım.fsh 7.3 cıktı referans aralıgı 1.79-5.12

lh 12.47 cıktı referans aralıgı 2.30-12.89 yaa kızlar benım hormonlar kafayı yemıs galıba.fsh yuksek cıktı.bakalım adetın 3. gununde nasıl cıkacak.9 ay once adedın 3. gunu fsh 6.5 lh :6.3 cıkmıstı .bu nıye boyle cıktı yaaa offf.dr. yoktu gosteremedım.yorumlarınızı beklıyorum

cnm sakın üzme kendini transfer sırasında besmele çek bol bol dua et son olarakta kendini ve bebeğini allaha emanet et ve inanarak bekle sakın karamsar düşünme bizimde dualarımız seninle.

canım yaa uzulme olacak olduktan sonra her sekılde olur.olmayacaksada 1. kalıte olsa bıle olmaz.Rabbim yazdysa olacaktr.en azından embrıyon var transfer edılecek.

bende 20. gunumde fsh lh prolaktın testlerımı yaptrdım.fsh 7.3 cıktı referans aralıgı 1.79-5.12

lh 12.47 cıktı referans aralıgı 2.30-12.89 yaa kızlar benım hormonlar kafayı yemıs galıba.fsh yuksek cıktı.bakalım adetın 3. gununde nasıl cıkacak.9 ay once adedın 3. gunu fsh 6.5 lh :6.3 cıkmıstı .bu nıye boyle cıktı yaaa offf.dr. yoktu gosteremedım.yorumlarınızı beklıyorum

arkadaşım bence fsh o kadarda kötü değil nelerini okuyoruz burada hormonlara çok takılma bence. sonuçta seninde dediğin gibi olacaksa her şekilde olur.

kuzumseni merak ettim o yzden girdim yani işim çoktu aslımda
bbeişim sakin ol
olcak olursa 2. kaliteyle doğuran ne kadar çok kadın var biliyorsun
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
GİT BEBİŞİNİ AL VE GEL CANIM

canım hiiiiiiiiiiiiiç üzme kendini rahat olki bebişinde huzurlu bi anneye gelsin dualarımız hep seninle buraya bhamileyim yazacaksın inşallah

kızlarrr selam, ya sizi takip etmek çok zor, ben akşam giremediğim için gene bayağı bir kaçırmışım:),

umut inşallah seninde güzel haberin gelecek, pozitif düşünelim tabi, ya insan bir başkasına derken güzelde kendine uygulamaya geldi mi nedense olmuyor off
benimde regl olacakmış gibi karın ağrım başladı, valla korkuyorum 2. gün gitmeye gene negatif birşey duyacağım da başlamıycak diye, offffffffffffffffffff, valla ne stresli bir süreç bu bıktım vall aya 3 senedir.

bir ayağım gitmekten yana bir ayağım korkudan gitmemekten yana, napıcam ben eğer yok gene başlayamayız derseeeeeee nolur azcıkda bana dua edin,

negüzel size gelen giden var benim buralarda kimsem yok ya çok tek başıma kalmışım meğerr:(

canım benim benim doktorum bana bir sürü hastanın embriyo resimlerini göstermişti.. ohoooo ne yamuk yumuk embriyolar bile tutunuyor bir bilsen..
birazcık kendini rahatlatmaya çalış olur mu..
güzel haberlerini bekliyoruz canım..

ya arkadaşım biz zaten tedavi gören kadınlarız boşver takılma hormonlara hemen verirler bi ilaç hepsi düzene girer.. bak ben bir ay doğum kontrol hapı kullandım fsh adetin 3. günü 1,8 çıktı.. aldırma hormonlara..

ya arkadaşım biz zaten tedavi gören kadınlarız boşver takılma hormonlara hemen verirler bi ilaç hepsi düzene girer.. bak ben bir ay doğum kontrol hapı kullandım fsh adetin 3. günü 1,8 çıktı.. aldırma hormonlara..

bende fsh lar 18 lerde kızlar yani bu nasıl inerki yaa acaba kendimi mi kandırıyorum bilemiyorum artık, dr gel dedi gitce ama yani bir de realite var nebilim durdu kafam artık

bende fsh lar 18 lerde kızlar yani bu nasıl inerki yaa acaba kendimi mi kandırıyorum bilemiyorum artık, dr gel dedi gitce ama yani bir de realite var nebilim durdu kafam artık

ya lütfen herşeyin bir çaresi var denenecek bir sürü yöntem var.. sanki herşeyi denedin de bitti mi?
şu hayıt suyu işe yarıyormuş diye duydum onu denesen.. bir de işte ben doğum kontrol hapı kullanıyorum tedavim başlayıncaya kadar o da baskılıyormuş istersen bir doktoruna danış..

ya lütfen herşeyin bir çaresi var denenecek bir sürü yöntem var.. sanki herşeyi denedin de bitti mi?
şu hayıt suyu işe yarıyormuş diye duydum onu denesen.. bir de işte ben doğum kontrol hapı kullanıyorum tedavim başlayıncaya kadar o da baskılıyormuş istersen bir doktoruna danış..

deniyorum canım hemde herşeyi,
hayıt tohumu nun çayını içiyorum , birde özel bir macun karışım var, çeşitli pekmez bal arı sütü kudret narı polen ve özel tohumlardan yapılan,
bakalım bu ay belli olucak hanyayı konyayı göreceğiz :)

Back