• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

canım diğer topicde liste var ama bu topicte tedavisi yakın olana yada isteyene okuyoruz umutunki bitti akşam sanada bi liste oluştururum okuruz ama geneli okuyalım diyo kaçıyo

canım ekliyom ama sonraan yan çizme olmasa bu sefer zor oluyo

anlamadım kız ben mi yan çizdim kim çizdi? ben yan çizmem okurum vallaaa.. e kendine dua isteyen de bi zahmet önce başkalarına okuyuversin di mi ama?

bolunmezler dıye korkuorum kusum yaa amaaa artık uzulmuorum olan oluo nasılsa ben uzulsemde
ayy bu atada bvenle bırlıkte aynı odayı paylaştığımız kadından 60 tane toplamıslarr dedım sen ınsanmısın:))))))))))
ay ben gelip bölecem şimdi kız bölüncek inşallah üzme kendini
hem 60 ne ya ne ohaaaaaaaa valla
üff kaçırdım yineee.. ya bankada çok işim var da giremiyorum 1-2 güne azalır işlerim yine konuşur koklaşırız :)))
ne komşusu beee dizi var kızım..
ay bana dizimi kaldı ya bugün gelenin gidenin haddi hesabı yok bide fayansta kayıp düştüm akşam eşimede söleyemiyom valla korkuma :((((((((( gerçi allahtan ağrım felan yok yoksa mecbur sölicem
ınsallhh kuzumm yaaa
bugun sabaha kadar dua etsem yerıdır
allhım acısın banaaa
aaaa bu arada hurremın kıtabını aldım
moskof carıye hurrem adıı
dızı nnekıı ne hıkayeler varr kıtaptaaa:)))
ay kız tabi dizi neki bize tarih hocası anlatmışrıı feelaket ama aşık oluyo bildiğim kadarıyla gerçekten süleymana
anlamadım kız ben mi yan çizdim kim çizdi? ben yan çizmem okurum vallaaa.. e kendine dua isteyen de bi zahmet önce başkalarına okuyuversin di mi ama?

yok hayatımcım geçen bi arkadaş yazmış okurum diye onunkinide sen okudun

ay bana dizimi kaldı ya bugün gelenin gidenin haddi hesabı yok bide fayansta kayıp düştüm akşam eşimede söleyemiyom valla korkuma :((((((((( gerçi allahtan ağrım felan yok yoksa mecbur sölicem

ay kız tabi dizi neki bize tarih hocası anlatmışrıı feelaket ama aşık oluyo bildiğim kadarıyla gerçekten süleymana

eehhh gelip ben kovucam valla senin bu misafirleri ayol kadın hamile bi rahat bırakalım diye yok beee...
ayy nasıl düştün iş mi yapıyodun yine...

bikerem o süleyman değil
sülümannnnnnnnnnn:1::1::1::1::1::1:

bikerem o süleyman değil
sülümannnnnnnnnnn:1::1::1::1::1::1:

eehhh gelip ben kovucam valla senin bu misafirleri ayol kadın hamile bi rahat bırakalım diye yok beee...

yok canım ya habire biri geliyo kapıyı çalıyo bende muslukta kıvırcık için su dolduruyodum kaba kapı çalınca kolum kaba çarptı su devrildi o anda adım atmış bulundum yapıştım yere :( iş yapmıyom kız zaten erken doğum diyolar bide iş yaparsam hemen doğar çocuk :)

yok canım ya habire biri geliyo kapıyı çalıyo bende muslukta kıvırcık için su dolduruyodum kaba kapı çalınca kolum kaba çarptı su devrildi o anda adım atmış bulundum yapıştım yere :( iş yapmıyom kız zaten erken doğum diyolar bide iş yaparsam hemen doğar çocuk :)

canım dikkat et haaaaaa
allah korusun

ayy kusum bende transferden sonra mutfakta dusmustum popısın ustune:)))))))

valla yaa bune kızılayy cadırına dondu evın kız:))

canım dikkat et haaaaaa
allah korusun
sağol canım amin
ayy kusum bende transferden sonra mutfakta dusmustum popısın ustune:)))))))

valla yaa bune kızılayy cadırına dondu evın kız:))

ah hadi normalde kardeşlerim 15 tatilde bende kalıyo onların bi derdi olmuyo ama kolu komşuda hiç durmuyo yok merdivenci kapı çalar yok bilmem kim kapı çalar ay bitmiyo bu gelenler gelende gitmiyo evden :((((((((((

fkendine naparsan yap ama benim fırfırlı donlu zillime iyi bak..daha dursun o da durduğu yerde daha kalsın içerde.. kızdırmayın beniii:20:

sağol canım amin

ah hadi normalde kardeşlerim 15 tatilde bende kalıyo onların bi derdi olmuyo ama kolu komşuda hiç durmuyo yok merdivenci kapı çalar yok bilmem kim kapı çalar ay bitmiyo bu gelenler gelende gitmiyo evden :((((((((((

yaaa onlar da baklavayı bitirdiydi.. gelip ben de onları oklavayla kovalıycam :)))

ay tontişim ben anca girebildim napim :)))))) misafirler sabaha kadar oturuyo gündüz akşamakadar yatıyolar gündüzde gelen bitmiyo hiç vakit bulamıyom özlüyom sizi mirandadan naber bu arada :)

mırandacık napsın ıyı dınlenmeye calısıo
gormeden ınanamıorum dıo
bakalım b ızde sızın bebeişlrın kardeşlerını arkadslarını yaparız ınsallh kusum
onlada kendı aralrında muhabbet cevırler gorurumuyum o gunlerı acep:)))))

mırandacık napsın ıyı dınlenmeye calısıo
gormeden ınanamıorum dıo
bakalım b ızde sızın bebeişlrın kardeşlerını arkadslarını yaparız ınsallh kusum
onlada kendı aralrında muhabbet cevırler gorurumuyum o gunlerı acep:)))))

ay valla kız düşünseneze bebişlerimiz büyüyo birbrleriyel faceden msnsden böle yazışıyolar arada buluşuyolar :)))))))) felan ayyyyyyyyyy ne güzelllllllllll

Back