• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

ya haklısın da zaten sunuda dusunuyorum bir taraftan ben su anda geld,m 4o hadı oldu doğdu olduk 41 , 42, bu yaş nekadar kaliteli olur bir evladı bir cocugu yetiştirmek için acaba? ömrüm yeter mi? performansım yetermi? ya bazen belim ağrıyor boynum felan ağrıyor, ya diyorum yaşlanıyorum herhade bir de bebek istiyrorum off ne bilim çok karışık durumlar tabiiii
AAA aşkolsun yaniii ne anneanneler torun büyütüyo da sen mi hayatının baharında bakıycaksın. hem şekerim hayat kırkında başlar :))
ayseee kıs snde ısın al gel bız daga vuralım kendımızı
ohh mıs gıbı sumbuller vardır sımdı acmıstır
annemın tavukları var oun cıvcıvlerıne bakıp bakıp aglasalım bı su tavuk kadar olamıoz dıye
yeter sende gel kusum nazenın sende gel tatlımm :)))))))
nurcanım sende kızını gezdırırsınn ohh ne gusel olurr
ay gidelim noluuur.. benim meskenimdağlardır dağlar dağlardır daaaağğğlaaarr..
yoksa ben katil olcam stresten..
kız seni de dövcem haaa yok dondurulmuşu olmayacakmış yok şu yok bu.. işte 5 tane var 1-2 sini koyarlar kalanı dondururlar merak etme.. ya hem dondurulmuş falan gerekmiycek ki sana...kızdırma insanı:20:
ne istiyosun kaç tane olsaydı 30 mu? kızım tavşan mısın sen kaç tane doğurcan?

AAA aşkolsun yaniii ne anneanneler torun büyütüyo da sen mi hayatının baharında bakıycaksın. hem şekerim hayat kırkında başlar :))

ay gidelim noluuur.. benim meskenimdağlardır dağlar dağlardır daaaağğğlaaarr..
yoksa ben katil olcam stresten..
kız seni de dövcem haaa yok dondurulmuşu olmayacakmış yok şu yok bu.. işte 5 tane var 1-2 sini koyarlar kalanı dondururlar merak etme.. ya hem dondurulmuş falan gerekmiycek ki sana...kızdırma insanı:20:
ne istiyosun kaç tane olsaydı 30 mu? kızım tavşan mısın sen kaç tane doğurcan?

bolunmezler dıye korkuorum kusum yaa amaaa artık uzulmuorum olan oluo nasılsa ben uzulsemde
ayy bu atada bvenle bırlıkte aynı odayı paylaştığımız kadından 60 tane toplamıslarr dedım sen ınsanmısın:))))))))))

aaa aşkolsun yaniii ne anneanneler torun büyütüyo da sen mi hayatının baharında bakıycaksın. Hem şekerim hayat kırkında başlar :))

ay gidelim noluuur.. Benim meskenimdağlardır dağlar dağlardır daaaağğğlaaarr..
Yoksa ben katil olcam stresten..
Kız seni de dövcem haaa yok dondurulmuşu olmayacakmış yok şu yok bu.. Işte 5 tane var 1-2 sini koyarlar kalanı dondururlar merak etme.. Ya hem dondurulmuş falan gerekmiycek ki sana...kızdırma insanı:20:
Ne istiyosun kaç tane olsaydı 30 mu? Kızım tavşan mısın sen kaç tane doğurcan?

umutbizimolsun
al sana abla fırçasııııııııııııııı:57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57:

ayşecim nerde yaaaaaaaaaaaaaaaaaa sonra ben çıkıyom o eliyo kaç gündür lak lak yapamadım birazdan omşum gelecek çıkacam gene

üff kaçırdım yineee.. ya bankada çok işim var da giremiyorum 1-2 güne azalır işlerim yine konuşur koklaşırız :)))
ne komşusu beee dizi var kızım..

çüşşş ama şekerim sayı arttıkça kalitesi düşüyor boşver sen..:19:

ıkı tane ebriyosu olmus zaten ıkızmıs ama dusmus 3 aylıkken
dediğin gıbı cok oluncada ıyı değilde
dedım sen nasıl ohhs olmadın dedıkı sadece bıraz fazla agrım oldu okadar:)))9
bu defaa 25 bı tarafta 25 bı tarafta varmıs
18 tane topladılar hepsı catlamassın dıye az ıgne vermısler

vallaaa haaa:))))amanın kıs o 5 embriyom var anlamıss sadece 5ı dollenmıs yanı onlardan bır ıkısıde bolunmıo kıs benım bundan sonrakınde 2 koyulcaktı hayırlısıı napımm yenıden baslarız allahım guc ve saglık verdıkcee :)))

kuzum boş ver 2 tane olsun kaliteli olsun sana sımsıkı tutunsun
yeter ne yapcaksın
hani olsaydı arkada dondursan olurdu ama elinde ne varsa ona bakacaksın nun değerini bilceksin
bak kk de de hayatada öyle insanlar var hiç yumurtası çıkmayan hiç embiryosu olmayan
allahım ol desin gerisi boş
inşşşşşşşşş rabbimin ol dediği zamanın gelmiştir canım
başka türlüsünü düşünme

bolunmezler dıye korkuorum kusum yaa amaaa artık uzulmuorum olan oluo nasılsa ben uzulsemde
ayy bu atada bvenle bırlıkte aynı odayı paylaştığımız kadından 60 tane toplamıslarr dedım sen ınsanmısın:))))))))))

oneeeeeeeee öyleeeeeee:30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30:
Ilk kez duydum 60 tane
ama adanda bir arkadaşa 8 embiryo transfer etmişlerdi ama negatif olmuştu
kız ankrya gitti hamiş şimdi

kuzum boş ver 2 tane olsun kaliteli olsun sana sımsıkı tutunsun
yeter ne yapcaksın
hani olsaydı arkada dondursan olurdu ama elinde ne varsa ona bakacaksın nun değerini bilceksin
bak kk de de hayatada öyle insanlar var hiç yumurtası çıkmayan hiç embiryosu olmayan
allahım ol desin gerisi boş
inşşşşşşşşş rabbimin ol dediği zamanın gelmiştir canım
başka türlüsünü düşünme

ınsallhh kuzumm yaaa
bugun sabaha kadar dua etsem yerıdır
allhım acısın banaaa
aaaa bu arada hurremın kıtabını aldım
moskof carıye hurrem adıı
dızı nnekıı ne hıkayeler varr kıtaptaaa:)))

ınsallhh kuzumm yaaa
bugun sabaha kadar dua etsem yerıdır
allhım acısın banaaa
aaaa bu arada hurremın kıtabını aldım
moskof carıye hurrem adıı
dızı nnekıı ne hıkayeler varr kıtaptaaa:)))

tabiki dua et
ama güzel bir uyku çek dinlen yarına ve dah önemlisi bebişini almya gideceğin güne
DİNÇ GÜZEL ALIMLI OLGUN TEMİZ MİS KOKULARNLA GİT
yaaaaaaaaa güzeldir herhalde hürremin hayatı kadın sultan sülümanıı ele geçirmiş :53::53::53::53:

tabiki dua et
ama güzel bir uyku çek dinlen yarına ve dah önemlisi bebişini almya gideceğin güne
DİNÇ GÜZEL ALIMLI OLGUN TEMİZ MİS KOKULARNLA GİT
yaaaaaaaaa güzeldir herhalde hürremin hayatı kadın sultan sülümanıı ele geçirmiş :53::53::53::53:

daha bu bolumlerde hurrem melek sayırlı neler neler yapacak daha :)))99
ınsallah canımm erencım ıyı haberler versın ınsallah
kıs oda varmnısın yokmusundakı hamdı bey gıbı hiç goremedımyuzunu
hep tlfda konustuk:))))9

Back