- Konu Sahibi umutbizimolsun
- #2.181
kızlar inanamıyorum :))reglendim falan dedim :)) eşim ısrar etmesine rağmen tekrar hcg yaptırmadım.. reglim çok az oldu diye eşim bayaaa ısrarlıydı... bense yeni kararlar atılmıştım :)) hatta fal falan baktırdım ki hayatımda ikinci kez yapıyorum bu işi.. yani eğlencesine... adamcağız 2012 de dogacak cocugun evliliğinin 2. yılında hamile kalacaksın dedi..alt psikoloji yaa..olacağını duymam bile içimi rhatlatmıştı bebek olayına kafayı takmamaya başlamıştım :))
hatta bu ay yumurtlama dönemimi bile hesaplamadım :))
arkadaş vasıtasıyla iş buldum :)) çarşamba başilıyorum falan alışveriş telaşındaydım işte iş için :))
dün gece midem bulandı acile gittik.. dün hava çok soğuktu ya alışerişte üşüttüm diye düşündükk.. ama kusmalarım bitmeyince eşim telaşlandı götürdü..
özel bir hastaneye gittik özel hastaneleri bilirsiniz..yolmak için her testten her şeyden geçirirler en ufak bi şeyde bile :) içimden hatta kızdım altı üstü serum verecekler neler yapıyorlar diye..
ultrasonla mideme baktılar ..midemde anormal bir şey olmadıgını söylediler.. üşütme gibi de gelmiyor dedi dr.. sonra neyse serum verelim yarın uzman drla görüşürsünüz dediler..
sonra hemşire serum takarken dr geldi..gebelik ihtimali var mıı dedi bende anlattım ..hcg 4.1 çıkmıştı fakat sonra reglendim,reglim az oldu dedim .. o zaman seruma bağlamayın bir de gebelik testi yapın dedi ...sonra sonra bomba haber :)) hamilesiniz dedi,döllenmeniz geç olmuş o yüzden üstüne görmüşünüz dedi ..daha yeni dedi hcg niz 2048 dedi :)
hcg 4 olması şüphelendirmişti fakat o kadar beklenti içindeydim ki psikolojik olarak hormonum çıkar diye düşündüm...hatta buraya girmeyi de kesmiştim :)) kendimi etkilemiyim diye..
fakat allaha çok şükür bir bebişim olacak inş ..sağlıklı bir şekilde alırım..rabbim sizlere de nasip etsinnn..
ben yarın işe başlıyorum.. o yüzden giremem artık.. verdiğiniz telkinler için hepinize teşekkür ederim özellikle ebrarcım sanaNT]
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rabbim yeterki vermek istesin
oyleee canımm yaa hayat mucızelerle doluu
belkı bi gun bızede ugrar o mucızeler neden olmasın