• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

canım benim nolur böyel moralini bozma 5 tane döllenmiş hiç de kötü değil ki... bak bana topu topu 5 yumurtam toplandı 4 ü döllendi, ama 2 tanesi 1. kaliteydi..olur yani az olması kaliteli olmayacağı anlamına gelmediği gibi ne kadar kadın 2. kalite embryolarla hamile kalıyor bilmiyor musun?
lütfen böyle yapma boşuna üzme kendini.. hem bizim gibi 2-3 yumurtaya razı kurumuş kadınlara da ayıp oluyor yani :)))

kıslar ben gelıncce kımse olmuo yaa
bılen arkadaslara sorayım sımdı ben cok oturamıorum karnım agrıo
yatark dua okuyabılırmıyım ısmı azam ve tefrıcıye mesela

umutttt canımmm,
bak 31 ocak benimde ev.yıl dönümümdü , bende bir bebek haberi veremiyorum eşime diye üzülüyor kendimi kahrediyorum offf, ama önemli olan bizlerin de sağlığı,
bak önce sana şunu söyliycem naçizane,

1. daha herşey bimiş değil, bu yumurtalardan döllenen illaki çıkar, sen kafanı bunlara takma lütfen,
2. ağrıların olması da normal bende de olmuştu sen kendini iyi tut , sıcak tut ve kafandan olumsuzlukları at lütfen.
3. dua okumaya gelince, o seninle Tanrı arasında bir meditasyon aslında ne şekilde kendini iyi hissediyorsan okursun, asl olan senin kendini belirlediğin süre içinde tamamen ona odaklaman onunla birlilte olmandır.

şimdi at bu negatif duyguları bakalım, güzel haberler alıcaz senden ve diğerlerinden hadi canımm toparlan ve önce kendini düşün lütfen
gülümze bakalımmm birazzz:))

merhaba canlarım
sıze cok ıyı haberler vermek ısterdım ama
yumurtlarım çatladığıda 22 mmden buyuk olduğu ıcın
9 olgun yumurtam cıkmasına ragmen sadece 5i dollenmıs
yarında bıkaç fırre verılır buyuk ıhtımalle
cunku benım sol taraftakı 7 yumurtanın hepsı 21 mm ve ustuydu daha c.tesınden
yanı cok kalıtelı embrıyolarım olamayacak maalesef
rabbımın bır bıldığ vardır dıorum ne dıyeyeımkı
opum 31 ocak yanı evlılık yıldonumuzue denk gelmıstı
cok ınanmıstım herseyın gusel olacağına
ama suan bılmıorum
rabbıme sığındım artık eşim cok uzuluo kendımımı toplıım onumu sasırdım
ne kadar güçlü olmak zorundayım yarabbım sen güç ver bana

canım hoş geldin
SANA KIZIYORUM BİLİYORSUN DEĞİLMİ BAK BENİM YUMURTAM OLUYOR AMA HİÇ DÖLENMİYOR NEDEN ÜZÜLÜYORSUN
ALLAHIN İZNİ İLE EMBİRYOLARIN ÖNCE HAYATA SONRADA SANA TUTUNACAKLAR SENİ ANNE YAPACAKLA
AMA ÖNCE SEN BİR SİLKELEN ŞU NEGATİFLİĞİ ÜZEREİNDEN AT POZİTİL OLKİ BEBİŞLER NE KADAR GÜZEL SEVİMLİ OLUMLU POZTİF BİR ANNEYE GELECEKLERİNİ BİLSİNLER
BE İNANIYORUM SENİN EMBİRYOLARIN SENİNLE BUŞACAKLAR VE SENİ ANNE YAPACAKLAR
DUALRIM SENİNLEEEEEEEEEEEEE
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:OLACAKSIN

ben de seve seve okurum canım..en makbul dua kulun kul için duasıymış..inşallah birbirimize okuduğumuz dualar kavuşturacak bizi muradımıza..
nurcan patrona söyleyelim hemen sana da yapsın bir liste.. sanırım senin tedavin ayakınlarda değil sıkıştırmadan yavaş yavaş okuruz..

merhaba Ayşe cim,
çok saolun varolun hepiniz:),
ben şu an regl olmayı bekliyorum, geçen ay 8 ınde olmuştum bu ayda 6, 7 felan veya gene 8 i ne denl gelebilir, 2. günü gidicem , fsh e2 felan bakalım ne çıkacak, benim durumum çok parlak değil, rez azlığı var, bu ay reglimde umutlu bişey görmezse dr um valla artık son noktadayım yani tüm ümitlerim tükenmiş oluyor, o yüzden çok endişeliyim aslında ama rahat olmaya çalışıyorum,

otlar, çaylar kürler, hepsi biryere kadar nebilim , işte bekliyorum, yoksa donasyon demişti bahcei o kısmı düşünmek hiçç istemiyorummm

canım benim nolur böyel moralini bozma 5 tane döllenmiş hiç de kötü değil ki... bak bana topu topu 5 yumurtam toplandı 4 ü döllendi, ama 2 tanesi 1. kaliteydi..olur yani az olması kaliteli olmayacağı anlamına gelmediği gibi ne kadar kadın 2. kalite embryolarla hamile kalıyor bilmiyor musun?
lütfen böyle yapma boşuna üzme kendini.. hem bizim gibi 2-3 yumurtaya razı kurumuş kadınlara da ayıp oluyor yani :)))

ben 1 e de razıyım , bir yumurtadan olmadık mı? olsunda iyi olsun inşallah , o yüzden haklısın 5 çok süper bir rakam, üzülmek yerine sakince pozitif duygular beslemek lazım

merhaba Ayşe cim,
ben şu an regl olmayı bekliyorum, geçen ay 8 ınde olmuştum bu ayda 6, 7 felan veya gene 8 i ne denl gelebilir, 2. günü gidicem , fsh e2 felan bakalım ne çıkacak, benim durumum çok parlak değil, rez azlığı var, bu ay reglimde umutlu bişey görmezse dr um valla artık son noktadayım yani tüm ümitlerim tükenmiş oluyor, o yüzden çok endişeliyim aslında ama rahat olmaya çalışıyorum,

otlar, çaylar kürler, hepsi biryere kadar nebilim , işte bekliyorum, yoksa donasyon demişti bahcei o kısmı düşünmek hiçç istemiyorummm

o donasyon biraz kenarda beklesin, 45-46 yaşında da yapılabilir nasılsa.. ondan önce maddi manevi gücünün yettiğince dene bence..
bende de rezerv azlığı ve bir tarafta endometriozis var ayrıca eşimde de morfoloji ve hareketlilik sorunu var. üstelik rahmimde sürekli tekrarlayan sorunlar oluyor..ben de senin gibi bunları düşünmemeye rahat ve umutlu olmaya çalışıyorum.
ottu çaydı işe yarmasa bile insanı psikolojik olarak rahatlatıyor, insan kendini bişey yapmış gibi hissediyor..ben her içtiğimi doktora söylüyorum gülüyor çoğu zaman ama zararı da olmaz diyor..
bekliyoruz bakalım gün ola harman ola.. ama zaman da bir türlü geçmiyor işte..

merhaba Ayşe cim,

valla ayşenin söylediğine katılıyorum donasyon konusunda özelikle ayırca ben bitkilerin işe yaracağına inanıyorum dr ne kadarda aksini idda etselerde
o donasyon biraz kenarda beklesin, 45-46 yaşında da yapılabilir nasılsa.. ondan önce maddi manevi gücünün yettiğince dene bence..
bende de rezerv azlığı ve bir tarafta endometriozis var ayrıca eşimde de morfoloji ve hareketlilik sorunu var. üstelik rahmimde sürekli tekrarlayan sorunlar oluyor..ben de senin gibi bunları düşünmemeye rahat ve umutlu olmaya çalışıyorum.
ottu çaydı işe yarmasa bile insanı psikolojik olarak rahatlatıyor, insan kendini bişey yapmış gibi hissediyor..ben her içtiğimi doktora söylüyorum gülüyor çoğu zaman ama zararı da olmaz diyor..

valla ayşeciğim şifanın nereden geleceği hiiiç belli olmaz
rabbim bilir onun içinde bence ot çöp sap hepside işe yarar :66::66::66::66::66::66::66::66:

umutttt canımmm,
bak 31 ocak benimde ev.yıl dönümümdü , bende bir bebek haberi veremiyorum eşime diye üzülüyor kendimi kahrediyorum offf, ama önemli olan bizlerin de sağlığı,
bak önce sana şunu söyliycem naçizane,

1. daha herşey bimiş değil, bu yumurtalardan döllenen illaki çıkar, sen kafanı bunlara takma lütfen,
2. ağrıların olması da normal bende de olmuştu sen kendini iyi tut , sıcak tut ve kafandan olumsuzlukları at lütfen.
3. dua okumaya gelince, o seninle Tanrı arasında bir meditasyon aslında ne şekilde kendini iyi hissediyorsan okursun, asl olan senin kendini belirlediğin süre içinde tamamen ona odaklaman onunla birlilte olmandır.

şimdi at bu negatif duyguları bakalım, güzel haberler alıcaz senden ve diğerlerinden hadi canımm toparlan ve önce kendini düşün lütfen
gülümze bakalımmm birazzz:))

canım hoş geldin
SANA KIZIYORUM BİLİYORSUN DEĞİLMİ BAK BENİM YUMURTAM OLUYOR AMA HİÇ DÖLENMİYOR NEDEN ÜZÜLÜYORSUN
ALLAHIN İZNİ İLE EMBİRYOLARIN ÖNCE HAYATA SONRADA SANA TUTUNACAKLAR SENİ ANNE YAPACAKLA
AMA ÖNCE SEN BİR SİLKELEN ŞU NEGATİFLİĞİ ÜZEREİNDEN AT POZİTİL OLKİ BEBİŞLER NE KADAR GÜZEL SEVİMLİ OLUMLU POZTİF BİR ANNEYE GELECEKLERİNİ BİLSİNLER
BE İNANIYORUM SENİN EMBİRYOLARIN SENİNLE BUŞACAKLAR VE SENİ ANNE YAPACAKLAR
DUALRIM SENİNLEEEEEEEEEEEEE
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:OLACAKSIN

canımm arkadaslarım kaderdaşlarım hepınız cok haklısınız ama
benım asıl uzulduğum benım dedıklrıne gore rezervım gayte ıyı
yumurtalıklarım ıyı cvp verıo
ama elımde ancak bıkaç tane embriyo oluo gecen defa hadı dedım kendı kendıne çatlamıslardı
ondan 2. kalıte oldular az oldu fılan ama şimdi bastan adam gıbı basladık yaa
yanı benım durumumda olan kadınların en az 3 denemelık dondurulmus embriyosu oluo
benımde olması lazım bakıldığında ama gecenkı tedavımdede
pazar bakmadıkları ıcın çatlayabıleceğini farketmedıler
bu defada pazar bakmadılar olgunlaştıkalrını farketmedıler aynı perdee yaa sonuda aynı olacak dıye korkuorum sımdı bana doyumsuz dıyebılrısınız ama ben 27 yasındayım herseyım superken
neden boyle oluo bu defa cok olumluydum ama yok yıne yolunda gıtmıo gibi
bu defa olmazsa bıle baharda donmuslarla denerım dıyıp kendımı rahatlatıyordum
ama buyuk ıhtımalle olmıcak yaza bastan tekrar bunları yasaam gerekecek
ranbbım neylerse gusel eyler ertık teslım oldum napayım canlarım cok sagolun desteğınız ıcın

ama elımde ancak bıkaç tane embriyo oluo gecen defa hadı dedım kendı kendıne çatlamıslardı
yanı benım durumumda olan kadınların en az 3 denemelık dondurulmus embriyosu oluo
bu defada pazar bakmadılar olgunlaştıkalrını farketmedıler aynı perdee yaa sonuda aynı olacak dıye korkuorum sımdı bana doyumsuz dıyebılrısınız ama ben 27 yasındayım herseyım superken
ranbbım neylerse gusel eyler ertık teslım oldum napayım canlarım cok sagolun desteğınız ıcın

umutcum canım,
sen daha çok genceciksin ne kadar güzel bir yaşdasın umudu kaybetmek için çooookkkkkkkkk erken:)),
bak ben 40ımdayın, ve durumum cok daha kritik ama işte herseyi deniyoruz,
birşey diyeceğim sana, acaba gittiğin dr ve merkezi mi değiştirsenki? nebilim yaşın ve yumurta rezervin gayet iyi, illaki olur birkere buna kafanı takma ama, seni üzmeden olsa tabi daha güzel olur,
adana da sın sen anlaıyorum acaba istanbula gelme şansınız yokmu bir de buraları denesen çok iyi hocalar var bu konuda ?
hadı sıkma canını daha herşey bitmiş değillllllllll:) bak bana bir yumurta olsun benim olsun diyorum :)))))))))))))))))))))))

ondan 2. Kalıte oldular az oldu fılan ama şimdi bastan adam gıbı basladık yaa

canım bak bende bezeri şeyler yaşıyorum razaervim çok iyi iyi sayıda yumurtam oluyor ama olgun yumoş 3.5 tane ve embiryo 1 2 tane
neler hisetiğini çok iyi anlaıyorum aynı yoldan geçiyoruz neden bu sefer olcak dondurlumuşlara ihitiyacım kalmayacak demiyorsun
ne olur olumlu düşün
negatif düşünceyi at kafandan iinnnnnnnşşş dondurumuşa falan hiç gerek kalmadan seni anne yapacaklar
yarın arayıp kalitesi hakında bilg verecekle r
inşş hepside 1. Kalitede ilerler

merhaba Ayşe cim,

canımm dua olayına gelınce ısmı azam duası cok makbulmus oku ıstersen ben hepınızı dualarımın ardına eklıorum zaten
aynı gunmu evlenmeısız ne gusel canım yaa bızde duygulandık
ağlaştık eşimlee rabbım duysun yakarıslarımızı
ben soyle bı savunma mekanızması kullanıorum
dıyelımkı bişeyin olmasını ıstıorum olması ıcın dua edıorum ama
olmazsada soyle yaparım dıyee kendımı hazırlıyorum
bu kez cok uzulmemın nedenı dondurulmusum kalmıcak ve ben kendımı rahatlatamıcam
olmazsa yaza kalacak bastan butun tedavı evrelerını yıne yasıcam dıye strese gırıcem
yanı tarnsfer olursa bekleme evresınde cok rahat olamıcam
napayımm buna sukurler olsunn dıorum yaa hiç bırı dollenemeseydı

ya haklısın da zaten sunuda dusunuyorum bir taraftan ben su anda geld,m 4o hadı oldu doğdu olduk 41 , 42, bu yaş nekadar kaliteli olur bir evladı bir cocugu yetiştirmek için acaba? ömrüm yeter mi? performansım yetermi? ya bazen belim ağrıyor boynum felan ağrıyor, ya diyorum yaşlanıyorum herhade bir de bebek istiyrorum off ne bilim çok karışık durumlar tabiiii

canımm dua olayına gelınce ısmı azam duası cok makbulmus oku ıstersen ben hepınızı dualarımın ardına eklıorum zaten
aynı gunmu evlenmeısız ne gusel canım yaa bızde duygulandık
ağlaştık eşimlee rabbım duysun yakarıslarımızı
ben soyle bı savunma mekanızması kullanıorum
dıyelımkı bişeyin olmasını ıstıorum olması ıcın dua edıorum ama
olmazsada soyle yaparım dıyee kendımı hazırlıyorum
bu kez cok uzulmemın nedenı dondurulmusum kalmıcak ve ben kendımı rahatlatamıcam
olmazsa yaza kalacak bastan butun tedavı evrelerını yıne yasıcam dıye strese gırıcem
yanı tarnsfer olursa bekleme evresınde cok rahat olamıcam
napayımm buna sukurler olsunn dıorum yaa hiç bırı dollenemeseydı

ay kıyamam sanaaaa:),
bak ne diycem, dondurulmuşa çok bel bağlama olursa olsun ama herzaman tazesi daha makbul bu bir,
evet aynı süreçleri yaşamak çok yoruyor bende ıkı defa maalesef yaşadım hamile kalıpda 7, 8, . haftada kaybetmek çok daha fena bir durum,
ama bak gene başlamak için neler yapıyorum, süreç çok sevimsiz haklısın, beklenti, heyecan, hayal kırklığı felan offf diyorsun ama napalım işte buda bizim sınavımız herhalde yani evrendeki herşey bir sebep sonuç ilişkisine bağlı ya,
bağzen gıpta ediyorum, bir tanıdğım yeni evlenmişti 5 aylık hamile, yaşı 25 tabi, yani hoopp diye olan oluyor, yani artık çok kafa yormamak lazım, biraz kendini rahat bırak bakalım stresss yokkkkkk tamam mııııı??

umutcum canım,
sen daha çok genceciksin ne kadar güzel bir yaşdasın umudu kaybetmek için çooookkkkkkkkk erken:)),
bak ben 40ımdayın, ve durumum cok daha kritik ama işte herseyi deniyoruz,
birşey diyeceğim sana, acaba gittiğin dr ve merkezi mi değiştirsenki? nebilim yaşın ve yumurta rezervin gayet iyi, illaki olur birkere buna kafanı takma ama, seni üzmeden olsa tabi daha güzel olur,
adana da sın sen anlaıyorum acaba istanbula gelme şansınız yokmu bir de buraları denesen çok iyi hocalar var bu konuda ?
hadı sıkma canını daha herşey bitmiş değillllllllll:) bak bana bir yumurta olsun benim olsun diyorum :)))))))))))))))))))))))
canım ben adanaya bıle 3.5 saat uzaklaıktayım gıdıp gıdıp gelıorum tedavı boyunca
benım ıcın en kolay kısmı maddı boyutu..
eşim tedavi sırasında cok streslı oluo ve benıde strese sokuo
bu asamaları bu kadar stresle bı daha nasıl yasarım dıye korkuorum
yoksa ne ıgne yemek ne gıdıp gelmek hiçbiri zor gelmıo
ben bıle bu kaar travmayı ben yasadığım halde daha dık duruorum strese gırmıorum
ama ounun suratu asılınca bende dusuorum maaelesef
ama yapacak bısey yok denemek gerekıosa denıcez
dediğin gıbı merkezın cok hatası var
22 mmden sonra catlayan yumurtalar dollenmez
benım en az 7 yumurtam daha o gunden bu boydaydıkı 2 gun sonra çatladı 25 mm fılan olmustur
kesınlıkle yaza gurgan klınık dusunuyorum denediğim merkezde cok pozıtıf alan oldu ama
bana uymadı ıyı gelmedı
herseyın hayırlısı canım buna sukur napayımm
canım bak bende bezeri şeyler yaşıyorum razaervim çok iyi iyi sayıda yumurtam oluyor ama olgun yumoş 3.5 tane ve embiryo 1 2 tane
neler hisetiğini çok iyi anlaıyorum aynı yoldan geçiyoruz neden bu sefer olcak dondurlumuşlara ihitiyacım kalmayacak demiyorsun
ne olur olumlu düşün
negatif düşünceyi at kafandan iinnnnnnnşşş dondurumuşa falan hiç gerek kalmadan seni anne yapacaklar
yarın arayıp kalitesi hakında bilg verecekle r
inşş hepside 1. Kalitede ilerler

aynen canımm benım yukarda yazdığım gıbı pazar bakmadıkalrı ıcın boyle oldu
2 tedavımdee maalesef artık baska merkezde deıcem ankarada buyuk ıhtımalle

canım ben adanaya bıle 3.5 saat uzaklaıktayım gıdıp gıdıp gelıorum tedavı boyunca
benım ıcın en kolay kısmı maddı boyutu..
Eşim tedavi sırasında cok streslı oluo ve benıde strese sokuo
bu asamaları bu kadar stresle bı daha nasıl yasarım dıye korkuorum
yoksa ne ıgne yemek ne gıdıp gelmek hiçbiri zor gelmıo
ben bıle bu kaar travmayı ben yasadığım halde daha dık duruorum strese gırmıorum
ama ounun suratu asılınca bende dusuorum maaelesef
ama yapacak bısey yok denemek gerekıosa denıcez
dediğin gıbı merkezın cok hatası var
22 mmden sonra catlayan yumurtalar dollenmez
benım en az 7 yumurtam daha o gunden bu boydaydıkı 2 gun sonra çatladı 25 mm fılan olmustur
kesınlıkle yaza gurgan klınık dusunuyorum denediğim merkezde cok pozıtıf alan oldu ama
bana uymadı ıyı gelmedı
herseyın hayırlısı canım buna sukur napayımm

aynen canımm benım yukarda yazdığım gıbı pazar bakmadıkalrı ıcın boyle oldu
2 tedavımdee maalesef artık baska merkezde deıcem ankarada buyuk ıhtımalle

kuzum inşşşşşşşşşşş gerek kalmayacak
ama ankr ünverstesindede başarılı işler yapılıyor

kuzum inşşşşşşşşşşş gerek kalmayacak
ama ankr ünverstesindede başarılı işler yapılıyor

ozelde yaptırıcam cnm cunku unı hastanelerınde
pazar bakmıolar benım ıkı tedavımde de pazar bakılmadığı ıcın
sorunlar cıktı halbukı ozellerde 14 mmden sonra her gun kontrol oluo
kıı benım bı olumusz denemem vardı ıptal olan bı tedavım vardı
fakat pazar kımse olmadığı ıcın p.tesıye kaldım vee butun emekler cope gıttı
pazar gunu guselım 18 mmlıklık yumurtalrım p.tesı 22 oldu gıttı iştee kızdığım buu
napayımm rabbım bana boylesını uygun gormuss bana boyun egmek duser sukurler olsun
dıorum yınede allahım affetsınn yanlış cumleler kurduysamda
bu arada baskantte asla lafım yok bana ıyı gelemdı
benım cok hızlı gelısıo yumurtalrım cok ıyı takıp edılmelıyım
ama okadar kalabalık bı merkezde bu mumkun olmuo

ben buralardayım bi kaç gün giremedim epeyi kaynatmışsınız ama bu saatlerde kimse olmuyo ama
caanım göremedim mesajını kusura bakma
hanımlarrrr,
2 gün giremedim ama maşallah yetişmek size mümkün değil:) nasıl takip edeceğim taa nelerderden gerilerden okudum yazdıklarınızı,
bence güzel gelişmeler yumurtalarınız toplanıyor çıkıyor, herşey güzel olacak inanın buna ne güzel dua da okuyorsunuz, burada benim bu işleri yapacak hiç kimselerim de yok ne güzel çok hoş bir kollektif çalışma burası,

dün evlilik yıldönümüzdü eşimle, ya bir süpriz bekliyorsun bana soruyor nereye götirim sene yemeğe diye , ya bir kerede sen yap bi rez neresi olursa olsun yeterki ben bilmeyim de süpriz olsun , bir çiçek felan olsun off ya, ama sorsan çok seviyor da birici aşkıymışımda felan filan,

cumada doğum günüm bakalım onu ne yapacak:)??

sevgiler hepinizeeeee,
canım erkekler hep böledir genelde napiyim diye sorarlar pek kendi akıllarınca düşünmezzler ama olsun en azından hatırlıyor hatırlamayanıda var
ya çok müteşekkir kalırım, bana bugüne kadar hiç kimse böyle bir yardım yapmadı, zaten yapacak bir çevremde yok , kimseye söyleyemem bunu biliyorsun,
bende okurum kim için gerekiyorsa, çok müthiş birşey buuuuu:), gözlerim doldu inankiii...
canım diğer topicde liste var ama bu topicte tedavisi yakın olana yada isteyene okuyoruz umutunki bitti akşam sanada bi liste oluştururum okuruz ama geneli okuyalım diyo kaçıyo
ben de seve seve okurum canım..en makbul dua kulun kul için duasıymış..inşallah birbirimize okuduğumuz dualar kavuşturacak bizi muradımıza..
nurcan patrona söyleyelim hemen sana da yapsın bir liste.. sanırım senin tedavin ayakınlarda değil sıkıştırmadan yavaş yavaş okuruz..
canım ekliyom ama sonraan yan çizme olmasa bu sefer zor oluyo
merhaba canlarım
sıze cok ıyı haberler vermek ısterdım ama
yumurtlarım çatladığıda 22 mmden buyuk olduğu ıcın
9 olgun yumurtam cıkmasına ragmen sadece 5i dollenmıs
yarında bıkaç fırre verılır buyuk ıhtımalle
cunku benım sol taraftakı 7 yumurtanın hepsı 21 mm ve ustuydu daha c.tesınden
yanı cok kalıtelı embrıyolarım olamayacak maalesef
rabbımın bır bıldığ vardır dıorum ne dıyeyeımkı
opum 31 ocak yanı evlılık yıldonumuzue denk gelmıstı
cok ınanmıstım herseyın gusel olacağına
ama suan bılmıorum
rabbıme sığındım artık eşim cok uzuluo kendımımı toplıım onumu sasırdım
ne kadar güçlü olmak zorundayım yarabbım sen güç ver bana
ay canım nolmuş olsun benimde 8 toplandı kala kala 4 kaldı bide 2. gün transfer edildi dayanmazlar diye neden üzülüyonuz rabim ol derse olur nolur sende eşinde üzülmeyin tutar Allahımın izni hayatım nolur üzülme
ahh kusum umuta rahat yokkı
cok ağrım vardı bugun ama eskı okuluma gıttık ordan ilişiğimi kestım
sonra geldık yenı okula başlangıç yaptım yenı geldık eve sabahtan berı
yengec gıbı yururorum dık duramıorum daha cok agrıo karnım
yarın tekrar gıdecez adanaya 5.gune bekletmeyeckler cunku
ellerınde bı kaç tane embriyo olacak olursa
dınlenemdım bıle kusum allahımdan razıyımsıkayetcı değilim
yeterkıı bebeiği yada bebeklerımı yollasın hatyırlısıyla
ben butun acıları cekerım dayanırım
canım rahat olsen olucak bukez hayatım diceksinki sıpana aaaaaaah aaaaaaaah neler çektim sana sahip olacam diye diceksin :))))))))
kıslar ben gelıncce kımse olmuo yaa
bılen arkadaslara sorayım sımdı ben cok oturamıorum karnım agrıo
yatark dua okuyabılırmıyım ısmı azam ve tefrıcıye mesela

okuyabilirsin canım seninki özür sayılır

ay kıyamam sanaaaa:),
bak ne diycem, dondurulmuşa çok bel bağlama olursa olsun ama herzaman tazesi daha makbul bu bir,
evet aynı süreçleri yaşamak çok yoruyor bende ıkı defa maalesef yaşadım hamile kalıpda 7, 8, . haftada kaybetmek çok daha fena bir durum,
ama bak gene başlamak için neler yapıyorum, süreç çok sevimsiz haklısın, beklenti, heyecan, hayal kırklığı felan offf diyorsun ama napalım işte buda bizim sınavımız herhalde yani evrendeki herşey bir sebep sonuç ilişkisine bağlı ya,
bağzen gıpta ediyorum, bir tanıdğım yeni evlenmişti 5 aylık hamile, yaşı 25 tabi, yani hoopp diye olan oluyor, yani artık çok kafa yormamak lazım, biraz kendini rahat bırak bakalım stresss yokkkkkk tamam mııııı??

haklısın canım ama dondurulmus embriyoyla hamıle kalan cok arkadsımız var
bende gıdeyım annemın evınee çiftlık evlerı var
ordakı tavukları bakıp bakıp kıskanıım cıvcıvlerını gezdırrıken :)))
napayım artıkk allahım sabırlar versın

ayseee kıs snde ısın al gel bız daga vuralım kendımızı
ohh mıs gıbı sumbuller vardır sımdı acmıstır
annemın tavukları var oun cıvcıvlerıne bakıp bakıp aglasalım bı su tavuk kadar olamıoz dıye
yeter sende gel kusum nazenın sende gel tatlımm :)))))))
nurcanım sende kızını gezdırırsınn ohh ne gusel olurr

Son düzenleme:

bak kıızı yorum ne teslimi öle kolaymı teslim olmak yok öle böle tamam merkezin hatalı benim merkez sigorta olmasına rağmen bayram seyran hafta sonu demedi hergün mutlaka baktılar bendede polikistik over var ondan yumurtaalar yavaş çalışıyo fazla yumurtam olmadı deminde yazdım sadece dört tane kaldı oda 5. günü beklese hayatta dayanmazdı yani bak üzme kendinni lütfen iyi düşün inşallah meleğimizi alıp geleceksin dualarım hep seninle canım

Back