• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

kıslar ben geldımm yumurtalarım toplandı
gusel gusel döölenırler gusel gusel kalıtelı kalıtelı bolunurler ınsallah
evımdeyım sonunda yorgunum bıraz
hadi hayırlı olsun hepsi en iyi şekilde döllensinde bebişimiz bize gelsin
ay asıl ben kıyamam sen hamile hamile otur evinde boşver..birazdan biter çıkarım zaten..
hayır efendim öbürgün değil taaa beşinci gün transferi olacak heeepsi döllenecek hepsi 5 kadar büyüyecek..

inşallah canım hepsi kocaman kocaman bin hücreli olsun inşallah.. :)))

ay canım benim sende yorulma kız yeni ileştin
ay yeterki 5. gün emriosu olsun inşallahta 2 tane koyarlar bazı doktorlar koyuyomuş ay ne güzel olur :)))))):54:

umutbizim olsuna okunacak tefriciyeler

nurcan 2000----------okundu
ayşe 500-------------okundu
yeter 500------------okundu
umut 500------------okundu
miranda 444--------okundu

bitek
herzaman_seninle 500
kaldı

Son düzenleme:
hadi hayırlı olsun hepsi en iyi şekilde döllensinde bebişimiz bize gelsin
ay canım benim sende yorulma kız yeni ileştin
ay yeterki 5. gün emriosu olsun inşallahta 2 tane koyarlar bazı doktorlar koyuyomuş ay ne güzel olur :)))))):54:
ahh hem de ne güzel olur.. benim doktor koyuyor 2 tane inşallah olur 2 tane yumurtam da koyabilir.. içimde bir korku var ya hiç yumurtam olmazsa.. zaten bir türlü başlayamıyoruz tedavime.. offf korkuyorum sanki ters giden bişey var çok ağrım ve çok kanamam var..

kıslar ıkıde bı gıdıo kkda sorun var heralde
herzamanla senınlee yarısını okudum tammalıcam ama koyde olurum sıze haber vremem demıstı nurcancım heopınıze ıyı dıleklerını ıcın tesekkur ederım canlarımm allah razı olsun hepınızden

herzamanla senınlee yarısını okudum tammalıcam ama koyde olurum sıze haber vremem demıstı nurcancım heopınıze ıyı dıleklerını ıcın tesekkur ederım canlarımm allah razı olsun hepınızden

has arayınca bizede haber ver
merak ederiz

kıslar ben geldımm yumurtalarım toplandı
gusel gusel döölenırler gusel gusel kalıtelı kalıtelı bolunurler ınsallah
evımdeyım sonunda yorgunum bıraz

canım çok sevindim hakkında hayırlısı inş hadi bakalım anne olmaya az kaldı senin kocaman gobişli olmanın haberinide alırız hayırlısı ile bol bol dua oku çok dolaşma transferden sonra canım çok dikkat et kendine bende dua ederim sana inş hayırlı haberlerini dört gözle bekliyorum

ahh hem de ne güzel olur.. benim doktor koyuyor 2 tane inşallah olur 2 tane yumurtam da koyabilir.. içimde bir korku var ya hiç yumurtam olmazsa.. zaten bir türlü başlayamıyoruz tedavime.. offf korkuyorum sanki ters giden bişey var çok ağrım ve çok kanamam var..
kız nedemek ya olmazsa olucak inşallah bikere olmadı diye hep ölemi olcak kızarım bak benim bi arkadaşımında ilk denemede sadece 1 tane 2. kalite olmuştu 2. denemede donurulacaklar bile vardı gerçi arkadaşımın tüpleri tıkalı 2. denemede tutmadı ama sende öle bi sıkıntı yok yumurata lazım bitek gerisini düşünme okadar çok ymurtan olcakki dondurulacak garantiye alınacak yumurtan bile kalacak onlarlada bebişin kardeş yapıcan
biliyorum canım birtirceni ama olsun ben teyit edimde :))))))))
2 dakikayla kaçırdım seni :((( halbuki ne iyi gelirdin bana çok morale ihtiyacım var çooook...

canım ne sıkıyon kendini sen yaaaaaaaaaa

kız gider boğarım ben bu adamı.. demin aradım aklım sıra bu haftasonu histereskopi olcam ya bana taaa ayın 19unda gel o zaman yapalım dedi.. ay bekle bekle menapoza gircem :))) :(((

kız gider boğarım ben bu adamı.. demin aradım aklım sıra bu haftasonu histereskopi olcam ya bana taaa ayın 19unda gel o zaman yapalım dedi.. ay bekle bekle menapoza gircem :))) :(((

HAYATIM ACELE ETME VARDIR Bİ HAYIR sabret canım nolur üzme kendini yakında olacak inşallah ne varki 19 undan sonra herşey güzel olacak inşallah

Selamlar kızlar ıyı geceler napıyorsunuz bakalım??
Umutbızımolsun gecmıs olsun oncelıkle.Insallah yumurtalarının hepsı guzel guzel dollenır ve en kalıtelı embrıyolar olusur:)Kac tane toplandı canım ?Bana ozelden cebını yazarmısın dedım ama sanırm gormedın??

Ayse senın o tatlı kedini(evladını) yerim çok tatlıymış yaa:)Bu arada BUrsa da cok ıyı bır merkz ve doktor varmıs dıye duydum dogrumu acaba??

HAYATIM ACELE ETME VARDIR Bİ HAYIR sabret canım nolur üzme kendini yakında olacak inşallah ne varki 19 undan sonra herşey güzel olacak inşallah

21 i benim doğum günüm daha da başlamazsa tedavime... zati hap kadar adam ısırırım kafasını..elimde kalır vallah..
amaaan boşver beni delirdim yine geçer bikaç güne..senden naber?bugün yazamadaım hiç işim bitince de site bozuktu giremedim.

Back