- Konu Sahibi umutbizimolsun
- #2.081
çiğdeeeeem çiğdeeeemm sen naaptın? toplandı mı yumurtalar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi hayırlı olsun hepsi en iyi şekilde döllensinde bebişimiz bize gelsinkıslar ben geldımm yumurtalarım toplandı
gusel gusel döölenırler gusel gusel kalıtelı kalıtelı bolunurler ınsallah
evımdeyım sonunda yorgunum bıraz
ay asıl ben kıyamam sen hamile hamile otur evinde boşver..birazdan biter çıkarım zaten..
hayır efendim öbürgün değil taaa beşinci gün transferi olacak heeepsi döllenecek hepsi 5 kadar büyüyecek..
inşallah canım hepsi kocaman kocaman bin hücreli olsun inşallah.. :)))
çiğdemdevardı değilmi giremedikki merakımız giderelim :96::96::96::96:
canım yaaaa evet ondan hiç ses yok gerçi kaç saat siteye giremedik
ahh hem de ne güzel olur.. benim doktor koyuyor 2 tane inşallah olur 2 tane yumurtam da koyabilir.. içimde bir korku var ya hiç yumurtam olmazsa.. zaten bir türlü başlayamıyoruz tedavime.. offf korkuyorum sanki ters giden bişey var çok ağrım ve çok kanamam var..hadi hayırlı olsun hepsi en iyi şekilde döllensinde bebişimiz bize gelsin
ay canım benim sende yorulma kız yeni ileştin
ay yeterki 5. gün emriosu olsun inşallahta 2 tane koyarlar bazı doktorlar koyuyomuş ay ne güzel olur :))))))
evet yaaaaaaaa keşkem telefonu olsaydı birimizde yaaaaaaaaaaa
galiba evinde net yok eğer raporluysa işe de gitmiyordur.. biraz zor haber alırız ((
neyse canlarım ben cıkayım ağrım var bayagı
kımse yok pek gıremıosunuz heralde sıtede bakım var deyıp duruo:))
cok öptumm
kıslar ben geldımm yumurtalarım toplandı
kıslar ıkıde bı gıdıo kkda sorun var heralde
herzamanla senınlee yarısını okudum tammalıcam ama koyde olurum sıze haber vremem demıstı nurcancım heopınıze ıyı dıleklerını ıcın tesekkur ederım canlarımm allah razı olsun hepınızden
kıslar ben geldımm yumurtalarım toplandı
kız nedemek ya olmazsa olucak inşallah bikere olmadı diye hep ölemi olcak kızarım bak benim bi arkadaşımında ilk denemede sadece 1 tane 2. kalite olmuştu 2. denemede donurulacaklar bile vardı gerçi arkadaşımın tüpleri tıkalı 2. denemede tutmadı ama sende öle bi sıkıntı yok yumurata lazım bitek gerisini düşünme okadar çok ymurtan olcakki dondurulacak garantiye alınacak yumurtan bile kalacak onlarlada bebişin kardeş yapıcanahh hem de ne güzel olur.. benim doktor koyuyor 2 tane inşallah olur 2 tane yumurtam da koyabilir.. içimde bir korku var ya hiç yumurtam olmazsa.. zaten bir türlü başlayamıyoruz tedavime.. offf korkuyorum sanki ters giden bişey var çok ağrım ve çok kanamam var..
biliyorum canım birtirceni ama olsun ben teyit edimde :))))))))kıslar ıkıde bı gıdıo kkda sorun var heralde
herzamanla senınlee yarısını okudum tammalıcam ama koyde olurum sıze haber vremem demıstı nurcancım heopınıze ıyı dıleklerını ıcın tesekkur ederım canlarımm allah razı olsun hepınızden
2 dakikayla kaçırdım seni (( halbuki ne iyi gelirdin bana çok morale ihtiyacım var çooook...
kız gider boğarım ben bu adamı.. demin aradım aklım sıra bu haftasonu histereskopi olcam ya bana taaa ayın 19unda gel o zaman yapalım dedi.. ay bekle bekle menapoza gircem :))) ((
HAYATIM ACELE ETME VARDIR Bİ HAYIR sabret canım nolur üzme kendini yakında olacak inşallah ne varki 19 undan sonra herşey güzel olacak inşallah