• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

Nurcancım uzun olur mu hıc heyecanla okudum tum yasadıklarını.Ilk bebegın ıcın cok uzuldum.Ama inşallah kızın sağlıkla doğar ve inşallah zamanında doğar.Boyle mutluluk hıkayelerı okuyunca ınanılmaz motıve oluyor gercekten.Bızde durmak yok yola devam...

Nurcancım uzun olur mu hıc heyecanla okudum tum yasadıklarını.Ilk bebegın ıcın cok uzuldum.Ama inşallah kızın sağlıkla doğar ve inşallah zamanında doğar.Boyle mutluluk hıkayelerı okuyunca ınanılmaz motıve oluyor gercekten.Bızde durmak yok yola devam...

sağol canım inşallah ben kızızma sizde bebişlerinize sağ sağlim kavuşursunuz canımm :)))))))

ahhh keske aysecıgım valla gercekten benı anlayan ve dınleyen bır doktorum olmasını bende cok ısterdım:(baskentte ıyı dıyorlar haklısın ama canım devlet hastanesınden farksız muayenelerde en az 3 saat beklıyorsun.stres hat safhada kı bu tedavıde stres cok onemlı dıyorlar.kısmet tabıkı allah ol dedıkten sonra olacak ınsallah.buradan kalktık ılk tedavımızde taaa ıstanbul memorıale gıttıkte ne oldu kı:(((en ıyı merkez dedık hersey bırıncı kalıte dedık ama olmadı.kısmetten otesı yok...

Nurcan sen napıyorsun canım nasılsın?

canım dün bir arkadaşla konuştum oda başkente yaptırmıştı ilk kimyasal oldu ikinci donduluşmuşlarla denedi ondada 9 haftada kalbi durmuş
şimdi istb gidecek (ilk tedavisinide amrikan has yaptımış )diyorki kız yeterrr diyor tavuk yavrusu gibi 3 er 5 er alıyorlar içeriye giyinen soyunan bir birine karışıyor
o strese bir daha giremeyeceğim diyor yavuk yavrusu gibi :60::60::60::60::60:

kızlar merhaba çat kapı topiğinize damladım kusura bakmayın ama benim için yarın önemli birgün dualarınızı eksik etmezseniz sevinirim :14:
Transferin olup olmayacağı belli olacak gerçi hoş benim içimde korku var ama hayırlısı :59:

canım rabbim yardımcın olsun inşşşşşşşşşş

hanımlarrrr,
2 gün giremedim ama maşallah yetişmek size mümkün değil:) nasıl takip edeceğim taa nelerderden gerilerden okudum yazdıklarınızı,
bence güzel gelişmeler yumurtalarınız toplanıyor çıkıyor, herşey güzel olacak inanın buna ne güzel dua da okuyorsunuz, burada benim bu işleri yapacak hiç kimselerim de yok ne güzel çok hoş bir kollektif çalışma burası,

dün evlilik yıldönümüzdü eşimle, ya bir süpriz bekliyorsun bana soruyor nereye götirim sene yemeğe diye , ya bir kerede sen yap bi rez neresi olursa olsun yeterki ben bilmeyim de süpriz olsun , bir çiçek felan olsun off ya, ama sorsan çok seviyor da birici aşkıymışımda felan filan,

cumada doğum günüm bakalım onu ne yapacak:)??

sevgiler hepinizeeeee,

hanımlarrrr,
2 gün giremedim ama maşallah yetişmek size mümkün değil:) nasıl takip edeceğim taa nelerderden gerilerden okudum yazdıklarınızı,
bence güzel gelişmeler yumurtalarınız toplanıyor çıkıyor, herşey güzel olacak inanın buna ne güzel dua da okuyorsunuz, burada benim bu işleri yapacak hiç kimselerim de yok ne güzel çok hoş bir kollektif çalışma burası,

dün evlilik yıldönümüzdü eşimle, ya bir süpriz bekliyorsun bana soruyor nereye götirim sene yemeğe diye , ya bir kerede sen yap bi rez neresi olursa olsun yeterki ben bilmeyim de süpriz olsun , bir çiçek felan olsun off ya, ama sorsan çok seviyor da birici aşkıymışımda felan filan,

cumada doğum günüm bakalım onu ne yapacak:)??

sevgiler hepinizeeeee,

evet burada çok güzel bir bağ ouştu aramızda

evet ben bunadan bir kaçyıl önce tefriciye oktmak istedim rica ettim bir kaç kişiye bazıları bahane buldu bazıları işte fanal yerde kurs var oraya bir 50 100 tl ver onlar oksunlar dediler
ama burada öğle değil ben bütün arkadaşlarım için severek isteyerek okuyorum ve bu dualrın bizi beklediğimize kavuşturacağına çokkkkkkkk inanaıyorum İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

evet burada çok güzel bir bağ ouştu aramızda

evet ben bunadan bir kaçyıl önce tefriciye oktmak istedim rica ettim bir kaç kişiye bazıları bahane buldu bazıları işte fanal yerde kurs var oraya bir 50 100 tl ver onlar oksunlar dediler
ama burada öğle değil ben bütün arkadaşlarım için severek isteyerek okuyorum ve bu dualrın bizi beklediğimize kavuşturacağına çokkkkkkkk inanaıyorum İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

canım inanç çok önemli her ne şekilde olursa olsun, Tanrı , yaradan bizimle bende inanıyorum:)
bende okurum eğer istersen, bu aralar boşum zaten, evde yaymış durumdayım :)

canım inanç çok önemli her ne şekilde olursa olsun, Tanrı , yaradan bizimle bende inanıyorum:)
bende okurum eğer istersen, bu aralar boşum zaten, evde yaymış durumdayım :)

canım burada biz okuyoruz istersen arkadaşlar listeye eklerler

canım burada biz okuyoruz istersen arkadaşlar listeye eklerler

ya çok müteşekkir kalırım, bana bugüne kadar hiç kimse böyle bir yardım yapmadı, zaten yapacak bir çevremde yok , kimseye söyleyemem bunu biliyorsun,
bende okurum kim için gerekiyorsa, çok müthiş birşey buuuuu:), gözlerim doldu inankiii...

ya çok müteşekkir kalırım, bana bugüne kadar hiç kimse böyle bir yardım yapmadı, zaten yapacak bir çevremde yok , kimseye söyleyemem bunu biliyorsun,
bende okurum kim için gerekiyorsa, çok müthiş birşey buuuuu:), gözlerim doldu inankiii...

canım arkadaş gelsin ekler listeye
ne demekk biz hapimiz aynı sıkıntıları yaşıyoruz biz birbirimize destek olmasak bize kim destek olur :70::70::70::70:

DUACI BAŞIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
BAK DUA LİSTESİNE GİRMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR VAR

ben de seve seve okurum canım..en makbul dua kulun kul için duasıymış..inşallah birbirimize okuduğumuz dualar kavuşturacak bizi muradımıza..
nurcan patrona söyleyelim hemen sana da yapsın bir liste.. sanırım senin tedavin ayakınlarda değil sıkıştırmadan yavaş yavaş okuruz..

merhaba canlarım
sıze cok ıyı haberler vermek ısterdım ama
yumurtlarım çatladığıda 22 mmden buyuk olduğu ıcın
9 olgun yumurtam cıkmasına ragmen sadece 5i dollenmıs
yarında bıkaç fırre verılır buyuk ıhtımalle
cunku benım sol taraftakı 7 yumurtanın hepsı 21 mm ve ustuydu daha c.tesınden
yanı cok kalıtelı embrıyolarım olamayacak maalesef
rabbımın bır bıldığ vardır dıorum ne dıyeyeımkı
opum 31 ocak yanı evlılık yıldonumuzue denk gelmıstı
cok ınanmıstım herseyın gusel olacağına
ama suan bılmıorum
rabbıme sığındım artık eşim cok uzuluo kendımımı toplıım onumu sasırdım