• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

mrb canım yeni katılmışşın aramıza tekrar hoş geldin bu resimdeki senmisin
:38:

Merhaba Gullucugum evet aranıza yenı katıldım sayılır.Genellıkle seyhan baskentte deneyenler topıgındeydım ama artık sızlerleryım:))Resımdekı ben ve esım canım.Genellıkle herkes avatar kullanıyor profıl resmı olarak ama ben boylesını daha dogal buldum:)))))

yaaa çocouk muyum kızım ben beni uyutup uyutup muhabbet ediyosunuz?:19::19:
bi çaldırıverin uyumuyosam gelirim..
kadın çatlamayla bozdu kafayı yaaa çatlamıycak diyoruz yok akıntı yok bilmem ne.. hayırlısıyla toplasalar şu yumurtalarını da rahatlasan yani..
yaa ne biçim laflar onlar öyle künefeler baklavalar.. benim deli doktor hamile kalırsan laldığın kiloyla doğuracaksın senin depo sağlam kusura bakma seninki depodan yesin hatta bu depodan 3 çocuk doğar dedi bana yaaaaa...
şimdi umutcum senin opu ptesi dimi?
çiğdem senin de ptesi salı opu vardı galiba?
hadi Allah yardımcınız olsun dopdolu bi sürü yumoşunuz olsun..

Merhaba Gullucugum evet aranıza yenı katıldım sayılır.Genellıkle seyhan baskentte deneyenler topıgındeydım ama artık sızlerleryım:))Resımdekı ben ve esım canım.Genellıkle herkes avatar kullanıyor profıl resmı olarak ama ben boylesını daha dogal buldum:)))))

hahaa benimki de tek evladımın resmi... kedi annesiyim ben kedi annesiiii:52:

kadın çatlamayla bozdu kafayı yaaa çatlamıycak diyoruz yok akıntı yok bilmem ne.. hayırlısıyla toplasalar şu yumurtalarını da rahatlasan yani..
yaa ne biçim laflar onlar öyle künefeler baklavalar.. benim deli doktor hamile kalırsan laldığın kiloyla doğuracaksın senin depo sağlam kusura bakma seninki depodan yesin hatta bu depodan 3 çocuk doğar dedi bana yaaaaa...

ayy canımm valla karnımın ıcınde fırtına kopuo:))
pazaresı olacak ayy olsunda once sız kurtulun benden :))
ama cok buyuk bı yıkım oluo yaa senı arayıp edavı ıptal dıolar dusunsene
pazaresı olsunda hayırlıısyla valla hep beraber kurtullaım
cok cıkmayacaak bı taraftan bı tarafla ıdare etcez artık bunada şükür bu gunlerıde
gördum yaa pollynananın muhtesem dönüşüü:)))
annem benı kocam buraya bıle gırmemı ıstmıo kımseyle telefonasamıorum
ozleme bıle zor alıstı:))))

cok cıkmayacaak bı taraftan bı tarafla ıdare etcez artık bunada şükür bu gunlerıde

ne güzel yaaa şurda 5-6 gün kaldı evladına kavuşmana :)))
uff şu günlar su gibi aksa ben de hatır hutur iğne olsam bayılsam ayılsam da böceğim göbeğime gelse.. bu sefer bırakmıycam eşek sıpasını.. öyle 10. günde fırt diye kayıp gitmek yok efendim.. gerekirse münasip bir yerime tıpa takıp 12 gün amuda kalkıp beklerim :)))

ne güzel yaaa şurda 5-6 gün kaldı evladına kavuşmana :)))
uff şu günlar su gibi aksa ben de hatır hutur iğne olsam bayılsam ayılsam da böceğim göbeğime gelse.. bu sefer bırakmıycam eşek sıpasını.. öyle 10. günde fırt diye kayıp gitmek yok efendim.. gerekirse münasip bir yerime tıpa takıp 12 gün amuda kalkıp beklerim :)))

ayy ınsallah oyledır kusum yaa valla bu kez ıyı seyler doğuo
içime umutluyum hayırlısıyla bakalım ayy benımde hiç sıkayetım yok
benımde ığneden fılan yaa:) bu arada ben daha az actııodum dun esım yaptıı deluu
acıttı napıosuun acıoo dıye bağırmısım ıcerde ablamlar oda bağırmaa şimdii baska bişey anlayacakalr
dedi:))))

ayy ınsallah oyledır kusum yaa valla bu kez ıyı seyler doğuo
içime umutluyum hayırlısıyla bakalım ayy benımde hiç sıkayetım yok
benımde ığneden fılan yaa:) bu arada ben daha az actııodum dun esım yaptıı deluu
acıttı napıosuun acıoo dıye bağırmısım ıcerde ablamlar oda bağırmaa şimdii baska bişey anlayacakalr
dedi:))))

:))) Eli ağır bu doktor milletinin biz hemşireler daha güsel iğne yapıyoruz..
ayyy ben ne öğrendim.. şimdi benim ayın 7sinde en yakın arkadaşım doğum yapacak.. onun annesi söyledi tam doğuma girmeden bir elma ısıracak arkadaşım ama yemeyecek sonra ben o elmayı yiycem ve tataaaaamm bebeğim olacakmış.. çok bilimsel geldi bana hemen deniycez..

ayyy ben ne öğrendim.. şimdi benim ayın 7sinde en yakın arkadaşım doğum yapacak.. onun annesi söyledi tam doğuma girmeden bir elma ısıracak arkadaşım ama yemeyecek sonra ben o elmayı yiycem ve tataaaaamm bebeğim olacakmış.. çok bilimsel geldi bana hemen deniycez..

cok bılımselmıs hakkaten kıss bı dılımınıde bana gonder:))))))
bıde ısımlerı sıralıolarmıs doğum anında bbek ısteyenlerın lıste yapmıstı
topıkyrkı bı arkadas:)

nbr canlarımm napıosunuz bakalım aysecım sen nasılsın kusum
haberler sende bebiş :66::66::66::66::66:pzrts büyük gün :34::34::34::34::34::34:hadi bakalım hayırlısıyla embiyo olup annenin göbüşünü doldursun bebiş:49::49:
depodan yesinn haaaaaa:60::60::60::60::60::60::60:

kız bende istiyom ismimi yazın listeye :95::95::95::95::95::95::95:
elmada isterim bir dilim :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
olmadı kabuğu sapı çöpü çekirdeği hepsi kabülümdürrrr:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

ah kuşum banada hep le diyolardı ilk ebeliğimdede depodan ye dediler öle yaptım bundada depodan ye rejim yap demişlerdi ama mağlum cuma günü doktor ne rejimi dedi sakın rejim felan yapma onlar senin durumunu bilmiyo ondan öle demiştir dedi aksine yemene iyi bak sık az az ye dedi ama baklavadan yiyemedimki benim kardeşlerimde yiğenlerimde zayıftır en kilolusu 50 kilo ama maaşallah bi boğazvar inadına yani görme ben baklavadan sadece 1 tane aldım hani birden yemiyim diye arada canım çektikçe atarım azıma dedim sofrayı kaldırdım herkeze tatlı verdim yedik bi kutu kalmıştım mutfak masasına koydum odaya geldim yarım saat sonra bi gittim mutfağa kutuda bişi kalmamış ha ha ya bunlar nasıl kilo almıyooooooooooorr :)))))))))
kuşum asında aklıma geldin ama hemen yüzsüzlük yapıp aramim dedim ha ha:)

ah canım senin bebişin tutunsunda eşin varsın bizimle görüştürmesin yeterki bilelim sen artık bi annesin :))))

ay canım inşallah olur artık herşeyden umutlanıoruz denemekten zarar gelmez bana doktor dese ben sı.... sen ye çocuğa kan yapar hemen yicem yani :)

[/COLEfendimiz Aleyhisselam buyurdu:

- Bana en yakın olanlar, üzerime en çok salavat getirenler olacaktir.

- Üzerime salavat getirirseniz Allah da (c.c) sizin üzerinize salavat getirir.
...
- Bana salavat getirin. Nerede olursanız olun salavatınız bana ulaşır.

- Allah Teala (C.C) buyurdu: "Bir defa salavat getirene Ben ve meleklerim on defa salavat getiririz."

- Cuma günü ve geceleri üzerime (100) defa salavat getirenin Allah Teala (c.c) otuzu dünyaya, yetmişi ahirete ait olmak üzere yüz hacetini kabul eder.

- Dua ile sema arasında bir engel vardır. Üzerime salavat getirilince engel açılır, dua yerine ulaşır.

- Sünnetimi ihya eden, üzerime salavat getiren, darda kalanlara yardımda bulunanlar kıyamet gününde arşın gölgesinde olacaklardir.

- Sırat üzerinde kalmış, hurma yaprağı gibi tirtir titreyen bir adam gördüm .O anda üzerime getirdigi salavat-i şerife gelip o durumdan onu kurtardı.

- Dün gece acayip bir şey gördüm. Adamın biri Sırat üzerinde düşüp kalkıyordu. O anda üzerime getirdiği salavat geldi. Elinden tuttuğu gibi Sırat'tan geçirdi.

- Meclislerinizi salavat ile süsleyiniz.,

- Kiyamet günü büyük ecir almak isteyen, üzerime salavat getirsin.

- Cuma günü üzerime (80) kere salavat getirenin seksen senelik günahi affolunur.

- Üzerime salavat getirilmeden yapilan hiçbir dua kabul olunmaz.

- Karsilaşan iki mü 'min salavat getirerek musafaha ederlerse, geçmiş ve gelecek günahlari bagışlanir. - Üzerime (100) defa salavat getirene, Allâh (c.c.) bin defa rahmet nazarı ile bakar. Iştiyakla daha fazla getiren için kiyamet gününde şefaat ve şahitlik ederim.

- Üzerime bir günde (1000) defa salavat getiren kimseye cennetteki makamı gösterilmedikçe ölmez.

- Cuma günü üzerime (100) defa salavat-i serife getiren kimse kıyamette öyle bir nur ile gelecek ki, eğer o nur bütün mahşer ehline taksim edilse hepsine yeterdi.

- Ömrünü boş yere heba eden kisinin kaybettigi zamani telafi etmesi için salavat-i şerife ile meşgul olmalidir. Eger bütün Ömrünü ibadetle geçirmiş olsan sonra bir defa salavat-i serife getirsen, getirdigin salavat bütün ibadetlerinden daha ağır gelirdi. Çünkü sen kendi gücün nispetinde salavat getirmektesin.

Allah Teala da (C.C) Rububiyyeti hesabıyla senin bir salavatına karşılık sana on salavat getirmektedir.Yani Allah Teala(C.C) sana on defa rahmet nazariyla bakmaktadir.

Allah Teala'nin (C.C) kuluna nazar-i rahmeti; insin, cinnin ibadetinden daha hayirlidir. Çünkü Allah(C.C) bir kuluna rahmeti ile nazar edince o kul azaba dûçar olmaz.

- Allah Teala(C.C), perşembe günü ikindi vakti, melekleri salavat-i şerife getirenlerin ismini yazmak için yeryüzüne gönderir. Cuma günü ve gecesi salavat getirmeyi ihmal etmemelidir.

* Salavat-i Şerife dünya ve ahirette insanin derecesini yüceltir. Onu büyük bir nur sahibi kilar. Kazanci en bol bir ticaret kaynağıdır.OR]

ah kuşum banada hep le diyolardı ilk ebeliğimdede depodan ye dediler öle yaptım bundada depodan ye rejim yap demişlerdi ama mağlum cuma günü doktor ne rejimi dedi sakın rejim felan yapma onlar senin durumunu bilmiyo ondan öle demiştir dedi aksine yemene iyi bak sık az az ye dedi ama baklavadan yiyemedimki benim kardeşlerimde yiğenlerimde zayıftır en kilolusu 50 kilo ama maaşallah bi boğazvar inadına yani görme ben baklavadan sadece 1 tane aldım hani birden yemiyim diye arada canım çektikçe atarım azıma dedim sofrayı kaldırdım herkeze tatlı verdim yedik bi kutu kalmıştım mutfak masasına koydum odaya geldim yarım saat sonra bi gittim mutfağa kutuda bişi kalmamış ha ha ya bunlar nasıl kilo almıyooooooooooorr :)))))))))
kuşum asında aklıma geldin ama hemen yüzsüzlük yapıp aramim dedim ha ha:)
ay kıyamam kız sana hamile kadının içinde kalmış yiyememiş..benim de en sinir olduğum şey şu yiyip yiyip kilo almayan lar bi elime geçirsem boğarım yani :)))
aman yapma sen rejim mejim sen benle bir misin? benim ki almış başını gitmiş de doktor ondan öyle söylüyor.. geçen sordum yersem faydası olacak bişey var mı diye bişey yeme artık sen yemişsin yiyceğini dedi :)))
ay canım inşallah olur artık herşeyden umutlanıoruz denemekten zarar gelmez bana doktor dese ben sı.... sen ye çocuğa kan yapar hemen yicem yani :)
ay inanrım kız ben kocakarı şeylerine olur belkim.. gerçi ben kızı göremeye gidene kadar elma çürür ama olsun çürük mürük yiycem vallaaa...
slmmmmmmmmm fıstıklar

selam şekerim işlerimi bitirdim hemen size koştum naber?

Son düzenleme:
ay kıyamam kız sana hamile kadının içinde kalmış yiyememiş..benim de en sinir olduğum şey şu yiyip yiyip kilo almayan lar bi elime geçirsem boğarım yani :)))
aman yapma sen rejim mejim sen benle bir misin? benim ki almış başını gitmiş de doktor ondan öyle söylüyor.. geçen sordum yersem faydası olacak bişey var mı diye bişey yeme artık sen yemişsin yiyceğini dedi :)))

ay inanrım kız ben kocakarı şeylerine olur belkim.. gerçi ben kızı göremeye gidene kadar elma çürür ama olsun çürük mürük yiycem vallaaa...

selam şekerim işlerimi bitirdim hemen size koştum naber?

iyi etmişsin sabahtan buyana çok sesiz topiğimiz :59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59:

Mıranda merhaba canım ,
gözün aydın Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah.Sana bırsey danısacaktım denemelerını hangı merkezde yaptırmıstın.Bıde ıkıncı denemenmıs sanırım bu.Ilkınde nasıldı embrıyoların?Bende ılk kez aralık ayında denedım ama sonucum negatıf oldu.Korkuyorum sımdı ıkıncıde boyle olursa dıye ve aynı merkezde mı denemelıyım yoksa baska yerde mı dıye dusunuyorum...

Allah razı olsun canım rabbim sizlerede nasip etsin inşallah.Ben beylikdüzü medicanada yaptırdım.Canım benim ilk embriyomda bu seferkide blastosist embriyo idi.İlki olmadı kısmet değilmiş ama ben dokturumdan çok memnun olduğumdan yine aynı yerde yaptırdım eğer doktorundan memnunsan tabiki aynı yerde demende fayda var doktorun artık seni tanıdı ilaçlara vereceğin tepkiyide biliyor.

Back