- Konu Sahibi umutbizimolsun
- #2.061
bekledim bekledim gelmediniz.. uykum geldi benim de..yarın iş var üff iyiydi kaç günrü evde neyse. ben yatıyorum, siz birazdan gelir kaynatırsınız.. hadi öptüm hepinizi..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:))) Eli ağır bu doktor milletinin biz hemşireler daha güsel iğne yapıyoruz..
ayyy ben ne öğrendim.. şimdi benim ayın 7sinde en yakın arkadaşım doğum yapacak.. onun annesi söyledi tam doğuma girmeden bir elma ısıracak arkadaşım ama yemeyecek sonra ben o elmayı yiycem ve tataaaaamm bebeğim olacakmış.. çok bilimsel geldi bana hemen deniycez..
cok bılımselmıs hakkaten kıss bı dılımınıde bana gonder:))))))
bıde ısımlerı sıralıolarmıs doğum anında bbek ısteyenlerın lıste yapmıstı
topıkyrkı bı arkadas:)
kız bende hep gıcık olurum görse kız kardeşlerimi tahta kurusu gibi herşeyi kmirirler sürekli yerler boğazlayasım gelir onları bide iş güçte yapmazlar sbaha kadar pc başındda pineklerler akşamakadarda uyurlar bi tas çorba yaptıkları yoktur yedikleride hep kek börek kızartma böle yani diyorum ne bu yani hakmı onlar hayatları boyunca yicekben kırkyılda bi kaçırcam hemen 2 kilo ekle :)ay kıyamam kız sana hamile kadının içinde kalmış yiyememiş..benim de en sinir olduğum şey şu yiyip yiyip kilo almayan lar bi elime geçirsem boğarım yani :)))
aman yapma sen rejim mejim sen benle bir misin? benim ki almış başını gitmiş de doktor ondan öyle söylüyor.. geçen sordum yersem faydası olacak bişey var mı diye bişey yeme artık sen yemişsin yiyceğini dedi :)))
ay inanrım kız ben kocakarı şeylerine olur belkim.. gerçi ben kızı göremeye gidene kadar elma çürür ama olsun çürük mürük yiycem vallaaa...
selam şekerim işlerimi bitirdim hemen size koştum naber?
Allah kabul etsin hayatım500 tane okdum allah kabul etsşn
canım ya kardeşlerim varya ondan giremedim onlar burdayken bebek odasındaki ıvırzıvır bazi şeleri yatak odasına gardrobun üstüne kaldırtim dedim eşime kalırsak çocuk doğunca yapacak doktor heran alabilliriz dediya bebek gisilerinide açtım en azından bi çanta hazırlarım bir iki hafta sonra yıkanmış ütülenmi dursun hepsi 3 ıldır sararmış kutudada olsa :)))))))inşallah bari 30 haftayı bitiririm bişi kalmadı sayılır 21 haftamız bitti teyzesi bende doğuma girerken narkozdan önce duamı ederim hepinize inşallah tabi ben doğuma gimeden sizlerden güzel haber alırımda kalp atışlarını duymanız için dua ederim :)bekledim bekledim gelmediniz.. uykum geldi benim de..yarın iş var üff iyiydi kaç günrü evde neyse. ben yatıyorum, siz birazdan gelir kaynatırsınız.. hadi öptüm hepinizi..
kızlar ben üç dört gün yokum babanem öldü ayrı şehirlerdeyiz yarına cenazesini kaldıracaklar ORAYA GİDECEĞİM öyle çok üzgünümki ağlamaktan gözlerim şişti onun benim bebeğimi görmesini çok isterdim devamlı dua ederdi inşallah bebeğini görürüm kızım derdi ama olmadı.moralim çok bozuk sizlerle konuşayım dedim ama hiçbiriniz yoksunuz .neyse artık mezarına götürürüm bebeğimi bak bu benim babanem derim ağlarım anlatırım belki oradan görür gülümser bebeğime kucağına alamaz ama en azından benim bebeğimi görür dimi neyse artık saçmalamaya başladım gözümün öünü göremiyorum sizi seviyorum arkadaşlar iyi ki varsınız ALLAHA EMANET OLUN
kızlar ben üç dört gün yokum babanem öldü ayrı şehirlerdeyiz yarına cenazesini kaldıracaklar oraya gideceğim öyle çok üzgünümki ağlamaktan gözlerim şişti Onun benim bebeğimi görmesini çok isterdim devamlı dua ederdi inşallah bebeğini görürüm kızım derdi ama olmadı.moralim çok bozuk sizlerle konuşayım dedim ama hiçbiriniz yoksunuz .neyse artık mezarına götürürüm bebeğimi bak bu benim babanem derim ağlarım anlatırım belki oradan görür gülümser bebeğime kucağına alamaz ama en azından benim bebeğimi görür dimi neyse artık saçmalamaya başladım gözümün öünü göremiyorum sizi seviyorum arkadaşlar iyi ki varsınız allaha emanet olun
bekledim bekledim gelmediniz.. Uykum geldi benim de..yarın iş var üff iyiydi kaç günrü evde neyse. Ben yatıyorum, siz birazdan gelir kaynatırsınız.. Hadi öptüm hepinizi..
kızlar ben üç dört gün yokum babanem öldü ayrı şehirlerdeyiz yarına cenazesini kaldıracaklar ORAYA GİDECEĞİM öyle çok üzgünümki ağlamaktan gözlerim şişti onun benim bebeğimi görmesini çok isterdim devamlı dua ederdi inşallah bebeğini görürüm kızım derdi ama olmadı.moralim çok bozuk sizlerle konuşayım dedim ama hiçbiriniz yoksunuz .neyse artık mezarına götürürüm bebeğimi bak bu benim babanem derim ağlarım anlatırım belki oradan görür gülümser bebeğime kucağına alamaz ama en azından benim bebeğimi görür dimi neyse artık saçmalamaya başladım gözümün öünü göremiyorum sizi seviyorum arkadaşlar iyi ki varsınız ALLAHA EMANET OLUN
ay umut da bugün yavru kuşları alaccak gobişine iiiiiinnnnnnnnşşşaaaaaaaalllllllaaaahhhhhhhh allahım
Valla bugün aysonu ya iş yeri tımarhane gibi üff çoook işim var çooook..ayşecim nerdesin hayatım çalış çalış kız kafayı yicen :)))))))))) arada gir topice :))
ay umut da bugün yavru kuşları alaccak gobişine iiiiiinnnnnnnnşşşaaaaaaaalllllllaaaahhhhhhhh Allahım
Valla bugün aysonu ya iş yeri tımarhane gibi üff çoook işim var çooook..
hadi inşallah..ama bugün transfer değil ya opu var galiba..
yaa benim tedavim başlayacak mı acaba hep erteleniyo hep erteleniyooo..
ay canım gelim yardıma ((((( benim arkadaşım yorulurmuş işten başını kaldıramazmış kıyamam
doğru doğru bugün toplama yapılcak öbürgün felan transfer yapılır
kıslar ben geldımm yumurtalarım toplandı
gusel gusel döölenırler gusel gusel kalıtelı kalıtelı bolunurler ınsallah
evımdeyım sonunda yorgunum bıraz
ay asıl ben kıyamam sen hamile hamile otur evinde boşver..birazdan biter çıkarım zaten..ay canım gelim yardıma ((((( benim arkadaşım yorulurmuş işten başını kaldıramazmış kıyamam
doğru doğru bugün toplama yapılcak öbürgün felan transfer yapılır
kıslar ben geldımm yumurtalarım toplandı
gusel gusel döölenırler gusel gusel kalıtelı kalıtelı bolunurler ınsallah
evımdeyım sonunda yorgunum bıraz