• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

bekledim bekledim gelmediniz.. uykum geldi benim de..yarın iş var üff iyiydi kaç günrü evde neyse. ben yatıyorum, siz birazdan gelir kaynatırsınız.. hadi öptüm hepinizi..

:))) Eli ağır bu doktor milletinin biz hemşireler daha güsel iğne yapıyoruz..
ayyy ben ne öğrendim.. şimdi benim ayın 7sinde en yakın arkadaşım doğum yapacak.. onun annesi söyledi tam doğuma girmeden bir elma ısıracak arkadaşım ama yemeyecek sonra ben o elmayı yiycem ve tataaaaamm bebeğim olacakmış.. çok bilimsel geldi bana hemen deniycez..

bunu ben denedim canım bişey olmuyo benimde görümcem doğum yaptı banada dediler elmayı ısırsın falan hemen hastanede birini bulduk elmayı aldırdık ısıttırdık şimdi altı ay oldu doğum yapalı ama bende tık yok yani anlayacağın hurafe bunlar

kızlar ben üç dört gün yokum babanem öldü ayrı şehirlerdeyiz yarına cenazesini kaldıracaklar ORAYA GİDECEĞİM öyle çok üzgünümki ağlamaktan gözlerim şişti:43::43::43::43: onun benim bebeğimi görmesini çok isterdim devamlı dua ederdi inşallah bebeğini görürüm kızım derdi ama olmadı.moralim çok bozuk sizlerle konuşayım dedim ama hiçbiriniz yoksunuz .neyse artık mezarına götürürüm bebeğimi bak bu benim babanem derim ağlarım anlatırım belki oradan görür gülümser bebeğime kucağına alamaz ama en azından benim bebeğimi görür dimi neyse artık saçmalamaya başladım gözümün öünü göremiyorum sizi seviyorum arkadaşlar iyi ki varsınız ALLAHA EMANET OLUN

ay kıyamam kız sana hamile kadının içinde kalmış yiyememiş..benim de en sinir olduğum şey şu yiyip yiyip kilo almayan lar bi elime geçirsem boğarım yani :)))
aman yapma sen rejim mejim sen benle bir misin? benim ki almış başını gitmiş de doktor ondan öyle söylüyor.. geçen sordum yersem faydası olacak bişey var mı diye bişey yeme artık sen yemişsin yiyceğini dedi :)))

ay inanrım kız ben kocakarı şeylerine olur belkim.. gerçi ben kızı göremeye gidene kadar elma çürür ama olsun çürük mürük yiycem vallaaa...

selam şekerim işlerimi bitirdim hemen size koştum naber?
kız bende hep gıcık olurum görse kız kardeşlerimi tahta kurusu gibi herşeyi kmirirler sürekli yerler boğazlayasım gelir onları bide iş güçte yapmazlar sbaha kadar pc başındda pineklerler akşamakadarda uyurlar bi tas çorba yaptıkları yoktur yedikleride hep kek börek kızartma böle yani diyorum ne bu yani hakmı onlar hayatları boyunca yicekben kırkyılda bi kaçırcam hemen 2 kilo ekle :)
ben önceden hiç inanmazdım ama şimdi umut işte inanır oluyo insan :))))))))))
500 tane okdum allah kabul etsşn
Allah kabul etsin hayatım
bekledim bekledim gelmediniz.. uykum geldi benim de..yarın iş var üff iyiydi kaç günrü evde neyse. ben yatıyorum, siz birazdan gelir kaynatırsınız.. hadi öptüm hepinizi..
canım ya kardeşlerim varya ondan giremedim onlar burdayken bebek odasındaki ıvırzıvır bazi şeleri yatak odasına gardrobun üstüne kaldırtim dedim eşime kalırsak çocuk doğunca yapacak doktor heran alabilliriz dediya bebek gisilerinide açtım en azından bi çanta hazırlarım bir iki hafta sonra yıkanmış ütülenmi dursun hepsi 3 ıldır sararmış kutudada olsa :)))))))inşallah bari 30 haftayı bitiririm bişi kalmadı sayılır 21 haftamız bitti teyzesi bende doğuma girerken narkozdan önce duamı ederim hepinize inşallah tabi ben doğuma gimeden sizlerden güzel haber alırımda kalp atışlarını duymanız için dua ederim :):54:
kızlar ben üç dört gün yokum babanem öldü ayrı şehirlerdeyiz yarına cenazesini kaldıracaklar ORAYA GİDECEĞİM öyle çok üzgünümki ağlamaktan gözlerim şişti:43::43::43::43: onun benim bebeğimi görmesini çok isterdim devamlı dua ederdi inşallah bebeğini görürüm kızım derdi ama olmadı.moralim çok bozuk sizlerle konuşayım dedim ama hiçbiriniz yoksunuz .neyse artık mezarına götürürüm bebeğimi bak bu benim babanem derim ağlarım anlatırım belki oradan görür gülümser bebeğime kucağına alamaz ama en azından benim bebeğimi görür dimi neyse artık saçmalamaya başladım gözümün öünü göremiyorum sizi seviyorum arkadaşlar iyi ki varsınız ALLAHA EMANET OLUN

canım başın sağolsun Allahım sabrını versin beli babannen bu dünyada gözüyle göremedi ama emin ol o görmekten öte senin çocuğun olmasını isterdi zaten senin bebişin olsunda o ona yeter merak etme

umutbizim olsuna okunacak tefriciyeler

nurcan 2000----------okundu
ayşe 500-------------okundu
yeter 500------------okundu

umut 500

miranda 444

herzaman_seninle 500

okunacak sayılar

kızlar ben üç dört gün yokum babanem öldü ayrı şehirlerdeyiz yarına cenazesini kaldıracaklar oraya gideceğim öyle çok üzgünümki ağlamaktan gözlerim şişti:43::43::43::43: Onun benim bebeğimi görmesini çok isterdim devamlı dua ederdi inşallah bebeğini görürüm kızım derdi ama olmadı.moralim çok bozuk sizlerle konuşayım dedim ama hiçbiriniz yoksunuz .neyse artık mezarına götürürüm bebeğimi bak bu benim babanem derim ağlarım anlatırım belki oradan görür gülümser bebeğime kucağına alamaz ama en azından benim bebeğimi görür dimi neyse artık saçmalamaya başladım gözümün öünü göremiyorum sizi seviyorum arkadaşlar iyi ki varsınız allaha emanet olun

başın sağolsun kuzum :14::14::14::14::14:

bekledim bekledim gelmediniz.. Uykum geldi benim de..yarın iş var üff iyiydi kaç günrü evde neyse. Ben yatıyorum, siz birazdan gelir kaynatırsınız.. Hadi öptüm hepinizi..

akşam bende yalnızdım kisecikler yoktu:14::14::14::14::14::14::14::14:
çok sıkıldım çokkkkkkkkkkkkkkkk:2::2::2::2::2::2::2::2:

başınız sağolsun cnm allah sabır versin

Canım başın sağolsun Allah sabır versın.Bende yakın zamanda annanemı kaybettım senı cok ıyı anlayabılıyorum.Insallah canım saglıklı bır bebegın olur en yakın zamanda.Babaannen hayatta olmasa da ınsallah senı ve bebegını gorur.Sende Allah'a emanet ol...

ayşecim nerdesin hayatım çalış çalış kız kafayı yicen :)))))))))) arada gir topice :)):1::1::1:
Valla bugün aysonu ya iş yeri tımarhane gibi üff çoook işim var çooook..

ay umut da bugün yavru kuşları alaccak gobişine iiiiiinnnnnnnnşşşaaaaaaaalllllllaaaahhhhhhhh Allahım:49::49::49::49:

hadi inşallah..ama bugün transfer değil ya opu var galiba..
yaa benim tedavim başlayacak mı acaba hep erteleniyo hep erteleniyooo..:50:

Valla bugün aysonu ya iş yeri tımarhane gibi üff çoook işim var çooook..

hadi inşallah..ama bugün transfer değil ya opu var galiba..
yaa benim tedavim başlayacak mı acaba hep erteleniyo hep erteleniyooo..:50:

ay canım gelim yardıma :(((((( benim arkadaşım yorulurmuş işten başını kaldıramazmış kıyamam
doğru doğru bugün toplama yapılcak öbürgün felan transfer yapılır

Son düzenleme:
ay canım gelim yardıma :(((((( benim arkadaşım yorulurmuş işten başını kaldıramazmış kıyamam

çok şükür kavuşuturana
açamadım kk yi yaaaaaaaaaa:95::95::95::95:

kıslar ben geldımm yumurtalarım toplandı
gusel gusel döölenırler gusel gusel kalıtelı kalıtelı bolunurler ınsallah
evımdeyım sonunda yorgunum bıraz

yaaaaaaa çok merak ettim seni telinde yoktu arayayım
CANIM HADİ HAYILI OLSUN DÖLENİP ENNENİN GÖBÜŞÜNE KONSUNLAR
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

ay asıl ben kıyamam sen hamile hamile otur evinde boşver..birazdan biter çıkarım zaten..
hayır efendim öbürgün değil taaa beşinci gün transferi olacak heeepsi döllenecek hepsi 5 kadar büyüyecek..

inşallah canım hepsi kocaman kocaman bin hücreli olsun inşallah.. :)))

Back