oysa bu pazar nişanım olacaktı :(

ben ruh hastasımıyım acabası
Canim sana ruh hastasi demedim ama sen surekli bu adamin yaptiklarini dusunursen saplanti olur en kisa zamanda tedaviye basla yoksa surekli eski nisanlin ailesi hakkinda kendini hayatini zehir edeceksin birak artik dusunmeyi haftasonunu da herhangi bi gunmus gibi gecirmeye caliş senin iyiligin icin yazdim

Bende düştüm yataklara bağışıklık sistemim çökmüş durumda öksürük grip onun umrundami

hic katilmiyorum bu dediginize... seven sevdigine bu kadar katlandirmaz asil

işte ondaki mantık dayanırım dayandığım madar annem vazgeçer bu saçma şeylerden ama tabi işin içinde farklı şyler olduğu kesin zaten olan oldu bitti gitti orasında bile değilim işin sadece kendi halime kızıyorum

canım biliyorum tabıkı ama benim gidişat ruh hastalığı olucak bu gidişle :/ çok takıyorum üzüyorum kendi kendimi kahretsin ki elimde değil

Bende düştüm yataklara bağışıklık sistemim çökmüş durumda öksürük grip onun umrundami

Olsun be aldırma YARADAN yârdır..
Sanmaki zalimin ettiği kârdır..
Mazlumun ahı indirir şâhı..
Her şeyin bir vakti vardır..

bu dizelere bayılırım öyle doğru ki

aynen canim anladim ben seni...

onun ki daha da ağırmış rabbim vermiş sabrını insanı yıkan hayal ettikleridir ve bunlrın olmayışıdır

Asarsin, zamanla her yara kapanir. Hatta gun gelir, iyiki ayrilmisim dersin. Bende sozlenmistim bir zamanlar, sonra yuzugu attim. Evet bu dengesizlikler normal, ama hayatin sonu degil. Ardindan onu unutturacak bircok seyler yasandi, sende yasarsin merak etme.
Ben bosanmanin esigindeyim su anda. Hayatin sonu mu? Hayir hic degil. Demekki kismet olmayacakmis omuru birlikte gecirmek, su uc gunluk dunyada bukadar az bekletilerim olmasina ragmen beni mutlu etmeyi bana cok gormus ise eger, ozaman bende kendimi cok goruyorum ona. Bukadar basit olayiniz. (gerci gecelere sor halim, olayim bukadar basitmi diye haha...herneyse.)

Eski sozlun depresifmis bilmem neymis..ailesine soz geciremeyen kendisi, ne depresani kullaniyormus ki pardon?

Onlar neden ayrılmıştı

onu bilmiyorum ilk kullandığında 1 hafta titreme yapmış aşırı derecede bunuda ortak arkadaşımıza anltıyor ilacı araştırmış nette bırakınca inthr eğilimlerini falan okumuş tabi bu arada psikologa değiş psikiyatariye gidiyor son dönemlerde çok fevri kararlar aldım insanları üzüyorum demiş dr uyku düzenin nasıl demiş duygu düzenim kalmadı demiş bu arada duygu benim adım gerçek olan yani:) arkdşta gülmüş aklı nerde ki uykuya duygu dedin demiş dr tekrar sormuş uyku düzenini hisssetmiyorum demiş yani kayış kopmuş

Ah şu kayınvalideler bi burunlarını sokmasalar keşke... Bende 1ay önce nişan attım canım kayınvalide yüzünden , hayırsızmış ki olmamış diye düşünüyorum . Allah bize yakışan insan gibi insanlarla karşılaştırsın inşallah

bu arada şu arkadaki karacanın setini aldım reklam olan baak benim beyin yandı yine

nasıl böyle metanetli oluyorsunuz ben niye olamıyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…