- 22 Nisan 2015
- 2.139
- 1.517
hic katilmiyorum bu dediginize... seven sevdigine bu kadar katlandirmaz asilDemekki sizi yeterince sevmemis seven sevdiğine katlanirdi oysaki
Demekki sizi yeterince sevmemis seven sevdiğine katlanirdi oysaki
Canim sana ruh hastasi demedim ama sen surekli bu adamin yaptiklarini dusunursen saplanti olur en kisa zamanda tedaviye basla yoksa surekli eski nisanlin ailesi hakkinda kendini hayatini zehir edeceksin birak artik dusunmeyi haftasonunu da herhangi bi gunmus gibi gecirmeye caliş senin iyiligin icin yazdimben ruh hastasımıyım acabası
hic katilmiyorum bu dediginize... seven sevdigine bu kadar katlandirmaz asil
Canim sana ruh hastasi demedim ama sen surekli bu adamin yaptiklarini dusunursen saplanti olur en kisa zamanda tedaviye basla yoksa surekli eski nisanlin ailesi hakkinda kendini hayatini zehir edeceksin birak artik dusunmeyi haftasonunu da herhangi bi gunmus gibi gecirmeye caliş senin iyiligin icin yazdim
Bende düştüm yataklara bağışıklık sistemim çökmüş durumda öksürük grip onun umrundami
aynen canim anladim ben seni...işte ondaki mantık dayanırım dayandığım madar annem vazgeçer bu saçma şeylerden ama tabi işin içinde farklı şyler olduğu kesin zaten olan oldu bitti gitti orasında bile değilim işin sadece kendi halime kızıyorum
Demekki sizi yeterince sevmemis seven sevdiğine katlanirdi oysaki
Kızkardeşim düğününe 4gün falan kalasıya ayrıldı tüm hazırlıklar bitti ev temizlenmiş davetiyeler basılmışken pat diye ayrıldılar evet ilk günler zorlu oldu ama kardeşim huzuru Kuran'ı Kerim okumakta buldu bir hatim başladı bitirdi ve şimdi kızkardeşimin 2 yaşını bitirmiş dünyalar tatlısı çok zeki ve baldan lezzetli bir oğluşu var ve çok anlayışlı, tam bir aile reisi olan bir eşi var huzurlu mutlu bir evliliği var.Sizde kendinizi bırakmayın hemen,bol bol Dua edin unutmayın ki, Sizin şer bildiğinizde hayır,hayır bildiğinizde şer vardır
aynen canim anladim ben seni...
Onlar neden ayrılmıştıKızkardeşim düğününe 4gün falan kalasıya ayrıldı tüm hazırlıklar bitti ev temizlenmiş davetiyeler basılmışken pat diye ayrıldılar evet ilk günler zorlu oldu ama kardeşim huzuru Kuran'ı Kerim okumakta buldu bir hatim başladı bitirdi ve şimdi kızkardeşimin 2 yaşını bitirmiş dünyalar tatlısı çok zeki ve baldan lezzetli bir oğluşu var ve çok anlayışlı, tam bir aile reisi olan bir eşi var huzurlu mutlu bir evliliği var.Sizde kendinizi bırakmayın hemen,bol bol Dua edin unutmayın ki, Sizin şer bildiğinizde hayır,hayır bildiğinizde şer vardır
Asarsin, zamanla her yara kapanir. Hatta gun gelir, iyiki ayrilmisim dersin. Bende sozlenmistim bir zamanlar, sonra yuzugu attim. Evet bu dengesizlikler normal, ama hayatin sonu degil. Ardindan onu unutturacak bircok seyler yasandi, sende yasarsin merak etme.
Ben bosanmanin esigindeyim su anda. Hayatin sonu mu? Hayir hic degil. Demekki kismet olmayacakmis omuru birlikte gecirmek, su uc gunluk dunyada bukadar az bekletilerim olmasina ragmen beni mutlu etmeyi bana cok gormus ise eger, ozaman bende kendimi cok goruyorum ona. Bukadar basit olayiniz. (gerci gecelere sor halim, olayim bukadar basitmi diye haha...herneyse.)
Eski sozlun depresifmis bilmem neymis..ailesine soz geciremeyen kendisi, ne depresani kullaniyormus ki pardon?
Onlar neden ayrılmıştı
Ah şu kayınvalideler bi burunlarını sokmasalar keşke... Bende 1ay önce nişan attım canım kayınvalide yüzünden , hayırsızmış ki olmamış diye düşünüyorum . Allah bize yakışan insan gibi insanlarla karşılaştırsın inşallah