oysa bu pazar nişanım olacaktı :(

ya ben zaten açık giyen bir kız değilim ama psikolojimi bozdular şu an bu havada tshırt gyrm ama uzun giyorum sanki bi yerden izliomuş gibi vs laf gelsin istemiyorum böyle birşeye büründüm vallahi

İşte son raddede çocuğa kim bilir neler dediler canım ama ne olursa olsun o da dik duracaktı, sahip çıkacaktı seni en başından tanıyor sonuçta.. şimdi dik duramıyorsa ileride hiç duramazdı zaten.. İnan en önemli şeylerden birisi eşinin seni sahiplenmesi, koruması.. bence senin adına hayırlı olan olmuş.. benim kısa kollu giyinmem bile sorun olmuştu.. halbu ki neysem oydum ve açık giyinen birisi değildim hiç ben de.. sen de dua et sadece.. Allah en kısa sürede hayırlı insanlar çıkarsın karşına da sen de mutlu bir yuva kur inşallah :)

,VALLAHİ RABBİM KİMSEYİ ÇIKARMASIN KARŞIMA İSSTEMİYOM Kİ

hayırlısı buymuş demekki çok kafana takma rabbim sana o tatlı telaşlı günleri hakedenle yaşamayı nasip etsin

sonra iptal olan nikah tarihi yaklaşır ben yine çöker..
kendi yasadiklarimi surekli ortaya surer gbi konusmaktan hoslanmiyorum ama aciklayici olmasi acisindan mecbur kaliyorum.. tanisma yildonumu, söz nişan yildonumu, hatta yaklasan evlilik yildonumu ve eski esin dogumgunu, vs vs.. hepsini yasadim bu sene.. cok siradan gunler gibi davranacagim dedim hepsinde ve oyle yaptim.. Rabbim gucunu veriyor.. ama sen guclu olmak degil, dram yasamak istiyorsun anladigim kadariyla.. kendini cikar şu moddan..

ya elimden geleni yapıyorum hareketli şarkılar dinliyorum unut boşver şükret diyorum ama benim için gereken onunla yüzyüze konuşmak biz bunu yapmadık bu nasıl söz atmak anlamadım zaten ben onla konuşssam içimdeki herşeyi döksem rahatlıcam

hayir, rahatlamiycaksin..konusmaktaki amacin, yeniden biraraya gelmek, haksiz miyim?

değil inan değil bilmediği öyle çok şey var ki ailesi ile ilgili bana söyledikleri ama benim ondan sakladığım vs ne varsa sadece içimi dökücem ona ondanda gerçeği duyucam ve yoluma bakıcam..
gorecek olan sen soylemeden de gorur canim.. surekli senin anlatmana ihtiyac duymaz.. o yuzden 'anlatsaydim farkli olacaktik' diye dusunup kendini hirpalama..

o süreci bizzat yaşayan biri olarak diyorum üstelik biz nişanlı iken ayrılmıştırk. resmen hasta oldum cok cok zordu Rabbim göstermesin yaşatmasın kimseye canım bildiğin bitkisel hayattaydım bir saat iyi isem geri kalan suskunluk ağlamak tı 4 lere kadar uyumadığımı blirim ama geçiyor ianan ki geçiyor

tabıkı geçiyor ne acılar geçiyor buda geçer elbette ama içimde kalsın istemiyorum bazı kelimeler... yerini ve layığını bulsun istiyorum

tabıkı geçiyor ne acılar geçiyor buda geçer elbette ama içimde kalsın istemiyorum bazı kelimeler... yerini ve layığını bulsun istiyorum

içinde kalmaz emin ol benim eski nişanlım benim acım geçince mesajlar attı tekrar yapalım mı deneyelim mi diye geçiyor ve sen görüyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…