oysa bu pazar nişanım olacaktı :(

Arkadaşım seni anlıyorum birde şöyle düşün (Allah seni korudu belki daha kötü şeyler yaşayacaktın esirgedi seni) ileride daha iyi biri çıkar karşına en iyisi olmuş seni olduğun gibi kabul etmiyorlar demek ki gerçekten evlenip boşanmaktansa bu şekilde olması daha iyidir. Üzülme artık....

vallahi duygu düzenim değişti duygularım değişti karıştı dün passiflora şurup içitim uyuştum ama deliksiz bir uyku uyudum şimdi yine kötüyüm dr tek çare en azından bir yol gösteriri bana..

vallahi duygu düzenim değişti duygularım değişti karıştı dün passiflora şurup içitim uyuştum ama deliksiz bir uyku uyudum şimdi yine kötüyüm dr tek çare en azından bir yol gösteriri bana..

İnnaçlı biriysen Allah büyük de ve lütfen sabret eminim ki çok zordur ama bir gün olmadı diye şükredersin belki arkadaşım dik dur.

Şuan çok yeni acın o yüzden ne yapsan hep aklında olur bianda normale dönmeyi bekleme yani:KK43: inan sevgisinin arkasında durmadı diye ona kızıyosun belki ama şöyle de düşünmüş olabilir. bu engeli aşsanız da aileden kaynaklı sürekli sorunlar çıkacaktı ve evliliğin en önemlisi sen yıpranmış tükenmiş olacaktin.tabiki erkegin güçlü olup savaşması yanında olması en güzeli ama öyleleri artık çok az kaldı sanırım

ilaç kullanma sadece önerim psikologla devam et aynı zamanda
neden diyeceksin temel psikoloji dersi aldım sadece ama orada denilen şuydu; ilaçlar olayın etkisini sizdeki yansımasını geçici olarak önlüyor ama bu bazen bilinçaltında farklı izler bırakabiliyor.Yani durumu ilaçla atlatsanız dahi kalıcı etkileri kalabilir..

Şuan çok yeni acın o yüzden ne yapsan hep aklında olur bianda normale dönmeyi bekleme yani:KK43: inan sevgisinin arkasında durmadı diye ona kızıyosun belki ama şöyle de düşünmüş olabilir. bu engeli aşsanız da aileden kaynaklı sürekli sorunlar çıkacaktı ve evliliğin en önemlisi sen yıpranmış tükenmiş olacaktin.tabiki erkegin güçlü olup savaşması yanında olması en güzeli ama öyleleri artık çok az kaldı sanırım

tabiki bunun farkındayım canım inan o bu gücü göremedi kendinde ilerde sıkıntılar yaşayacaktı ama yinede durması gerekmez miydi evlilik bu değilmi sırt sırta vermek direnmek

ilaç kullanma sadece önerim psikologla devam et aynı zamanda
neden diyeceksin temel psikoloji dersi aldım sadece ama orada denilen şuydu; ilaçlar olayın etkisini sizdeki yansımasını geçici olarak önlüyor ama bu bazen bilinçaltında farklı izler bırakabiliyor.Yani durumu ilaçla atlatsanız dahi kalıcı etkileri kalabilir..

hımm ya bilmiyorum mesela oda ilaç kullanıyor 1 aydır ilk kullanımda tireme olmuş 1 hafta ve gayet iyiyim diyormuş iyi geldi diyormuş ilaçların etkisinde mi sence yada bırakınce ne olacaktır ? inan bilmiyorum bende kendim için birşey yapayım dedim ne bilim

hımm ya bilmiyorum mesela oda ilaç kullanıyor 1 aydır ilk kullanımda tireme olmuş 1 hafta ve gayet iyiyim diyormuş iyi geldi diyormuş ilaçların etkisinde mi sence yada bırakınce ne olacaktır ? inan bilmiyorum bende kendim için birşey yapayım dedim ne bilim
tedavi olacaksan psikolog ve psikiyatrist beraber git bence
psikiyatrist ilaçla sadece o duyguları dipte yaşamanı önlüyor ama o durumun içinden sağlıklı çıkmanı psikolog sağlar ancak..

tabıkı en zoru kabullenmektir ben daha yeni yeni kabulleniyorum yada öyle sanıyorum yada hala kabullenemedim işte kurulan hayaller vs çok ağır
zaman sadece zaman belki unutturmaz yada acını bitirmez ama hafifletir dayanma gücü verir rabbim pişman olacağın evlilik yaptırmasın önemli olan bu

Tabiki haklısın canım ama o kadar güçlü biri değil demekki .bu saatten sonra kendine başka uğraşlar bulup düşünmemeye çalışman lazım
zaten dediğin kadar seviyosa birsüre sonra yine seni arayabilir. ama şimdi böyle davranan ilerde de hep tek bırakır seni

Tabiki haklısın canım ama o kadar güçlü biri değil demekki .bu saatten sonra kendine başka uğraşlar bulup düşünmemeye çalışman lazım
zaten dediğin kadar seviyosa birsüre sonra yine seni arayabilir. ama şimdi böyle davranan ilerde de hep tek bırakır seni

HAKLISIN CANIM BENİM İSTERDİM O GÜÇTE OLSUN AMA DEĞİLMİŞ DEMEK Kİ

dün haber aldım eniştesi ile konuştum iyi insandır onlar gibi değildir asla başından beri saolsun abiliğini esirgemedi boşanmanın eşiğine gelmiş eşi ile eşi eski sözlümün ablası ve bizim olaylardan sonra falan patlamış herşey 9 yıldır adam mutsuz vs baya sıkıntılar varmış içimden geçemdi değil bana neler ettiler allahta sınıyor sanırım ama günah böyle düşünmem biliyorum kendime yakıştıramıyorum üzülüyorumda .. tabi eski sözlümün bu olan hiçbişeyden haberi yok anne ve kızları herşeyi yapıyor zaten..

X