kendini hirpaladiginla kalirsin..
anlayana sivri sinek saz, anlamayana davul zurna az, demisler..
ama neden çok üzüldüm annesi ne istedi sizden anlamadımvallahi öyle olmuyor işte sevgili olarak ayrılsaminanın tınlamazdım işin içine aile vs girince öyle olmuyor
ama neden çok üzüldüm annesi ne istedi sizden anlamadım
ikiniz de seviyorsunuz ve mutsuzsunuz yazık etmiş size...
çok üzüldüm gerçekten Allah yardımcınız olsunmalesef yazık etti.. iyi olsa tedavi görürmü ilaç alır mı almaz tabıkı...
Allah annelikten evvel insanlaraa vicdanı nasip etsin tek dileğim benim bu olaydan sonra bi ablamız yorum yaptı..Anneler oğullarınızı evlendirmeyin kendinize baş yastığı yapın.. diye ne kadar doğru
ben de oyleyim, asiri duygusalim, gecmise bagli biriyim mesela ama ne istedigini bilip kararli olduktan sonra, Allah'in izniyle altindan kalkiyorsun..içimde sürekli sıkıntıyla geziyorum üzerimde yük var resmen atamıyoru ben aşırı duygusalım normal bir insana göre bende duygular yoğun yaşanıyor hep böyleydim hayatım boyunca
ben de oyleyim, asiri duygusalim, gecmise bagli biriyim mesela ama ne istedigini bilip kararli olduktan sonra, Allah'in izniyle altindan kalkiyorsun..
çok üzüldüm gerçekten Allah yardımcınız olsun
dilerim mutlu olursunuz her şeyin hayırlısı...[/QUOTE
Amin canim ins
Çok güzel bi yorumdu yüreğinize sağlık keşke herkes sizin gibi düşünse.Ben de eşimden boşanıyorum, 2 aydır annemdeyim.
Ağladım mı? Çok.
Üzüldüm mü? Hem nasıl...
Ama ne düşünüyorum biliyor musun?
İnsanlar evlat acısı yaşıyor.
İnsanların annesi ölüyor.
İnsanların bazısı babasını hiç görmeden kaybetmiş.
Kimisi sakat.
Kimi açlıktan ölüyor.
Bazısı tedavisini bile olamıyor ilaç parası bulamadığı için.
Ben neden ağlıyorum?
Neymiş, kocamdan ayrılıyormuşum.
Hayat bunlar için üzülmeye değecek kadar uzun değil.
Ömür dediğimiz şey, canın, ruhun, öyle kıymetli ki, sen öyle kıymetlisin ki...
Şükret, daha başlamadan bitti.
Önün çok açık, şansın bol olsun.
beni katma, ben basip gittim : )Ah bizi bu duygusalliklar yikti hep vefasiz olsak boylemi olurduk basip giderdik yapamiyoruz iste
Konunu hatırladım canım. Kapansan yine mutsuz olacaktın. İyi olmuş boş ver. Üzme kendini. Onlar dedi diye kapansan sürekli üzülüp mutsuz olacaktın. Hem daha şimdiden bunları yapan kadın, sonradan neler yapardı. Sıkma canını, insan neleri unutuyor. Bu günler de geçer elbet...benim durumumu bilenler biliyor konulardada var zaten nişanımız bu pazar olacaktı 10 mayısta 9 mayıs ta 1. yılımız aradan 1 ay geçti ilk gun ki gibi ölüp gebermesem de içim çok acıyor ne bilim çok hayal ettim çok bekledim bu 1 aylık zamanda yaklaşık 7 kilo kadar verdim 51 lere düştüm burda okuyunca konuları şükrediyorum tabiki ama ne hissedeceğimi bilmiyorum son günlerde anlık ağlama nöbetleri geliyor sonra gülmeye başlıyorum kendi kendime hala içimde heyecan var sanki nişanım olacakmış gibi ama yok biliyorumoda psikoljık tedaviye başlamış antidepresanlar kullanıyor ben bunuda yapmadım kendim aşıcam dedim kendim bi kaç kez kullandım ama saçma sapan hallere büründüm duygu değişiklikleri sürekli şu anda hiç uyku uyuyamıyorum sürekli uyanıyorum sürekli rüyamda görüyorum çok mu taktım kafaya bu durumu evet çok özlüyorum malesef ama sitemimde var bu haftasonu gelmesin istiyorum ya gelmesin olmasın
tabıkı herşey olabilirdi yaşamadan bilinmez ki ama içinde bulunduğum durumdan kurtulmam lazım o kendı için bişey yapmış tedaviye başlamış bnse ağlanıp dövünüyorum
beni katma, ben basip gittim : )
Konunu hatırladım canım. Kapansan yine mutsuz olacaktın. İyi olmuş boş ver. Üzme kendini. Onlar dedi diye kapansan sürekli üzülüp mutsuz olacaktın. Hem daha şimdiden bunları yapan kadın, sonradan neler yapardı. Sıkma canını, insan neleri unutuyor. Bu günler de geçer elbet...
Öncelikle senin icin dogru olanin bu olduguna inan ve kabul et. Bosuna dememisler nasipten öte köy yoktur diye. Nasip degilmis. Ayrilik olmasaydi yasayabileceklerini düsünüp birazda olsa icini rahatlatmaya calis.
Bende keske nisandan önce ayrilsaydim. Ben malesef nisandan sonra gördüm gercek yüzlerini ve dügüne 3 ay kala nisan attim. O yüzden sen yine sanslisin. Ilk zamanlar zordur elbet acini yasayacaksin. Agla aglayabildigin kadar dök icindekileri. Ama bir zaman sonrada kendini düsünmelisin. Hayat bir sekilde devam ediyor. Ve dünyadaki tek aci ayrilik acisi degil. Unutma bu günlerde gecicek atlatacaksin. Su hayatta ölüm acisi bile unutuluyor.
Senin için çok iyi olmuş gerçekten yoksa o ailede işin çok zordu.
işte ailesinde böyle türbanlılar olan erkeklerde böyle sorunlar çok yaşanıyor kabullenemiyorlar kendilerinden farklı olanları kesin şöyle şeyler konuşulmuştur işte elin kızı için aileni yokmu sayacaksın vs. o da boyun eğmiş.
genç kızlara tavsiyem mutlaka ailesini araştırın bi ilişkiye başlarken tanışmak değil tabii ama bakın konuşun sevgilim onlar gibi değil demeyin nişan söz aşamasında aileye dönülüyor mutlaka.. ailesinde türbanlı çarşaflı kadınlar fazlaysa emin olun sorun yaşayacaksınız. herkes birbirini kabul etse ne güzel olurdu.