oysa bu pazar nişanım olacaktı :(

vallahi öyle olmuyor işte sevgili olarak ayrılsaminanın tınlamazdım işin içine aile vs girince öyle olmuyor
ama neden çok üzüldüm annesi ne istedi sizden anlamadım
ikiniz de seviyorsunuz ve mutsuzsunuz yazık etmiş size...

içimde sürekli sıkıntıyla geziyorum üzerimde yük var resmen atamıyoru ben aşırı duygusalım normal bir insana göre bende duygular yoğun yaşanıyor hep böyleydim hayatım boyunca
ben de oyleyim, asiri duygusalim, gecmise bagli biriyim mesela ama ne istedigini bilip kararli olduktan sonra, Allah'in izniyle altindan kalkiyorsun..

Ben de eşimden boşanıyorum, 2 aydır annemdeyim.
Ağladım mı? Çok.
Üzüldüm mü? Hem nasıl...
Ama ne düşünüyorum biliyor musun?
İnsanlar evlat acısı yaşıyor.
İnsanların annesi ölüyor.
İnsanların bazısı babasını hiç görmeden kaybetmiş.
Kimisi sakat.
Kimi açlıktan ölüyor.
Bazısı tedavisini bile olamıyor ilaç parası bulamadığı için.
Ben neden ağlıyorum?
Neymiş, kocamdan ayrılıyormuşum.
Hayat bunlar için üzülmeye değecek kadar uzun değil.
Ömür dediğimiz şey, canın, ruhun, öyle kıymetli ki, sen öyle kıymetlisin ki...
Şükret, daha başlamadan bitti.
Önün çok açık, şansın bol olsun.

Çok güzel bi yorumdu yüreğinize sağlık keşke herkes sizin gibi düşünse.Beş para etmez insanlar icin aglamaya kendimizi depresyona sokmaya tabikide değmez.Dediğiniz gibi ağlanacak okadar çok şeyler varki.

Konunu hatırladım canım. Kapansan yine mutsuz olacaktın. İyi olmuş boş ver. Üzme kendini. Onlar dedi diye kapansan sürekli üzülüp mutsuz olacaktın. Hem daha şimdiden bunları yapan kadın, sonradan neler yapardı. Sıkma canını, insan neleri unutuyor. Bu günler de geçer elbet...

tabıkı herşey olabilirdi yaşamadan bilinmez ki ama içinde bulunduğum durumdan kurtulmam lazım o kendı için bişey yapmış tedaviye başlamış bnse ağlanıp dövünüyorum

Öncelikle senin icin dogru olanin bu olduguna inan ve kabul et. Bosuna dememisler nasipten öte köy yoktur diye. Nasip degilmis. Ayrilik olmasaydi yasayabileceklerini düsünüp birazda olsa icini rahatlatmaya calis.

Bende keske nisandan önce ayrilsaydim. Ben malesef nisandan sonra gördüm gercek yüzlerini ve dügüne 3 ay kala nisan attim. O yüzden sen yine sanslisin. Ilk zamanlar zordur elbet acini yasayacaksin. Agla aglayabildigin kadar dök icindekileri. Ama bir zaman sonrada kendini düsünmelisin. Hayat bir sekilde devam ediyor. Ve dünyadaki tek aci ayrilik acisi degil. Unutma bu günlerde gecicek atlatacaksin. Su hayatta ölüm acisi bile unutuluyor.

Senin için çok iyi olmuş gerçekten yoksa o ailede işin çok zordu.

işte ailesinde böyle türbanlılar olan erkeklerde böyle sorunlar çok yaşanıyor kabullenemiyorlar kendilerinden farklı olanları kesin şöyle şeyler konuşulmuştur işte elin kızı için aileni yokmu sayacaksın vs. o da boyun eğmiş.

genç kızlara tavsiyem mutlaka ailesini araştırın bi ilişkiye başlarken tanışmak değil tabii ama bakın konuşun sevgilim onlar gibi değil demeyin nişan söz aşamasında aileye dönülüyor mutlaka.. ailesinde türbanlı çarşaflı kadınlar fazlaysa emin olun sorun yaşayacaksınız. herkes birbirini kabul etse ne güzel olurdu.

Isin icine aile girmese tiblamazdin demekki , ne bicim bir sevgi bu ..
Peki ya evlenip bosansaydin ne olucakti..

tabiki benim üzüldüğüm yani insan bir kere arar ne bilim ailemden özür diler vs ama nerde biz insanlık yaptık onların kine isim bile bulamıyorum...

benimde nikahıma 3 ay vardı durm aynı sadece nişan yoktu henüz o hep acele ederdi ona kalsa bu ay 16 sında nıkah istyrdu hiç anlamazdım niye acele ediyor diye nedeni belli

vallahi herşeyi konulmuştum bana hep aileme uygunsun kültürlerimiz uygun yakın vs derdi ama ailesi bambaşka çıktı

Arkadaşım seni anlıyorum birde şöyle düşün (Allah seni korudu belki daha kötü şeyler yaşayacaktın esirgedi seni) ileride daha iyi biri çıkar karşına en iyisi olmuş seni olduğun gibi kabul etmiyorlar demek ki gerçekten evlenip boşanmaktansa bu şekilde olması daha iyidir. Üzülme artık....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…