Sen valla saplanti haline getirmissin psikolojik destek alman lazim.Bu adam sonucta bekar kalacak hali yok tabiki evlenecek senin bunu kabullenmen gerekiyo.En yakin bi zamanda bi hayirli kismetin olur insallah evlenirsin cocugunda olur.Cocugun sevgisi eşi anneyi babayi herkesi unutturuyo bu gercek.
İkinci kez nisanlidan ayrılmak olayına ne dersiniz???
ben sevgili olarak degil de kari-koca olarak ayrildim.. tum sulale, cevre vardi isin icinde yani.. bu seni rahatlatir mi?vallahi öyle olmuyor işte sevgili olarak ayrılsaminanın tınlamazdım işin içine aile vs girince öyle olmuyor
Yani daha önce başka birisiyle nisanlanmak aradan zaman geçmesi başka bir adama inanmak güvenmek nisanlanmak ve onunda sap gibi ortada bırakması....adam gibi adam degilmis
Arkadaşım al bir ilaç iç sağlığından olcaksın bak. Kendini zorladığına değmez. En azından şu krizleri atlatıncaya kadar iyi gelir.
ben sevgili olarak degil de kari-koca olarak ayrildim.. tum sulale, cevre vardi isin icinde yani.. bu seni rahatlatir mi?
herkesin yuku kendine agirdir, biliyorum.. amacim, 'bak biz neler cektik, abartma' demek degil.. ama sevgili olarak ayrilsak bu kadar olmazdi diye durumu iyice acite etmissin.. ben de daha zor olani soyleyim dedim; belki rahatlarsin..
Rahatliycani hic zannetmiyorum saplanti olmus artik tedavi sartben sevgili olarak degil de kari-koca olarak ayrildim.. tum sulale, cevre vardi isin icinde yani.. bu seni rahatlatir mi?
herkesin yuku kendine agirdir, biliyorum.. amacim, 'bak biz neler cektik, abartma' demek degil.. ama sevgili olarak ayrilsak bu kadar olmazdi diye durumu iyice acite etmissin.. ben de daha zor olani soyleyim dedim; belki rahatlarsin..
Rahatliycani hic zannetmiyorum saplanti olmus artik tedavi sart
Esimin bi arkadasi vardi..nisanliydilar.cocugun ailesi kizin kapanmasi icin baski yapmis.kavga etmisler.olmadi nisani bozuldu.cok seviyolardi birbirlerini.cocuk aylarca gozumuzun onunde eridi mahvoldu.ama ailesine laf geciremedi.
Sonra ne mi oldu..cocuk evlendi hemde o kizdan cok daha acik inanilmaz suslu bakimli bir bayanla...sok oldum duyunca..simdi bi kizlari var allah mesut etsin.ama hala derim diger kizin hakkina girdiler..kiz acikti ama normal bi aciklikti bu..
Ins hakkinizda hayirlisi olur.
İmkanın varsa git baska bir yere..
Haftasonu kacamağı yap..
Tabiki acını bitirmez ama hafifletir..
Inan bana hayirlisi böyleymis. Sükret haline. Nisandan sonrada ayrilabilirdin yada evlendikten sonra. Cok cok daha zor olurdu..