- 14 Nisan 2015
- 737
- 357
- 36
Dünyanın sonuymuş gibi davranma.
tabıkı değil ama şu anda hissedilen bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dünyanın sonuymuş gibi davranma.
dugune 4 gun kala ne kdr onemlı bır sorun olmus olabılırkı merak ettımKızkardeşim düğününe 4gün falan kalasıya ayrıldı tüm hazırlıklar bitti ev temizlenmiş davetiyeler basılmışken pat diye ayrıldılar evet ilk günler zorlu oldu ama kardeşim huzuru Kuran'ı Kerim okumakta buldu bir hatim başladı bitirdi ve şimdi kızkardeşimin 2 yaşını bitirmiş dünyalar tatlısı çok zeki ve baldan lezzetli bir oğluşu var ve çok anlayışlı, tam bir aile reisi olan bir eşi var huzurlu mutlu bir evliliği var.Sizde kendinizi bırakmayın hemen,bol bol Dua edin unutmayın ki, Sizin şer bildiğinizde hayır,hayır bildiğinizde şer vardır
Çok sabrettim canım , çok fedakar olup alttan aldım , sonradan pişmanlık yaşamayayım diye elimden geleni yaptım, baktım ki o kadar zaman boyunca üzülen taraf hep ben oldum o hep annem dedi bana sırtını çevirdi , sonunda evlenince mutlu olamayacağız gerçeğini kabullendim ve kendime odak noktaları buldum , hafta içi işimle meşgulüm haftasonu kursa gidiyorum geziyorum istediğimi alıp giyiyorum vs... daha kolay geçmesini sağladı , ha hiç üzülmüyor muyum üzülüyorum ama dediğim gibi olmayacağını kabullendim ardımdan gelsede dönüp bakmıyorum , rüyamda görünce bende ağlama nöbetleri yaşıyorum zaman zaman, onca hayal kuruyorsun kendini inandırıyorsun ona göre yaşıyorsun sonra bir bakıyorsun boşunaymış... Ben inanıyorum ki hakkımda hayırsızdı bu yüzden allah hep olmuycağını gösterdi demek ki daha iyisini vericek... Sabırlı ol canım ve kendine odaklanacağın bişeyler bul , şarkıladan olsun hatıralardan olsun uzak dur...nasıl böyle metanetli oluyorsunuz ben niye olamıyorum ya
Çok sabrettim canım , çok fedakar olup alttan aldım , sonradan pişmanlık yaşamayayım diye elimden geleni yaptım, baktım ki o kadar zaman boyunca üzülen taraf hep ben oldum o hep annem dedi bana sırtını çevirdi , sonunda evlenince mutlu olamayacağız gerçeğini kabullendim ve kendime odak noktaları buldum , hafta içi işimle meşgulüm haftasonu kursa gidiyorum geziyorum istediğimi alıp giyiyorum vs... daha kolay geçmesini sağladı , ha hiç üzülmüyor muyum üzülüyorum ama dediğim gibi olmayacağını kabullendim ardımdan gelsede dönüp bakmıyorum , rüyamda görünce bende ağlama nöbetleri yaşıyorum zaman zaman, onca hayal kuruyorsun kendini inandırıyorsun ona göre yaşıyorsun sonra bir bakıyorsun boşunaymış... Ben inanıyorum ki hakkımda hayırsızdı bu yüzden allah hep olmuycağını gösterdi demek ki daha iyisini vericek... Sabırlı ol canım ve kendine odaklanacağın bişeyler bul , şarkıladan olsun hatıralardan olsun uzak dur...
herşey nasip kısmet..belki nişanın olsa ilerde daha kötü şeyler olacaktı..dua et..herşeyin hayırlısı...
Ah canım biz senide idare ederiz ne delileri idare ettikbu arada şu arkadaki karacanın setini aldım reklam olan baak benim beyin yandı yine
Ah canım biz senide idare ederiz ne delileri idare ettik
Uzak durmak en iyisi. Ne haberini al ne haberin gitsin. Allah gönlüne göre versin canım
Hayatta herşey nasip kısmet. .
dert ettiğin şey,gün gelir olmadı diye dua edersin..
hayırlısı de tevekkül et ..
dert etme dua et ..
Zaman herşeye deva ..dert değil alışmaya çalışıyorum henüz 1 ay oldu bir anda sil at boşver olmuyor malesef sadece bu haftasonu nişanım olucaktı bunu bilmek kötü
Zaman herşeye deva ..
hayırlısı de zamana bırak ..
benim durumumu bilenler biliyor konulardada var zaten nişanımız bu pazar olacaktı 10 mayısta 9 mayıs ta 1. yılımız aradan 1 ay geçti ilk gun ki gibi ölüp gebermesem de içim çok acıyor ne bilim çok hayal ettim çok bekledim bu 1 aylık zamanda yaklaşık 7 kilo kadar verdim 51 lere düştüm burda okuyunca konuları şükrediyorum tabiki ama ne hissedeceğimi bilmiyorum son günlerde anlık ağlama nöbetleri geliyor sonra gülmeye başlıyorum kendi kendime hala içimde heyecan var sanki nişanım olacakmış gibi ama yok biliyorum oda psikoljık tedaviye başlamış antidepresanlar kullanıyor ben bunuda yapmadım kendim aşıcam dedim kendim bi kaç kez kullandım ama saçma sapan hallere büründüm duygu değişiklikleri sürekli şu anda hiç uyku uyuyamıyorum sürekli uyanıyorum sürekli rüyamda görüyorum çok mu taktım kafaya bu durumu evet çok özlüyorum malesef ama sitemimde var bu haftasonu gelmesin istiyorum ya gelmesin olmasın
çok benzer bir durumu yaşadım ben de canım ama Rabbim herşeyin hayırlısını veriyor emin olabilirsin.. Şimdi evliyim, kocama çoook aşığım ve bebişimiz geliyorkayınvalide yüzünden canım açık olmam sorun oldu vs daha önce yazmıştım konuyu
çok benzer bir durumu yaşadım ben de canım ama Rabbim herşeyin hayırlısını veriyor emin olabilirsin.. Şimdi evliyim, kocama çoook aşığım ve bebişimiz geliyor
Olayı özetliyim moral olsun sana da.. Misafir olarak giriyordum dayanamadım görünce :)
Nişan tarihi aldık, davetiyeleri bastırdık.. Bu zaten annesine inanılmaz düşkün (annesi de beni çok seviyor falan) ve bende bu konu hep bi soru işareti ama aileler falan da girince işin içine geri dönüşü yok diye soru işareti de olsa devam ediyorsun (ne büyük aptallıkmış oysa) sonra bunlar pat bi akşam gelip bizde düğün olmaz, kadınla-erkekler arasına perde çekelim ya da nişan hiç olmasın falan gibi konuştular (ki her konudan ailesinin bilgisi vardı, kafamıza göre gidip nişan tarihi almadık yani). Ben de şok ailem de şok tabi ki ben en başında demiştim bizde düğün olur diye.. neyse ayrıldık ama 2 ay sonra tekrar barıştık falan ama ben taviz vermiş oldum nişan iptal çünkü.. Aileme barıştığımızı söyleyemedim.. bu daha çok üstüme geldi.. şunu giymeyeceksin, annem istemiyor annem nerede isterse orada yaşarız falan filan (ki en başında beni nasıl tanıdıysa ben hep öyleydim ne giydiğim değişti ne söylediğim).. neler neler.. en sonunda insan patlıyor ve bitiriyor. bi süre o da çok kısa kıvrandım falan ama mucizem,eşim geldisonra o şahıs aradı beni ama çok da tııın :) Şimdi mutluluktan ayaklarım yere basmıyor hamdolsun..
Annesine düşkün, kişiliği oturmamış, kendi kendine karar veremeyen erkeklerden aman uzak dur ve en başında soru işareti varsa hiiiç gerek yok bitir gitsin hayat sürprizlerle dolu sakın unutma..
Yaşadığınız şey kolay değil hayalleriniz vardı ama emin ol ileride iyiki olmamış diyeceksin.Çünkü eğer bir insan veya ailesi seni değiştirmeye çalışıyorsa ve sende onları dinliyorsan kendine saygn kalmayacak bir gün muhakkak bitecekti.İleride belkide çocuğun varken ayrılacaktınız...Taviz tavizi doğurur sonuçta.İnsanlar keşke insanları olduğu gibi kabul etse o zaman kimse mutsuz olmaz...
Kız akıllıyla hayat geçmez iyidir hafif delilikvallahi benden deliler varsa beni atın onalrın içine deli deliyi iyi idare eder haftaya salı inş erenköy ruh ve sinir hast hastnesine gitcem randevu aldım benim yerim ora o yare deyin yarin dellenmiş bir demet çiçek alsın gelsin o kaynanayıda getrsin deli bahanesi ile dalayım az
Kız akıllıyla hayat geçmez iyidir hafif delilik
Allah o kaynanayı yılın rüküşü yapsın düğünlerde topuğu kırılsın oldumu canım için soğusun