ÖYLECE BIRAKIP GİTTİ...

durum ne olursa olsun yazma huyu var... ben ise aylarca bile tavır yapıp yazmayabilirim ama o zamnda kendimi yiyip bitiriyorum.. sen ne yaptıgının farkında degil msn vs yazmıstm camideyim yahu yazmıs oraya yakısmıyorsun dedim bende

Onu hala çok mu seviyorsunuz böyle yaptığı halde ? Ben yuh yok artık pes demeyeceğim nasıl seversin de demiycem . Çünkü anlıyorum sizi . Sadece biraz mantık bekliyorum . Bu ilişkiyi ilk adimi atarak siz baslatmissiniz henüz duygularindanda seviyor gibi tecrubesiz gibi vs gibili cümlelerle bahsediyorsunuz . Peki bu insan ilk buluşmada size bunları neden yaşatmış olabilir . Çatal olayı :Benden tiksiniyor mu ?
yaniniza oturmak : Bu çok yanlıs ilk buluşma için telefondan malesef nasil biri oldugunu bilemezsiniz ya size zorla bir sekilde birseyler yapsaydi ?
Yani ben duygularınızı anlayışla karşılıyorum şuan ama . Sadece biraz mantığınızı dinlerseniz sizde anlayacaksınız sağlıklı düşünebilen bir insan bu hareketlerin karsisindakine ne dusundurecegini bilir .

dogru haklısınız... diyorum belkide Allah korudu beni ondan... olmasını ister miydim evet hem de cok.. ama her serde bir hayır vardı yine de sükürler olsun Rabbime

Daha ne kadar acik konusmanizi istiyor ki:)
İlk bulusmada insan eline koluma sahip olur.Bosverin,ilerde gulersiniz bile..

evet haklısınız... sanırım bi cesit psikoloji deneyi bu beni kendimle ters düsürüp delirtmeye calısıyor.. yazdıgına göre herkesin önünde ona bagırıp git demisim kovmusum ....

dogru haklısınız... diyorum belkide Allah korudu beni ondan... olmasını ister miydim evet hem de cok.. ama her serde bir hayır vardı yine de sükürler olsun Rabbime
Umarim yaparsin bunu ayrildiginda haber et merak ederim simdiallah yolunu acik etsin canim daha cok gencsin mutlu ol hep

amin insallah Allah hepimizi hayırlı ve kıymet bilecek kisilerle karsılastırsın .. sizin evlatlarınızı da... su an cok sükür o sekilde düsünmüyorum sadece bunlar yasanmayabilirdi buna üzülüyorum .. her serde bi hayır vardır önüme bakmalıyım..

Tatlimmmmmm dinlen dinlen kaccccccc..... Daha ilk bulusmada mic mic olmak istemis. bence niyeti oynasmaktan baska bisey degilmis!. Cunku sen onun suyundan gitmeyince istediginin sende olmadigini anlamis. Verilmis sadakan varmis...

Tatlimmmmmm dinlen dinlen kaccccccc..... Daha ilk bulusmada mic mic olmak istemis. bence niyeti oynasmaktan baska bisey degilmis!. Cunku sen onun suyundan gitmeyince istediginin sende olmadigini anlamis. Verilmis sadakan varmis...
ama peki amac oysa taaa bilmem nereden neden geldi buralara ? oralarda yok muymus öyle kız ?

Biraz sert yorum olacak ama şimdi sen ustelediğin ilk adımı attıgın ve belliki aşk sanrınla adama yüklenince bu bana verir diye düşünmüş sana ona göre davranmış. Eğer sen sarılmasına izin verseydin çatalıyla yedirseydi ikinci buluşmanızda ileri seviye bişey isteyecekti. Bence seni ciddi olarak düsünmemiş üzgünüm istedigini yap istedigin taktıgı uygula bu adam senle ciddi düşünmez.

sen kime ne iyilik ettin de dua etmis tutmus
ALLAH SEni korumus resmen
uzulmene degmez , sakin luhattap olma
telefonuna açma mesaj ebkleme
ozur de deilese yalvarsada duyma
ailenede olanlari anlat kabaa gerekirse baristirmaya çalismasinlar

Ben hiç bir durumu tek yönlü değerlerndiremem canım.Sen kendi açından yazmışsın bir de onu dinlemek gerek.Ve madem "Ruh hastası" olduğuna inanıyorsun başlamadan bitmiş neden buraya yazdın? Amacın yaşadıklarını kendi açından anlatıp alacağın cevaplarla egonu rahatlatmak mı?
Bir kere memleket örf aletleriniz birbirinize denk mi?
Bu er kişi nereli? Doğulumu tutucumu modern mi? Aile yapısı nasıl? Bunlar çok önemli detaylar.Sen sadece 1 erkekle 1 kadını yazmışsın ama kimler olduğunu yazmamışsın.
Kısaca örnek vereyim.
"Melis 19 yaşın da ve Ankara'da yaşayan eğitimli bir ailenib kızı bir gün komşularına Diyarbakır'dan bir misafir geliyor.Melis bu erkeğe ilk görüşte aşık oluyor.Melis yetiştiği ortamın verdiği özgüvenle o erkeği buluyor ve ona mesaj yazıyor dolaylı yoldan duygularını erkeğe anlatıyor.
Erkekte kendi kendine diyor ki "Lan bu kız bana resmen asılıyor" deyip içinin yağları eriyor.Yaşadığı çevre de yakından gördüğü yada dokunduğu tek Kız sokakta ki KEDİ olduğu için Abaza erkeğe Ankaralı Melis bal kaymak gibi geliyor ve telefonda mesajda vs Melise her türlü yalan dolanla tav etmeye çalışıyor.Çünkü Melis ona göre kolay lokma hafif bir kız bir kerelik evlenmelik değil eğlencelik bir kız ve kesin Meliste iş var.Ve o erkek Melisi görmek için değil yemek için onca yolu kalkıp geliyor ve hızlandırılmış turla Melise iş koymaya başlıyor.Melis izib vermeyince hayalleri suya düşen erkek her erkeğin yaptığı gibi BASKI yapmaya başlıyor çünkü İLK IŞIĞI MELİS yakmıştı ve erkekte kendine olan zaafını biliyordu ve bunu en iyi şekilde kullanması gerekiyordu. Melis buna izin vermedi ve erkek gitti ama tekrar deneyecek taaki istediğini alana dek deneyecek.Taktik değiştirecek aşağılayacak sonra özür dileyecek vs..."
HİKAYENİN ÖZÜ
MELİS EN BAŞIN DA BİR KIZ OLARAK ÇOK BÜYÜK HATA YAPMIŞ.
Ruh hastalığını sorgulamaya gelirsek.Tanımadığın bilmediğin ailesini yapısını görmediğin bir erkeğe sığınacak kadar SEVGİSİZ ve İLGİSİZMİYDİN canım?
Sen adamın "RUH HASTASI" olduğunu anlayana kadar o seni yakın arkadaşlarına anlatıp senin hakkın da kim bilir neler dedi?
Ve elini tutmaya çalışması sana kendi çatalıyla yedirmesine en başında sen müsaade etmişsin zaten.
Onun yetişme tarzı bu demek ki kadına değer vermiyor ve duygularını gösteren her kız onun için bir cinsel obje oluyor.
Akıllı ol bir daha böyle şeyler yapma mesajlarına da cevap verme görüşme beni ararsan seni polise veririm babama söylerim de.

taktik uygulayacak , ısrar edecek bir tip degilim .. ailemi de beni de gayet iyi tanıdıgını düsünüyorum o düsüncede olsa cevresi kalabalık zaten herhangi biriyle de takılabilirdi

sen kime ne iyilik ettin de dua etmis tutmus
ALLAH SEni korumus resmen
uzulmene degmez , sakin luhattap olma
telefonuna açma mesaj ebkleme
ozur de deilese yalvarsada duyma
ailenede olanlari anlat kabaa gerekirse baristirmaya çalismasinlar
özür dilese yalvarsa bi nebze iyi..... bu beni suclu buluyor.. nasıl birine cattım bilmiyorum ki

özür dilese yalvarsa bi nebze iyi..... bu beni suclu buluyor.. nasıl birine cattım bilmiyorum ki
iyi aman bulsun sende daha guzel sogursun bosver duyma :)
konusmasan telefonunu açmaz numarayi engellersen suçladiginida bilemezsin sinir olmazsin :)

şöyle söyleyeyim .... ben tr nin batısında o ise dogusunda yasıyor.. egitimli bir ailenin kızıyım onun ailesi biraz daha farklı .. ama bunlar sevdikten sonra gercekten önemli degildi bnm icin .. sevgiye ac olup da pesime takıldıgını düsünmüyorum zatn egosu yeteri kadar olan biri...

iyi aman bulsun sende daha guzel sogursun bosver duyma :)
konusmasan telefonunu açmaz numarayi engellersen suçladiginida bilemezsin sinir olmazsin :)
haklısınız :) en mutlu günüm olacak dedigim günün aksamına bakın hayat garip :)

böyle olması sart mıydı ya onca mesajlarımız hepsi bosa mıydı evlilik düsünüyorum diyordu birde

Ah güzel kızım ahhhhhhh....
Ben de 18 yaşında bir kız annesiyim ben de genç kız oldum.
Seni çok iyi anlıyorum ama tecrübelerime güven evlilikten bahseden erkelerden uzak dur.
Evlilik ilişkinin ilerleyen zamanlarına göre kendi gelişir.
Hiç bir ilişki EVLENİLECEK diye başlamaz.
İkili İlişkiler de Giriş-Gelişme-Sonuç vardır.
Siz daha giriş yapmadan Sonuç odaklı ilerlemişsiniz ama Giriş ve Gelimeyi atlarsan Sonuçlarına katlanacak kişi yanlız sen olursun.
Otur Allah'a Duâ et Şükret.
Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın.
Ben çok modern bir ailede yetiştim okudum meslek sahibi oldum yurt dışında yaşadım ama yinede görücü usulü ailemin gözetimin de tanışıp evlendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…