- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 34
- Konu Sahibi snow-white
bide üzülüyo musun allasen salla gitsin ya adamın ne yapmaya çalıştığı belli bile değil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
basta bana bi hasta gözüyle bakıyordu.. zira bi sıkıntım icin gitmistm ona sonradan o da bana yönelmisti hem de cok büyük oldugunu düsündügüm bir sevgiyle1 defa gördüğünüz kişiye nasıl bu kadar bağlandınız. Sevgili olmak istememiş sizin ısrarınızla olmuş. Siz bu kişiye fazla taviz verdiğiniz için elini tutma ,sarılma hakkını kendinde bulmuş. Masada bırakıp gitme konusuna değinmiyorum bile öle yapan insanın yüzüne mi bakacaksınız. İlerde sizi gene bırakmayacağının garantisini verebilecekmi?
ayy yaşlar kaçgecmisini hic anlatmaz bana da anlatma gereksiz sinir harbi yasamayalm derdi... ben de bilemiyorm ama cok tecrübesiz gibi hareketleri var nerede ne yapacagını, ne söyleyecegini bilmiyor mesela ... 4 yıl kadar bi kızla telde konusms onu biliyorm
dogrubide üzülüyo musun allasen salla gitsin ya adamın ne yapmaya çalıştığı belli bile değil
19 -24ayy yaşlar kaç
kendime engel olabilirsem ..Mesajlarına ve aramalarına cevap verme belli normal değil başına bari musallat olmasın
haklısınız... cook güzel bir sekilde gördüm, deneyimledim bunu artıkbirlikte olduğu kadınları ağzını burnunu kırıp son derece çevreden saygı gören bi dolu adam (!) var
hele ki muhafazakar çevrede, aferin koçumaaa!
yani nasıl olur da çevresinde sayılan biridir, kadına düzgün davranır diye bir hüküm geliştirebilirsiniz onu bilemiyorum, Türkiye burası yahu hiç mi çevrenizde öküz olup el üstünde tutulan yok?
Eeee tamam iste sen ona iyice vermissin kozlari anlamis senin ona neyapsa birsey diyemicegini, heleki seni kaybetme korkusu yoksa istedigi gibi boyle devam edr inanki kurtul ondan senin icin ben bile uzuldum kocan degil senin kurtulman icin tek sebebin,ona bu firsatlari verme artik bu sebepten sana hala kotu mesajlar yaziyorsa ne bekleyenilirsin artikben de diyorum düsünebiliyordur herhalde yaptıklarının farkında degil mi ... ama bunları o yapmamıs gibi davranıyor.. ben de inanın o öfkeyle bunu ona ödetmek istedim ama msjda bile dalasmaya girmeye cekindim düsünün korkutuyor beni artık
19 -24
ooollll olmalısın adam dengesiz belli kaç kaçabiliğn kadarkendime engel olabilirsem ..
şu 2,5 aylık kısa sürede ayrı kaldıgımız dönem 1 ayı kapsar diyebilirim... gerektiginde cok güzel tavırlar koydum kesinlike aramadım yazmadım fakat cok ısrar etti ailemi dahi aradı geri basladıkEeee tamam iste sen ona iyice vermissin kozlari anlamis senin ona neyapsa birsey diyemicegini, heleki seni kaybetme korkusu yoksa istedigi gibi boyle devam edr inanki kurtul ondan senin icin ben bile uzuldum kocan degil senin kurtulman icin tek sebebin,ona bu firsatlari verme artik bu sebepten sana hala kotu mesajlar yaziyorsa ne bekleyenilirsin artik
evet ben de öyle yapmasını beklerdim ..Kurtulmaya bak buyuk saygısızlık yapmıs bıde ustte cıkmaya çalısıyor insan utanır özur dıler
bir kez görüsüp konusmuslugumz vardı önceden... ayrıca gerek akrabalarım gerek cevrem tarafından sevilen sayılan biri :/insan bu devirde yüzyüze gördüğü bildiği insana bile bazen güvenemiyo telefonda bu kadar kısa bi süre konuştuğunuz birine nasıl bu kadar çabuk güvenebilip buluşuyosunuz bu nasıl bi cesaret yapmayın lütfen. Adam belli ki dengesizin teki size bişey yapsa ne diceksiniz telefonda görüştüm konuştum hoşuma gitti buluşmaya karar verdim kimin nesi olduğunu bilmem mi diceksiniz.
tesekkür ederim ... inanın buna calısacagım ..ooollll olmalısın adam dengesiz belli kaç kaçabiliğn kadar
valla sevenler mevlana gibi adamlarmış o zaman bunu bile seviyolarsa :)bir kez görüsüp konusmuslugumz vardı önceden... ayrıca gerek akrabalarım gerek cevrem tarafından sevilen sayılan biri :/
evet ben de öyle yapmasını beklerdim ..
Biliyor senin iyi idare ettigini seni aliskanlik yapmis birde sunu ogrendim erkek eger boyle gecimsiz biryse ofke kontrolu olmayan biriyse onu idare edecek kadinlari birakmiyor etrafimdan bunu ogrendim o yuzden bir an evel kurtul istiyorsan aileni arayya kat kurtul yoksa cok uzulceksin umarim hakkinda hayirlisi olsun ya onunla iyibir konusma yapacaksin noktayi koyacaksin gerisi sana kalmis canim neolur kendini duşün sadece bununla gelecek zor yanişu 2,5 aylık kısa sürede ayrı kaldıgımız dönem 1 ayı kapsar diyebilirim... gerektiginde cok güzel tavırlar koydum kesinlike aramadım yazmadım fakat cok ısrar etti ailemi dahi aradı geri basladık![]()