- 28 Ağustos 2015
- 126
- 22
- 48
- Konu Sahibi snow-white
-
sonra tamam otur gerek yok bunlara dedim showunu yapıp cıktı restorandan... sonuc cevredki insanların ve garsonların bakısları.. el sürülmemis tabaklar ve sok olmus benNezaket kurallari vardır,nezaketende olsa almanız gerekirdi. Yaptığı gereksiz ve saçma ama sizinde yaptığınız gereksiz ve saçma
cevap bile yok böyle olmamalıydıvalla tebrikler o zaman:S
hatamın nerede oldugunu söylerseniz daha saglıklı düsünebilirim ... ve haklısınız dikkatimi baska seye vermem lzm acilenBence cevap falan verme artik
Boslukta oldugundan baglanmissin
Sende de suc var ama neyse artik
Hemen Yeni bir mesgale , kisi , ask bul.
Unut gitsin
Ayni tepkiyi vermesemde elini tutmak istedigim halde geri cekilme ve ustune uzattigim yemegi almayan bi adami masada terk etmez eve gidince terk ederdim. Yani bilemedim,sizi hakli bulamadimsonra tamam otur gerek yok bunlara dedim showunu yapıp cıktı restorandan... sonuc cevredki insanların ve garsonların bakısları.. el sürülmemis tabaklar ve sok olmus ben
bu da bir cesit ruh hastalıgı ......Cevresine karsi cok farkli olup ikili iliskilerde cok farkli olan insanlari cok goruyoruz. Yani buna aldanma derim.
hatamın nerede oldugunu söylerseniz daha saglıklı düsünebilirim ... ve haklısınız dikkatimi baska seye vermem lzm acilen
böyle bir yapıya sahip olup da cevresindeki onca insanı nasıl toplamıs anlamıs degilimHasta o uzak dur allah seni daha nasıl korusun
hareketleri itici sekildeydi... sevgi ile olsa karsılık bulurdu...Ayni tepkiyi vermesemde elini tutmak istedigim halde geri cekilme ve ustune uzattigim yemegi almayan bi adami masada terk etmez eve gidince terk ederdim. Yani bilemedim,sizi hakli bulamadim
ben de diyorum düsünebiliyordur herhalde yaptıklarının farkında degil mi ... ama bunları o yapmamıs gibi davranıyor.. ben de inanın o öfkeyle bunu ona ödetmek istedim ama msjda bile dalasmaya girmeye cekindim düsünün korkutuyor beni artıkBencil iste seni sucluluk duygusuna sokup pesinden gitmeni istiyor heral delimi nedir boyle sacma seymi olur yemedin diye birakip gitmek hani tavir yapar gene anlasilir birsey, ama gercekten bu adam normal degil canim birak gitsin bu sebebi sorun hale getiren baska neler yapmaz bir an once kurtul bundan
ben de konusup daha iyi tanıma taraftarıydım... fakat o sevgili gibi anlamlar yükledi hemen.. ortada ilan edilms bir sey yok sevgilim dedi ben de bozmadm..Bana Gore hataniz 1 gun gorustugunuz birisine duygusal baglanmaniz
Ama o da bosluktan tahminimce
Keske memleketine gittikten sonra duygusal a cevirmeseymissiniz
Sadece konussaymissiniz
Sonucta huyu suyu anlasilmaz uzaktan
Zira bir bayani masada birakip tehditvari konusmasi bir beyefendi olmadigini gosterir. Sevgiliyi birak her hangi bir bayana yapilmamali bence.
arkadaşım çok mu arradın bu dengessiziarkadaslar merhaba ... öncelikle belirteyim su an psikolojim cok iyi durumda degil dilim döndügünce anlatmaya calısacagım ... biz yaklasık 2,5 ay önce tanıstık .. ben onu gördükten somra unutamadım sans bu ya o da burada misafirdi yani hemen ertesi gün memleketine gitti.. ilerleyen günlerde ben unutamadım tabi bir sekilde iletisime gectim ve biraz da benim ısrarımla biz sevgili olduk ama gercekten cok baglanmıstım ona ... o da bana öyle gibiydi.. ve bugün benim icin yasadıgım sehire geldi .. birkac saat önce görüstük ve ne mi oldu kızlar ?? garip bir sekilde daha ilk görüsmede elimi tutmaya calıstı ben müsaade etmeyince de bana tacizci muamelesi yapıyorsun vs sözlerini isittim.. neyse ısrarlarıyla yemek yemeye oturduk orada da yanıma oturmaya kalktı yine inatlastı benimle orada.. kızlar hani anlarım sevdigine yakın olmak istersin de daha ilk görüsme yahu??! sonrasında ise catalıyla yemek uzattı sagol ben alırım dedim kendim yedim .. ya simdi alırsın ya da giderim dedi sacmalama dedim gülümsedim gayet yapıcı bi tavırla.. ve beni orada bırakıp gitti sok oldum restorandakilere de iyi bir gösteri oldu.. dısarda da bırakiyim otobüsüne kadar dedi ben net bi adamım bende böyle vs vs dedi ben de sinir krizi gecirecektim git surdan diyebildim sadece.. sonrası ise aglayarak eve döndüm neden böyle oldu bilmiyorum cok garip tavırları vardı ruh saglıgının cok yerinde oldugunu sanmıuorum simdide arıyıp msj atıyor saygısız vs diye ama inanın ben bir sey yapmadım ... sen bana git dedin diyor ama bilmiyor mu o beni masada bırakıp gitti? hakkınızı helal edin kızlar lütfen bana yardımcı olun ne yapmalıyım, bu nasıl iştir ?
msjda atıp tutuyordu .. beni bırakıp gittiginin farkında mısın yazdım .. misafirlikteyim sonra konusalım yazmıs. ben de Allah muhafaza Allah belkide beni böyle bir ruh hastasından korudu dedim o da ne demek istiyorsun acık konus demis
Bu kisinin gecmisi hakkinda ne biliyorsunuz ? Karşı taraftan dolayı bitirilmiş , eski ilişkide yasananlari arayan bir adam gordum sanki ben . Cünkü yasanmis birseyi olmasa yada ozlem duydugu seyler sevgiyi iliskiyi bu asamada bu kadar ölcütlendirmez gibi geldi bana .arkadaslar merhaba ... öncelikle belirteyim su an psikolojim cok iyi durumda degil dilim döndügünce anlatmaya calısacagım ... biz yaklasık 2,5 ay önce tanıstık .. ben onu gördükten somra unutamadım sans bu ya o da burada misafirdi yani hemen ertesi gün memleketine gitti.. ilerleyen günlerde ben unutamadım tabi bir sekilde iletisime gectim ve biraz da benim ısrarımla biz sevgili olduk ama gercekten cok baglanmıstım ona ... o da bana öyle gibiydi.. ve bugün benim icin yasadıgım sehire geldi .. birkac saat önce görüstük ve ne mi oldu kızlar ?? garip bir sekilde daha ilk görüsmede elimi tutmaya calıstı ben müsaade etmeyince de bana tacizci muamelesi yapıyorsun vs sözlerini isittim.. neyse ısrarlarıyla yemek yemeye oturduk orada da yanıma oturmaya kalktı yine inatlastı benimle orada.. kızlar hani anlarım sevdigine yakın olmak istersin de daha ilk görüsme yahu??! sonrasında ise catalıyla yemek uzattı sagol ben alırım dedim kendim yedim .. ya simdi alırsın ya da giderim dedi sacmalama dedim gülümsedim gayet yapıcı bi tavırla.. ve beni orada bırakıp gitti sok oldum restorandakilere de iyi bir gösteri oldu.. dısarda da bırakiyim otobüsüne kadar dedi ben net bi adamım bende böyle vs vs dedi ben de sinir krizi gecirecektim git surdan diyebildim sadece.. sonrası ise aglayarak eve döndüm neden böyle oldu bilmiyorum cok garip tavırları vardı ruh saglıgının cok yerinde oldugunu sanmıuorum simdide arıyıp msj atıyor saygısız vs diye ama inanın ben bir sey yapmadım ... sen bana git dedin diyor ama bilmiyor mu o beni masada bırakıp gitti? hakkınızı helal edin kızlar lütfen bana yardımcı olun ne yapmalıyım, bu nasıl iştir ?
msjda atıp tutuyordu .. beni bırakıp gittiginin farkında mısın yazdım .. misafirlikteyim sonra konusalım yazmıs. ben de Allah muhafaza Allah belkide beni böyle bir ruh hastasından korudu dedim o da ne demek istiyorsun acık konus demis
ben de aynı soruyu soruyorum kendime...arkadaşım çok mu arradın bu dengessizi
ben de konusup daha iyi tanıma taraftarıydım... fakat o sevgili gibi anlamlar yükledi hemen.. ortada ilan edilms bir sey yok sevgilim dedi ben de bozmadm..
gecmisini hic anlatmaz bana da anlatma gereksiz sinir harbi yasamayalm derdi... ben de bilemiyorm ama cok tecrübesiz gibi hareketleri var nerede ne yapacagını, ne söyleyecegini bilmiyor mesela ... 4 yıl kadar bi kızla telde konusms onu biliyormBu kisinin gecmisi hakkinda ne biliyorsunuz ? Karşı taraftan dolayı bitirilmiş , eski ilişkide yasananlari arayan bir adam gordum sanki ben . Cünkü yasanmis birseyi olmasa yada ozlem duydugu seyler sevgiyi iliskiyi bu asamada bu kadar ölcütlendirmez gibi geldi bana .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?