ÖYLECE BIRAKIP GİTTİ...

Nezaket kurallari vardır,nezaketende olsa almanız gerekirdi. Yaptığı gereksiz ve saçma ama sizinde yaptığınız gereksiz ve saçma
sonra tamam otur gerek yok bunlara dedim showunu yapıp cıktı restorandan... sonuc cevredki insanların ve garsonların bakısları.. el sürülmemis tabaklar ve sok olmus ben

Bence cevap falan verme artik
Boslukta oldugundan baglanmissin
Sende de suc var ama neyse artik
Hemen Yeni bir mesgale , kisi , ask bul.
Unut gitsin
hatamın nerede oldugunu söylerseniz daha saglıklı düsünebilirim ... ve haklısınız dikkatimi baska seye vermem lzm acilen

şu an mantıklı davranman gerekiyo.kendini tutacaksın .çunku yazsan daha kötu olacak.nasılsa peşimde bi şekilde diyck.adam ukala bencil megaloman.cevap yazman seni mutlu etmiycek.sırf sen uzul diye cevap vermiycek.verse de ağır laflar edecek..

sonra tamam otur gerek yok bunlara dedim showunu yapıp cıktı restorandan... sonuc cevredki insanların ve garsonların bakısları.. el sürülmemis tabaklar ve sok olmus ben
Ayni tepkiyi vermesemde elini tutmak istedigim halde geri cekilme ve ustune uzattigim yemegi almayan bi adami masada terk etmez eve gidince terk ederdim. Yani bilemedim,sizi hakli bulamadim

Hasta o uzak dur allah seni daha nasıl korusun

hatamın nerede oldugunu söylerseniz daha saglıklı düsünebilirim ... ve haklısınız dikkatimi baska seye vermem lzm acilen

Bana Gore hataniz 1 gun gorustugunuz birisine duygusal baglanmaniz
Ama o da bosluktan tahminimce
Keske memleketine gittikten sonra duygusal a cevirmeseymissiniz
Sadece konussaymissiniz
Sonucta huyu suyu anlasilmaz uzaktan
Zira bir bayani masada birakip tehditvari konusmasi bir beyefendi olmadigini gosterir. Sevgiliyi birak her hangi bir bayana yapilmamali bence.

Ayni tepkiyi vermesemde elini tutmak istedigim halde geri cekilme ve ustune uzattigim yemegi almayan bi adami masada terk etmez eve gidince terk ederdim. Yani bilemedim,sizi hakli bulamadim
hareketleri itici sekildeydi... sevgi ile olsa karsılık bulurdu...

ben de diyorum düsünebiliyordur herhalde yaptıklarının farkında degil mi ... ama bunları o yapmamıs gibi davranıyor.. ben de inanın o öfkeyle bunu ona ödetmek istedim ama msjda bile dalasmaya girmeye cekindim düsünün korkutuyor beni artık

ben de konusup daha iyi tanıma taraftarıydım... fakat o sevgili gibi anlamlar yükledi hemen.. ortada ilan edilms bir sey yok sevgilim dedi ben de bozmadm..

arkadaşım çok mu arradın bu dengessizi

2.5 ay önce tanisip 2.5 ayda sadece telefonda gorusup ilk bulusmada boyle sacma sapan hateketler yapan biri icinmi bukadar uzuluyosunuz ? Yapmayin Allah askına kendinize yazik etmeyin degermi ya.siz aşırı begeniden oturu bu 2.5 ayda onu gozunuzde fazla büyütmüşsunuz onun hayal kirikligi olmus sanirim.Hergun haberlerde şehitlerin ailelerini eşlerini gosteriyo ya benim icim gidiyo yani dicem o ki 2.5 aydir tanidiginiz biri yamuk cikti diye gozleriniz kararacak psikolojiniz alt ust olacak kadar üzmeyin kendinizi insanlar neler yasiyoda yine hayatina mecburen devam ediyo

Bu kisinin gecmisi hakkinda ne biliyorsunuz ? Karşı taraftan dolayı bitirilmiş , eski ilişkide yasananlari arayan bir adam gordum sanki ben . Cünkü yasanmis birseyi olmasa yada ozlem duydugu seyler sevgiyi iliskiyi bu asamada bu kadar ölcütlendirmez gibi geldi bana .

birlikte olduğu kadınları ağzını burnunu kırıp son derece çevreden saygı gören bi dolu adam (!) var
hele ki muhafazakar çevrede, aferin koçumaaa!
yani nasıl olur da çevresinde sayılan biridir, kadına düzgün davranır diye bir hüküm geliştirebilirsiniz onu bilemiyorum, Türkiye burası yahu hiç mi çevrenizde öküz olup el üstünde tutulan yok?

1 defa gördüğünüz kişiye nasıl bu kadar bağlandınız. Sevgili olmak istememiş sizin ısrarınızla olmuş. Siz bu kişiye fazla taviz verdiğiniz için elini tutma ,sarılma hakkını kendinde bulmuş. Masada bırakıp gitme konusuna değinmiyorum bile öle yapan insanın yüzüne mi bakacaksınız. İlerde sizi gene bırakmayacağının garantisini verebilecekmi?

gecmisini hic anlatmaz bana da anlatma gereksiz sinir harbi yasamayalm derdi... ben de bilemiyorm ama cok tecrübesiz gibi hareketleri var nerede ne yapacagını, ne söyleyecegini bilmiyor mesela ... 4 yıl kadar bi kızla telde konusms onu biliyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…