ÖYLECE BIRAKIP GİTTİ...

hırs yapmış siz öyle davranınca. sakın bulaşmayın çünkü hıncını almak için bir şekilde sizi sinir edecek sadece..

haklısınız.. cevremdeki tek o mu derseniz degil ama ssanırım bu hikayedeki ' akılsız' benim
merak etme canım tek akılsız sen değilsin..karşında akılsızın akılsızı var :) ben de bile bile neler yaşadım neler ah ah..şimdiki aklım olsa bağlanmadan bırakırdım.benim yaşadıklarımı sen yaşama die söyluyorum sana.uzak dur cancağazım..yazık etme kendine.

bide sana mı saydırıyo adamcık:))) dengesiz ya.insan der hata yaptım uzgunum heycandan napcagımı şaşırdım falan deseydi bari manyak..
ben de normalinin öyle oldugunu düsünüyorum.. nasıl bir türe denk geldim böyle.. ha birde tel karıstırmaya kalktı ilk görüsmede.

tesekkür ederim fakat simdi engellersem kendimi yer bitiririm diye düsünüyorum.. yazarak icimi sogutarak bitirmeliyim ..

Topuklarını popona vura vura kaçsaydın ordan. manyakmış valla.

tesekkür ederim fakat simdi engellersem kendimi yer bitiririm diye düsünüyorum.. yazarak icimi sogutarak bitirmeliyim ..
sana şöyle diyeyim,yazarak için soğumıycak emin olabilirsin.engelleme madem ama bişey de yazma bence..aranızda zaten duygusal bişeyler olmamış gibi.sen bilirsin tabi..yazmak yangına körukle gitmek gibi olur.

hırs yapmış siz öyle davranınca. sakın bulaşmayın çünkü hıncını almak için bir şekilde sizi sinir edecek sadece..
evet teli acsam saydırıp kapatır gibime geliyor.... acı olan su ki ; onca yolu benimle görüsmek icin gelmisti sözde... ne hayallerle , heyecanla gittim yanına ..

sana şöyle diyeyim,yazarak için soğumıycak emin olabilirsin.engelleme madem ama bişey de yazma bence..aranızda zaten duygusal bişeyler olmamış gibi.sen bilirsin tabi..yazmak yangına körukle gitmek gibi olur.
bana yazıp duruyor tepkisiz kalamıyorum bende.. gerci mesgulüm dedi ya su durumda bile

Daha ilk buluşma el mi tutulur su mu olur bu mu olur diye birşey yok yalniz bu tur on yargilari bırakın,o an istiyorsaniz sizde elini tutabilirdiniz,verdigi yemegi almamanız saçma olmuş,adam incelik yapmış ve uzatmış. Bende o an sinirlenirdim terk etmezdim ama bana sizde biraz dengesizmissiniz gibi geldi. Belkide adam kurtulmuştur kim bilir

bakın... yemegi uzatmasını bende anlayabiliyorum ama inanın o sırada ac bile degildim onun zoruyla b seyler ısmarladım ve nefes bile alamıyordum tokluktan.. istemiyorum tskler demek de bir secenek degil midir ? almadım diye masa mı pardon insan mı terk edilirr ?????

Nezaket kurallari vardır,nezaketende olsa almanız gerekirdi. Yaptığı gereksiz ve saçma ama sizinde yaptığınız gereksiz ve saçma

Bence cevap falan verme artik
Boslukta oldugundan baglanmissin
Sende de suc var ama neyse artik
Hemen Yeni bir mesgale , kisi , ask bul.
Unut gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…