• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÖYLECE BIRAKIP GİTTİ...

olaydan 20 dk sonra falan aramaya basladı 20-30 kere aramıstır ama acmadım kavga edebilen bir yapım yok gereksizce aglamak da istemedim.. ki yapıcı konusacagını sanmıyorum mesajda saydırdı bir gzel ben ona bunları yapmısım gibi davranıyor sanırım karsımdaki normal degil

hırs yapmış siz öyle davranınca. sakın bulaşmayın çünkü hıncını almak için bir şekilde sizi sinir edecek sadece..

haklısınız.. cevremdeki tek o mu derseniz degil ama ssanırım bu hikayedeki ' akılsız' benim :KK43:
merak etme canım tek akılsız sen değilsin..karşında akılsızın akılsızı var :) ben de bile bile neler yaşadım neler ah ah..şimdiki aklım olsa bağlanmadan bırakırdım.benim yaşadıklarımı sen yaşama die söyluyorum sana.uzak dur cancağazım..yazık etme kendine.

bide sana mı saydırıyo adamcık:))) dengesiz ya.insan der hata yaptım uzgunum heycandan napcagımı şaşırdım falan deseydi bari manyak..
ben de normalinin öyle oldugunu düsünüyorum.. nasıl bir türe denk geldim böyle.. ha birde tel karıstırmaya kalktı ilk görüsmede.

merak etme canım tek akılsız sen değilsin..karşında akılsızın akılsızı var :) ben de bile bile neler yaşadım neler ah ah..şimdiki aklım olsa bağlanmadan bırakırdım.benim yaşadıklarımı sen yaşama die söyluyorum sana.uzak dur cancağazım..yazık etme kendine.
tesekkür ederim fakat simdi engellersem kendimi yer bitiririm diye düsünüyorum.. yazarak icimi sogutarak bitirmeliyim ..

arkadaslar merhaba ... öncelikle belirteyim su an psikolojim cok iyi durumda degil dilim döndügünce anlatmaya calısacagım ... biz yaklasık 2,5 ay önce tanıstık .. ben onu gördükten somra unutamadım sans bu ya o da burada misafirdi yani hemen ertesi gün memleketine gitti.. ilerleyen günlerde ben unutamadım tabi bir sekilde iletisime gectim ve biraz da benim ısrarımla biz sevgili olduk ama gercekten cok baglanmıstım ona ... o da bana öyle gibiydi.. ve bugün benim icin yasadıgım sehire geldi .. birkac saat önce görüstük ve ne mi oldu kızlar ?? garip bir sekilde daha ilk görüsmede elimi tutmaya calıstı ben müsaade etmeyince de bana tacizci muamelesi yapıyorsun vs sözlerini isittim.. neyse ısrarlarıyla yemek yemeye oturduk orada da yanıma oturmaya kalktı yine inatlastı benimle orada.. kızlar hani anlarım sevdigine yakın olmak istersin de daha ilk görüsme yahu??! sonrasında ise catalıyla yemek uzattı sagol ben alırım dedim kendim yedim .. ya simdi alırsın ya da giderim dedi sacmalama dedim gülümsedim gayet yapıcı bi tavırla.. ve beni orada bırakıp gitti sok oldum restorandakilere de iyi bir gösteri oldu.. dısarda da bırakiyim otobüsüne kadar dedi ben net bi adamım bende böyle vs vs dedi ben de sinir krizi gecirecektim git surdan diyebildim sadece.. sonrası ise aglayarak eve döndüm neden böyle oldu bilmiyorum cok garip tavırları vardı ruh saglıgının cok yerinde oldugunu sanmıuorum simdide arıyıp msj atıyor saygısız vs diye ama inanın ben bir sey yapmadım ... sen bana git dedin diyor ama bilmiyor mu o beni masada bırakıp gitti? hakkınızı helal edin kızlar lütfen bana yardımcı olun ne yapmalıyım, bu nasıl iştir ?

msjda atıp tutuyordu .. beni bırakıp gittiginin farkında mısın yazdım .. misafirlikteyim sonra konusalım yazmıs. ben de Allah muhafaza Allah belkide beni böyle bir ruh hastasından korudu dedim o da ne demek istiyorsun acık konus demis :KK43:

Topuklarını popona vura vura kaçsaydın ordan. manyakmış valla.

tesekkür ederim fakat simdi engellersem kendimi yer bitiririm diye düsünüyorum.. yazarak icimi sogutarak bitirmeliyim ..
sana şöyle diyeyim,yazarak için soğumıycak emin olabilirsin.engelleme madem ama bişey de yazma bence..aranızda zaten duygusal bişeyler olmamış gibi.sen bilirsin tabi..yazmak yangına körukle gitmek gibi olur.

hırs yapmış siz öyle davranınca. sakın bulaşmayın çünkü hıncını almak için bir şekilde sizi sinir edecek sadece..
evet teli acsam saydırıp kapatır gibime geliyor.... acı olan su ki ; onca yolu benimle görüsmek icin gelmisti sözde... ne hayallerle , heyecanla gittim yanına ..

sana şöyle diyeyim,yazarak için soğumıycak emin olabilirsin.engelleme madem ama bişey de yazma bence..aranızda zaten duygusal bişeyler olmamış gibi.sen bilirsin tabi..yazmak yangına körukle gitmek gibi olur.
bana yazıp duruyor tepkisiz kalamıyorum bende.. gerci mesgulüm dedi ya su durumda bile

Daha ilk buluşma el mi tutulur su mu olur bu mu olur diye birşey yok yalniz bu tur on yargilari bırakın,o an istiyorsaniz sizde elini tutabilirdiniz,verdigi yemegi almamanız saçma olmuş,adam incelik yapmış ve uzatmış. Bende o an sinirlenirdim terk etmezdim ama bana sizde biraz dengesizmissiniz gibi geldi. Belkide adam kurtulmuştur kim bilir

Daha ilk buluşma el mi tutulur su mu olur bu mu olur diye birşey yok yalniz bu tur on yargilari bırakın,o an istiyorsaniz sizde elini tutabilirdiniz,verdigi yemegi almamanız saçma olmuş,adam incelik yapmış ve uzatmış. Bende o an sinirlenirdim terk etmezdim ama bana sizde biraz dengesizmissiniz gibi geldi. Belkide adam kurtulmuştur kim bilir
bakın... yemegi uzatmasını bende anlayabiliyorum ama inanın o sırada ac bile degildim onun zoruyla b seyler ısmarladım ve nefes bile alamıyordum tokluktan.. istemiyorum tskler demek de bir secenek degil midir ? almadım diye masa mı pardon insan mı terk edilirr ?????

bakın... yemegi uzatmasını bende anlayabiliyorum ama inanın o sırada ac bile degildim onun zoruyla b seyler ısmarladım ve nefes bile alamıyordum tokluktan.. istemiyorum tskler demek de bir secenek degil midir ? almadım diye masa mı pardon insan mı terk edilirr ?????
Nezaket kurallari vardır,nezaketende olsa almanız gerekirdi. Yaptığı gereksiz ve saçma ama sizinde yaptığınız gereksiz ve saçma

Bence cevap falan verme artik
Boslukta oldugundan baglanmissin
Sende de suc var ama neyse artik
Hemen Yeni bir mesgale , kisi , ask bul.
Unut gitsin

Back
X