• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÖYLECE BIRAKIP GİTTİ...

Yaşın küçük ya, eğitecek aklı sıra seni. Gelme bu oyunlara. Sokakta böyle muhafazakar örnek genç, içerde gir bak ilk günden zorbalıklar, hakaretler gırla. Bu hareketler tamamen hesaplı yapılmış şeyler çok belli. Evlensen zindan edecek sana hayatı. Sakın kapılıp gitme aman kuzum. Küçüksün daha. Nasıl başlarsa öyle giden. Bi deneyeyim dediğin an bitti
aslında haklısınız .. daha basta ne gördüm ki sonra ne göreyim ..

cnm her erkek evlenirmi sanıyorsun annenin yanında görüşelim bilmem ne bunlar klasik senaryolar.hangi erkek arkadaşın olursa olsunaynı şeyi ister hatta seni evine kadar getirir hayatına burnunu sokkar başına bişey gelsin istemez güya .bu arada kendi işinide görür.birgün de gelir baybayyyyy yapar.Allah kerim cnm elbet düzgün biri çıkar karşına şu karaktersizi daha fazla anlatıpta dilini yorma hatta dilinin ucundan tükür gitsin.

cnm her erkek evlenirmi sanıyorsun annenin yanında görüşelim bilmem ne bunlar klasik senaryolar.hangi erkek arkadaşın olursa olsunaynı şeyi ister hatta seni evine kadar getirir hayatına burnunu sokkar başına bişey gelsin istemez güya .bu arada kendi işinide görür.birgün de gelir baybayyyyy yapar.Allah kerim cnm elbet düzgün biri çıkar karşına şu karaktersizi daha fazla anlatıpta dilini yorma hatta dilinin ucundan tükür gitsin.
Haklısınız aklıma dahi getirmeyeceğim artık

Adam belki evli çocukları var bekleyen seven bi karisi var niye sormadan etmeden bu kadar baglaniyorsuniz ya bi kere görüp ısrar edip sevgili olmak anlamsız saçma sapan bisey ısrar ne demek k.bakmayın hakediyorsunuz bu muameleyi kadınların bu kadar saf olduğuna inanamiyorum Cingöz sanirdim KK beni çok sasirtti

Adam belki evli çocukları var bekleyen seven bi karisi var niye sormadan etmeden bu kadar baglaniyorsuniz ya bi kere görüp ısrar edip sevgili olmak anlamsız saçma sapan bisey ısrar ne demek k.bakmayın hakediyorsunuz bu muameleyi kadınların bu kadar saf olduğuna inanamiyorum Cingöz sanirdim KK beni çok sasirtti
Cümle alem tanıdıgmız biri eleştirmeden önce biraZ Yapıcı bakın olaylara

Ayrıca istemiyor aşikar yani zorlamayin daha ne yapsın anlamaniz için kaç erkek hoşlandığı sevdiği insana ilk buluşmada rest.da bunlari yapar başından atmış unut gitsin
Cümle alem tanıdıgmız biri eleştirmeden önce biraZ Yapıcı bakın olaylara
Ben genelde yapıcı yorumlar yapıyorum diğer konulardaki msjlarimi okuyabilirsiniz ama kaç gündür artik bu benzer konular o kadar canımı sıktı ki size denk geldi patlamam k.bakmayın ama anlamıyorum nasıl goremiyorsunuz ya adam aleni küçük düşürmüş asagilamis neden kendinize bunun yapılmasina razi oluyorsunjz mantikli düşünün iki kez goruyorsun ki ne diyorsunjz bir kere görüştük benim israrimla sevgili olduk anlamiyorum bunu ben neden israrla hadi oldu EE 2gorusmede adam size neler etmiş kabalık hadsizlik neden peki bize soruyorsunuz bi kendinkz cvplayin bu soruyu çünkü siz verdinjz bu fırsatı ona çabuk inandinjz ısrar ettiniz alttan aldınız adamda at koşturdu hic mutlu olan yok anlasilan bu erkekler hep ayni hepsi ayni

Ayrıca neden bilmem okurken adam evli dedim içimden o yüzden o yorumu yaptım başka turlu neden boyle öküz davransin ya evli ya nişanlı ya biri var garantide bi düşünün
Aslına bakarsanız ben de görebiliyorum bunları fakat inanın karşımdaki kişi cok dengesiz ben her yerden engelliyorum bitti diyorum milleti ayağa kaldırıyor bana saydırıyor ardından 2-3 dk Geçmiyor sevgi sözcüklerini dile getiriyor bu hikayede benim sucum onu sevmekti. O yüzden hep yenik düşüyorum .. Buraya gelmeden her sey cok iyiydi ne olduysa görüştüğümüz gün Değişti istediğini bulamadı desek de ben ona hiçbir sey vaad etmemistim ki

Aslına bakarsanız ben de görebiliyorum bunları fakat inanın karşımdaki kişi cok dengesiz ben her yerden engelliyorum bitti diyorum milleti ayağa kaldırıyor bana saydırıyor ardından 2-3 dk Geçmiyor sevgi sözcüklerini dile getiriyor bu hikayede benim sucum onu sevmekti. O yüzden hep yenik düşüyorum .. Buraya gelmeden her sey cok iyiydi ne olduysa görüştüğümüz gün Değişti istediğini bulamadı desek de ben ona hiçbir sey vaad etmemistim ki
Bosverin öyleyse engelleyin heryerden Kaldırsın ayağa nereyi kaldiriyorsa iki kez gördüğünüz kişi sizden yana kimi tanıyabilir en fazla ne yapabilir sizinde hissetiginkz sevgi değil bence anlık heyecan alışkanlık gibi bisey ask bu değil inanın görmek dokunmak gözlerindeki isiltiya bakmak onun Hissetmektir böyle bi öküze nasıl aşık olunur inanın bi iki haftaya güler geçersiniz güçlü durun olayı komik karsilayin iletişime hic bi şekilde geçmeyin tavırlarını ve ahlakını rahatça gozlemleyeceginjz biri muhakkak çıkacaktır karşınıza biz kadınlar duygusal kirilganiz zayifiz diyoruz ama bir doğumda çektiğimiz aci insan vücudunun tüm kemiklerinin kırılmasıyla eşdeğer biliyor musunuz böyle hayvanlar falan bizi yikamaz umarım çok mutlu olursunuz

Bosverin öyleyse engelleyin heryerden Kaldırsın ayağa nereyi kaldiriyorsa iki kez gördüğünüz kişi sizden yana kimi tanıyabilir en fazla ne yapabilir sizinde hissetiginkz sevgi değil bence anlık heyecan alışkanlık gibi bisey ask bu değil inanın görmek dokunmak gözlerindeki isiltiya bakmak onun Hissetmektir böyle bi öküze nasıl aşık olunur inanın bi iki haftaya güler geçersiniz güçlü durun olayı komik karsilayin iletişime hic bi şekilde geçmeyin tavırlarını ve ahlakını rahatça gozlemleyeceginjz biri muhakkak çıkacaktır karşınıza biz kadınlar duygusal kirilganiz zayifiz diyoruz ama bir doğumda çektiğimiz aci insan vücudunun tüm kemiklerinin kırılmasıyla eşdeğer biliyor musunuz böyle hayvanlar falan bizi yikamaz umarım çok mutlu olursunuz
Çok teşekkür ederim umarım siz de hep cok mutlu olursunuz ve evet ask bu degil, olmamalı :)

arkadaslar nasıl kötü zihniyetli bir insan cıktı bu böyle.. her yerden iletisimi kestim hicbir türlü yazmıyorum fakat gecen whatsappdan bi bakaym profil resmine dedim de.... eski kız arkdasının babasıyla dügün salonun önünde gülerek foto cektirmis.. ne kücük ve kötü hesaplar bunlar midem bulandı. Allah a sükrediyorum iyi ki kurtuldum diye .. arada yazıyor suclayıcı bir üslubu var cevap vermedim tabii:110:

Back
X