Güzel kızımızın hayali;
"Çok etkileyici çok romantik çok mükemmel bir erkek ulaşılması zor gibi olsa da duygularımız ortak galiba onu seviyorum.Acaba evlenince burdamı ordamı yaşarız? İlk çocuğumuz erkekmi kızmı olur acaba? Ayy çok heyecanlıyım yarın buraya gelecek onca telefon ve mesajlardan sonra ilk buluşmamız olacak.
O ilk buluşmada koşup sarılsam mı?
Yok yok daha ilk buluşma da olmaz hem beni yanlış anlar önce elini sıkarım hoş geldin derim.Yanağından öpsem mi? O an ki duruma göre artık. (Ayyyy çok heyecanlıyım sabaha kadar gözüme uyku girmeyecek) neyse....
Bululup bir yere gidip otururuz birşeyler yeriz içeriz sohbet eder birbirimiz tanırız.Falan filan inter milan

"
Ruh hastası Doğulu erkeğin hayali;
"Ya bu kız beni nerden buldu niye buldu ki anlamadım?(Hemen bir arkadaşına durumu anlatır)
Lan Bilo hani geçen falanca şehre gitmiştim ya orda bir kız beni görmüş beğenmiş kız beni buldu konuştuk biraz benden etkilenmiş çok şaşırdım oolum naapsam acaba.
Arkadaşı; Oolum şehir kızları böyle çok rahat bizim buranın kızları gibi değil biraz telefonla falan takılın anla bakalım ne istiyor ona göre ayar verirsin.
ADAM ayarın kralını verip işi evliliğe kadar götürüp kızın güvenini iyice kazanır.Durumdan kızın annesinin de haberi vardır.Ama bu hiç birşeyi değiştirmez çünkü adamın yaşadığı yerde bu gibi şeyler çok ayıp durumlardır.
Ve adam der ki; "Ooo bunlar ailecek çok rahat ben bu kıza bişey yapsam ailesi başıma dert olmaz.Hemen buluşmaya gideyim.Kalkar gider ve yolda düşündüğü tek şey Artık dayanamıyorum buluşunca direk mevzuya girerim nasılsa kız dünden hevesli biraz gönlünü hoş ederim sonra da kendimi hoş ederim."
SONUÇ; Kız ve erkek farklı hayallerle buluşup ikisi de AVUÇLARINI YALAR

Kim SUÇLU?
Suçlu ararsak çok buluruz asıl sorun KİŞİLİK ÇATIŞMASI
ÖRF ADET AİLE YAPISI EĞİTİM ve KÜLTÜR FARKLILIĞI.
Bunlar uyuşmuyorsa hemen oradan kaçın