• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oyle bir patladi ki...

Bu arada haberin olsun sen haklı olduğun için kusmuyorsun memnun etmek çok zor olduğu için kusuyorsun,mutsuzssun ve nedeni sadece sensin
Çünkü maalesef koc biraz değişkendir ruhunu bazen toz pembeyle beslerken herkes Ayy Cansın yaa derken bor bakıyorsun ikizler gibi terazi gibi noluyo bee !dedirtirler adama çünkü iki saat önce gülümseyen şarkılar söyleyen koc şimdi ruhunu mazosizmle besliyordur
Yapman gereken duzeltemiyorsan açık ol ve eşine zaman zaman böyl

Insanlar genelde haksiz bulsada ailelerini savunma eğilimimde olabiliyorlar. Esimle ailelerimiz hakkinda yorum yapmamya calisiriz. Ama bazen haksiz da olunsa herkes kendi ailesini savunur.
Evet nedense oyle oluyor . Aksam diyorki ben senin ailene birsey diyormuyum. Ya dedim sen kac gu gordun kac gin durdun 1hafta zor durdun diken ustunde. Ablamin beni opup sarilmalarina kadar surat asip kiskandi. Babasi gitti geldi oglen kayinvabanin evindemi durur diye buda doldurusa gelip durdu. O gunleri unuttu. Hep ben sucluyum tabi

Bende Allaha havale ediyorum. InsaAllah Rabbim doktugum gozyaslarimi goruyor. Harekerlerini bir gorsen sanki nefretle bakiyor kayinvalide, gorumceler ayni annesinin huyu zaten. Eltimde evlendi evleneli benimle ugrasiyor laf sokuyor cvp verince ben hatali sorunlu oluyorum. Biktim usandim. Kizim haric hicbirsryde gozumyok.
Aynı sehirseysen onların yanından tasinacaksin yoksa eninde sonunda bosanirsin

Yahu bu adamlardan ne istiyorsunuz.. 2 gündür okuduğum konularda hep suçlu bayanlar.. Adamın kendi aklı yok mu niye dolduruşa gelsin. Madem ailesinin dolduruşa getirdiği konusunda düşünceniz vardı,en başından deseydiniz kayınpeder ile ortak iş yapmasaydı eşiniz. Gelinler bir türlü sindiremiyor erkek ailelerini ve erkek aileleri bazen iyi bile olsa gelinleri inandıramıyorlar. Çünkü bu nankörlüğü bende yaptım zamanında. haklı sebeplerim de vardı onları sevmemekte ama yine de baktığımda haksızlık yaptığım zamanlarda olmuş. ya da en azından keşke Nişanlımın hatrı deyip yutsaydım bazı şeyleri. ama biz gelinler maşallah 1 lafa 10 cevap vermeye hazırız. birde kendi ailemizi yere göge koyamayıp,adamın ailesini ayak altına alıp sanki adam ağaç kovuğundan çıkmış gibi muamele ederiz..

Valla biraz kıymet bilin ya. En kötü adam;gönül almayı bilmeyen adamdır. Eşiniz o kadar uğraşmış,bize üstüne naz yapmışsınız,ağlamaktan heder olmuşsunuz da falan filan.. Bunlara gerek olmadan,insanları olduğu gibi kabul etmeyi,hatalarını nazikçe dile getirmeyi ve onlara iyilik ile yaklaşmayı bilsek ne güzel olur. Çocuk gibi üşüdüm,karnım da açtı vs demişsiniz. Bence de olgunlaşın biraz. Bu hayat öyle gitmez çünkü.
Haklisiniz. Ama diyorumya cogu seyin dolmuslugu var. Zamanda cok yuttum sabrettim. Sabrettice daha yuz bulup her lafi cekinmeden soylediler. Yoruldum ya

Haklisiniz. Ama diyorumya cogu seyin dolmuslugu var. Zamanda cok yuttum sabrettim. Sabrettikce daha yuz bulup her lafi cekinmeden soylediler. Yoruldum ya
Tabi ki sizin de haklı sebepleriniz vardır. Yaşadığınız kötü olaylar vardır. Ama inanın eşinizi seviyorsanız ve sevildiğinizden eminseniz,ailesi de problemli olabilir ama ileri gitmeyecek şekilde müsaade etmezseniz,saygınızı her durumda koruyup eşiniz ile ailevi konularda münakaşaya girmezseniz, eşiniz zaten sizi kimseye ezdirmeyecek ya da sizi onlarla karşı karşıya getirmeyecektir.

Tavsiyem, kimse için kendi ailevi huzurunuzu bozmayın ve eşinizde uzaklaşmayın uzaklaştırmayın. ortada bir problem varsa oturup sakince ağlamadan ve eşinizin empati yapmasını sağlayacak örneklendirmeler ile ona durumu anlatır üzüldüğünüzü kırıldığınızı belirtirseniz zaten daha iyi olacaktır. Ama siz böyle yaparak onu daha çok ailesine itiyorsunuz ve bir nevi ailesini haklı çıkarıyorsunuz Adam diyordur bana bunları diyen,aileme neler demez demek ki haklılar diye..

Boşverin ya, sarılın sarmalayın eşinizi :)
Hayat çok kısa..

Ben de oldukça nazlıyımdır ama sizinki nazlılık değil bambaşka bir şey. Ben okurken daraldım burada.

Ben senin diper sorudan da Hatırlıyorum çok hassas ve kırılgan birine benziyorsun bu tip şeyleri büyültürsen eşin senden uzaklaşır onun ailesine karsı politik olmaya çslış devamlı şikayet edip mızmızlanma Boşanma lafını da at .

Tabi ki sizin de haklı sebepleriniz vardır. Yaşadığınız kötü olaylar vardır. Ama inanın eşinizi seviyorsanız ve sevildiğinizden eminseniz,ailesi de problemli olabilir ama ileri gitmeyecek şekilde müsaade etmezseniz,saygınızı her durumda koruyup eşiniz ile ailevi konularda münakaşaya girmezseniz, eşiniz zaten sizi kimseye ezdirmeyecek ya da sizi onlarla karşı karşıya getirmeyecektir.

Tavsiyem, kimse için kendi ailevi huzurunuzu bozmayın ve eşinizde uzaklaşmayın uzaklaştırmayın. ortada bir problem varsa oturup sakince ağlamadan ve eşinizin empati yapmasını sağlayacak örneklendirmeler ile ona durumu anlatır üzüldüğünüzü kırıldığınızı belirtirseniz zaten daha iyi olacaktır. Ama siz böyle yaparak onu daha çok ailesine itiyorsunuz ve bir nevi ailesini haklı çıkarıyorsunuz Adam diyordur bana bunları diyen,aileme neler demez demek ki haklılar diye..

Boşverin ya, sarılın sarmalayın eşinizi :)
Hayat çok kısa..
Ailesi konussada esim hep benim fikirlerime gore hareket eder. Suan sevyormuyum onuda bilmiyorum. Sogudum herseyden. Inanin cogu zaman ornek vererek empati yaparak konusuyordum. Anliyordu hakliligimi kabul ediyordu. Son olayda bunlari unuttu tum suc bende benim nazimda falan oldu. Hic icimden gelmiyor yuzunu bile gormek istemiyorum. Hic kiymetimi bilmiyor onu anladim dun aksam

Ömür törpüsü gibisin konu sahibi, kocan haklı. Insan evliliginde huzur ister eşiyle uyum ister, her gün acaba eşim bugün neye kırılacak neye trip atacak diye düşünecekse ne yapsın öyle evliliği insan.

Ben senin diper sorudan da Hatırlıyorum çok hassas ve kırılgan birine benziyorsun bu tip şeyleri büyültürsen eşin senden uzaklaşır onun ailesine karsı politik olmaya çslış devamlı şikayet edip mızmızlanma Boşanma lafını da at .
Evet cok hassas kirilgan biriyim. Hepte boyleydim. Uzaklasti zaten azda olsa son zamanlarda. Hep oyle davraniyordum. Hersryi yutup yutup gidiyordum. Inanin kndimi gurursuz hissetmeye basladim. Bu yuzden daha ileri gitmemeeri icin bir sure mesafe koymak istedim. Bosanma lafini her tartismada gundeme getiriyorum.

Evet cok hassas kirilgan biriyim. Hepte boyleydim. Uzaklasti zaten azda olsa son zamanlarda. Hep oyle davraniyordum. Hersryi yutup yutup gidiyordum. Inanin kndimi gurursuz hissetmeye basladim. Bu yuzden daha ileri gitmemeeri icin bir sure mesafe koymak istedim. Bosanma lafini her tartismada gundeme getiriyorum.
Gercekten Boşanma niyetin yoksa bu Lafı sil at çünkü ilişkiyi günden güne eritiyor .

Ailesiyle hoşlanmıyorsan onları mesafe en ideal olanı .

Bu kadar hassas olmamaya çslış çünkü gercekten yıpratır karşındaki Kişiyi biraz Umursamamaya çslış herseyi duyarsan çok yıpranırsın bu sadece evlilik hayatında değil tüm iliskilerde böyle

Gercekten Boşanma niyetin yoksa bu Lafı sil at çünkü ilişkiyi günden güne eritiyor .

Ailesiyle hoşlanmıyorsan onları mesafe en ideal olanı .

Bu kadar hassas olmamaya çslış çünkü gercekten yıpratır karşındaki Kişiyi biraz Umursamamaya çslış herseyi duyarsan çok yıpranırsın bu sadece evlilik hayatında değil tüm iliskilerde böyle
Haklisiniz o lafi kullandikca sogukluk artti.insallah umursamamaya calisicam. Ama sanki benim hassas yerlerimi biliyorar oradan vuruyorlar beni. Hani bir seyi acan taraf hep karsi taraf oluyor bende cvp verince suclu oluyorum. Ben insan degilmiyim. Benimde kendimi savunmaya hakkim yokmu. Evlenmeseydim keske. Bekarken kimseyle kusmedim kimseyle boyle tatsizliklar yasamadim. Beni onlar getirdi bu hale. Ama sorsan bu onun huyu derler. Cok ikili oynuyorlar.

Haklisiniz o lafi kullandikca sogukluk artti.insallah umursamamaya calisicam. Ama sanki benim hassas yerlerimi biliyorar oradan vuruyorlar beni. Hani bir seyi acan taraf hep karsi taraf oluyor bende cvp verince suclu oluyorum. Ben insan degilmiyim. Benimde kendimi savunmaya hakkim yokmu. Evlenmeseydim keske. Bekarken kimseyle kusmedim kimseyle boyle tatsizliklar yasamadim. Beni onlar getirdi bu hale. Ama sorsan bu onun huyu derler. Cok ikili oynuyorlar.
Bir örnek verebilir misin mesela ne yapıyorlar ? Daha somut olur hem

Aynı sizin gibi bir arkadaşım vardı çok hassas alıngan nazlı prenses halleri. Eşi de gözünün içine bakardı ilk zamanlar çok sakin düzgün bir esi vardı fakat yıllar geçtikçe adamın tahammülü kalmadı kızın bu alinganligina. o mülayim anlayışlı adam gitti en ufak şeye bağıran sinirli biri geldi yerine ve devamlı aralarında boşanma konusunda geçiyor. Ben defalarca arkadaşıma hatalı olduğunu söyledim bu kadar alıngan nazlı olunmaz karşıdaki de insan tahammülü bir yere kadar. Size de aynı şeyi söylüyorum hatali olan sizsiniz insanı çileden çıkarıp sonra ben haklıyım demeyin biraz empati yapın adam demiş zaten çocuk değil kadın istiyorum diye hakikaten bu hareketler bana çocukca geliyor simariklik sadece.

Back
X