- 12 Mayıs 2015
- 53
- 9
- 36
- Konu Sahibi karmasa beli
-
benim içinde çok ani oldu herşey bi ayda oldu bitti ben hala rüyada gibiyim sanki ben yaşamamış gibiyim ve beni de en çok kahreden o zaten anne diyecek birinin olmaması benden çok kimüzülebilir ki siZceEmpati diyorsunuz ya. Empati yapıyorum kendimi sİzin yerineize koyuyorum ve resmen kendimden iğreniyorum... kocam böyle birşey yapsa evet çocuklarımı ona asla vermem. Bu mecburen bıraktım çocuğumu denilecek bişey değil. Mutsuzmusun boşan kardeşim. Ne diye güzelim kızının hayallerini yıkıyorsun. Onu annesiz bırakıyorsun. Ne hakkın var ona bunu yapmaya. Yazık değil mi neler yaşıyo ne acılar çekiyo. Düştüğü zaman anne dediğinde kim koşuyo kim kaldırıyo. Gerçekten çok sinir oldum. Daha neler yazardım da neyse.....
Aynen bende ikizler burcuyum evliyim bana yamuk yaoani terketmeden baskasina gitmedim hic. Suanda evliyim. Ve asla birine kafami kaldirip bakmam. Benimde kizim var tirnagini birak elin adami kendi kocama bile degisemem. Ben de cok sey yasadim suan bes yillik evliyim. Bitebilirdi evliligim ama kizimi birakamzdim. Ve iyiki bosanmamisim. Suan cok mutluyum. Yyrt disinds yasadigim icin cocugumu biraksam asla goremeyebilirdim. Bosansam babaya vericeklerdi. Cunku ben yabaciyim temelli oturumum yoktu esim ise isvicre dogumlu. Bunun ikizlerle be alakasi var. Ustelik ikizler byrcu som derece durursttur. Bama gore. :)Kendinize gelin hanimlar. Bu forumda yüzlerce ikizler burcu kadın var. Yazdiklarinız hakaret boyutuna varıyor. Burçla karakter tahlili yapılmaz!!
Eski eşiniz çocuğu vermessen boşanmam dedi be sizde eski sevgilinize bir an önce gidebilmek için çocuğunuzu mu verdinizaslında şöyle söylim iş Boşanma aşamasına gelinceye kadar kızımı asla bırakmak istemedim hatta çok mücadele ettim ki hayatım düzelince yeniden onualmak için uğraşacam.babası başka türlü boşanmam dedi ve kanunlara göre bi taraf istemezse mahkeme 2 sene daha uzatıyo Evliliği.yani Yasaların azizliğine uğradım aslında o dönem ailemde de kalamazdım.şimdi bende sizin gibi bunları yaşamayıp sadece yorum yapan kişi olsaydım inanin aynı şeyleri derdim.aklımın ucuna bile gelmeyen bi şey yaptım ve hayatımla ödüyorum
Eski eşiniz çocuğu vermessen boşanmam dedi be sizde eski sevgilinize bir an önce gidebilmek için çocuğunuzu mu verdiniz
acidim size gerci Allah a mahsustur acimak ,
biraz farkli olsada , beni dünyaya getiren kadin da bir erkek icin hayatimizi mafetti , yillar sonra buldum onu , oda pismandi kötü bir hayati var sevilmeyen koca fakir bir hayat..yillarca nefret ettigim insanin hayatini görünce allah vermis zaten cezasini dedim icim sogudu...yazik bir kisinin hatasini birkac kisi cekiyor ama siz hep yanliz kalacaksiniz harap olan bir hayat ...yazik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?