• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

öyle bi derdim varki Çözümü yok

Empati diyorsunuz ya. Empati yapıyorum kendimi sİzin yerineize koyuyorum ve resmen kendimden iğreniyorum... kocam böyle birşey yapsa evet çocuklarımı ona asla vermem. Bu mecburen bıraktım çocuğumu denilecek bişey değil. Mutsuzmusun boşan kardeşim. Ne diye güzelim kızının hayallerini yıkıyorsun. Onu annesiz bırakıyorsun. Ne hakkın var ona bunu yapmaya. Yazık değil mi neler yaşıyo ne acılar çekiyo. Düştüğü zaman anne dediğinde kim koşuyo kim kaldırıyo. Gerçekten çok sinir oldum. Daha neler yazardım da neyse.....
benim içinde çok ani oldu herşey bi ayda oldu bitti ben hala rüyada gibiyim sanki ben yaşamamış gibiyim ve beni de en çok kahreden o zaten anne diyecek birinin olmaması benden çok kimüzülebilir ki siZce

Kendinize gelin hanimlar. Bu forumda yüzlerce ikizler burcu kadın var. Yazdiklarinız hakaret boyutuna varıyor. Burçla karakter tahlili yapılmaz!!
Aynen bende ikizler burcuyum evliyim bana yamuk yaoani terketmeden baskasina gitmedim hic. Suanda evliyim. Ve asla birine kafami kaldirip bakmam. Benimde kizim var tirnagini birak elin adami kendi kocama bile degisemem. Ben de cok sey yasadim suan bes yillik evliyim. Bitebilirdi evliligim ama kizimi birakamzdim. Ve iyiki bosanmamisim. Suan cok mutluyum. Yyrt disinds yasadigim icin cocugumu biraksam asla goremeyebilirdim. Bosansam babaya vericeklerdi. Cunku ben yabaciyim temelli oturumum yoktu esim ise isvicre dogumlu. Bunun ikizlerle be alakasi var. Ustelik ikizler byrcu som derece durursttur. Bama gore. :)

Bir laf var dun yedigin hurmalar gun gwlir ... ... diye . Dun yedigin hurmanin cezasi olmasin bu, hani eski esinin ahi degil de buyu yani diyosun iiymis, evladini cidden birakabildin yani alla alla ya ben bagimliyim yada millet keyfini bilio, bak canim bendd cok bosanmanin esigine geldim mahkemelerden dondum o donemler benim de eskilerden benden hoslanan yada isteyenlerddn eve kadar gelip babamdan isteyeni bile biljrim hem de evladima duskunlugumu bildiklerinden cocugun ckcugum olsun edalariyla ki koskoca yalandir bu, ve umidimin bittigi o boslugu bildigim zamanlarda ne dusundum biliuor musun, evladima 1 2 gun zor tahammul eder ben nasil bi baskasina tahammul edemessem, sonra onu babadan ayri yasatmak bu sendromlarin ustunden gelebilirmiyim dedim, sonra dedim ki annelik kendini bibyerde unutmak nazar aman diyim acik kapi ara esinden sebep , ve rabbime dedim bu sinavi iffetimle oglumun hayrina sonlandir dayanamiyorum ya rab... bekledim ve dondu af diledi bi sans daha hatta gecenki konumda bi sans daha tum bunlar nie biliyor musun evlat insan yetistiriyorum diye, o buyuyecek aile kuracak travmali bi oglan yetistirip ya esinin canini da yakarsa bak su ise bakalim nasil bir vebal yaa iste boyle dusundum eger bu eziklik kendini onemsememek seninki modernlik yada kendini sevmek onemsemekse boyle aptal olmaktan gurur duydum bir kez daha kendimle... allah evlatlarina guc ve iyi kader versin sana lafim yok

Bizim bir arkadasimiz komsumuzla evlendi.
Kizi eve hapsettiler, deli dediler, kimseyle anne-babasiyla bile gorusturmediler.
Dayanamadi arkadas, esi bir yandan kayin ailesi bir yandan, gitti kizini birakip.
Zorunda kaldi hatta kacti diyelim.

O psikolojiden cikinca ne mucadeleler etti, gerekirse polisle geldi, kapiyi acmiyorlardi cunku eski esi ve ailesi, yine de gormekten vazgecmedi kizini.
Hicbir sucu yoktu.
Hic vazgecmedi.

Geline iyi davranmadilar ama Allah var, kizcagiza iyi bakildi ne kadar olursa iste.. Ama o cocuk aglarken ne anne diyebildi ne baba, biliyor musunuz?

Oyle ortada oyle kimsesiz oyle caresizdi ki disarda yasitlari oynarken o oturur, bu annem bu babam diye oyunlar oynardi.

O cocuk aglarken bir kere bile anne diyemedi, biliyor musunuz?

Peki ya sizin kiziniz?
Egik kasla baksa biri, annem olsaydi.. demeyecek miydi?
Tabii bu cocukluk cagi serzenisi.
Buyuyunce sizi gormek bile istemeyecektir.
Cunku siz o sifati hak edememissiniz o cocuk icin.
Hani "kiz" dediginiz o cocuktan bahsediyorum.
Yani ha ben bahsetmisim ha siz, ikimiz de yedi kat eliz.

Hangi bahaneyle avutacaksiniz o kucuk kalbini?
Altina batirsaniz neye yarar, hangi adam degerdi bir gozyasina, bir ic cekisine?

Helal olsun babasina, anneden daha merhametli babalar iyi ki var bu dunyada..

Yazık kızınıza çok üzüldüm. Eskiden sevdiği adama gitmek için babasına bırakıp yavrusunu terkeden bir anne! ne kadar acı.
Demekki sizde hiç evlat sevgisi yokmuş. Eğer olsaydı çocuğunuza bunu asla yapmazdınız. Eski sevgiliniz için kızınıza ve kocanıza yazık ettiniz.Evliyken onunla görüşmek resmen eşinizi aldatmışsınız.

Böyle olacağını tahmin edememişsiniz. Tabi Rabbim eşini kocasını eski sevgilisi için terkedip evlenen çocuk yapan bir kadının mutlu olmasına müsade mi edecekti?

Herkes hata yapabilir ama bu hata falan değil. Saçmalık.
Empati kurun demişsiniz kuruyorum ve deli gibi sevdiğim bir eski sevgilim olsaydı eğer ne olursa olsun çocuğumu bırakıp ona gitmezdim. Çünkü annelik benim için dünyadaki en büyük aşk ve sevgi. Rabbimin bana emanet ettiği yavrumu elin adamına değişmezdim ve bu kadar net. Eşin en doğrusunu yapmış böyle bir annenin yanına hiçbir erkek evladını emanet edemez tabi.

Son düzenleme:
Arkadaslar herkeze hayirli geceler cumleten..yazdiklarinizi yarim saattir okuyorum insanda kader olcak ve birada mantik benim hayat hikayemi size ibret ve ornek olsun diye paylasmak isterim.yasanmis tecrube edinmis konular herzaman karsindaki insana yol olur fikir olur cunki hepimiz insaniz..bugun bana yagrin sana diye bosa dememisler..

aslında şöyle söylim iş Boşanma aşamasına gelinceye kadar kızımı asla bırakmak istemedim hatta çok mücadele ettim ki hayatım düzelince yeniden onualmak için uğraşacam.babası başka türlü boşanmam dedi ve kanunlara göre bi taraf istemezse mahkeme 2 sene daha uzatıyo Evliliği.yani Yasaların azizliğine uğradım aslında o dönem ailemde de kalamazdım.şimdi bende sizin gibi bunları yaşamayıp sadece yorum yapan kişi olsaydım inanin aynı şeyleri derdim.aklımın ucuna bile gelmeyen bi şey yaptım ve hayatımla ödüyorum
Eski eşiniz çocuğu vermessen boşanmam dedi be sizde eski sevgilinize bir an önce gidebilmek için çocuğunuzu mu verdiniz :KK42:

Eski eşiniz çocuğu vermessen boşanmam dedi be sizde eski sevgilinize bir an önce gidebilmek için çocuğunuzu mu verdiniz :KK42:

Bnim adam da o zaman aynisini demisti bosanacakken ve dedm bi daha bi baskasiyla deneme yanilma yap yiprn cile cek o kadar yokus yorgunlugunin ustune bi daha deneme yapip cocugun da hayatini mahvedecegime sevdigim adam olan cocugumun babasi esimle bi daha deneyim ve oldu sanirim bu kez ne alaka simdi basbaya annelik gudusu zayif

Ya o cocugu nasil birakip icin rahat gidip evlendiniz.bide kiz cocugu nasil mutlu olmayi dusunuyodunzki onu arkanizda birakip.acele ettim velayet kaldi okulda defter unutuyo sanki

acidim size gerci Allah a mahsustur acimak ,

biraz farkli olsada , beni dünyaya getiren kadin da bir erkek icin hayatimizi mafetti , yillar sonra buldum onu , oda pismandi kötü bir hayati var sevilmeyen koca fakir bir hayat..yillarca nefret ettigim insanin hayatini görünce allah vermis zaten cezasini dedim icim sogudu...yazik bir kisinin hatasini birkac kisi cekiyor ama siz hep yanliz kalacaksiniz harap olan bir hayat ...yazik

Eşinizle aldattığınızı öğrendikten sonra mı boşandınız ? Yağmurdan kaçayım derken ...

Yaşanılan yaşanmış. Bedeller ödeniyor. Siz zaten pişmansınız. Bu yüzden bu konu hakkında yazmayacağım.

Bu eşinizden de boşanın , iyi bir işe girin ve iki çocuğunuz içinde velayet davası açın.

acidim size gerci Allah a mahsustur acimak ,

biraz farkli olsada , beni dünyaya getiren kadin da bir erkek icin hayatimizi mafetti , yillar sonra buldum onu , oda pismandi kötü bir hayati var sevilmeyen koca fakir bir hayat..yillarca nefret ettigim insanin hayatini görünce allah vermis zaten cezasini dedim icim sogudu...yazik bir kisinin hatasini birkac kisi cekiyor ama siz hep yanliz kalacaksiniz harap olan bir hayat ...yazik

Bir evladın, anne diyeceği yerde " beni dünyaya getiren kadın " cümlesini kurması o anneye en büyük bedel.
Değer mi böyle yapmalarına ? Canının canından başka bir " el" için vazgeçmeye ?

Kocanizla bosanma sebebiniz neydi?
Sadece sevgim azaldi diyemi o cocugunuzu bi sicak yuvadan ana kucagindan mahrum biraktinjz?

Sizin kendinize olan nefretinizle bile basa cikamaz iken.. Omur boyu oz kizinizin size olan nefretini nasil kaldirabileceksiniz??
Allah sizi huzura kavustursun.. ve de cok gec olmadan helallik alip gonullerini kazanmayi..

İlk eşten tatmin olmayıp hoop eskinişanlıya eski nişanlı da sana göre çıkmadı allahın sopası yok ama o çocuklara yazık şimdi ne gibi bir piskoloji içindedirler acaba

Offff bir sürü şey yazacaktım sinirlerimi bozdun.... insan cocugunu birakirmi yaaaa..arada okudum çocuğu vermezsen bırakmam seni gibi bişey demiş bosamazsa bosamasin ne acelen vardı?.hic bi mazeret kabul etmez bu yaptığıni...hiç te empati falan yapmıyorum...yazık şimdi ikinci çocuğun oldu...mutsuzsun...kararlarının acısını o yavrular Çekicek ömür boyunca

hiç sızlanmayın ektiklerinizi biçiyorsunuz ya bide şimdiki eşiniz işinde gücünde olsaydı maddi sıkıntınız olmasaydı ilk eşten olan çocuk nekadar akla gelirdi

olan olmuş ıkı çocuğunuzuda yanınıza alın boşanın yenı bı hayat kurun ilk çocuğunuzu annem beni bı adama tercih etmiş nefretiyle yaşatmayın çok ağır bişi bu

Back