• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

öyle bi derdim varki Çözümü yok

aynen öyle aslında bi anlık zevk falan değil benimde Anlamadığım bi şey oldu sanki biri beynimi aldı yok etti o anda .annem o dönemde benim çok garip baktığımı bile söyledi ben bana Büyü yapılmış olabilir mi diye düşünüyorum hep
Büyü müyü gibi şeylere inanmayın. Kendiniz etmiş kendiniz bulmuşsunuz. Bi yerde hak etmişsiniz aslında.

Kıza?

O kadar uzaksin ki o çocuktan kızım bile diyemiyorsun. Yıllar sonra da ühüü ühüü evladım Beni affet diye aglarsiniz dimi.
sizce öyle bişey olabilir mi benim bütün derdim bütün acım kızım zaten. hatta yanımda olsa burda Yaşadığım her türlü şeye katlanırdımdayanırdım.zaten onun yokluğundan burda yeni bi hayat kuramıyorum

O zaman yapacak bir şey yok.
Gerçekten eşiniz sizi öldürür mğ?
Daha önce hiç boşanmanın konusunu açtınız mı? Tepkisi ne oldu ?
Aileniz var mı gidebileceğiniz ?
evet Boşanmaya geliyo zaten her kavgamızın sonu hatta bi kaç gün önce çantamı hazırladım gidecektim.bana dedi sen git ama çocuğu götüremezsin öyle bişey yaparsan da seni bulur ve öldürürüm dedi Açıkça.blöf falan değil kendisinin neler yapabileceğini çok iyi biliyorum böyle olunca kaldım yine burda

Üniversite okumakta insanı adam yapmıyor onu anladım.şimdi burda kızım kızım diye zırvalayıp durma.kızım olsaydı katlanırım bu hayata diyorsun ya kızın varken eski eşine katlansaydın o zaman.büyüymüş.bilmem neymiş.allahım sinirimden ne yazacağımı şaşırdım ya.bir de şimdi oğlun var.piskopatın tekiyle ikinci evliliği yapmışsın.çözüm arıyorsun.çözümün belli ama sende onu yapacak mantık irade cesaret yok kusura bakma.anne olmayı zerre kadar hak etmiyorsun.keşke okumasaydım ya sinirlerim bozuldu

evet Boşanmaya geliyo zaten her kavgamızın sonu hatta bi kaç gün önce çantamı hazırladım gidecektim.bana dedi sen git ama çocuğu götüremezsin öyle bişey yaparsan da seni bulur ve öldürürüm dedi Açıkça.blöf falan değil kendisinin neler yapabileceğini çok iyi biliyorum böyle olunca kaldım yine burda
onunla kaç yıldır evlisin
eski eşinle kaç yıllık evliydin
oraları ben mi atladım senmi atladın
nasıl oldu olaylar anlatsana biraz
kaç zaman boyunca gizli gizli görüştünüz nasıl ortaya çıktı
mecburmu kaldın yoksa isteyerekmi gittin ona evlendin
offff amma soru sordum haaa

evet keşke katlansaydım diyorum ama şimdi diyorum malesef o zaman böyle olacağını tahmin etmemiştim daha kolay olur sanıyordum ve ayrıca tekrar söylüyorum kızımı Bırakma gibi bi düşüncem yoktu zorla oldu.evet sinir bozucu görünüyo olabilir ordan ama siz de bi gun bunu yaşarsanız umarım beni hatırlarsınız uzaktan ahkam kesmek kolaydır çünkü.yaşamadan olmuyo bazı şeyler

Gercekten uzuldum durumunuza, bi insan ancak bu kadar mahvedebilir hayatini yazik gercekten! !! Keske biraz mantiginizla hareket etseydiniz ama is isten gecmis durumda ve sanirim bir omur bu adami cekmek Zorundasiniz. . Niye derseniz eger, ben sizi bosanip baska bi hayat kuracak kadar guclu goremedim. . Zamaninda kizinizi birakmissinizda, simdi oglunuzumu birakamiyorsunuz? ????

Evet konu beddua ve kinadigini yaşamadan olmezsin kıvamına gelmiş.

Kusura bakma konu sahibi bi adam için canimdan bi parçayı bırakmam. Ha büyük konuşmak say sen bunu ben insanlığın gereği sayayim.

evet hepimiz kızıyoruz bir bayan eşini aldatınca yakışmıyor çünkü çok ayıp çok günah duruyor kadında
erkeğin aldatması gibi olmuyor
kadının asilliğine,endamına,mükemmelliğine yakışmıyor.özene bezene yaratmış yaradan kadını
narin,kuğu gibi,iffet kadında olunca onu dahada güzel yapmış
ama artık tamam yaptığının yediği haltın kendide farkında bu kadar üzerine gitmeyelim hakaret etmeyelim
yaptığı affedilmez unutulmaz ama olan olmuş yapacak bişey yok geçmişe
birde biz vurmayalım zaten çözüm arıyor onun için açmış konuyu
ne yapmalı onu düşünelim nasıl alabilir çocuklarını,nasıl boşanabilir onu konuşalım bayanlar lütfen

şöyle söylim o zaman ben buraya bunları yazarken böyle yorumlar alacağımı biliyodum çünkü kadınlarda özellikle empati kurma olayı pek yok.bende bunları yaşamasaydım bende böyle yorumlar yazabilirdim fakat yaşayınca bazı şeyleri o kadar kolay olmadığını gördüm.buraya yazdım çünkü konuşacak akıl alacakdertleşecek kimsem yok.sizden Yargılama değil birazolsun akıl istiyorum

Keşke eşinizle evlenmeseydiniz adamin hayatını karartmisiniz. Çoğumuz evliyiz evliligimizden sıkıldıgımızda hiçte sizin yaptığınız iğrenç hatayı yapmıyoruz.

Eşinizi aldatmisiniz bidaha cocuk yapmanın mantığı ne yazık değilmi o çocuklara bi anne 2 de çocuk 2 de eş

Kusura bakmayin ama Kv niz tabiki karışır herşeye ne diycekti buyur hoşgeldin kizimmi diycekti önceden taniyo sizi kadında anlamıştır nasıl bi insan olduğunuzu

bi tane konu vardi,fake konu için senaryo uretmece
oradaki mesajlari okuyormusum gibi geldi sanki :)

İnsanlar yaşamları boyunca yaptıkları seçimlerin ve tercihlerin sonucuna katlamak zorunda kalırlar...sizde bir tercih yapmışsınız ki karşılığında evladınızdan geçmişsiniz, ah almışsınız...şu anda tercihlerinizin sonucunu yaşıyorsunuz...empati bu konuda nasıl yapılır bilemem , ben bunun empatisini bile yapamam,...kalkıp burda beddua etmeniz hoş değil....Rabbim yardımcınız olsun....ben ayda 2 gece nöbete kalıyorum o gecelerde kızlarım babası babaannesiyle kalıyor, an aklımdan çıkmıyorlar, aklım kalbim onlarda kalıyor, her daim duam rabbim ayırmasın...siz bir erkek için evladınızı bırakmışsınız neyin empatisini yapalım Allahaşkına.....

Back
X