- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.943
- 798
- Konu Sahibi karmasa beli
Kıza?yok evlenmedi annesiyle yaşıyo zaten o bakıyo kıza
O kadar uzaksin ki o çocuktan kızım bile diyemiyorsun. Yıllar sonra da ühüü ühüü evladım Beni affet diye aglarsiniz dimi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kıza?yok evlenmedi annesiyle yaşıyo zaten o bakıyo kıza
Çünkü mantık içler acısı ve saçma ötesi de ondan:)Saçmalık resmen... İkizler burcu kadınları olarak kendimizden şüphe etmeliyiz bunlara bakacak olursak. Niye bu kadar sinirlendim ki ben kadesa?
benim de dikkatimi çekti...ilginçKıza?
O kadar uzaksin ki o çocuktan kızım bile diyemiyorsun. Yıllar sonra da ühüü ühüü evladım Beni affet diye aglarsiniz dimi.
Büyü müyü gibi şeylere inanmayın. Kendiniz etmiş kendiniz bulmuşsunuz. Bi yerde hak etmişsiniz aslında.aynen öyle aslında bi anlık zevk falan değil benimde Anlamadığım bi şey oldu sanki biri beynimi aldı yok etti o anda .annem o dönemde benim çok garip baktığımı bile söyledi ben bana Büyü yapılmış olabilir mi diye düşünüyorum hep
sizce öyle bişey olabilir mi benim bütün derdim bütün acım kızım zaten. hatta yanımda olsa burda Yaşadığım her türlü şeye katlanırdımdayanırdım.zaten onun yokluğundan burda yeni bi hayat kuramıyorumKıza?
evet Boşanmaya geliyo zaten her kavgamızın sonu hatta bi kaç gün önce çantamı hazırladım gidecektim.bana dedi sen git ama çocuğu götüremezsin öyle bişey yaparsan da seni bulur ve öldürürüm dedi Açıkça.blöf falan değil kendisinin neler yapabileceğini çok iyi biliyorum böyle olunca kaldım yine burdaO zaman yapacak bir şey yok.
Gerçekten eşiniz sizi öldürür mğ?
Daha önce hiç boşanmanın konusunu açtınız mı? Tepkisi ne oldu ?
Aileniz var mı gidebileceğiniz ?
şu anda iş arıyorum eskiden çok iyi bi işim vardı ama şu an bulamıyorum çok istiyorum çalışmayı gerçekten.işin kötüsü eşim hep evde annesi de o da her şeye karışıyorlar falan resmen dar ettiler bana Dünyayıçalışıyormusun
onunla kaç yıldır evlisinevet Boşanmaya geliyo zaten her kavgamızın sonu hatta bi kaç gün önce çantamı hazırladım gidecektim.bana dedi sen git ama çocuğu götüremezsin öyle bişey yaparsan da seni bulur ve öldürürüm dedi Açıkça.blöf falan değil kendisinin neler yapabileceğini çok iyi biliyorum böyle olunca kaldım yine burda