öyle bi derdim varki Çözümü yok

Bir evladın, anne diyeceği yerde " beni dünyaya getiren kadın " cümlesini kurması o anneye en büyük bedel.
Değer mi böyle yapmalarına ? Canının canından başka bir " el" için vazgeçmeye ?

Nerde o dusunce ....bedel diye gordukleri kendi berbat hayatlari, Allah kimseyi vicdan yoksunlariyla sinamasin, karsilastirmasin amin .....

zaten hayatta insanlar sadece kendi hatalarının bedelini kendileri ödemez sevdikleride öder.bende eski dönemde asla kızımdan Ayrılmam diyordum sizin gibi ama anlatamıyorum galiba o dönem bişey olduhala daha çözemediğim gözüm karardı mantığım beynim durdu ve ben bu adama döndüm ki ben o Mesajı ona yazmadan evvel ismi bile geçse korkardım tekrar karşıma çıkar diye o derece.ister inanın ister inanmayın.yakın çevrem biliyo bunu ve bu yüzden çok şaşırıyorlar bunca sene ondan kaçtınneden yeniden buldun onu diye.cevabı yok bilmiyorum bi Boşluk anı herhalde.ayrıca kızımla hergün telefonda Konuşuyoruz ve tatillerde yanıma alıyorum imkanım olsa hep yanında olurdum.ama şu an maddi imkanım yok tek sorun bu.tabiki o yaraları saramam ama yanımda olursa hafifleyeceğine eminim bu yüzden hep mücadele edicem ve onu alıcam benim için dua eder misiniz tek istediğim bu

Tek şeye takıldım nerde psikolog ücreti pahali arkadaslar?Hem yanlış biliyorsunuz hem konuyu açani yanlış yönlendiriyorsunuz

devlet hastanelerinde ücretsiz psikologlar var aynı psikiyatrist gibi. Yani yok ucret pahali yok bilmem ne değil. Eğer sorun yasayıp da pahalı diye gitmeye çekinen arkadaşlar varsa artık nerdeyse en küçük şehrin devlet hastanesinde bile psikolog var.

Hamileliğimde zor günler geçiriyordum baktım tek başıma atlatamiyorum hemen hastaneye psikiyatri bölümüne gittim ilaç kullanmak istemediğim için de psikoloğa yonlendirildim.

ozele gitmek istiyorsanız o zaman tabii baya pahali olur

Kendi karmaşık duygularından dolayi eski eşinin ve kizinin hayatını alt üst etmişsin. Kız çocuğu annesinin yanında değil. Çok yazık. Ha iyiki de değil bu ruh halinle onuda kendine benzetirdin. Bir an önce hayatına çeki düzen ver.

Sana tavsiyem o kızı bırak babasında kalsın.hem psikolojin bozuk hem bir piskopatla evlisin.emin ol eski eşin o kıza daha iyi bakacak.bu piskopat sana da kızına da zarar verir.zaten maddi imkanın da yokmuş.vicdan rahatlatayım derken o çocuğu kendi belirsiz mutsuz hayatına ortak etme.sen anne olabilecek bir insan değilsin.bırak babası babaannesi ona bir gelecek vermeye çalışsın.lakin senin vereceğin eğitim ortada.kendin gibi bir kız yetiştirme lütfen

B Ben sana dua etmem keşke hiç gormesen kızını.....işsiz guçsuz sapsız serseriye kaçarken aklını nere bıraktıysan bi zahmet hit topla adam gibi duşun bari oğlunu yakma

Valla kardeş kışın yediğin hurmalar şimdi biryerini tırmalıyor o kadar.
Olmadı eski eşine de başka bir isimle mesaj at belki birlikte olmaya karar verirsiniz de bir çocuk daha yaparsınız.

Çok komiksiniz. Yasaların azizliğine uğradım ne demek. O aziz yasalar evliyken başka bir erkeğe mesaj atmaya ne diyor acaba?

Hata yapmissiniz simdi sonuclarini cekiyorsunuz
Zor birsey degil bosanin yeni bir hayata baslayin ise girin calisin cocuklarinizin velayetini almaya ugrasin zararin neresinden donerseniz kardir

Kızın için neresi hayırlıysa orası nasip olsun diye dua et sende.
Babası aldatılmasına rağmen kızını kaçırmıyor sizden. İyi bir baba demek ki.
Ne anne babalar var ; böyle şeyler yaşadıklarında çocuklara ödetiyorlar bedelleri.

Ne diyeyim; kendi hatanız, kendi bedelleriniz. Bundan sonra hayatınız düzelir inşaallah.

bırakın büyüyü falan hanımefendi
bariz kocanı aldattın üstelik ufacık kız çocuğundan utanmadın anne kokusundan mahrum edip babasına bıraktın
kendi zevkinin peşinde koştun
şimdi çok bunalımdasın
çünkü hayal ettiğim umduğum hayatı yaşayamadın
eğer hayal ettiğin gibi olsaydı zerre pişman olmayacaktın
bu soruları önce kendinize sorun ve cevaplarını verin cesaret gösterip
yok beynim bende değildi yok şu yok bu gibi kelime oyunlarına atıp kendinizi aklamaya çalışmayın
herkes anne olamaz lafı bir kez daha onaylandı sayenizde

her yoruma Saygı duyuyorum fakat anneliğe Layık değilsin demek çok çirkin bunun kararını sen ve senin gibi önyargılı insanlar mı verecek?? oldu olacak idam edin beni.yaZik hiç ama hiç insanlık kalmamış .benim hatam buraya dürüstçe bazı şeyleri yazmak oldu ama sadece bununla mı sınırlı hayatım sanıyosunuz benim asıl sorunum kimsenin umrunda değil neyse önemli değil sağlık olsun ne diyim

konunuzdaki ön yargı nerde hanımefendi önce bir onu açıklayın
kendinize bile cesur olamıyorsunuz ki bana büyü yapmış olabilirler diye kendinizi kandırmaya çalışıyorsunuz
önce bununla yüzleşin
annelik sadece doğurmakla olmuyor
hayata ufacık korumasız bir çocuk getirip anne kokusundan mahrum bırakmakla olmuyor
anne kuzusu daha ya
neyse Allah çıkış yolu göstersin de bir an önce evlatlarına kavuş inşallah
kızına çok çok üzüldüm gerçekten
hataların neresinden dönersen kardır
kurtul şu yanında olduğun psikopattan öncelikle

Eski esinizle evli olsaydiniz belki cok tutkulu bir evliliginiz olmayacakti ama daha huzurunuz olacakti.Hayat yaptigimiz tercihlerden ibarettir iste.Siz de yaptiginiz tercihi yasayacaksiniz.Kiziniz elinizden gitmis,esiniz calismiyor bir de kayinvalide dirdiri cekiyorsunuz.Sizin seciminiz.Yasayacaksiniz.

Ne duymayı bekliyorsun ki insanlardan
Her insan hataya gider, aklı karışır, mühim olan o kritik zamanları kontrol etmektir, sen dürtülerini kontrol edememişsin
Bu sitede boşanan bir sürü insan var, az bi karıştır, belki eski eşine ne yaptığını anlamana yardımcı olur, sana güvenmiş, seninle yuva kurmuş, evlat sahibi olmuş bir insana yaşattığın nedir daha onun farkında bile değilsin, olsan şu an yaşadıklarına şükür bile edebilirsin. Evladını da perişan etmişsin ona zaten hiç girmiyorum, bilmem çocukken hiç anasız kaldın mı, nasıl bir şeydir fikrin var mı ? Ben 6 yaşımda kaldım anasız, 37 yaşındayım hala canım yanıyor, üstelik 14 yaşında annemin beni geri almasıına rağmen. Ve hala kendi bencil mutluluk isteğinin peşindesin. Şu yaşadıkların az bile inan bana, aldatılarak ayrılmanın nasıl bir şey olduğunu bu sitede çok iyi bilen üyeler var, biri de benim, insan başka bir sebepten yaşasa bunu bir derece atlatılabilir ancak aldatılarak bir evliliği ya da uzun soluklu bir ilişkiyi bitirmek ömür boyu ah ettiriyor insana, bu taraftan yaşadıkların çok şaşırtıcı değil. Şimdi yapman gereken kendi rahatını çok seven totonu kaldırıp, çalışıp çabalayıp, bir hayat kurmak, bunu da yapamam diyorsan çekeceksin başka yolu yok

siz hatanızın bedellerinden rahatsızsınız ama aslında hala hatalı oldugunuzu kabul etmiyorsunuz

''Yasaların azizliğine uğradım'' diyorsunuz HALA!! kocanız boşanmak istememiş ve siz 1 yıl dahi kızınızı almak için savaşmak yerine koşa koşa sevgilinize gitmişssiniz.

Bu yasaların azizliğine uğramak olmuyor hanımefendi.

''Benim asıl sorunum'' dediğin şey evet kimsenin umrunda değil çünkü asıl sorunun kızın olmalıydı.
kayınvalidenle aynı evde yasamak ve her seye karısması değil!!!!!!

Yat kalk dua et eski eşin kızını gösteriyor sana. Hatalarının bedelini ödüyorsun. Keşke psikolog işini o boşluk büyü mü dediğin zamanda düşünseydin de bu hataları yapmasaydın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…