- 7 Şubat 2012
- 1.186
- 677
- 133
- Konu Sahibi karmasa beli
-
Bir evladın, anne diyeceği yerde " beni dünyaya getiren kadın " cümlesini kurması o anneye en büyük bedel.
Değer mi böyle yapmalarına ? Canının canından başka bir " el" için vazgeçmeye ?
Ben sana dua etmem keşke hiç gormesen kızını.....işsiz guçsuz sapsız serseriye kaçarken aklını nere bıraktıysan bi zahmet hit topla adam gibi duşun bari oğlunu yakmazaten hayatta insanlar sadece kendi hatalarının bedelini kendileri ödemez sevdikleride öder.bende eski dönemde asla kızımdan Ayrılmam diyordum sizin gibi ama anlatamıyorum galiba o dönem bişey olduhala daha çözemediğim gözüm karardı mantığım beynim durdu ve ben bu adama döndüm ki ben o Mesajı ona yazmadan evvel ismi bile geçse korkardım tekrar karşıma çıkar diye o derece.ister inanın ister inanmayın.yakın çevrem biliyo bunu ve bu yüzden çok şaşırıyorlar bunca sene ondan kaçtınneden yeniden buldun onu diye.cevabı yok bilmiyorum bi Boşluk anı herhalde.ayrıca kızımla hergün telefonda Konuşuyoruz ve tatillerde yanıma alıyorum imkanım olsa hep yanında olurdum.ama şu an maddi imkanım yok tek sorun bu.tabiki o yaraları saramam ama yanımda olursa hafifleyeceğine eminim bu yüzden hep mücadele edicem ve onu alıcam benim için dua eder misiniz tek istediğim bu
Valla kardeş kışın yediğin hurmalar şimdi biryerini tırmalıyor o kadar.benim derdim kendimim aslında yaptığım hatalar seçtiklerim belkide.kısaca Anlatayım üniversite yıllarında birini sevdimnişanladık hatta fakat çok kıskançtı ve ayrı şehirlerdeydik ilişkimiz çok zorlaşmıştı bende bigün ayrıldım ondan.yıllar boyu ondan kaçtım bana zarar verir düşüncesi vardı hep.o Sırada onu unutmak için aslında işyerimden biriyle çıkmaya başladım ve sonunda evlendim bi kızım oldu.aslında çok iyi biriydi ama dünyalarımız ayrıydı bi süre sonra boğulmaya başladım ve bi gün face den eski nişanlıma başka bi isimle mesaj attım ama o hemen benim olduğumu anladı zaten bi gün bana döneceğini biliyodum dedi ve kafam çok karışıktı ona gittim beraber olmaya karar verdik ailem asla istemedi hatta şuan babam ve kardeşim beni sildi konuşmuyolar benle.benim hatam acele etmek oldu bu aceleyle yanlış karar verdim Kızımın velayetini Babasına bırakmak zorunda kaldım ve hemen hamile kaldım şu an bi oğlum var.ama derdim daha da arttı şu anki eşimle eskisi gibi olamadık hiç geçmiş ve kızım hep sorun oldu.kendisi bana karşı çok ilgisiz uzak soğuk hatta cinsel anlamda bile benden uzak.bi derdim daha annesiyle yaşıyoruz ve kadın herseye çok karışıyo Hayatımı zehir etti hayatım boyunca ilk kez birinden nefret ediyorum o derece.eşim çalışmıyor annesine gelen parayla yaşamaya çalışıyoruz ve ben burda hapis gibi bi hayat yasıyorum kimsem yok çıldırmak üzereyim devamlı kavga ediyoruz hatta çok sinirli olduğundan bazen birbirimize zarar veriyoruz ben çıkış yolu bulamıyorum ne yapsam kar etmedi Ölmek istiyorum o derece bana fikir verin lütfen
Çok komiksiniz. Yasaların azizliğine uğradım ne demek. O aziz yasalar evliyken başka bir erkeğe mesaj atmaya ne diyor acaba?aslında şöyle söylim iş Boşanma aşamasına gelinceye kadar kızımı asla bırakmak istemedim hatta çok mücadele ettim ki hayatım düzelince yeniden onualmak için uğraşacam.babası başka türlü boşanmam dedi ve kanunlara göre bi taraf istemezse mahkeme 2 sene daha uzatıyo Evliliği.yani Yasaların azizliğine uğradım aslında o dönem ailemde de kalamazdım.şimdi bende sizin gibi bunları yaşamayıp sadece yorum yapan kişi olsaydım inanin aynı şeyleri derdim.aklımın ucuna bile gelmeyen bi şey yaptım ve hayatımla ödüyorum
zaten hayatta insanlar sadece kendi hatalarının bedelini kendileri ödemez sevdikleride öder.bende eski dönemde asla kızımdan Ayrılmam diyordum sizin gibi ama anlatamıyorum galiba o dönem bişey olduhala daha çözemediğim gözüm karardı mantığım beynim durdu ve ben bu adama döndüm ki ben o Mesajı ona yazmadan evvel ismi bile geçse korkardım tekrar karşıma çıkar diye o derece.ister inanın ister inanmayın.yakın çevrem biliyo bunu ve bu yüzden çok şaşırıyorlar bunca sene ondan kaçtınneden yeniden buldun onu diye.cevabı yok bilmiyorum bi Boşluk anı herhalde.ayrıca kızımla hergün telefonda Konuşuyoruz ve tatillerde yanıma alıyorum imkanım olsa hep yanında olurdum.ama şu an maddi imkanım yok tek sorun bu.tabiki o yaraları saramam ama yanımda olursa hafifleyeceğine eminim bu yüzden hep mücadele edicem ve onu alıcam benim için dua eder misiniz tek istediğim bu
bırakın büyüyü falan hanımefendiaynen öyle aslında bi anlık zevk falan değil benimde Anlamadığım bi şey oldu sanki biri beynimi aldı yok etti o anda .annem o dönemde benim çok garip baktığımı bile söyledi ben bana Büyü yapılmış olabilir mi diye düşünüyorum hep
konunuzdaki ön yargı nerde hanımefendi önce bir onu açıklayınher yoruma Saygı duyuyorum fakat anneliğe Layık değilsin demek çok çirkin bunun kararını sen ve senin gibi önyargılı insanlar mı verecek?? oldu olacak idam edin beni.yaZik hiç ama hiç insanlık kalmamış .benim hatam buraya dürüstçe bazı şeyleri yazmak oldu ama sadece bununla mı sınırlı hayatım sanıyosunuz benim asıl sorunum kimsenin umrunda değil neyse önemli değil sağlık olsun ne diyim
her yoruma Saygı duyuyorum fakat anneliğe Layık değilsin demek çok çirkin bunun kararını sen ve senin gibi önyargılı insanlar mı verecek?? oldu olacak idam edin beni.yaZik hiç ama hiç insanlık kalmamış .benim hatam buraya dürüstçe bazı şeyleri yazmak oldu ama sadece bununla mı sınırlı hayatım sanıyosunuz benim asıl sorunum kimsenin umrunda değil neyse önemli değil sağlık olsun ne diyim
her yoruma Saygı duyuyorum fakat anneliğe Layık değilsin demek çok çirkin bunun kararını sen ve senin gibi önyargılı insanlar mı verecek?? oldu olacak idam edin beni.yaZik hiç ama hiç insanlık kalmamış .benim hatam buraya dürüstçe bazı şeyleri yazmak oldu ama sadece bununla mı sınırlı hayatım sanıyosunuz benim asıl sorunum kimsenin umrunda değil neyse önemli değil sağlık olsun ne diyim
zaten hep büyüdendir hepaynen öyle aslında bi anlık zevk falan değil benimde Anlamadığım bi şey oldu sanki biri beynimi aldı yok etti o anda .annem o dönemde benim çok garip baktığımı bile söyledi ben bana Büyü yapılmış olabilir mi diye düşünüyorum hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?