- Konu Sahibi karmasa beli
cutem senin hayat hikayende anlamadığım nişey var
19 yaşımda evlendin aşık değildin.. bide tüp bebekle çocuk yaptın
anlamadım gitti.. senin ailen zorla evlendirecek bir aile değil
ben hep sen direttin de evlendin sanırım mesela seni
bide adamla cinsel birlikteliğiniz yokken çocuk olsun diye zorlayıp tüp bebek yaptın ege oldu
(çok şükür iyiki oldu)
neden sevmeden evlendiğini anlamadım açıkçası.. kafam karıştı
hayır canım zorla evlenmedim ben
ama cok ayrılmak ıstedım nısanlıyken fılan fakat aılem cok ıstıyordu bu ıs olsun bır sekılde baskı altına aldılar ote yandan ben ege olmadan oncede bı evı terk ettım ama aılem ızın vermedı 15 gun fılan ayrı kaldık sonra tekrar bırlestık
sevmeden evlendım demek ıstmeıyorum aslında
ben kesınlıkle asık degıldım o asık idi, bana bende cok kucuktum acıkcası ondan once 3 aylık bır ılıskım olmustu o kadar
bana göre ask baska sevgı baska bırsey zamanla gelen benımkıde oyleydı
uzun bır sure hatta nısanlanmadan oncede bu ıs olsun ısterken aıleler dunyda bır o kalsa bır ben kalsam ben evlenmem dıyordum annemlere o kılolu ıdı ben ıse gencecık oyle oyle oldu yanı.
neden sevmeden evlendın dıyorsun ya asık olmadan o heycanı yasamadan evlendım ama bu benımle alakalı degıldı sonradan evlılıkte olusan ılgısızlıkten anlıyorumkı bu bana hıssettırılmeyen bırseydı zaten bılemıyorum . eskı esımle bız aynı taraflıyız yabancıyız malum boyle olur ya mesela kurtler turklere kız vermek ıstemez trakyalılarda dogululara , etraf kotu anlasılır aılesı ıyı dıye dıye bu yola gırdım acıksı canım, sonrada yemedıgım tekme kalmadı
sımdıde evlıyım , ben ya da esım evde yokken canımız cok sıkılıyor hemen arıyoruz bırbırımızı nerdesın gel gel yaptıgımızda oturup bır acı kahve ıcmek . obur esımle asla bu potansıyelde olmamıstık mesela