• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

öyle bi derdim varki Çözümü yok

cutem senin hayat hikayende anlamadığım nişey var
19 yaşımda evlendin aşık değildin.. bide tüp bebekle çocuk yaptın
anlamadım gitti.. senin ailen zorla evlendirecek bir aile değil
ben hep sen direttin de evlendin sanırım mesela seni
bide adamla cinsel birlikteliğiniz yokken çocuk olsun diye zorlayıp tüp bebek yaptın ege oldu
(çok şükür iyiki oldu)
neden sevmeden evlendiğini anlamadım açıkçası.. kafam karıştı

hayır canım zorla evlenmedim ben
ama cok ayrılmak ıstedım nısanlıyken fılan fakat aılem cok ıstıyordu bu ıs olsun bır sekılde baskı altına aldılar ote yandan ben ege olmadan oncede bı evı terk ettım ama aılem ızın vermedı 15 gun fılan ayrı kaldık sonra tekrar bırlestık

sevmeden evlendım demek ıstmeıyorum aslında
ben kesınlıkle asık degıldım o asık idi, bana bende cok kucuktum acıkcası ondan once 3 aylık bır ılıskım olmustu o kadar
bana göre ask baska sevgı baska bırsey zamanla gelen benımkıde oyleydı
uzun bır sure hatta nısanlanmadan oncede bu ıs olsun ısterken aıleler dunyda bır o kalsa bır ben kalsam ben evlenmem dıyordum annemlere o kılolu ıdı ben ıse gencecık oyle oyle oldu yanı.

neden sevmeden evlendın dıyorsun ya asık olmadan o heycanı yasamadan evlendım ama bu benımle alakalı degıldı sonradan evlılıkte olusan ılgısızlıkten anlıyorumkı bu bana hıssettırılmeyen bırseydı zaten bılemıyorum . eskı esımle bız aynı taraflıyız yabancıyız malum boyle olur ya mesela kurtler turklere kız vermek ıstemez trakyalılarda dogululara , etraf kotu anlasılır aılesı ıyı dıye dıye bu yola gırdım acıksı canım, sonrada yemedıgım tekme kalmadı

sımdıde evlıyım , ben ya da esım evde yokken canımız cok sıkılıyor hemen arıyoruz bırbırımızı nerdesın gel gel :D yaptıgımızda oturup bır acı kahve ıcmek . obur esımle asla bu potansıyelde olmamıstık mesela

orası belli olmaz cutemom...sen ve senin gibi insanların çokluğunun sebebi cehaletiniz ve geri kafalılığınız siz daha çok sayarsınız yerinizde malesef
evet be canım senın gibi ar damarı catlamış ahlaksız olacagıma oturur evımde yuvamda kuru soganı yer cocugumu sever oynar otururum ,
hah vicdanım rahat olsun

G gulendam_34 ha canım sunuda soylıyım bır kaza gecırdık bız bunun sonucunda esımın rahatsızlıgı oldugunu ogrendık ve fazla zamanımız yoktu onun mesela Egeden baska bıyolojık cocugu olmayacak tıbben mumkun degıl
o sebeble cınsellık vs vs olmadan dırek tedavıye basladık. bılıyorum anlatılınca cok karmasık gelıyor ama hersey o kadar zıncır gıbı bırbırıne baglı gelıstıkı kendımı ılk denemede bulmustum ama ben asla pişman değilim Ege için , gördüğüm tedaviler için bunlarda bana birşey kattı belki hiç cocugum olmasaydı ve bız gene ayrılsaydık bu benım ıcımde hep dert kalacaktı bır Ege olmayacaktı ne bılım sevemeyecektım belkıde cok sukur

soylenecek cok sey var ama olan olmus maalesef. bu saatten sonra bosanın bence cocuklarınızla birlikte kendinize tek kişilik bi hayat kurun acele etmeyin bi nefes alın.

CuteMom CuteMom

Nasıl cehalet ve gerikafalılıktan bahsedersin sen ?
Hangi hakla?
Cutemom ı üye olmadan önce de biliyordum ve evladı için yapmayacağı şey yok !!
Yaz tatillerinde bir kaç haftalığına eve çağırmakla anne olunmuyor
Kendinden önce onu düşünmen gerekirdi
Cute mom bırakmamış evladını, sen bırakmışsın ama gerikafalı olan o, öyle mi???
Mantığa gel

arkadaşın yorumuna sonuna kadar katılıyorum.. çocuğklarımı almakla tehdit ettiler ama her ne pahasına olursa olsun 2 çocuğumuda aldım yanıma çok şükür..

hiç utanmadan birde gerikafalılıktan bahsediyorsunuz bu nasıl bir zihniyet

ve iyiki çocuğunuz sizin gibi birinin yanında büyümüyor acırdım

arkadaşın yorumuna sonuna kadar katılıyorum.. çocuğklarımı almakla tehdit ettiler ama her ne pahasına olursa olsun 2 çocuğumuda aldım yanıma çok şükür..

hiç utanmadan birde gerikafalılıktan bahsediyorsunuz bu nasıl bir zihniyet

ve iyiki çocuğunuz sizin gibi birinin yanında büyümüyor acırdım
benım eskı esım cocugu gormuyor
ama ılk zamanlarda benı sureklı tedhıt edıyordu eger mahkemde aldattıgımı kullanırsan ( hem kız ayan beyan desıfre olacak hemde yuklu mıktarda tazmınat odemek zorunda kalacaklar dıye) cocugu senden alırım ınım ınım ınlersın oglum dıye dıyordu
sonuc olarak ben anlasmalı bosandım mahkemede bunları kullanmadım cocugum bende
bana uzak olsunda nerede olursa olsun cunku dedıgım gıbı benım vıcdanım cok rahat

benım eskı esım cocugu gormuyor
ama ılk zamanlarda benı sureklı tedhıt edıyordu eger mahkemde aldattıgımı kullanırsan ( hem kız ayan beyan desıfre olacak hemde yuklu mıktarda tazmınat odemek zorunda kalacaklar dıye) cocugu senden alırım ınım ınım ınlersın oglum dıye dıyordu
sonuc olarak ben anlasmalı bosandım mahkemede bunları kullanmadım cocugum bende
bana uzak olsunda nerede olursa olsun cunku dedıgım gıbı benım vıcdanım cok rahat

aynen canım bende anlaşmalı boşandım bana uzak mısıra sultan olsun şerefsiz düzenbaz..

çocukların ceseti çıkar bu evden diyorlardı anası babası kendisi.. babam abim annem almaya geldiler beni kapıdan çıkarken ayaklarıma kapandı.. baktı olmuyor tekrar tehditlere başladı anlaşmalıyla bitirdik yoksa yüklü miktarda tazminat ödeyecek ve çocuklar çok küçük olduğu için hakim görüş gününü ayda bir sefer verecekti ben ayda iki sefer hafta sonu veriyorum ona..

seni çok iyi anlıyorum cute..ayrıca takipte ediyorum yazılarını canım sevgiler yolun hep açık olsun sen yürekli bir kadın çok da iyi bir annesin

Back
X