her yoruma Saygı duyuyorum fakat anneliğe Layık değilsin demek çok çirkin bunun kararını sen ve senin gibi önyargılı insanlar mı verecek?? oldu olacak idam edin beni.yaZik hiç ama hiç insanlık kalmamış .benim hatam buraya dürüstçe bazı şeyleri yazmak oldu ama sadece bununla mı sınırlı hayatım sanıyosunuz benim asıl sorunum kimsenin umrunda değil neyse önemli değil sağlık olsun ne diyim
Ne duymayı bekliyorsun ki insanlardan
Her insan hataya gider, aklı karışır, mühim olan o kritik zamanları kontrol etmektir, sen dürtülerini kontrol edememişsin
Bu sitede boşanan bir sürü insan var, az bi karıştır, belki eski eşine ne yaptığını anlamana yardımcı olur, sana güvenmiş, seninle yuva kurmuş, evlat sahibi olmuş bir insana yaşattığın nedir daha onun farkında bile değilsin, olsan şu an yaşadıklarına şükür bile edebilirsin. Evladını da perişan etmişsin ona zaten hiç girmiyorum, bilmem çocukken hiç anasız kaldın mı, nasıl bir şeydir fikrin var mı ? Ben 6 yaşımda kaldım anasız, 37 yaşındayım hala canım yanıyor, üstelik 14 yaşında annemin beni geri almasıına rağmen. Ve hala kendi bencil mutluluk isteğinin peşindesin. Şu yaşadıkların az bile inan bana, aldatılarak ayrılmanın nasıl bir şey olduğunu bu sitede çok iyi bilen üyeler var, biri de benim, insan başka bir sebepten yaşasa bunu bir derece atlatılabilir ancak aldatılarak bir evliliği ya da uzun soluklu bir ilişkiyi bitirmek ömür boyu ah ettiriyor insana, bu taraftan yaşadıkların çok şaşırtıcı değil. Şimdi yapman gereken kendi rahatını çok seven totonu kaldırıp, çalışıp çabalayıp, bir hayat kurmak, bunu da yapamam diyorsan çekeceksin başka yolu yok