- Konu Sahibi karmasa beli
Burcunuz ne acaba?
Zipzip sen misin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burcunuz ne acaba?
Eski eşiniz kızınızı size vermemek için elinden geleni yapacaktır. Bir 'erkek' uğruna kızınızı bırakmışsınız... Kimisi Allah'a yalvarıp yakarıyor çocuğum olsun diye, bazılarıda gönül işlerini tercih ediyor. Hak mı bu?aslında şöyle söylim iş Boşanma aşamasına gelinceye kadar kızımı asla bırakmak istemedim hatta çok mücadele ettim ki hayatım düzelince yeniden onualmak için uğraşacam.babası başka türlü boşanmam dedi ve kanunlara göre bi taraf istemezse mahkeme 2 sene daha uzatıyo Evliliği.yani Yasaların azizliğine uğradım aslında o dönem ailemde de kalamazdım.şimdi bende sizin gibi bunları yaşamayıp sadece yorum yapan kişi olsaydım inanin aynı şeyleri derdim.aklımın ucuna bile gelmeyen bi şey yaptım ve hayatımla ödüyorum
yok ben üstünü örtmeye çalışmıyorum.herşeyin suçlusu benim ve bu Düşünceler beni karamsarlığa sürüklüyor konuşacak kimsem yok tek başına başka bi Şehirde yaşıyorum .ondan dolayı buraya yazdım zatenYaptiginiz hatanin ustunu buyu diyerek ortmeye calismanizda ayri bir ironi. Onun yerine aklinizi basiniza toplayip kendinize yeni bir yol cizin. Artik cocuklariniza layik bir anne olun derim.
Yok canım tanımıyorum o kimZipzip sen misin?
Bahsettiğiniz bayan ikizler burcu muydu ?Burcunu sormamın nedeni ne istediğini bilmeyen ,doyumsuz , bi ilişkisini bitirirken diğerini garantileyen bi bayan vardı çevremde ona benzettim de o Yüzden sordum. Canım sen 3. Kocayı alsanda Aklın yine başka bi erkekte olacak o Yüzden doyumsuzluğunu kabullenip böyle yaşamaya devam edeceksin .Aslında derdinin Çözümü Allah a sığınıp seni affetmesini dilemek . Zira kızını bile bi erkek için bırakıp gidebilmişsin... Yanlış anlama amacım yargılamak değil Allah kimseyi şaşırtmasın
Çaresizlik dediğiniz nedir Allah aşkına?herkesin sınavı başka iste haklısın inanın aşk meselesi falan değil bu sadece hayatımın olumsuzluklarının birikimini yaşadım şimdiki Aklım olsa asla ama asla çocuğumu bırakmazdım Allah kimseyi Çaresiz bırakmasın inanın yaşamadan bende bilmezdim
yok ben üstünü örtmeye çalışmıyorum.herşeyin suçlusu benim ve bu Düşünceler beni karamsarlığa sürüklüyor konuşacak kimsem yok tek başına başka bi Şehirde yaşıyorum .ondan dolayı buraya yazdım zaten
Aynen:)Bahsettiğiniz bayan ikizler burcu muydu ?
Bizim sitenin yaş ve burç soran üyesi , bi an o sandım. Çünkü konunun burçla ne alakası var anlamadımYok canım tanımıyorum o kim
Hangi çaresizlik? Dayak mi yiyordun esin aldatıyor muydu parasız pulsuz mu kaldın da çaresizlik içinde kocani aldatır çocuğunu bıraktın?herkesin sınavı başka iste haklısın inanın aşk meselesi falan değil bu sadece hayatımın olumsuzluklarının birikimini yaşadım şimdiki Aklım olsa asla ama asla çocuğumu bırakmazdım Allah kimseyi Çaresiz bırakmasın inanın yaşamadan bende bilmezdim
Erkeği de aynı biliyo musun hayatımı kararttı :)Aynen:)
O sınavdan kalmışsınız ne yazık ki. Aşk meselesi değil de ne peki? Eşinizi ve kızınızı başka bir adam için bırakmışsınız, bunu aşk uğruna yapmadınız mı?herkesin sınavı başka iste haklısın inanın aşk meselesi falan değil bu sadece hayatımın olumsuzluklarının birikimini yaşadım şimdiki Aklım olsa asla ama asla çocuğumu bırakmazdım Allah kimseyi Çaresiz bırakmasın inanın yaşamadan bende bilmezdim
Ah ah yanlış kararlar yagmurdan kacarken doluya tutulmuşsun canım üzülme hic kimse affedilmez degildir herkes hata yapabilir cocuklarınla ilişkini ne olursa olsun kesme cocuk yapman heöen daha büyük hata olmuş keşke önce bekleseydin biraz güçlü ol ve ders cıkar yekrar hataya düşme yürümüyorsa ayrıl ayaklarının üzerinde durabiliyorsan tabibenim derdim kendimim aslında yaptığım hatalar seçtiklerim belkide.kısaca Anlatayım üniversite yıllarında birini sevdimnişanladık hatta fakat çok kıskançtı ve ayrı şehirlerdeydik ilişkimiz çok zorlaşmıştı bende bigün ayrıldım ondan.yıllar boyu ondan kaçtım bana zarar verir düşüncesi vardı hep.o Sırada onu unutmak için aslında işyerimden biriyle çıkmaya başladım ve sonunda evlendim bi kızım oldu.aslında çok iyi biriydi ama dünyalarımız ayrıydı bi süre sonra boğulmaya başladım ve bi gün face den eski nişanlıma başka bi isimle mesaj attım ama o hemen benim olduğumu anladı zaten bi gün bana döneceğini biliyodum dedi ve kafam çok karışıktı ona gittim beraber olmaya karar verdik ailem asla istemedi hatta şuan babam ve kardeşim beni sildi konuşmuyolar benle.benim hatam acele etmek oldu bu aceleyle yanlış karar verdim Kızımın velayetini Babasına bırakmak zorunda kaldım ve hemen hamile kaldım şu an bi oğlum var.ama derdim daha da arttı şu anki eşimle eskisi gibi olamadık hiç geçmiş ve kızım hep sorun oldu.kendisi bana karşı çok ilgisiz uzak soğuk hatta cinsel anlamda bile benden uzak.bi derdim daha annesiyle yaşıyoruz ve kadın herseye çok karışıyo Hayatımı zehir etti hayatım boyunca ilk kez birinden nefret ediyorum o derece.eşim çalışmıyor annesine gelen parayla yaşamaya çalışıyoruz ve ben burda hapis gibi bi hayat yasıyorum kimsem yok çıldırmak üzereyim devamlı kavga ediyoruz hatta çok sinirli olduğundan bazen birbirimize zarar veriyoruz ben çıkış yolu bulamıyorum ne yapsam kar etmedi Ölmek istiyorum o derece bana fikir verin lütfen
Valla erkeğini bilmiyorum ama bayanlarını çok iyi bilirim . ucuz anlatmışsın desene:)Erkeği de aynı biliyo musun hayatımı kararttı :)