• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

öyle bi derdim varki Çözümü yok

Yazmayayim dedim ama sen yazmışsın, ikizler burcuyum 10 yıldır kocami aldatmak aklımın ucundan dahi geçmedi. Aldatmak kişinin burcu ile ilgili değil şerefi ile ilgili bir durum.

Burçla karakter tahlili yapanların mantığında şüphe ediyorum ben hatta ciddiye bile almamak gerektiğini düşünüyorum.

Saçmalık resmen... İkizler burcu kadınları olarak kendimizden şüphe etmeliyiz bunlara bakacak olursak. Niye bu kadar sinirlendim ki ben kadesa?

Zaten kendi hatalarınızın sonucu olduğunu biliyorsunuz yargılayacak bir şey yok artık aklınızı başınıza alın okudunuz mu bilmiyorum ama bir iş bulup çocuklarınızı da yanınıza alıp yeni bir hayata başlamalısınız zorlu bir süreç olur ama daha mutlu olursunuz sonunda

Adam işsizmiş zaten oğlunuz da küçükmüş daha sizden biraz zor alır. Maalesef hayatınız boyunca hep ama hep bahaneler arkasına saklanmışsınız anladığım kadarıyla. Saçma bir savunma mekanizması geliştirmişsiniz kusura bakmayın ama.. Bir avukata gidin. Bir işe girin. İki evladınızıda alın. Kimsenin bilmediği bir yerde bir hayata başlayın. Bu bataktan kurtulmak isteseniz elbet yaparsınız. Bahanelerin ardına saklanmayınız.

Hayatttt diyorum.insan ne yaparsa kendine yapar.o koca o annesiz bıraktıgın masum cocuk.ne için bunlar içinmi bıraktın onları.ne deyim kendi edene bişey denmez...

aynen öyle aslında bi anlık zevk falan değil benimde Anlamadığım bi şey oldu sanki biri beynimi aldı yok etti o anda .annem o dönemde benim çok garip baktığımı bile söyledi ben bana Büyü yapılmış olabilir mi diye düşünüyorum hep

Açık net olacam yine bana kızsalar dahi

Zaten hep mahsumsunuz sen ve sen gibiler ya biri zorlar ya eşiniz hak eder ilgisizdir şimdi de büyü oldu yok tatlım üç harfliler...

Olan olmus artik. Once bir is bulun. Bu esinizle anlasamiyorsaniz bosanin. Oglunuzu yaniniza alin. Kiziniz icin de yeniden velayet davasi acin.

yoo kızılacak bişey yok ama bende pekinanmasamda bununla uğraşanlar var malesef başkalarının mutluluğunu çekemeyenler çook fazla.ben kendimi masum yada Haklı görmüyorum ki Şeytana uydum ve bedelini ben ve etrafındakiler de ödüyo çok acı ki.zaten bunun için her gün yanıyorum kahroluyorum keşke zamanı tersine çevirebilseydim diyorum inanın böyle olacağını hiç tahmin etmeZdim

Kizinizi babasina birakiyorsunuz sonra yine hemen hamile kalip bu adamdan cocuk doguruyorsunuz suanki evliliginizdende memnun degilsiniz. Ilk okul askiniz varsa simdide ona ulaşın ona kacıp hemen cocuk yapin. Belki bu sefer memnun olursunuz.

Adam işsizmiş zaten oğlunuz da küçükmüş daha sizden biraz zor alır. Maalesef hayatınız boyunca hep ama hep bahaneler arkasına saklanmışsınız anladığım kadarıyla. Saçma bir savunma mekanizması geliştirmişsiniz kusura bakmayın ama.. Bir avukata gidin. Bir işe girin. İki evladınızıda alın. Kimsenin bilmediği bir yerde bir hayata başlayın. Bu bataktan kurtulmak isteseniz elbet yaparsınız. Bahanelerin ardına saklanmayınız.
bende bunu istiyorum zaten ama beni bulur diye çok korkuyorum burda Yaşadığım her an ızdırap ölmekten beter inanın.yorumunuz doğru hep bi yanlış savunma yoluna başvurmuştum şimdiye kadar ama bundansonra ne yapıcam onu bulmam lazım

yoo kızılacak bişey yok ama bende pekinanmasamda bununla uğraşanlar var malesef başkalarının mutluluğunu çekemeyenler çook fazla.ben kendimi masum yada Haklı görmüyorum ki Şeytana uydum ve bedelini ben ve etrafındakiler de ödüyo çok acı ki.zaten bunun için her gün yanıyorum kahroluyorum keşke zamanı tersine çevirebilseydim diyorum inanın böyle olacağını hiç tahmin etmeZdim

Hala büyü diyorsunuz ya çıkdıracağım
En iyisi bu konuya bir daha girmemek
Ban alacağım yoksa

He canım he. Biri "dur büyü yapayım da kızını bırakıp bi adamın peşinden zevk uğruna gitsin" demiştir kessain. Yoksa sen yapar mısın hiç böyle bişi?

Hala büyü diyorsunuz ya çıkdıracağım
En iyisi bu konuya bir daha girmemek
Ban alacağım yoksa

He canım he. Biri "dur büyü yapayım da kızını bırakıp bi adamın peşinden zevk uğruna gitsin" demiştir kessain. Yoksa sen yapar mısın hiç böyle bişi?
ben asla yapmam ama yapan var diyorum bana yapıldı mı onu da bilemem Allah bilir .konu Büyü falan değil zaten Hayatımı nasıl düzene sokmalıyım bunun peşindeyim

ben asla yapmam ama yapan var diyorum bana yapıldı mı onu da bilemem Allah bilir .konu Büyü falan değil zaten Hayatımı nasıl düzene sokmalıyım bunun peşindeyim

O zaman yapacak bir şey yok.
Gerçekten eşiniz sizi öldürür mğ?
Daha önce hiç boşanmanın konusunu açtınız mı? Tepkisi ne oldu ?
Aileniz var mı gidebileceğiniz ?

bende bunu istiyorum zaten ama beni bulur diye çok korkuyorum burda Yaşadığım her an ızdırap ölmekten beter inanın.yorumunuz doğru hep bi yanlış savunma yoluna başvurmuştum şimdiye kadar ama bundansonra ne yapıcam onu bulmam lazım
Mesajda da yaptım yapmanız gerekeni. Gizlice bir avukatla görüşün fikir alın öncelikle. Can güvenliğiniz olmadığını başınızdan geçenleri vs. anlatın. En hızlı şekilde neler yapılabilir, evden çıksanız size nasıl koruma sağlanabilir, çocuklarınızı nasıl alabilirsiniz, dava için neler yapmaklazım.. hepsini öğrenin. Can güvenliğinizi sağlama alıp dava açın. Bebeğinizin velayetini alınca da basın gidin bambaşka bir ile...

Back
X