• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

öyle bi derdim varki Çözümü yok

evet aldatmış oldum ama aslında amacım o değildi mesaj yazarken kendimi söylemicektim sadece işte ne yapıyo falan öğrenecektim ama işin bu boyuta ulaşacağını bilsem adını bile almazdım ağzıma o derece.
Canım gercekci ol mesajı atarken bunu düşÜnüp attın böyle kalmayacagını baş gibi tahmın ediyordın

benim derdim kendimim aslında yaptığım hatalar seçtiklerim belkide.kısaca Anlatayım üniversite yıllarında birini sevdimnişanladık hatta fakat çok kıskançtı ve ayrı şehirlerdeydik ilişkimiz çok zorlaşmıştı bende bigün ayrıldım ondan.yıllar boyu ondan kaçtım bana zarar verir düşüncesi vardı hep.o Sırada onu unutmak için aslında işyerimden biriyle çıkmaya başladım ve sonunda evlendim bi kızım oldu.aslında çok iyi biriydi ama dünyalarımız ayrıydı bi süre sonra boğulmaya başladım ve bi gün face den eski nişanlıma başka bi isimle mesaj attım ama o hemen benim olduğumu anladı zaten bi gün bana döneceğini biliyodum dedi ve kafam çok karışıktı ona gittim beraber olmaya karar verdik ailem asla istemedi hatta şuan babam ve kardeşim beni sildi konuşmuyolar benle.benim hatam acele etmek oldu bu aceleyle yanlış karar verdim Kızımın velayetini Babasına bırakmak zorunda kaldım ve hemen hamile kaldım şu an bi oğlum var.ama derdim daha da arttı şu anki eşimle eskisi gibi olamadık hiç geçmiş ve kızım hep sorun oldu.kendisi bana karşı çok ilgisiz uzak soğuk hatta cinsel anlamda bile benden uzak.bi derdim daha annesiyle yaşıyoruz ve kadın herseye çok karışıyo Hayatımı zehir etti hayatım boyunca ilk kez birinden nefret ediyorum o derece.eşim çalışmıyor annesine gelen parayla yaşamaya çalışıyoruz ve ben burda hapis gibi bi hayat yasıyorum kimsem yok çıldırmak üzereyim devamlı kavga ediyoruz hatta çok sinirli olduğundan bazen birbirimize zarar veriyoruz ben çıkış yolu bulamıyorum ne yapsam kar etmedi Ölmek istiyorum o derece bana fikir verin lütfen

Düşene bir de ben burmak istemem ama
Kızınızın ahını aldığınız için bunları yaşıyor olabilir misiniz ?
Erkek uğruna evladını yerk edenleri asla anlayamayacağım

aynen öyle aslında bi anlık zevk falan değil benimde Anlamadığım bi şey oldu sanki biri beynimi aldı yok etti o anda .annem o dönemde benim çok garip baktığımı bile söyledi ben bana Büyü yapılmış olabilir mi diye düşünüyorum hep

Kendi akılsızlığınızı büyüye bağlamayın hanımefendi
Bal gibib üç kuruşluj zevk uğruna kızınızı bırakmışsınız
Kızınız olsam yüzünüze bile bakmam
Eski kocanız olsam kızımı hayatta size vermezdim

Olan olmuş artık. Evliliğiniz iyiye gitmiyorsa boşanın. Çalışmaya başlayın. Bu kez oğlunuzu şimdiki eşinizin insafına bırakmayın. Yanınıza alın. Kızınızı da sık sık görün.

ben kesin Büyü var demedim ki sadece çevremden böyle yorumlar duydum ıkafama takıldı benimde ve bence olma ihtimali var buna inanmayan olabilir tabiki de

Anlatim tarzindan bana fake gibi geldi.
Yada konu sahibin kendini anlatamama sorunu var.
Bu kadar ciddi olaylar bu kadar basit anlatilmaz

aslında Boşanma eşiğine geldik fakat bana asla Oğlumu vermem diyo bende ona bırakamam zaten bi kere o Hatayı yapmışım.çaresizliğim burda başlıyo zaten boşansam nereye gidicem tek başına bi bebekle bi de .ayrıca birde elim biraz gözü kara ben çocukla gidersem beni bulur ve kesinlikle öldürür inanın abartı değil yapar bu korkudan elim kolum bağlı kaldım böyle lütfen bira empati yapıp bi şey söyleyin

Kendinize gelin hanimlar. Bu forumda yüzlerce ikizler burcu kadın var. Yazdiklarinız hakaret boyutuna varıyor. Burçla karakter tahlili yapılmaz!!
Yazmayayim dedim ama sen yazmışsın, ikizler burcuyum 10 yıldır kocami aldatmak aklımın ucundan dahi geçmedi. Aldatmak kişinin burcu ile ilgili değil şerefi ile ilgili bir durum.

Burçla karakter tahlili yapanların mantığında şüphe ediyorum ben hatta ciddiye bile almamak gerektiğini düşünüyorum.

Back
X