- 20 Mayıs 2009
- 23.915
- 63.667
- 598
- Konu Sahibi karmasa beli
-
Yazmayayim dedim ama sen yazmışsın, ikizler burcuyum 10 yıldır kocami aldatmak aklımın ucundan dahi geçmedi. Aldatmak kişinin burcu ile ilgili değil şerefi ile ilgili bir durum.
Burçla karakter tahlili yapanların mantığında şüphe ediyorum ben hatta ciddiye bile almamak gerektiğini düşünüyorum.
aynen öyle aslında bi anlık zevk falan değil benimde Anlamadığım bi şey oldu sanki biri beynimi aldı yok etti o anda .annem o dönemde benim çok garip baktığımı bile söyledi ben bana Büyü yapılmış olabilir mi diye düşünüyorum hep
yok evlenmedi annesiyle yaşıyo zaten o bakıyo kızaBu arada eski eşiniz evlendi mi haberiniz var mı ondan ?
bende bunu istiyorum zaten ama beni bulur diye çok korkuyorum burda Yaşadığım her an ızdırap ölmekten beter inanın.yorumunuz doğru hep bi yanlış savunma yoluna başvurmuştum şimdiye kadar ama bundansonra ne yapıcam onu bulmam lazımAdam işsizmiş zaten oğlunuz da küçükmüş daha sizden biraz zor alır. Maalesef hayatınız boyunca hep ama hep bahaneler arkasına saklanmışsınız anladığım kadarıyla. Saçma bir savunma mekanizması geliştirmişsiniz kusura bakmayın ama.. Bir avukata gidin. Bir işe girin. İki evladınızıda alın. Kimsenin bilmediği bir yerde bir hayata başlayın. Bu bataktan kurtulmak isteseniz elbet yaparsınız. Bahanelerin ardına saklanmayınız.
yoo kızılacak bişey yok ama bende pekinanmasamda bununla uğraşanlar var malesef başkalarının mutluluğunu çekemeyenler çook fazla.ben kendimi masum yada Haklı görmüyorum ki Şeytana uydum ve bedelini ben ve etrafındakiler de ödüyo çok acı ki.zaten bunun için her gün yanıyorum kahroluyorum keşke zamanı tersine çevirebilseydim diyorum inanın böyle olacağını hiç tahmin etmeZdim
Keşke eşinizi sevmediğinizi fark ettiğiniz zaman boşansaymışsınız da iş buralara kadar gelmeseymişyok evlenmedi annesiyle yaşıyo zaten o bakıyo kıza
ben asla yapmam ama yapan var diyorum bana yapıldı mı onu da bilemem Allah bilir .konu Büyü falan değil zaten Hayatımı nasıl düzene sokmalıyım bunun peşindeyimHala büyü diyorsunuz ya çıkdıracağım
En iyisi bu konuya bir daha girmemek
Ban alacağım yoksa
He canım he. Biri "dur büyü yapayım da kızını bırakıp bi adamın peşinden zevk uğruna gitsin" demiştir kessain. Yoksa sen yapar mısın hiç böyle bişi?
ben asla yapmam ama yapan var diyorum bana yapıldı mı onu da bilemem Allah bilir .konu Büyü falan değil zaten Hayatımı nasıl düzene sokmalıyım bunun peşindeyim
Mesajda da yaptım yapmanız gerekeni. Gizlice bir avukatla görüşün fikir alın öncelikle. Can güvenliğiniz olmadığını başınızdan geçenleri vs. anlatın. En hızlı şekilde neler yapılabilir, evden çıksanız size nasıl koruma sağlanabilir, çocuklarınızı nasıl alabilirsiniz, dava için neler yapmaklazım.. hepsini öğrenin. Can güvenliğinizi sağlama alıp dava açın. Bebeğinizin velayetini alınca da basın gidin bambaşka bir ile...bende bunu istiyorum zaten ama beni bulur diye çok korkuyorum burda Yaşadığım her an ızdırap ölmekten beter inanın.yorumunuz doğru hep bi yanlış savunma yoluna başvurmuştum şimdiye kadar ama bundansonra ne yapıcam onu bulmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?