öyle bi derdim varki Çözümü yok

Canım gercekci ol mesajı atarken bunu düşÜnüp attın böyle kalmayacagını baş gibi tahmın ediyordın

Düşene bir de ben burmak istemem ama
Kızınızın ahını aldığınız için bunları yaşıyor olabilir misiniz ?
Erkek uğruna evladını yerk edenleri asla anlayamayacağım

Kendi akılsızlığınızı büyüye bağlamayın hanımefendi
Bal gibib üç kuruşluj zevk uğruna kızınızı bırakmışsınız
Kızınız olsam yüzünüze bile bakmam
Eski kocanız olsam kızımı hayatta size vermezdim

Olan olmuş artık. Evliliğiniz iyiye gitmiyorsa boşanın. Çalışmaya başlayın. Bu kez oğlunuzu şimdiki eşinizin insafına bırakmayın. Yanınıza alın. Kızınızı da sık sık görün.

ben kesin Büyü var demedim ki sadece çevremden böyle yorumlar duydum ıkafama takıldı benimde ve bence olma ihtimali var buna inanmayan olabilir tabiki de

ben kesin Büyü var demedim ki sadece çevremden böyle yorumlar duydum ıkafama takıldı benimde ve bence olma ihtimali var buna inanmayan olabilir tabiki de
Çevrenizden kimse de kalkıp 'alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste' dememiş...

Valla erkeğini bilmiyorum ama bayanlarını çok iyi bilirim . ucuz anlatmışsın desene:)

Kendinize gelin hanimlar. Bu forumda yüzlerce ikizler burcu kadın var. Yazdiklarinız hakaret boyutuna varıyor. Burçla karakter tahlili yapılmaz!!

Anlatim tarzindan bana fake gibi geldi.
Yada konu sahibin kendini anlatamama sorunu var.
Bu kadar ciddi olaylar bu kadar basit anlatilmaz

aslında Boşanma eşiğine geldik fakat bana asla Oğlumu vermem diyo bende ona bırakamam zaten bi kere o Hatayı yapmışım.çaresizliğim burda başlıyo zaten boşansam nereye gidicem tek başına bi bebekle bi de .ayrıca birde elim biraz gözü kara ben çocukla gidersem beni bulur ve kesinlikle öldürür inanın abartı değil yapar bu korkudan elim kolum bağlı kaldım böyle lütfen bira empati yapıp bi şey söyleyin

Kendinize gelin hanimlar. Bu forumda yüzlerce ikizler burcu kadın var. Yazdiklarinız hakaret boyutuna varıyor. Burçla karakter tahlili yapılmaz!!
Yazmayayim dedim ama sen yazmışsın, ikizler burcuyum 10 yıldır kocami aldatmak aklımın ucundan dahi geçmedi. Aldatmak kişinin burcu ile ilgili değil şerefi ile ilgili bir durum.

Burçla karakter tahlili yapanların mantığında şüphe ediyorum ben hatta ciddiye bile almamak gerektiğini düşünüyorum.

Hayır yani kim büyü yapacak ve neden, o kadar inanıyosan sen de yaptır hayatın düzelsin ya da büyüyü bozdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…