- 13 Haziran 2011
- 12.656
- 7.692
- 448
- Konu Sahibi karmasa beli
-
zaten hayatta insanlar sadece kendi hatalarının bedelini kendileri ödemez sevdikleride öder.bende eski dönemde asla kızımdan Ayrılmam diyordum sizin gibi ama anlatamıyorum galiba o dönem bişey olduhala daha çözemediğim gözüm karardı mantığım beynim durdu ve ben bu adama döndüm ki ben o Mesajı ona yazmadan evvel ismi bile geçse korkardım tekrar karşıma çıkar diye o derece.ister inanın ister inanmayın.yakın çevrem biliyo bunu ve bu yüzden çok şaşırıyorlar bunca sene ondan kaçtınneden yeniden buldun onu diye.cevabı yok bilmiyorum bi Boşluk anı herhalde.ayrıca kızımla hergün telefonda Konuşuyoruz ve tatillerde yanıma alıyorum imkanım olsa hep yanında olurdum.ama şu an maddi imkanım yok tek sorun bu.tabiki o yaraları saramam ama yanımda olursa hafifleyeceğine eminim bu yüzden hep mücadele edicem ve onu alıcam benim için dua eder misiniz tek istediğim bu
bence boşan çalışmayan adamla,kayınvalide para versin diyemi bekleyeceksinaynen öyle aslında bi anlık zevk falan değil benimde Anlamadığım bi şey oldu sanki biri beynimi aldı yok etti o anda .annem o dönemde benim çok garip baktığımı bile söyledi ben bana Büyü yapılmış olabilir mi diye düşünüyorum hep
eski eşine geri dönse?Valla yaşadığınız her şeyi hak etmişsiniz. İlahi adalet dedikleri tam anlamıyla bu olsa gerek.
Çözümünüz var. Eşinizden ayrılmak ve yeni bir hayata başlamak. Ha ben eski eşinizin yerinde olsam kızın velayetini asla size vermem ama oğlunuzu bu hayattan kurtarma şansınız var en azından.
bu olay olalı 2 sene oldu bu süre zarfında hep yanında olmaya çalıştım tabiki amacım onu mutlu etmek
canım maalesef benzerini gördüm gerçek yaşamda..oluyor böyle şeyler..bazen ellerindeki ile yetinmiyor insanlar..Bana cok kötü yazilmis bir yesilcam filmin seneryasu gibi geldi. Temasi: sonunda kötü hayat yasayan aldatan kadin.
Yani konu fake, hatta insanlar nasil ciddu ciddi yorumlar yazmis hayret ettim dogrusu.
Bana cok kötü yazilmis bir yesilcam filmin seneryasu gibi geldi. Temasi: sonunda kötü hayat yasayan aldatan kadin.
Yani konu fake, hatta insanlar nasil ciddu ciddi yorumlar yazmis hayret ettim dogrusu.
keşke yalan olsaydı hakkaten ya en çok ben isterdim bunu.allahın işinde katılırsınız siz canım her şeyin doğrusunu siz biliyorsunuz siz hiç hata yapmadınız dimi tabi tabi külahıma anlatın bunu.burdan yazmak kolay tabi gerçekte konuşsaydık böyle diyemezsiniz adım gibi biliyorum sizide allaha havale ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?