• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

öyle bi derdim varki Çözümü yok

Belli bir yaşa kadar velayeti babanın almasına karşıyım. Çünkü baba ilgilenmiyor o çocukla ve babaanne ile büyüyor muhtemelen. Anne ile görüşse de görüşmese de sıkıntılı bir ruh hali oluyor çocuğun. Kanunda da bu durum gözetilerek velayet anneye veriliyor genelde bildiğim kadarıyla.

Bunun dışında kadının geçerli bir sebep dahilinde velayeti babaya vermesi ve çocukla görüşüyor olması öncesinde yaşananlarla ilgili değil. Aldatma kadın ve erkek arasında olan bir durum, çocukla anne arasında değil. O yüzden bence bişey farketmez.

Benim öfkelendiğim nokta başka bir adamla birlikte olmak için konu sahibinin çocuğunu da terketmesi. Yoksa eşini aldatıp aldatmaması onun karakteriyle alakalı bir durum. Çocuğu ile olan ilişkisini etkilememeli.

Ben de bu sebeple kızın yaşını sordum. Belli bir çağdan sonra ilgili bir baba ile pek fark etmeyeceğini düşünüyorum. Babaannenin bakması olayı da bizim kültürümüzden kaynaklanıyor. Hepsi birbirini tetikleyen olaylar bence. Mutlaka kadınlara sorumluluk yükleniyor.

Konu sahibi çocuğuyla görüşüyor mu görüşmüyor mu o kısmı anlayamadım henüz. Görüşüyor ise başka bir adam için terk ettiğini düşünmüyorum. Başkasına aşık olmakla aldatmak arasındaki çizgi harekete geçilen süre ile çiziliyor bence. Yoksa sevgi bitti denilen tüm evlilikler aldatmaya gebe doğal olarak.

Bir adam başka birine aşık olabildiğini anlayıp hemen boşanma işlemleri başlatır ve velayeti anneye verirse, çocuğu ile de görüşüyor ise, çocuğunu terk ettiğini düşünmem. Hatta tamamen aldatma da diyemem buna. Konu sahibi bu koşulları karşılıyorsa yine aynısını düşünürüm.

Cinsiyet ayrımı yapmayacağınızı düşündüğüm için neye göre bu tanımı yaptığınızı merak etmiştim.

canım kaçtığı adamın 2 çocuğu varmış zaten,belkide babasımı vermedi bilemiyorumki
Babası çocuğu bana bırakmazsan mahkemede boşanmak istemediğimi söylerim demiş.

Bu durumda dava uzayacağı için konu sahibi beklemek istememiş ve şartını kabul edip boşanmış.

Yasaların azizliğine uğramiş öyle diyor.

keşke herşey bi rüya olsaymış
uyansan ahhh rüyaymış deyip
eşine kızına sarılsan
sonra kahvaltı hazırlasan onlara
çok üzüyor bu konu beni cook
hep merak ettiğim eski eşi nasıldı acaba çaba harcadımı
affettide konu sahibi gözü kara birşekilde bırakıp gittimi sevenlerini
orayı hiç anlatmıyor
nasıl gitti,neler oldu nezaman başladı gitmeye
yada bir gece ansızın kaçıpmı gitti
ayrıntılara takılıp kalırım ben
herşey o detaylarda

hepsini i tek tek okudum şöyle cevap vereyim o zaman.yaşım 33 şuan kızım da şuan 6 Yaşında bundan 2 sene evvel oldu herşey ve inanın bi günde hayatım darmaduman oldu.eski eşim fazla Mutasıp bi aileden geliyo ama kendisiyle Flört döneminizde böyle değildi gayet gezmeyi seven modern biriydi fakat ne olduysa kızımız doğduktan sonra olsu annesinin baskısıyla içe kapandı namaz kılmaya başladı yanlış anlamayın asla karşı değilim buna dinine bağlıyım fakat bi süre sonra benimle bi yere bile gelemeye başladı zaten o zaman bile kendini dul gibi hissediyodum.o dönemde Tiroid çıktı bende geceleri nefes alamıyordum ve yatakları ayırdık bu da tuzu biberi oldu ben iyice uzaklaştım ondan zaten çevremdeki kimse ailemde dahil en başta onu bana yakıştırmadılar tip ve hayat bakışı açısından ama beb eski Hayatımı unutup yeni bi sayfa açmak istiyodum ama demekki sadece mantık Evliliği bi yere kadar sürüyonuş.olayın kısa bi Özeti bu.kızımı her gün arıyorum ve yanıma alıyorum

eşin ozamanlar hiç durdurmadımı seni kurtarmaya çalışmadınızmı evliliğinizi
yapma etme demedimi
ansızın ben gidiyorum mu dedin
ne acılar çekti adam kimbilir kıznda tabiki
yapacak bişey yok tabiki artık
eşin seni Kabul edermi acaba yeniden denermi senle
sen ders almışa benziyorsun ama affedermi acaba seni
çok zor senin durumun nasıl düzelirki Allah yardımcın olsun

bişey daha eklemek istiyorum ben aldattığını düşünmüyorum çünkü zaten bunu Anladığım anda bitirelim dedim aldatma biriyle uzun ve gizli bi ilişki olursa olur benim hatam zaten yalan söyleyememenden oldu.hala daha çok açıl size düşüncelerimi söylüyorum ama yine haksız ben oluyorum neyse ona takıpmıyorum derdim haklılık değil.sadece anneliğine laf atıp durmanızdan sıkıldım.o benim canımın ötesi herşeyim ve yine söylüyorum tek bi yaşam amacım var onu geri almak bunu size ispatlamak zorunda değilim.hergün her an dua ediyorum .

eşin ozamanlar hiç durdurmadımı seni kurtarmaya çalışmadınızmı evliliğinizi
yapma etme demedimi
ansızın ben gidiyorum mu dedin
ne acılar çekti adam kimbilir kıznda tabiki
yapacak bişey yok tabiki artık
eşin seni Kabul edermi acaba yeniden denermi senle
sen ders almışa benziyorsun ama affedermi acaba seni
çok zor senin durumun nasıl düzelirki Allah yardımcın olsun
evet ilk bunu dile getirdiğimde ben değişirim falan dedi tabiki ama diyorum ya kafada biten bi şey tekrar hayata dönemiyor bu benim bahanem oldu fakat benim hatam çok acele etmem oldu.boşanmadan evvel kendisi tanıdık bi savcı arkadası vasıtasıyla telefon dökümanlarımı çıkartmış beni onla tehdit etti yoksa velayet Zaten bende olacaktı bende ona güvenerek boşanmak istedim kızımla gidecektim istanbuldan fakat bu olay olunca mecburen geri çekildim zaten avukatımda aynı şeyi söyledi yani işin en kilit Noktası ben hiç sinsi olamadım içten pazarlıklı değilim duygulara Önem veren biririyim ama hep kaybeden ben oldum malesef ki bu em acısı oldu bunun tarifi yok her an acı çekmek nasıl bişeydir herkes anlayamaz malesef

bişey daha eklemek istiyorum ben aldattığını düşünmüyorum çünkü zaten bunu Anladığım anda bitirelim dedim aldatma biriyle uzun ve gizli bi ilişki olursa olur benim hatam zaten yalan söyleyememenden oldu.hala daha çok açıl size düşüncelerimi söylüyorum ama yine haksız ben oluyorum neyse ona takıpmıyorum derdim haklılık değil.sadece anneliğine laf atıp durmanızdan sıkıldım.o benim canımın ötesi herşeyim ve yine söylüyorum tek bi yaşam amacım var onu geri almak bunu size ispatlamak zorunda değilim.hergün her an dua ediyorum .
ya bana kalsa çok ağır konuşurum ama insanlar bazen hiç yapmam dediği şeyleri yapıyor. mantığı yokoluyor. şeytana uymak en kolayı geliyor. sen zaten bi çukura düşmüşsün ve pişmansın. biz de sırtına vurursak kızın iyice annesiz kalıcak. planların neler? eşinden boşanmayı düşünüyo musun? ki bahsettiğin gibi kötü bi evlilik yaşıyosan mutsuz olmaya daha fazla devam etme boşa o herifi. bi mesleğin var mı bilmiyorum ama herşeye baştan başlamak için hiç de geç değil.

bi mesleğim var sayılır bi adım atsam gerisi gelecek zaten ama korkuyorum bu beni bulur yaşatmaz rahat vermez.kafam çok ama çok karışık

evet ilk bunu dile getirdiğimde ben değişirim falan dedi tabiki ama diyorum ya kafada biten bi şey tekrar hayata dönemiyor bu benim bahanem oldu fakat benim hatam çok acele etmem oldu.boşanmadan evvel kendisi tanıdık bi savcı arkadası vasıtasıyla telefon dökümanlarımı çıkartmış beni onla tehdit etti yoksa velayet Zaten bende olacaktı bende ona güvenerek boşanmak istedim kızımla gidecektim istanbuldan fakat bu olay olunca mecburen geri çekildim zaten avukatımda aynı şeyi söyledi yani işin en kilit Noktası ben hiç sinsi olamadım içten pazarlıklı değilim duygulara Önem veren biririyim ama hep kaybeden ben oldum malesef ki bu em acısı oldu bunun tarifi yok her an acı çekmek nasıl bişeydir herkes anlayamaz malesef

Ben sizi hiç ama hiç anlayamam. Şu anki eşkinize olan hislerinizden kurtulmak için eski eşinizle evlenmiş onu kullanmışsınız. Işler istediğiniz gbi gitmeyince eski sewgilinize feysten mesaj atmışsınız. Hadi bir gün sokakta karşılaşsanız neyse. Aramış, bulmuş, adım atmışsınız. Ondan yeşil ışık görünce boşanmaya karar vermişsiniz. Eski eşiniz dökümanları çıkardığına göre bir süre gizlice telefonla da görüştünüz ve adam bundan şüphelendi.. yani onu sevmediğimi anlar anlamaz ayrılalım olayı da yok belli ki.. eski eşiniz sizi tehdit edince kızınızı da bıraktınız.. kusura bakmayın ama bu hikayede hep kendisini düşünen kişi olmuşsunuz..

kızınıza yazık başka hiç birşey değil.. yavrum annesiz ne günahı vardı o yavrucağın :KK61:

benim derdim kendimim aslında yaptığım hatalar seçtiklerim belkide.kısaca Anlatayım üniversite yıllarında birini sevdimnişanladık hatta fakat çok kıskançtı ve ayrı şehirlerdeydik ilişkimiz çok zorlaşmıştı bende bigün ayrıldım ondan.yıllar boyu ondan kaçtım bana zarar verir düşüncesi vardı hep.o Sırada onu unutmak için aslında işyerimden biriyle çıkmaya başladım ve sonunda evlendim bi kızım oldu.aslında çok iyi biriydi ama dünyalarımız ayrıydı bi süre sonra boğulmaya başladım ve bi gün face den eski nişanlıma başka bi isimle mesaj attım ama o hemen benim olduğumu anladı zaten bi gün bana döneceğini biliyodum dedi ve kafam çok karışıktı ona gittim beraber olmaya karar verdik ailem asla istemedi hatta şuan babam ve kardeşim beni sildi konuşmuyolar benle.benim hatam acele etmek oldu bu aceleyle yanlış karar verdim Kızımın velayetini Babasına bırakmak zorunda kaldım ve hemen hamile kaldım şu an bi oğlum var.ama derdim daha da arttı şu anki eşimle eskisi gibi olamadık hiç geçmiş ve kızım hep sorun oldu.kendisi bana karşı çok ilgisiz uzak soğuk hatta cinsel anlamda bile benden uzak.bi derdim daha annesiyle yaşıyoruz ve kadın herseye çok karışıyo Hayatımı zehir etti hayatım boyunca ilk kez birinden nefret ediyorum o derece.eşim çalışmıyor annesine gelen parayla yaşamaya çalışıyoruz ve ben burda hapis gibi bi hayat yasıyorum kimsem yok çıldırmak üzereyim devamlı kavga ediyoruz hatta çok sinirli olduğundan bazen birbirimize zarar veriyoruz ben çıkış yolu bulamıyorum ne yapsam kar etmedi Ölmek istiyorum o derece bana fikir verin lütfen

Nişanlı ilen sıkıntılar yaşadığınız adama neden yıllar sonra mesaj attınız ben onu anlamadım.Zaten mutlu bşir ilişkiniz olsaydı nişanlılık devam eder ardından evlenirdiniz.
Ayrıca evlendiniz ayrı dünyaların insanı oldupunu farkettiniz diyelim neden eski nişanlınıza geri döndünğüz ki? Bir de neden kızınızın velayetini babasına verdinzi? Eşiniz başka türlü boşanmam demiş, e bekleseydiniz 2 sene aceleniz neydi? Allahtan babası kızınızın velayetini üzerine almakla ısrar edecek kadar sahip çıkmış kızcağıza.
hadi diyelim eski sevgilinize döndünüz neden hemen evlendiniz onu hiç anlamadım. Zaten biten bir evliliğiniz var. Eski nişanlınız ile neden hemen karar verdiniz. Kimse size demedi mi bu ne acele diye. İyice görüp tartsaydınız bari.
E hadi tekrar diyelim evlendiniz neden çocuk yaptınız, biraz daha düşünseydiniz bu konuyu. Eşinizin annesinin sizinle yaşayacağını bilmiyor muydunuz? Eski evliliğinizden evlilik hayatı ve kayınvalide ile aynı evde yaşamanın nasıl bir şey olduğunu az çok biliyor olmalıydınız. Valla söylicek çok fazla söz bulamıyorum. 2 evlilik 2 ayrı çocuk. Allah sabır versin. Ne olursa olsun asla ve asla kendi aielnizi arkanıza almamanız gerekirdi.

benim derdim kendimim aslında yaptığım hatalar seçtiklerim belkide.kısaca Anlatayım üniversite yıllarında birini sevdimnişanladık hatta fakat çok kıskançtı ve ayrı şehirlerdeydik ilişkimiz çok zorlaşmıştı bende bigün ayrıldım ondan.yıllar boyu ondan kaçtım bana zarar verir düşüncesi vardı hep.o Sırada onu unutmak için aslında işyerimden biriyle çıkmaya başladım ve sonunda evlendim bi kızım oldu.aslında çok iyi biriydi ama dünyalarımız ayrıydı bi süre sonra boğulmaya başladım ve bi gün face den eski nişanlıma başka bi isimle mesaj attım ama o hemen benim olduğumu anladı zaten bi gün bana döneceğini biliyodum dedi ve kafam çok karışıktı ona gittim beraber olmaya karar verdik ailem asla istemedi hatta şuan babam ve kardeşim beni sildi konuşmuyolar benle.benim hatam acele etmek oldu bu aceleyle yanlış karar verdim Kızımın velayetini Babasına bırakmak zorunda kaldım ve hemen hamile kaldım şu an bi oğlum var.ama derdim daha da arttı şu anki eşimle eskisi gibi olamadık hiç geçmiş ve kızım hep sorun oldu.kendisi bana karşı çok ilgisiz uzak soğuk hatta cinsel anlamda bile benden uzak.bi derdim daha annesiyle yaşıyoruz ve kadın herseye çok karışıyo Hayatımı zehir etti hayatım boyunca ilk kez birinden nefret ediyorum o derece.eşim çalışmıyor annesine gelen parayla yaşamaya çalışıyoruz ve ben burda hapis gibi bi hayat yasıyorum kimsem yok çıldırmak üzereyim devamlı kavga ediyoruz hatta çok sinirli olduğundan bazen birbirimize zarar veriyoruz ben çıkış yolu bulamıyorum ne yapsam kar etmedi Ölmek istiyorum o derece bana fikir verin lütfen
Hayatta aradıgını bulamayan bir bayansınız.hiçbirşey tek başına yeterli olmuyor malesef ne aşķ ne para.

"iyi olmuş" diyen arkadaşlar hayat ne getirir bilemeyiz büyük konuşmak tehlikeli iştir. insanlar hata yapabilir....

vallahi ne desek laf değil, anlaşılan pişmansın ama son pişmanlık fayda vermiyor. en iyisi iş bul, çocuklarını yanına al, kendine yeni bir dunya kur. Mumkunse bir sure yalnız kal. İnsan illa bir erkekle yaşamak zorunda değil.

geri dönünce herşeyin eskisi gibi olacağını mı sandın?

aynen öyle aslında bi anlık zevk falan değil benimde Anlamadığım bi şey oldu sanki biri beynimi aldı yok etti o anda .annem o dönemde benim çok garip baktığımı bile söyledi ben bana Büyü yapılmış olabilir mi diye düşünüyorum hep

Kesin büyü yapılmıştır, yoksa sen böyle şeyler yapacak biri misin.

evet Haklısınız benim hayatımda hep bu Yanlışı yaptım acelecilik ..onzamanlar kolay geliyodu annesi yaşlı falan diye düşünüyordum ama aynı evde yaşamak çook başkaymış insan tahammül edemiyormuş kimseye.benim bu kadar sinirli olmamım sebebi zaten istediğim planladığım hiçbişeyin olmaması oldu kızım orda kaldığı için kendimi çok suçladım hala daha öyle.şu anki eşimle o zamanlar çok iyiydik aslında ama bu olaylardan sonra yeniden bi Arada olunca Büyü bozuldu hersey çok Kötüye gitti hala daha öyle.benim şu an yapmam gereken ilk şey iş bulup Hayatımı düzene sokup kızımı almak yoksa bana Ölene kadar rahat yok

Evliyken eşinden sıkılıp eski nişanlına koşmuş, karaktersiz bir hayatı seçmişsin. Evliliğini insan gibi bitirip hayata o şekilde devam etme medeniyetini gösteremeden başka kucaklara koşmuş hiç günahsız yavruna sırtını dönüp layık olmadığın annelik vasfını da yerle bir etmişsin. Şu anda beraber yaşadığın insanla evlendin mi bilmiyorum ama oda zaten düzgün bir insan olsa adam olsa bu şekilde gelen bi kadını zaten kabul etmezdi. Yahu bir boşan al evladını sona bak hayatına ama yok o koca illa lazım değil mi çocuk ne bak bundan da yapmışsın bi tane. Bundan sıkılınca daha eski nişanlın/sevgilin varsa ona gidersin faceden bi mesaj atarak oda zaten seni bekliyor olacaktır oğlanı da bırakırsın buna pıtır pıtır bide ondan doğurursun ne olacak değil mi?

Back
X