• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

öyle bi derdim varki Çözümü yok

keşke yalan olsaydı hakkaten ya en çok ben isterdim bunu.allahın işinde katılırsınız siz canım her şeyin doğrusunu siz biliyorsunuz siz hiç hata yapmadınız dimi tabi tabi külahıma anlatın bunu.burdan yazmak kolay tabi gerçekte konuşsaydık böyle diyemezsiniz adım gibi biliyorum sizide allaha havale ediyorum
Insanlar hata yapar evet ama burdaki onca insanin size bu kini duymasinin sebebi, yaptiginiz tum bu cirkinliklere mantiksiz sebepler aramaniz ve gecmise donup baktiginizda kendinizi magdur tarafinda gormeniz. Cocuklariniza sahip cikmaktansa sacma iliskiler pesinde kosmaniz ve evine bakmayan suanki esinizin artik sizinle beraber olmamasini dert etmeniz. Bence saglikli bi ruh haliniz yok

keşke yalan olsaydı hakkaten ya en çok ben isterdim bunu.allahın işinde katılırsınız siz canım her şeyin doğrusunu siz biliyorsunuz siz hiç hata yapmadınız dimi tabi tabi külahıma anlatın bunu.burdan yazmak kolay tabi gerçekte konuşsaydık böyle diyemezsiniz adım gibi biliyorum sizide allaha havale ediyorum

Bosver sen milletin ne dediginii ya . Sen kendini kizi aileni bosvermisin bunlar mi koyar sana ...

bence suanki adamdan ayrilamazsin ....calis bari kafan dagilir ...tavsiyem daha da cocuk yapmaa bundan sonra yapacagin en iyi iyilik inan bu karar olur ..
ha birde herkez gunahkardir tabikiii , gunahinin bedelini baskalarina odetmek bu ap ayrii birsey, zaten hayatda bir yanlisin bedelini agir bicimde sevdikleri odemez bunun tersini idda ettigin icin bu durumdasin ...haaa birde oo cevrenin dediklerii büyü degil senin nefsin ... kimseyee dusmez evet kinamak ayiplamak ama boyle bir yanlis yapacagima yasayacagima o an Allah canimi alsin ....

benim derdim kendimim aslında yaptığım hatalar seçtiklerim belkide.kısaca Anlatayım üniversite yıllarında birini sevdimnişanladık hatta fakat çok kıskançtı ve ayrı şehirlerdeydik ilişkimiz çok zorlaşmıştı bende bigün ayrıldım ondan.yıllar boyu ondan kaçtım bana zarar verir düşüncesi vardı hep.o Sırada onu unutmak için aslında işyerimden biriyle çıkmaya başladım ve sonunda evlendim bi kızım oldu.aslında çok iyi biriydi ama dünyalarımız ayrıydı bi süre sonra boğulmaya başladım ve bi gün face den eski nişanlıma başka bi isimle mesaj attım ama o hemen benim olduğumu anladı zaten bi gün bana döneceğini biliyodum dedi ve kafam çok karışıktı ona gittim beraber olmaya karar verdik ailem asla istemedi hatta şuan babam ve kardeşim beni sildi konuşmuyolar benle.benim hatam acele etmek oldu bu aceleyle yanlış karar verdim Kızımın velayetini Babasına bırakmak zorunda kaldım ve hemen hamile kaldım şu an bi oğlum var.ama derdim daha da arttı şu anki eşimle eskisi gibi olamadık hiç geçmiş ve kızım hep sorun oldu.kendisi bana karşı çok ilgisiz uzak soğuk hatta cinsel anlamda bile benden uzak.bi derdim daha annesiyle yaşıyoruz ve kadın herseye çok karışıyo Hayatımı zehir etti hayatım boyunca ilk kez birinden nefret ediyorum o derece.eşim çalışmıyor annesine gelen parayla yaşamaya çalışıyoruz ve ben burda hapis gibi bi hayat yasıyorum kimsem yok çıldırmak üzereyim devamlı kavga ediyoruz hatta çok sinirli olduğundan bazen birbirimize zarar veriyoruz ben çıkış yolu bulamıyorum ne yapsam kar etmedi Ölmek istiyorum o derece bana fikir verin lütfen
eski eşinin ahını almışsın..

evet siz Haklısınız tamam pes bazı insanlar sadece dar bi çerçeveden bakabiliyor olaylara ne yazsam boş onu anladım hala kızını sevmeyen anne portresi Çizme'ye çalışıyosunuz ben daha ne diyim bilmiyorum

Yazık yazık o eski kocaya ve masum iki çocuğa ...

off biliyorum sephoraa..insanların kalbi deneme tahtası değil değilmi

Başka bir kadın için beni, hatta çocuğunu terkeden bir adamı ben tekrar kabullenmem. Aynısı kadın için de geçerli. Hatta bir annenin terketmesi bir babanın terketmesinden daha çok yaralar çocuğu bence.

Başka bir kadın için beni, hatta çocuğunu terkeden bir adamı ben tekrar kabullenmem. Aynısı kadın için de geçerli. Hatta bir annenin terketmesi bir babanın terketmesinden daha çok yaralar çocuğu bence.
kızkardeşimin mahallesinde olmuş,mutahasıp bir hanım,kocası içki falan içiyor,eve kayınvalide kayınpeder bakıyor,bir tanede oğlu var 6 yaşında..ilk aşkı da aynı mahallede evli başka hanımla onunda 2 çocuğu varmış..kadın 6 yaşında oğlunu bırakıp ilk aşkına kaçmış..adamda karısını boşamış..enteresan şeyler oluyor hayatta

kızkardeşimin mahallesinde olmuş,mutahasıp bir hanım,kocası içki falan içiyor,eve kayınvalide kayınpeder bakıyor,bir tanede oğlu var 6 yaşında..ilk aşkı da aynı mahallede evli başka hanımla onunda 2 çocuğu varmış..kadın 6 yaşında oğlunu bırakıp ilk aşkına kaçmış..adamda karısını boşamış..enteresan şeyler oluyor hayatta

Aşka her zaman saygım var ama yolu bu değil. Ayrılırsın eşinden, alırsın evladını da yanına sonra ne yaşayacaksan yaşarsın. Diğer türlüsü için söylenecek şeyler var ama burda söyleyemem.

Aşka her zaman saygım var ama yolu bu değil. Ayrılırsın eşinden, alırsın evladını da yanına sonra ne yaşayacaksan yaşarsın. Diğer türlüsü için söylenecek şeyler var ama burda söyleyemem.
canım kaçtığı adamın 2 çocuğu varmış zaten,belkide babasımı vermedi bilemiyorumki

Anlayamadığım bir şeyi size sormak istiyorum.

Konu sahibi kızını görüyor olsa idi, kızını yine bırakmış gitmiş olacak mıydı?

Hamile ve boşanan kadınlar var. Eşleri haftada bir/iki haftada bir/ ayda bir çocuklarını görüyorlar. Çocuklarını terk etmiş mi oluyorlar?

Aldatma konusundaki ayrımcılık gibi bu konuda da bir ayrımcılık olduğuna inanıyorum cinsiyetler arasında.

(Konu sahibinin saçmasapan yaşantısı ayrı bir konu.)

canım kaçtığı adamın 2 çocuğu varmış zaten,belkide babasımı vermedi bilemiyorumki
Aman çok tuhaf şeyler bunlar. Ama yine de her şey bir tarafa insan evladına nasıl kıyar anlamıyorum. Çocuğum yok ama olsa ne aşk ne meşk ondan önemli olamaz diye düşünüyorum. Sen daha iyi bilirsin bunu öyle değil mi?

evet siz Haklısınız tamam pes bazı insanlar sadece dar bi çerçeveden bakabiliyor olaylara ne yazsam boş onu anladım hala kızını sevmeyen anne portresi Çizme'ye çalışıyosunuz ben daha ne diyim bilmiyorum

Kızınız kaç yaşında? Hiç görüyor musunuz kızınızı?

Anlayamadığım bir şeyi size sormak istiyorum.

Konu sahibi kızını görüyor olsa idi, kızını yine bırakmış gitmiş olacak mıydı?

Hamile dahi olsa boşanan kadınlar var. Eşleri haftada bir/iki haftada bir/ ayda bir çocuklarını görüyorlar. Çocuklarını terk etmiş mi oluyorlar?

Aldatma konusundaki ayrımcılık gibi bu konuda da bir ayrımcılık olduğuna inanıyorum cinsiyetler arasında.

(Konu sahibinin saçmasapan yaşantısı ayrı bir konu.)

Konu sahibi için konuşursam eşini aldatmış bir kadın var karşımda. Eşini aldatmış bir adama da aynı tepkiyi verirdim.

Konu sahibi dışında konuşursam eğer çocuğunu babaya bırakmak için haklı sebepleri varsa ve çocuğunu görüyor, ilgileniyorsa diyecek bir şeyim kalmaz. Ama başka bir adamla olmak için çocuğunu bırakan adamları anlayamadığım gibi kadınları da anlayamıyorum malesef. Hayatın ne getireceği belli olmaz, ama birçok şey çocuk terketmek için geçerli sebep değil bana göre.

Aman çok tuhaf şeyler bunlar. Ama yine de her şey bir tarafa insan evladına nasıl kıyar anlamıyorum. Çocuğum yok ama olsa ne aşk ne meşk ondan önemli olamaz diye düşünüyorum. Sen daha iyi bilirsin bunu öyle değil mi?
canım annelik çok farklı bir duygu..hiç bir erkek yada kadın için değmez..ve evlatlar kendimde dahil hep ilk planda olmak ister..

Konu sahibi için konuşursam eşini aldatmış bir kadın var karşımda. Eşini aldatmış bir adama da aynı tepkiyi verirdim.

Konu sahibi dışında konuşursam eğer çocuğunu babaya bırakmak için haklı sebepleri varsa ve çocuğunu görüyor, ilgileniyorsa diyecek bir şeyim kalmaz. Ama başka bir adamla olmak için çocuğunu bırakan adamları anlayamadığım gibi kadınları da anlayamıyorum malesef. Hayatın ne getireceği belli olmaz, ama birçok şey çocuk terketmek için geçerli sebep değil bana göre.

Aldatma kısmında hemfikiriz.

Bir kadın ve bir erkek boşanmaya karar verdiyse çocuk mecburen kalıcı olarak yalnızca 1 tanesinde kalacak. Bunun öncesinde aldatma olup olmaması bu gerçeği değiştirir mi?

Yani şiddetli geçimsizlik olsaydı sebep, baba alsaydı velayeti, yine de anne terk etmiş olacak mıydı? Burada ayrım neye dayanıyor?

Normalde kızını almak isteyecekken başka bir adam için almaktan vazgeçti ise evet bu zayıf bir karakter gösterir bana göre de. Ama çocuğunu terk ettiğini düşünmem eğer görüşüyor ise.

Aldatma kısmında hemfikiriz.

Bir kadın ve bir erkek boşanmaya karar verdiyse çocuk mecburen kalıcı olarak yalnızca 1 tanesinde kalacak. Bunun öncesinde aldatma olup olmaması bu gerçeği değiştirir mi?

Yani şiddetli geçimsizlik olsaydı sebep, baba alsaydı velayeti, yine de anne terk etmiş olacak mıydı? Burada ayrım neye dayanıyor?

Normalde kızını almak isteyecekken başka bir adam için almaktan vazgeçti ise evet bu zayıf bir karakter gösterir bana göre de. Ama çocuğunu terk ettiğini düşünmem eğer görüşüyor ise.

Belli bir yaşa kadar velayeti babanın almasına karşıyım. Çünkü baba ilgilenmiyor o çocukla ve babaanne ile büyüyor muhtemelen. Anne ile görüşse de görüşmese de sıkıntılı bir ruh hali oluyor çocuğun. Kanunda da bu durum gözetilerek velayet anneye veriliyor genelde bildiğim kadarıyla.

Bunun dışında kadının geçerli bir sebep dahilinde velayeti babaya vermesi ve çocukla görüşüyor olması öncesinde yaşananlarla ilgili değil. Aldatma kadın ve erkek arasında olan bir durum, çocukla anne arasında değil. O yüzden bence bişey farketmez.

Benim öfkelendiğim nokta başka bir adamla birlikte olmak için konu sahibinin çocuğunu da terketmesi. Yoksa eşini aldatıp aldatmaması onun karakteriyle alakalı bir durum. Çocuğu ile olan ilişkisini etkilememeli.

Back