öyle bi derdim varki Çözümü yok

yaa bu Büyü işini çok uzattınız ben var kesin falan demiyorum ki annem kendi dedi bana böyle bi şey mi var acabadiye.ben anlamam öyle şeylerden.ben bu tepkileri daha önce Yaşadığım malesef herkes yapma etme dedi ben inat ettim ama yine söylüyorum kızımdan vazgeçmem mümkün bile değil

size katılmıyorum. aldatmak her iki cinsede yakışmıyor. adam gibi adamada yakışmaz kaadın gibi kadınada. ayrıma karşıyım bu konuda

Kim demiş Allahin sopasi yok diye. Allah yardimciniz olsun, bizlerinde aklini fikrini korusun ocaklardan irak etsin.

ben aldatmayı hiç istemediğim için zaten hemen boşanmak istedim yani yine size yanlış gelebilir bu dediğim ama zaten o evlilik bitmişti öyle olmasa başka birini neden düşünim ki böyle olduğunu anladığımda hemen boşanmak istedim kendime ve karşındakine saygıdan.tek hatam beklememek oldu onunda kendimce bi sebebi olduğu içindi yoksa 10 senedaha beklerdim öyle mahkeme mahkeme gezerdik.inanın başına gelmeyince anlaşılmıyor bazı şeyler benim aklımın ucuna gelmeyen şey Başıma geldi.ayrıca şu an iyi bi hayatım olsaydı bile bu acıyı yaşardım insanım bende duygularım var her sabah gözümü açtığımda neden ben burdayım diyorum kendi kendime ve yüreğim daralıyor.bunu anlayamazsınız siz malesef

Sizi eleştirince 'yaşamayan anlayamaz' oluyor değil mi.. hepimiz burda size "vah vah ne zor bi hayatınız war" deseydik yaşamadığımız halde gayet iyi anlayacaktık..!

Aldatma konularında kadın - erkek ayrımı yapmam hep aynı tepkiyi veririm, aldatan kişi benim gözümde bir yere sahip değildir. O yüzden konudaki cinsiyetci mesajları görmezden geliyorum.

Konu sahibi diyor ki aldattım bu evlilik bitmişti çünkü yani hep aynı bahaneler.

Benim bu konudan anladigim iki şey var; ilki aldatan şahıslar hep aynı bahaneler sunuyor ikincisi de hep deriz ya annelik gerçekten kalbi bir duygu dogurmakla ilgili değil.

evliykenmi mesaj attınız peki.

Valla insanları irdeleyip kınamak en son yapacağım şey.Çünkü insan yaşamadan ölmezmiş.Ama çok yanlış yol seçmişsiniz evladınızdan bile geçmişsiniz elin adamı için.Aslında yazılacak çok şey var ama olan olmuş artık ne diyelim geçmiş düzelmez gelecekte ne yapacaksın bu hataları nasıl telefi edeceksin o önemli.Öncelikle eşinden boşan üniversite mezunuymuşsun başka bir yol çiz kendine oğlunuda al zaten mahkeme sana verecektir.Daha sonra eski eşinle anlaşmaya var haftada 2 gün kızın sende kalsın bu şekilde hem kızını yerinden düzeninden etmemiş olursun hemde yaptığın hataları telafi edebilmen için sana şans doğar..Ama böyle ağlayıp dövünmekle beni öldürecek ne yapayım demeklede birşey olmuyor.Bir karar ver ve onun peşinden git.Hatanı anlamadanda birşeydir...Zaman çabuk geçiyor...

kendi duaen aglamazmis...mutlu degilsen evliligini bitirip yoluna kizinla devam edicektin annelik bnu gerektirir...hayatini karartip o adamla evleniyosun yetmiyo bida cocuk yapiyosun ...sen anneligin ne demek oldgunu bilmiyosunki..senin gunahinin bedelini hayati boyunca yasayacak 2 cocuk.o adamdan bi an once kurtulup kizinida ynina almalisin...bnde ikizler burcuyum evliyim ve kocami aldatmak aklimin ucundan asla gecmez..kimsenin boyle bi genelleme yapmaya hakki yok..

Kendi yaptığı ayıbı büyüye bağlayan biri daha benim için evliyken ve çocuğu varken eski sevgilisine mesaj atan biri edepten yoksundur

ben olumlu şeyler söylenecek bi hayat yaşamıyorum ki öyle şeyler vekilim...tek istediğin şu bu saatten sonra tekrar ayrılsam aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum yeniden bişeylere başlamak zordur ki ailem yanında olsaydı buna da razıydım ama artık dönecek bi evim yok bu saatten sonra ne yapabilirim nasıl düzeltebilirim bazı şeyleri onun derdindeyim.velayet Davası açmak istiyorum ama onada para kazım iş arıyorum henüz bulamadım çaba göstermediğimi mi düşündürüyorum

Sakın ama sakın o ipsiz sapsız kocanızdan kurtulmadan kızınızı almaya kalkmayın. İstemeden kızınıza çok daha büyük bir zarar verirsiniz, en azından şuanda huzurlu bir hayat yaşıyor babasının yanında. Şuanki sorumsuz eşinizin yanında olmaz kız evladı . Eşinizden korktuğunuzu o yüzden boşanamadığınızı belirtmişsiniz , bu konuda ne yazıkki çaresizsiniz çünkü gerçekten sixi öldürebilecek kapasitede ise devlet 100 korumada verse sizi öldürür haberlerde her gün izliyoruz. Yapabileceğiniz tek şey eşinizle konuşa konuşa tatlılıkla arkadasca ayrılmayı başarmak ama buda çok zor görünüyor çünkü oğlumu asla vermez diyorsunuz. Geçmişte yaptığınız aldatma hatası yüzünden aslında herşeyinizi kaybetmissiniz, kendi anneniz babanız bile sanırım şuan arkanızda durmuyor.insan tabiki hata yapabilir kimse Allah değil ama bekarken hata yapma lüksümüz var sadece , evliyken ne yazıkki bu tarz hatalar özellikle kadınsanız üstelik birde anneyseniz çok büyük bedeller ödetiyor. Bence devlet hastanelerinde ücretsiz psikologlar var onlara gidin şuan için kendinize yapabileceğiniz tek şey bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…