• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

öyle bi derdim varki Çözümü yok

sizin gıbıler neden anne olur anlamam....bır adamın peşinden gıdıp evladınızı nasıl bıraktınız??????????
Anne sfatını hıç haketmıyorsunuz...evladınıza çok acıdım keşke onu gercekten seven bır annesı olsaydı

zaten hayatta insanlar sadece kendi hatalarının bedelini kendileri ödemez sevdikleride öder.bende eski dönemde asla kızımdan Ayrılmam diyordum sizin gibi ama anlatamıyorum galiba o dönem bişey olduhala daha çözemediğim gözüm karardı mantığım beynim durdu ve ben bu adama döndüm ki ben o Mesajı ona yazmadan evvel ismi bile geçse korkardım tekrar karşıma çıkar diye o derece.ister inanın ister inanmayın.yakın çevrem biliyo bunu ve bu yüzden çok şaşırıyorlar bunca sene ondan kaçtınneden yeniden buldun onu diye.cevabı yok bilmiyorum bi Boşluk anı herhalde.ayrıca kızımla hergün telefonda Konuşuyoruz ve tatillerde yanıma alıyorum imkanım olsa hep yanında olurdum.ama şu an maddi imkanım yok tek sorun bu.tabiki o yaraları saramam ama yanımda olursa hafifleyeceğine eminim bu yüzden hep mücadele edicem ve onu alıcam benim için dua eder misiniz tek istediğim bu

Sanki o çocuk babasının yanında daha mutlu olur gibi geliyor bana. kusura bakmayın sizin daha karakteriniz oturmamais neyi istediginizi bile tam olarak bilmiyorsunuz. bu psikolojiyle çocuk falan buyutemezsiniz siz.

Eğer gerçekten fikir istiyorsan,önce o piskopat eşinden kurtul.ama oğlunu ona bırakarak değil tabiki.işe gir çalış.önce arada kızını gör sık sık.sonra biraz kendini toparlayınca kızını yanına almak için tekrar dava aç.eğer mahkeme durumunu uygun görürse sana verilir kızın.ama yok çalışamam yok eşim beni bırakmaz yok bilmem ne diyorsan işin zor.ayrıca kızını bırakıp giden bir anneye ne kv ne de başka bir adam zaten değer vermez,o yüzden kv yi eşini vs bahane etme.seni bir de onlardan dinlemek gerek belki de problem sendedir

Üzülerek söylüyorum ki gerçekten çok büyük bir hata yapmışsınız söylenecek çok şey var ama bende sizi yaralamak istemem pirince giderken bulgurdan olmuşsunuz ama Pirinçte kurtlu çıkmış Allah akıl fikir versin

Cozum.. Baska bir adama kac?

Ya saka maka gercekten abartmissin sen. Olan olmus oturup aglayip zirlama lutfen. Yapman gereken hayatina bakmak. Bosanmak yerine simdiki esinle daha az munakasaya gir sessiz olmayi sec. Bu hem seni hemde esini dusunmeye tesvik edecektir diye dusunuyorum. Oyle olmasa bile bosanmak cozum degil bosanmadan once bircok baska cozumler vardir. Ben demiyorumki yiprat kendini hayir asla ama biraz caba goster kar etmiyosa en son cozum birakacaksin ve cocugunla birlikte bir hayat kurup akillanmaya bakacaksin.
Kaynananida sittir et umursama dediklerini, zor biliyorum ama umursama kendi bildigini yap. Anlamiyosa ona bok muammelesi yap haddini bildir. Ezdirme kendini

Kendin icinde kitap oku lutfen, bu sana cook iyi gelecektir..

Bence hic oturupkendiniizi acindirmayin, o iki gunahsiz çocuğa uzulun. Siz annesiniz anne !!!! Cocugu dogurmakla bitmiyo; soruyorum size kac kere okuluna gittiniz, hangi derslerinden ozel destege ihtiyaci var, kac kere beraber anne kiz gezdiniz , beraber kurabiye yaptiniz mi.... siz kizinizi annesizbırakmışsiniz bide diyosunuzki zorunda kaldim (!) Siz evliyken baska bir adamla beraber olma karari almasaydiniz , pekala da zorunlu kalmazdiniz.... kizinizi istemeyen bi adamlaberaberrsiniz, yazik degilmi o kiza, babaisyla beraber annesini uvey babasi izin veridginde goruyo (!) aptalliklarinizin bedeliniçocuklaariniz cekiyo hic mi vicdan azabi duymuyosunuz

eski nişanlın senden intikam almışa/ alıyora benziyor kızınız için üzüldüm bir kız çocucgu için anne çok önemlidir

en güzel zamanlarında siz yanında olmayacaksınız en kötü en ihtiyacı olduğu zamanlarda yanında olamayacaksınız ....

şimdiki halınıze gelınce kusura bakmayın da kadın hem ogluna hem karısına hem de torununa bakıyor ve bı de sıze karısma hakkı yok oyle mı bal gıbı de karısacak

aynen öyle aslında bi anlık zevk falan değil benimde Anlamadığım bi şey oldu sanki biri beynimi aldı yok etti o anda .annem o dönemde benim çok garip baktığımı bile söyledi ben bana Büyü yapılmış olabilir mi diye düşünüyorum hep
bence boşan çalışmayan adamla,kayınvalide para versin diyemi bekleyeceksin

Valla yaşadığınız her şeyi hak etmişsiniz. İlahi adalet dedikleri tam anlamıyla bu olsa gerek.
Çözümünüz var. Eşinizden ayrılmak ve yeni bir hayata başlamak. Ha ben eski eşinizin yerinde olsam kızın velayetini asla size vermem ama oğlunuzu bu hayattan kurtarma şansınız var en azından.
eski eşine geri dönse?

Ve bence gidin eski esinizden de kizinizdan da helallik isteyin . Belki de onlarin ahi yüzünden bu haldesiniz ......

Bana cok kötü yazilmis bir yesilcam filmin seneryasu gibi geldi. Temasi: sonunda kötü hayat yasayan aldatan kadin. :KK14:

Yani konu fake, hatta insanlar nasil ciddu ciddi yorumlar yazmis hayret ettim dogrusu.

Yüce Rabbim nice çocuk isteyenlere evlat vermez de, böyle hiç haketmeyen kadınlara evlat verir. Vardır elbet bir bildiği..

Bana cok kötü yazilmis bir yesilcam filmin seneryasu gibi geldi. Temasi: sonunda kötü hayat yasayan aldatan kadin. :KK14:

Yani konu fake, hatta insanlar nasil ciddu ciddi yorumlar yazmis hayret ettim dogrusu.
canım maalesef benzerini gördüm gerçek yaşamda..oluyor böyle şeyler..bazen ellerindeki ile yetinmiyor insanlar..

keşke yalan olsaydı hakkaten ya en çok ben isterdim bunu.allahın işinde katılırsınız siz canım her şeyin doğrusunu siz biliyorsunuz siz hiç hata yapmadınız dimi tabi tabi külahıma anlatın bunu.burdan yazmak kolay tabi gerçekte konuşsaydık böyle diyemezsiniz adım gibi biliyorum sizide allaha havale ediyorum

Hiçbir konuya bu kadar uzun yorum yapmadım ama ben fake olduğunu düşünmüyorum...çünkü böyle bir bayanı bir sene kadar yardımcı olarak evimde çalıştırmıştım....onunda yalanlarının sonu aynı böyle bir hikaye çıktı..aldatarak terk ettiği bir koca ve iki kız çocuğu...sonunda ne mi oldu herşeyi bana itiraf etti şimdi beraber yaşadığı adamla anlaşamıyorum ayrılmak istiyorum beni bırakmıyor dedi...ben öğrenince tabiki soğudum bir yolunu bulup işten çuıarayım dedim bu arada imam nikahlı yaşadığı adam benim telefonlarımdan ona ulaşmaya beni tehdit etmeye başladı...ne kadar zor günler geçirdim Allah bilir....ve eşimin bu olanlardan hiç haberi yoktu olsa nasıl açıklardım bilemiyorum...bir ara o kadar kötü günler geçirdim ki kızlarımı bırakıp markete gidemiyordum adam kapıya dayanır diye,...neyse kadını işten çıkardım ama adam bizim sitenin etrafında birsüre daha dolaşmaya devam etti...en sonunda bir yakınına ulaştım dedim bir daha en ufak bir tacizinde polise giderim dedim o oldu hayatımdan defolup gittiler ama ben uzun süre psikolojimi toplayamadım..

neden herkez mutlu bir aile tablosumu sergilior? Oyle hayatlar varki cogu fimler yaninda masal kalir ....

keşke yalan olsaydı hakkaten ya en çok ben isterdim bunu.allahın işinde katılırsınız siz canım her şeyin doğrusunu siz biliyorsunuz siz hiç hata yapmadınız dimi tabi tabi külahıma anlatın bunu.burdan yazmak kolay tabi gerçekte konuşsaydık böyle diyemezsiniz adım gibi biliyorum sizide allaha havale ediyorum

Siz once hatanizi kimseye suc atmadan, garip seylere inanmadan, yasalari tohmette birakmadan bir kabul edin, sonra insanlari Allaha havale edin.

Sizin buradaki cozum istediginiz sorununuz kizimi ozluyorum, nasil bir araya gelebiliriz degildi.

Kaynanam her seye mudahil, kocam calismiyor cercevesindeki sorun hic kimsenin dikkatini cekmedi.

Cunku siz evlenebilmek icin kizinizi eski esinize biraktiniz.
Su an bile bir parca pismanlik hissedip kizimmmm bile diyemediginiz o cocuga uzuldu herkes.

Af edersiniz, size uzulmeliydik di mi?
Bu yuzden de tam Allaha havale edilmeligiz.
Cunku puripak olan sizsiniz.

Back