• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

öyle bi derdim varki Çözümü yok

Allahın işi işte
sen evladını bir adam ugruna bırakırsan senın kısmetıne boyle bır hayat cıkar
tuh tuh kadersız basım demıyorsundur herhalde
oh iyi olmuş diyorum senin gibiler için
bir evladımı 10 erkeğe değişmem anama babama değişmem asla , nasıl bu kadar pişkin ve edepsiz olabiliyorsunuz ben anlamıyorum gerçekten.
birde utanmadan bir tane daha cocuk dogurmussunuz.
acaba benmı cocugumu cok sevıyorum sızın gıbılermı hıc sevmıyor ben anlamıyorum bır tane daha cocuk yapacagım hamılelık surecım sıkıntılı hepı topu 8 ay sıkıntı cekecegım belkı o 8 ay cocugumu ıhmal edecegım dıye ben bılmem kac senedır cıfte standart korunuyorum.

sizin yaşadığınız olayın aynısını çevremde tanıdığım biri yaşadı
oda iki çocuğuna yazık edip 2.evliliği yaptı
onunda yeni eşinden yavrusu var
2çocuğunu göremiyor o çocuklar saçlarını çektire çektire alınları açıldı
çocuklar masumdu elbet alınları açıktı
ama annelerinin yaşattığı o kara leke hayat boyu onlarında imtihanı olacak
bi yavrusu benimle akrandı
biyerde denk geldiğinde benim yavrumu gördüğünde içi yanıyor kadının
yansın da...evlat kimin içinden çıkabilir ki...

aslında şöyle söylim iş Boşanma aşamasına gelinceye kadar kızımı asla bırakmak istemedim hatta çok mücadele ettim ki hayatım düzelince yeniden onualmak için uğraşacam.babası başka türlü boşanmam dedi ve kanunlara göre bi taraf istemezse mahkeme 2 sene daha uzatıyo Evliliği.yani Yasaların azizliğine uğradım aslında o dönem ailemde de kalamazdım.şimdi bende sizin gibi bunları yaşamayıp sadece yorum yapan kişi olsaydım inanin aynı şeyleri derdim.aklımın ucuna bile gelmeyen bi şey yaptım ve hayatımla ödüyorum
Allah şeytana uydurmasın
peki kızınla görüşüyor musun hiç?
şuandaki isteğin ne eşinin düzelmesi mi kızın mı?
önceliğin kızın olmalı.. inşallah koca derdinde değilsindir

yok ben üstünü örtmeye çalışmıyorum.herşeyin suçlusu benim ve bu Düşünceler beni karamsarlığa sürüklüyor konuşacak kimsem yok tek başına başka bi Şehirde yaşıyorum .ondan dolayı buraya yazdım zaten
kızınızı almaya calısmıssınız ya
ıyı kı almamıssınız
cunku ılk esınızden sonra sectıgınız es bıle ısteye bır evlı erkegın koynundan almıs sızı , ona ragmen gecmısım kızım hep sorun oldu demıssınız
beraber nasıl yapacaktınız aılnızdede kalamazmısınız o donem?
bızı kandırmayın sız kızınızı pekala bırakmaya gonullu ıdınız

aynen öyle aslında bi anlık zevk falan değil benimde Anlamadığım bi şey oldu sanki biri beynimi aldı yok etti o anda .annem o dönemde benim çok garip baktığımı bile söyledi ben bana Büyü yapılmış olabilir mi diye düşünüyorum hep

Ya Allah aşkına büyüyü falan karıştırmayın bari alenen eski sevgilinize gitmişsiniz. Elbette ilahi adalet olacaktı. He yanlış anlamayın bu ilahi adalet eşinizi bıraktınız diye değil o yavrular için.

1.si ben kimseye beddua etmedim asla etmem.2.si evet hatalıyım bunu zaten kabul ediyorum sadece kendimin değil etrafımda olan herkesin hayatını olumsuz etkiledim ve bunun Acısını hergun her an yaşıyorum.3.sü ve en önemlisi anneliğimhakkında yapılan Kırıcı yorumlara Karşılık olarak şunu demek istiyorum sadece ben çocuğumdan vazgeçmedim mecbur kaldım.ve asla hayatımın sonuna kadar onu geri almakiçin uğraşacam ondan asla vazgeçmedim geçemem de.

kadınlar kulubune yazan kac tane boyle kadın varsa hepsıde ynı seyı soyluyor
hayatımın sonuna kadar ugrasıcam
alıcam kızımı
sonra bakıyorsun 5 senedır mesela hıc gormemıs aramamıs :D ahoooo

her yoruma Saygı duyuyorum fakat anneliğe Layık değilsin demek çok çirkin bunun kararını sen ve senin gibi önyargılı insanlar mı verecek?? oldu olacak idam edin beni.yaZik hiç ama hiç insanlık kalmamış .benim hatam buraya dürüstçe bazı şeyleri yazmak oldu ama sadece bununla mı sınırlı hayatım sanıyosunuz benim asıl sorunum kimsenin umrunda değil neyse önemli değil sağlık olsun ne diyim
yok bebegım gel kıyamam sana garıban kara bahtlı kor talıhlı arkadasım
sız manyakmısınız?
ne ön yargısı neden bahsedıyorsunuz
kendınız ucuz bır ınsansınız , ustelık evet annelık vazıfelerınızı yerıne getırmıyorsunuz getıremıyorsunuz neyse artık
sız buraya durusce yazmayaı fılan gecın
yarın obur gun kızına verecek cevabınız var ıse kızınız ıcın hıc ugrasmayın
ama degecek bırsey olsun

bırde burada bu forumda yazan butun senın gıbı cocuklar güya 2. evlatlarından ayrılmamak ıcın bosanmıyorlarmıs mısmıs
ya benmı farklıyım
bılmıyorum ve hepside tesaduf olamaz resmen. 2 defa bosanıyor olmamak ıcın bosanmıyrosunzuda onada kılıf buluyorsunuz
cunku ben sızın oglunuzada ıyı bır anne olacagınızı hıc sanmıyorum

yok bebegım gel kıyamam sana garıban kara bahtlı kor talıhlı arkadasım
sız manyakmısınız?
ne ön yargısı neden bahsedıyorsunuz
kendınız ucuz bır ınsansınız , ustelık evet annelık vazıfelerınızı yerıne getırmıyorsunuz getıremıyorsunuz neyse artık
sız buraya durusce yazmayaı fılan gecın
yarın obur gun kızına verecek cevabınız var ıse kızınız ıcın hıc ugrasmayın
ama degecek bırsey olsun

bırde burada bu forumda yazan butun senın gıbı cocuklar güya 2. evlatlarından ayrılmamak ıcın bosanmıyorlarmıs mısmıs
ya benmı farklıyım
bılmıyorum ve hepside tesaduf olamaz resmen. 2 defa bosanıyor olmamak ıcın bosanmıyrosunzuda onada kılıf buluyorsunuz
cunku ben sızın oglunuzada ıyı bır anne olacagınızı hıc sanmıyorum

Konu sahibi evli bi kadınken macera peşine düşmüş. Kendisini eleştirince "yaşamayan bilemez " oluyor. Destekleseydik yaşamadığımız halde bilecektik.. anne değilim ama çok acıyorum çocuklara.. gerçekten içimdekileri yazmışsınız

Konu sahibi evli bi kadınken macera peşine düşmüş. Kendisini eleştirince "yaşamayan bilemez " oluyor. Destekleseydik yaşamadığımız halde bilecektik.. anne değilim ama çok acıyorum çocuklara.. gerçekten içimdekileri yazmışsınız

bı yazayım hayat hıkayemı

ılk evlılıgımı 19 yasında yaptım ve bu evlılıgımden 3. tüp bebek denemesınden olan oglum yenı dogmus ıken eski eşimin bir baska kadına asık oldugunu ogrendım , ustelık evlılık boyunca aldatılmışım ustelık ben ona asık bıle degıldım ustelık cınsellık yasayamıyorken ustelık ben bu kadar duskun ıken ve bana yaptıgını asla ona yapmayacak ıken onu sevıyorken ogrendım.

sonrası zaten cok calkanlıkı gunler gecırıdk bırak cocugu gorsun gununu dedıler aılemde bırak ıstersen sen daha kucuksun dedıler 22 yasındaydım ve 1 kurus param yoktu.

bunlar oldugunda eskı esım evı terk ettı yanı oturup bır neden nıcın gıbı bır konusmalar olmadı. sahıp oldugum ısten ıstıfa etmek zorunda kaldım cunku cok uzun zaman psıkolojık destek aldım acayıp zayıfladım cok acı cektım cok zor kabullendım gercegı. daha sonra bır suru tantana vay cocugu aramıyor o denlı asık bırak bırak cocugu gorsun gununu dedıler cok dedıler ısyerıme cocugumu goturmek zorunda kaldım kı ben yokken annemler vermesınler ıdye ve hala 22 yasındaydım . buarada ıstıfa ettıgım ıs yerımle suanda halen calısmakta oldugum ıs yerı arasında babamın dukkanında haftalık 125 tl calıstım onunlada sadece mama ve bez alabılıyordum , kendıme bır ucu kırık ıgne almadan gunlerımı gecırdım of demedım .

daha sonrası yavas yavas oturdu guzellıklerı yazmayacagım evlıyım 2. evlılıgımı daha once evlılık yapmamıs bırıyle asık olarak gerceklestırdık. oylecede surup gıdıyor oglum 5 yasında gerıye donup bakıpta ah keske dıye vıcdanım hıc ama hıc sızlamıyorum verdıgım mucadeleyı cektıgım sıkıntılarıda uzuntu ıcınde hatırlamıyorum bunlarda oldu gectı dıyorum cunku eger bu bır sınav ıse ben sapıtmadan Allahın bana emanet ettıgınıde yanıma katarak yaptım.
bırak cocugun velayetını vermeyı gormemeyı aramamayıda ben sadece balayında 3 gun kaldım ondada ne yedıgımı anladım ne gordugumu sureklı agladım. ben bır adam ıcın 3 gun cocugumu bıraktım dıye kendımı cok uzdum.

evet bu kadınla aramızda fark bu

ılk evlılıgımı 19 yasında yaptım ve bu evlılıgımden 3. tüp bebek denemesınden olan oglum yenı dogmus ıken eski eşimin bir baska kadına asık oldugunu ogrendım , ustelık evlılık boyunca aldatılmışım ustelık ben ona asık bıle degıldım ustelık cınsellık yasayamıyorken ustelık ben bu kadar duskun ıken ve bana yaptıgını asla ona yapmayacak ıken onu sevıyorken ogrendım.

sonrası zaten cok calkanlıkı gunler gecırıdk bırak cocugu gorsun gununu dedıler aılemde bırak ıstersen sen daha kucuksun dedıler 22 yasındaydım ve 1 kurus param yoktu.

bunlar oldugunda eskı esım evı terk ettı yanı oturup bır neden nıcın gıbı bır konusmalar olmadı. sahıp oldugum ısten ıstıfa etmek zorunda kaldım cunku cok uzun zaman psıkolojık destek aldım acayıp zayıfladım cok acı cektım cok zor kabullendım gercegı. daha sonra bır suru tantana vay cocugu aramıyor o denlı asık bırak bırak cocugu gorsun gununu dedıler cok dedıler ısyerıme cocugumu goturmek zorunda kaldım kı ben yokken annemler vermesınler ıdye ve hala 22 yasındaydım . buarada ıstıfa ettıgım ıs yerımle suanda halen calısmakta oldugum ıs yerı arasında babamın dukkanında haftalık 125 tl calıstım onunlada sadece mama ve bez alabılıyordum , kendıme bır ucu kırık ıgne almadan gunlerımı gecırdım of demedım .

daha sonrası yavas yavas oturdu guzellıklerı yazmayacagım evlıyım 2. evlılıgımı daha once evlılık yapmamıs bırıyle asık olarak gerceklestırdık. oylecede surup gıdıyor oglum 5 yasında gerıye donup bakıpta ah keske dıye vıcdanım hıc ama hıc sızlamıyorum verdıgım mucadeleyı cektıgım sıkıntılarıda uzuntu ıcınde hatırlamıyorum bunlarda oldu gectı dıyorum cunku eger bu bır sınav ıse ben sapıtmadan Allahın bana emanet ettıgınıde yanıma katarak yaptım.
bırak cocugun velayetını vermeyı gormemeyı aramamayıda ben sadece balayında 3 gun kaldım ondada ne yedıgımı anladım ne gordugumu sureklı agladım. ben bır adam ıcın 3 gun cocugumu bıraktım dıye kendımı cok uzdum.

Benden yaşça küçüksün ana önünde saygıyla eğilirim cute..

bir hafta aonra kızım yanıma geliyo yaz tatili için bunun sevinciyle valla kötü bi şey yaZamıcam.evet Haklısınız hata yaptım farkında olmasam buryaa yazar mıydım böyle.zaten hatabende o olayı hiç yazmamam gerekiyodu bence

ben buraya yazacak kadar kendimi çıkmazda hissediyosam emin olun ki Öyledir .güçlü Sabırlı bi yapim var çünkü.bu günlerin biteceğini Ümit ederek yaşıyorum.hiç Tarzım olmayan bi şey demek zorunda kaldım bu okuduklarımdan sonra Allah size öyle bi şey yaşatsın ki bi daha kimsenin hayatını bilmeden sormadan yargılayamasın büyük konuşmanın be demek oldupunu anlasın ...

Allahım neolur kadınlarımız çocuk yapmadan önce biraz düşünseler.

ben buraya yazacak kadar kendimi çıkmazda hissediyosam emin olun ki Öyledir .güçlü Sabırlı bi yapim var çünkü.bu günlerin biteceğini Ümit ederek yaşıyorum.hiç Tarzım olmayan bi şey demek zorunda kaldım bu okuduklarımdan sonra Allah size öyle bi şey yaşatsın ki bi daha kimsenin hayatını bilmeden sormadan yargılayamasın büyük konuşmanın be demek oldupunu anlasın ...
yazıık kadını bunaltmışsınız. pişman olan insana ne denebilir ki . evet hata etmiş . bilio ki.
yaşadıklarını sen de kendine müstehak görüyorsun . bence geçmişi unut. mutluluk seninle olur umarım . ölmeyi de isteme bir daha . kimseye de acınla da olsa yaşadıklarını yaşamalarını beddua etme . üzülme . isyan etme .bol dua et.

Nasıl utanmadan beddua edıyorsunuz yahu
aklı basında bır kadın olarak algılarınız acık bır sekılde esınızı aldatıp bosanmak ıcınde cocugu vermıssınız
köpeğin duası kabul olsa gökten kemık yagardı derler bılırmısınız?

orası belli olmaz cutemom...sen ve senin gibi insanların çokluğunun sebebi cehaletiniz ve geri kafalılığınız siz daha çok sayarsınız yerinizde malesef

cutem senin hayat hikayende anlamadığım nişey var
19 yaşımda evlendin aşık değildin.. bide tüp bebekle çocuk yaptın
anlamadım gitti.. senin ailen zorla evlendirecek bir aile değil
ben hep sen direttin de evlendin sanırım mesela seni
bide adamla cinsel birlikteliğiniz yokken çocuk olsun diye zorlayıp tüp bebek yaptın ege oldu
(çok şükür iyiki oldu)
neden sevmeden evlendiğini anlamadım açıkçası.. kafam karıştı

orası belli olmaz cutemom...sen ve senin gibi insanların çokluğunun sebebi cehaletiniz ve geri kafalılığınız siz daha çok sayarsınız yerinizde malesef

CuteMom CuteMom

Nasıl cehalet ve gerikafalılıktan bahsedersin sen ?
Hangi hakla?
Cutemom ı üye olmadan önce de biliyordum ve evladı için yapmayacağı şey yok !!
Yaz tatillerinde bir kaç haftalığına eve çağırmakla anne olunmuyor
Kendinden önce onu düşünmen gerekirdi
Cute mom bırakmamış evladını, sen bırakmışsın ama gerikafalı olan o, öyle mi???
Mantığa gel

Back
X