• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oyalayan erkek

Sanki sevgilisi degil de annesi gibisiniz
Bilemiyorum sizin gibi bir sevgilim olsun istemezdim açıkçası . Okul adamın, meslek adamın , sizin o sizden yardım istemediği halde bu kadar olay müdahil olmanız bana hoş gelmedi.
Kahrolası başak burçları işte hepimiz aynıyız

Şuan bir gülme tuttuki sormayın :KK70: :KK70: :KK70: başak ve kovaların kaderi bu sanırsam biri artı biri eksi uç çılgınlar gibi biribirini çekiyor olsada olmuyor olmazsada olmuyor :KK70: :KK70:
Evet evet , başaklar (olmadı yükselen başaklar) bana hep aşırı çekici geliyor , çıkamıyorum bu cendereden😂😂 neyseki yalnız degilmisim😂

istese eğer okulu bitirmek için çabalar ..
çok haylaz bi kız arkadaşım vardı . okulu uzadıkça uzayan ... ailesi okul bitmeden vermeyiz dedi .
çocukta artık evlenmek istediğini söyleyince
O cafelerden çıkmayan çık kendini eve kapattı çılgınlar gibi çalıştı ve okulu bitti :KK48:
hocalar bile şok olmuştu . kıza sordular ; öğretmen olmak istiyorum o yüzden dedi .
evlencem diye böyle oldum diyemedi :D
yani demem o ki isteyen çabalar ...

Şu adamların "olmuşunu" bulmak çok mu zor? İstemedikten sonra şuradan şuraya gitmez birisi. Belli ki olgunlaşmak istemiyor. Hadi şimdi güç bela okulu bitirdi sonra? İş bulsun diye itekle, buldu evlenelim diye itekle şunu yap bunu yap... Hayatınız boyunca birini iteklemek, gaz vermek için mi uğraşacaksınız ömür törpüsü ya...

Fikir için çok çok çok teşekkür ederim :)
Bak diğer yorumları da okudum. Boşver, Hiç olgun değil, Çok çekersin falan yazmışlar. Bunu yaşamayan bilemez. Ben de çok seviyordum ve sana söylediklerimin aynısını yaptım. Ve şuan inan ki çok harika bir evliliğimiz var. En yakın arkadaşım bana evlenmeden 1 gün önce bile "yeterince sorumluluk sahibi değil. Evlenmeye hazır değil. Emin misin" diyordu. Şuan bence utanıyordur söylediklerine.

Erkek arkadaşın şuan gezme ve eğlenme yaşında. Bunları yapmazsa içinde kalacak ve evlendikten sonra yapmaya çalışabilir. Bu da felaketlere yol açar. Bu yüzden de beraber eğlenin gezin.

Nolur bak nolur diyorum baskı yapma. Söylediklerimi yap. İnan çok mutlu olacaksınız. Ben asla pişman değilim. Sadece 1 tane KEŞKE'm var o da "KEŞKE kayın validem olmasaydı" :KK70: İnanıyorum ki siz de çok mutlu olacaksınız. Değer veren erkek bulmak zor olduğu gibi değer verdiğini belli eden erkek de bulmak çok zor. Şimdi düşünüyorum ya insanları dinleyip ayrılsaydım:KK17: Düşünmek bile dehşet verici. Hele ki etrafımdaki evlilikleri gördükçe...

Bak diğer yorumları da okudum. Boşver, Hiç olgun değil, Çok çekersin falan yazmışlar. Bunu yaşamayan bilemez. Ben de çok seviyordum ve sana söylediklerimin aynısını yaptım. Ve şuan inan ki çok harika bir evliliğimiz var. En yakın arkadaşım bana evlenmeden 1 gün önce bile "yeterince sorumluluk sahibi değil. Evlenmeye hazır değil. Emin misin" diyordu. Şuan bence utanıyordur söylediklerine.

Erkek arkadaşın şuan gezme ve eğlenme yaşında. Bunları yapmazsa içinde kalacak ve evlendikten sonra yapmaya çalışabilir. Bu da felaketlere yol açar. Bu yüzden de beraber eğlenin gezin.

Nolur bak nolur diyorum baskı yapma. Söylediklerimi yap. İnan çok mutlu olacaksınız. Ben asla pişman değilim. Sadece 1 tane KEŞKE'm var o da "KEŞKE kayın validem olmasaydı" :KK70: İnanıyorum ki siz de çok mutlu olacaksınız. Değer veren erkek bulmak zor olduğu gibi değer verdiğini belli eden erkek de bulmak çok zor. Şimdi düşünüyorum ya insanları dinleyip ayrılsaydım:KK17: Düşünmek bile dehşet verici. Hele ki etrafımdaki evlilikleri gördükçe...
Söyledikleriniz kulağıma küpe olacak söz veriyorum baskı yok evet yaşamayan anlamıyor ben erkek arkadaşımla gerçekten çok mutluyum çok düşünceli çok değer veriyor sırf okul yüzünden onu kaybetmek istemiyorum ben sorumsuz biri olduğunuda düşünmüyorum buraya sizin için kocaman bir maşallah bırakıyorum kendim içinde koca bir hadi inşallah 😂😂😂

Söyledikleriniz kulağıma küpe olacak söz veriyorum baskı yok evet yaşamayan anlamıyor ben erkek arkadaşımla gerçekten çok mutluyum çok düşünceli çok değer veriyor sırf okul yüzünden onu kaybetmek istemiyorum ben sorumsuz biri olduğunuda düşünmüyorum buraya sizin için kocaman bir maşallah bırakıyorum kendim içinde koca bir hadi inşallah 😂😂😂
Daha güzel evlilikler sizin olsun inşallah. Güveniyorum sana ve bol şans diliyorum canım:KK200:

Böyle bi cıkıs yaptıgına göre fazla tecrübesizsin belli. Söylenmesi gereken her seyi ailesi söylüyordur zaten onları dinlemeyen seni hiç dinlemez. Böyle söylenmeye devam ettiğin sürece zaten “ kendine göre birini bul, ben seni mutlu edemiyorum “ postasını yersin.

İşin ilginç yanı bu adam hayatının diğer her konusunda mükemmel derecede düzenli planlı ve çalışkan bir adam okul dışında hiç biri işi aksamaz ben ilgisizliğe asla tahammül edemem ama hiç bir şekilde ilgisiz hissettirmiyor bana kendimi herşeyimle üst düzeyde ilgili alakalı bende bu yüzden kopamıyorum zaten kendisinden tek problem şu okul konusu
Güzelim ilgili olabilir.Sana kensini iyi hissettirebilir de. Ewlilik istiyosun ya evlilik oyle bı sey degil. Sureklı bı arada oldugunuzda o senı gormenın heyecanı azalıcak. Heyecan azalınca ilgi azalması muhtemel. Eskısı kadar cok ılgılı olacagını sanmam. Ewlılık sorumluluk demek. Kanser olursun vallahı sorumsuz bı adamla.sen kımsenın annesi arkadası degilsn unutma sen eşsin.esının arkasını toplamak , onu yola getirmeye cabalamak senı senlıkten cıkarır.Hem okul bitmedi daha işi yok. Diyelım evlenıcekaen bıle bekle bı 1 yıl calıssın alıssın ıs hayagına once.sonra evlen.cok onemlı ,umarım dikkate alırsın. Yola getirmek istiyosan da rest cekıceksın. Senın hıcbı seye nıyetın yok keyfın bilir. Bundan sonra ben de kafama gore hareket ederim , diceksin. Aşkım bitanem hayatımla tatlı dille yola gelmez aksıne ne yapıyorsa yapmaya devam eder.hakkında hayırlısı olsun inş.eş cok onemlı hayatta

Ayrıl demeyeceksek, sen çalışıp iyi kazanıp gidip onu isteyeceksin , o hep okuyacak gezip tozacak sen çalışacaksın.

Bence evlilik muhabbetinden onun beyni yanmış artık:) Okul biter bitmez evlenmek istediğin için o da çareyi okulu uzatmakta bulmuş. Kısacası çocukcağız hayatını yaşamak istiyor..

Back