Oyalayan erkek

Bu soruyu bir diğer kişide cevaplamıştım adamın tek derdi okulla hayatının diğer alanlarında mükemmel denecek gıpta edilecek seviyede ama bu okul konusu çok zorlıyo beni artık
Bu yaşta bir erkeğin okuldan başka ne derdi olabilir ki zaten? Şu an hayatındaki en önemli şey okulunu bitirmek, diğerlerini yerine getirse ne olur.

Mantığım resmen devre dışı bu durum beni çok korkutuyor bu yaşıma kadar kalbimi değil beynimi dinleyerek geldim şimdi dengem şaştı
Acele etmeyin derim kimseyi de bu kadar düşünmeyin. Şu hayatta hep ilk önce kendini düşünenler mutlu oluyor. Fedakâr insanlar her zaman kaybediyor. Mantığınızı asla devre dışı bırakmayın. Sorumsuz insan evlenince de sorumsuzdur değişmez.

Sorumluluk sahibi değil yarın bir gün işte de çalışmaz işine gelmeyince çıkar gider işsiz kalır ailesini düşünüp mantıklı karar vermez. Yol yakınken sen buna yol ver aklı başında sorumluluk sahibi birini bulursun

Zoraki bir yapar iki yapar sonra yine özüne döner.ayrilmam diyorsanız onu böyle kabul edeceksiniz, sorun olarak görmeyeceksiniz ve degisecegini düşünmeyeceksiniz.bu şekilde yorulmam çekerim diyorsanız ayrılmayın tabi ama nereye kadar çekebilirsiniz ,evlenseniz hele çocuk olsa nasıl idare edeceksiniz iyice düşünün.

Bu soruyu bir diğer kişide cevaplamıştım adamın tek derdi okulla hayatının diğer alanlarında mükemmel denecek gıpta edilecek seviyede ama bu okul konusu çok zorlıyo beni artık
Çalışıyor mu şu an bir işte?

Mesela asla boş oturmaz mutlaka çalışacak bir iş bulur kendine kendi parasını çıkarır yorulmak bilmez aslada gocunmaz mesela kendini okuduğumuz bölüm üstüne çok fazla geliştirdi elektrik konusunda insanların danıştığı iş yaptığı kişi haline getirdi kendini farklı pek çok alanda yetiştirdi kendini bunun yanında bir erkek olarak temizlik konusunda yemek konusunda düzen konusunda gerçekten gıpta edilecek bir düzeyde ailesiyle ilişkisi ciddi anlamda hayırlı evlat denecek cinsten benimle olan ilişkiside aynı şekilde bu adam öyle tembel sorumsuz bir insan değil hayatının diğer alanlarında ama bu okul konusunda tamamen böyle dibe vurmuş seviyede

Açık ara olarak en beğendiğim yorum bu oldu aynı şeyi söyledim senin okula ihtiyacın yok zaten bileğinde altın bileziğin var dedim ama bu kadar emek ettim elimde bir diploma olsun istiyorum diyor :)
Ay o da yani. Madem istiyor dizini kırıp bir dönem çalışsa tüm dersleri verir bitirir. Demek ki sevmiyor bölümünü. Ya da ders çalışmayı sevmiyor.
Hayat kaçıyor cağnım ne olur artık yolumuzu çizelim de bence.

Hayattaki en büyük hayali mühendis olmak ve şuan bu bölümü okuyor Kendini o kadar geliştirdiki bölümü üstüne diploması olmasa bile o kafa olarak düşünce yapısı olarak bilgi düzeyi olarak tam anlamıyla bir mühendis tek sorun diploması yok ve diploma içinde çabalamıyor bu olay insana kafayı yedirtecek cinsten

Bence gencligini yasayamamis, gözü hala fink fink ozgur ozgur gezmekte olan insanlar evlenmemeli.
Sonra booooyle gozleri acik yasayamadiklari hayata bakip duruyorlar. Ya da evlenip bekar gibi takilmaya calisiyorlar. Ergen cocuk annesine israr eder gibi "Ama herkes gidiyor yaaaa bana ne bana ne" diye izin istiyorlar (bakiniz hazir olmadan evlenmis tüm kk kocalari)
Cok ciddiyim bu dediğimde. Hazir olmayan evlenmesin.
Ben de 28 yasindayim ama gencligime doyamadim. Bugun evlensem ilk buyuk kavgada "evi terkedip bilet alip katmandu'ya mi gitsem?" fikri dolasir durur beynimde. Kendimi tanıyorum . Bu nedenle iliskim ne kadar yolunda gitse de evlilik yoluna girmeyi düşünmüyorum.
Bu adam ittirmeyle kaktirmayla duzelmez bence. Sizi cok seviyor olabilir ama Cok belli,sorumluluk alip o toplara girmek istemiyor. Büyümek geri donusu olmayan birsey. O kepi firlattigi,askere gittigi gibi resmi olarak buyumus olacak . Iste bunu istemiyor. Cok acik

Vallahi zor. Sevdiği insan için bile çaba gösterip bitirir normalde insan. Mesleğini seviyor o da motive etmiyor. İlginç vallahi bende yorum bitti

Harika bir yorumdu vakit ayırıp yazdığınız için çok teşekkür ederim pek çok noktada doğru tespitleriniz :)

İnsan 20lerin başında da avarelik yapmayacaksa ne zaman yapacak. Siz o kadar olan program evlilik çocuk kariyer takıntısıysanız ayrılın o da siz de rahat edin. Sevgilinizi şimdiden disipline sorumluluğa boğarsanız ileriki yıllarda bu birikip öfkeye de dönebilir.

Tabii ki ayrılmayın. Ama yarın öbür gün,çocuğunuzun ve evin tüm yükünün sizde olma ihtimali ve eşinizin sorumluluk almaması gibi konulardan muzdarip olma ihtimaliniz çok yüksek(dilerim bunları yaşamazsınız. )

Yanlış anlaşıldım sanırım ben robot asker olsun avarellik yapmasın demiyorum hobi olarak yine yapsın yine gezsin yine eğlensin istediğini yapsın ama şu okuluda aradan çıkarsın aynı sırada Benim tek Derdim bu gezip tozmasında değilim ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…