• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oy Verme

ispanakliborek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2012
10.762
12.403
298
[video=youtube;WsW84UtY9k8]https://www.youtube.com/watch?v=WsW84UtY9k8[/video]

Son düzenleme:
ayy. nefret ettim sabah sabah. hele o kadınlar. hilafeti istiyorlarmış. geldiğinde sokağa çıkamayacaklar.
bir herifin 4 cü eşi olacaklar.
istedikleri bu sanırım:ssz:
doğal olarakta bir tane başı açık kadın yoktu videoda.
özgürlüğü istemiyorum kısacası bu. yada ben neyi istersem o olacak demek bu. ben neysem o olacaksın.

Son düzenleme:
Hilafeti istiyorlarsa hilafete uygun yaşayabilirler kendi içlerinde. İnanç bireyseldir. Neden o yaşam tarzını birilerine dayatmak zorunda hissediyorlar. Demokrasi aldatmacadır falan demişler buraya katılıyorum. Türkiye'de demokrasi tamamen bir aldatmaca. Madem seçimden söz ediyoruz %10 seçim barajına gireyim. O baraj yüzünden sizin vermediğiniz oylar en çok oy alan partiye gidecek zekiler. Amacı anlayamadım.

Zaten Türkiye'de demokrasi denen şey olsa oturmuş bir sistem olsa bir siyasi partiyle ülkede bu kadar değişiklik olmazdı. Hiçbir gelenin birbirinden farkı olmazdı. Üniversiteye başörtüsüyle girme yok gir gir gibi radikal kararlar iktidar partiye bağlı olmazdı. Demokrasi olsa zaten başörtüsü sorunu diye bir şey hiçbir zaman olmazdı. Atatürkmüş Menderesmiş, Ecevitmiş, Erdoğanmış ay en sevdiğim lider şu bu moduna girmezdik. Kimse çalamazdı çırpamazdı. Çünkü çalınca başına neler geleceğini bilirdi. ama bugün kim gilse maşallah bir yerleri yiyor. Afiyet olsun.

Ya da şöyle yapalım biz. türkiyede hilafeti isteyenleri belli bir bölgeye yerleştirelim sınırlarla ayıralım. Biz oraya geçemeyelim onlar buraya gelemesin. Herkesin kafası rahat etsin. alın size demokratik çözüm. :6: Hayır yani tamam doğru bir tane diyorsun kuran var anayasaya gerek yok kurandaki her şey tek doğrudur anayasalar değişmez oynanmaz falan diyorsun. Ben müslüman değilim ki kardeşim. Müslümansam da sünni değilim. Onları ne yapıcaz?

Dün bir arkadaşımla bu konuyu konuşuyordum. Kendisi özgürlüğüne düşkün ailesinden ayrı yaşayan güzel mi güzel istediği gibi giyinen gezip tozan bir hatun. Ama hilafeti istiyor. Neden canım neden yani? Ben senin inandığın şeye inanmıyorum ki. Bak inanmayanlar için de en hayırlısı bu diyor. Biz bilmeden istemeden günaha giriyoruz nefsimize hakim olamıyoruz. Bak ben böyle açık giyinen kızlara özenip giyiniyorum kapanmak gerektiğini biliyorum ama kapanamıyorum bir çevrem var. Herkes kapalı olsa ben de öyle olurdum günaha girmezdim gibi zırvaladı. Yuh abi sen ne iki yüzlü insanmışsın ya dedim. Hilafet gelince herkes kapanınca o senin sevabın mı olcak deli. Olsa da ben o sevaba günaha inanmıyorum işte. Böyle düşünen beyinlere ne yaparsın şimdi?

Dün bir arkadaşımla bu konuyu konuşuyordum. Kendisi özgürlüğüne düşkün ailesinden ayrı yaşayan güzel mi güzel istediği gibi giyinen gezip tozan bir hatun. Ama hilafeti istiyor. Neden canım neden yani? Ben senin inandığın şeye inanmıyorum ki. Bak inanmayanlar için de en hayırlısı bu diyor. Biz bilmeden istemeden günaha giriyoruz nefsimize hakim olamıyoruz. Bak ben böyle açık giyinen kızlara özenip giyiniyorum kapanmak gerektiğini biliyorum ama kapanamıyorum bir çevrem var. Herkes kapalı olsa ben de öyle olurdum günaha girmezdim gibi zırvaladı. Yuh abi sen ne iki yüzlü insanmışsın ya dedim. Hilafet gelince herkes kapanınca o senin sevabın mı olcak deli. Olsa da ben o sevaba günaha inanmıyorum işte. Böyle düşünen beyinlere ne yaparsın şimdi?

haha bazıları da keşke osmanlı zamanında doğsaydık hiç günah işlemezdik mecburen dindar olurduk diyo
arkadaşın onları hatırlattı bana :1:

demokrasi dediğin gibi türkiye de oturmuş bi kavram değil
başka bi konuda da tartışmıştık bunu
ama bu kavramın nasıl yerleştirileceğini de bilemiyorum
bana hep böyle kalacakmışız gibi geliyo

Son düzenleme:
Hilafeti istiyorlarsa hilafete uygun yaşayabilirler kendi içlerinde. İnanç bireyseldir. Neden o yaşam tarzını birilerine dayatmak zorunda hissediyorlar. Demokrasi aldatmacadır falan demişler buraya katılıyorum. Türkiye'de demokrasi tamamen bir aldatmaca. Madem seçimden söz ediyoruz %10 seçim barajına gireyim. O baraj yüzünden sizin vermediğiniz oylar en çok oy alan partiye gidecek zekiler. Amacı anlayamadım.

Zaten Türkiye'de demokrasi denen şey olsa oturmuş bir sistem olsa bir siyasi partiyle ülkede bu kadar değişiklik olmazdı. Hiçbir gelenin birbirinden farkı olmazdı. Üniversiteye başörtüsüyle girme yok gir gir gibi radikal kararlar iktidar partiye bağlı olmazdı. Demokrasi olsa zaten başörtüsü sorunu diye bir şey hiçbir zaman olmazdı. Atatürkmüş Menderesmiş, Ecevitmiş, Erdoğanmış ay en sevdiğim lider şu bu moduna girmezdik. Kimse çalamazdı çırpamazdı. Çünkü çalınca başına neler geleceğini bilirdi. ama bugün kim gilse maşallah bir yerleri yiyor. Afiyet olsun.

Ya da şöyle yapalım biz. türkiyede hilafeti isteyenleri belli bir bölgeye yerleştirelim sınırlarla ayıralım. Biz oraya geçemeyelim onlar buraya gelemesin. Herkesin kafası rahat etsin. alın size demokratik çözüm. :6: Hayır yani tamam doğru bir tane diyorsun kuran var anayasaya gerek yok kurandaki her şey tek doğrudur anayasalar değişmez oynanmaz falan diyorsun. Ben müslüman değilim ki kardeşim. Müslümansam da sünni değilim. Onları ne yapıcaz?

Kafaya bak. o sevap işleyecek diye beni kısıtlayacak. bende inançsızım.inanmayanların hayırlısı buymuş. kardeşim benim istediğim gibi yaşamamam benim için nasıl hayırlı olurmuş ki.
git kapan istiyorsan. ama bana karışma hakkını sana kimse veremez. benim inanmama özgürlüğüm var. yani inanmayıp inanır gibi oyun oynamamı bekliyorlar yani yalancı olup,insanları kandırmamı.. dayatmadan ne zaman kurtulacak bu kafadakiler bilmem

Son düzenleme:
haha bazıları da keşke osmanlı zamanında doğsaydık hiç günah işlemezdik mecburen dindar olurduk diyo
arkadaşın onları hatırlattı bana

demokrasi dediğin gibi türkiye de oturmuş bi kavram değil
başka bi konuda da tartışmıştık bunu
ama bu kavramın nasıl yerleştirileceğini de bilemiyorum
bana hep böyle kalacakmışız gibi geliyo

Evet hatırladım konuştuğumuzu simon. Nefret ediyorum yani. Akp karşıtı konuştukça chpli muamelesi görmekten de nefret ediyorum. Türkiye'de oturması zor.

Emre Kongar'ın kitabında okumuştum. türkiye'de esas bir sanayileşme olmadı. İşçi sınıfı tam anlamıyla gelişemedi. O nedenle halkın böyle bir talebi olmuyor diyordu. Halk köylü kaldı diyordu..

[/COLOR]

Kafaya bak. o sevap işleyecek diye beni kısıtlayacak. bende inançsızım.inanmayanların hayırlısı buymuş. kardeşim benim istediğim gibi yaşamamam benim için nasıl hayırlı olurmuş ki.
git kapan istiyorsan. ama bana karışma hakkını sana kimse veremez. benim inanmama özgürlüğüm var. yani inanmayıp inanır gibi oyun oynamamı bekliyorlar yani yalancı olup,insanları kandırmamı.. dayatmadan ne zaman kurtulacak bu kafadakiler bilmem

İşte şu anlayıştan çıkamıyorlar tek bir doğru var. Herkes bir gün o doğruda buluşacak. Dinin bir tercih olduğunu anlayamıyorlar. Bizi de o kanala sokarak bizim sevapları da alıcaklar heralde.. :ssz:

İşte şu anlayıştan çıkamıyorlar tek bir doğru var. Herkes bir gün o doğruda buluşacak. Dinin bir tercih olduğunu anlayamıyorlar. Bizi de o kanala sokarak bizim sevapları da alıcaklar heralde.. :ssz:
ben o kanala girmem .. belli bir yaştayım. seçimimi yaptım. kimde beni zorlayamaz.
asla.

Gerekirse giderim valla ben de. Türkiye için ölüp ölüp dirilmiyorum açıkçası :31:
öyle bir şey olursa yaşayamamki bu ülkede..
kadın olarak zaten her hakkın alınıyor. birde zorla krendi inançlarını dayatıyorlar.
. ama iyiki demokrasi var işte. Atatürk sayesinde . çok şükür.

Son düzenleme:
Evet hatırladım konuştuğumuzu simon. Nefret ediyorum yani. Akp karşıtı konuştukça chpli muamelesi görmekten de nefret ediyorum. Türkiye'de oturması zor.

Emre Kongar'ın kitabında okumuştum. türkiye'de esas bir sanayileşme olmadı. İşçi sınıfı tam anlamıyla gelişemedi. O nedenle halkın böyle bir talebi olmuyor diyordu. Halk köylü kaldı diyordu..

bence osmanlı zamanında da yeni kurulan türkiyede de yenilikler demokratikleşme hareketleri hep belli bi kesimin ya da baştaki liderin çabasıyla yapıldı
halk kendisi istemedi
bilincine varamadı
o sebeple de oturmuyo bana kalırsa

avrupalı devletlere baktığımızda onlar ezildikleri için haklarını söke söke aldılar ve kıymetini de biliyolar
bizde halk istemediği için hep karşı çıkıp eski sistemi getirmeye çalışanlar oldu
o yüzden de oturmadı bence
eskiden beri hep siyasete alet edildi birşeyler

oktype ( ben sana oktaybe diyorum :D ) Bu yoruma zaten gerek yok aklı mantığı olan kimseye zorla yalancılıklarına kimseyi alet edemezler. :31:
oktay deme bana. oky de bari:))).
okypete bir mitolojik yaratık. oktayı moktayı karıştırma:1:

asla yalancı olmam bu konuda. ama onlar bu rjimdede beni yaşatmazlar. bu durumda oky uzar:)))

Son düzenleme:
Yav he he ondan.

Şimdi bu videoyla milyonları gaza getirirsiniz siz.

Millet gider aya biz kalırız yaya.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ne yazıkkı bir de bunların modern hali var :)
x partisine oy veren cahildir, o partiye hala oy verenler var ya şaşıyorum diyenler ,
her iki tarafta aynıdır,
kendi doğrularını kabul ettirmeye çalışmak, kendi doğrularının tek doğru olduğunu düşünmek,
her ikisinden de korkarım ben..

Yav he he ondan.

Şimdi bu videoyla milyonları gaza getirirsiniz siz.

Millet gider aya biz kalırız yaya.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Oyunculukları da berbat, tek kamera tek fon, işiniz zor valla sizin, prodüksyon çok ucuz, rekabet zor, sağlam reklamların yanında

şimdi burda bunları savunanlar çıkcak du bakalım
:27::27:

Son düzenleme:
Yanlız fark ettiniz mi bilmiyorum bu arkadaşlar Türklere benzemiyor, Arap bence bunlar, Türkiye vatandaşı olduklarından bile şüphe ettim, seçmen kağıtlarınızı görelim litfen:27::27:

zaten oy kullanamayacak olmayasınız

Back