Kesinlikle. Ya aynı işten geliyorsun beden gücü gerektiren bir iş de yok ortada diyelim. Aklım almıyor adamın gidip koltuğa yatıp telefonla oynaması, kadının yemek ev toplama çamasır bulaşık hatta ileri aşamada çocuk bakımı yedir giydir uyut vs. Kadında. Evli değil de ev arkadaşı olsa bu kişiler bir hafta beraber kalamaz bu iş dağılımına, ele yapamaz yani ama size yapıyor. Ek olarak da az insanda vicdan varsa kalkar da bir işin ucundan tutar yani, karımla işten gelicez o ek olarak evde iş yapacak temizlik yemek. Yemek hazır diye çağıracak ciddi diyorum o yemeği yemeye utanırım yaa. İnsanda az vicdan merhamet olur. O yoksa empati yeteneği olur. Ülkede her erkek aynı. Nasıl bu kadar asalak yetismiş hepsi inanılır gibi değil. Ben eşimle size anlattığım gibi çôzdüm. Önce güzellikle, manipüleye gelmeden, sonra kavgayla en son da malesef ayrılma tehdidiyle. Bundan sonra işe yaradı. Ha yaramasa inanın şimdi değilse sonra ayrılırdım. Sevgi sabit duran birşey değil bana iş yapmada merhametsiz olan birine sevgim azalır bir gün bir bakmışım bitmiş. E beni ne tutacakki.