- 27 Ağustos 2014
- 246
- 201
- 103
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #1.921
aynen bende öyleee sanki hiç bebeğim olmayacak sanıyorumm off 2 ayda kafayı yedikAllah sonumuzu hayır etsin
Haklısın hemen olacak sandığımız için böyle oldu zamanla alışırız gibi alışmadan gelsin kuzulardauzun suruyor ya goruyoruz. hemen olmayacagını dusundugumuz ıcın.
hemen olanda var ama daha nadir
Allah'ım önce çok bekleyenlere sonra hemencecik bizlerede nasip etsin canım :) Haklısın ne kadar sabırsızlansakta beklemekten başka bir şey gelmiyor elden2ayda mibenim ekimde 2 sene oluucak cnm sabirla hayirlisini dileyip beklemekten baska bisi gelmiyo elden
Günaydın canım.Kızlarr günaydınnn
Bu aralar okul çok stresli canım sıkkın bakıp cıkıorm burası bana iyi geliyo yazmasam bile sizlerinkileri okumak yalnz hissetrmiyo
aynen şuan benımde kremsı akıntım var . stres yapma bu ay benım 3 ayım. batı 3 gun geçmesıne ragmen test mest yapmadım stres yapmıyorum. ama geçen ay boylemıydı test ustune test yaptım bata 10 gun varken kan vermeye gittimEnd
Olabilir canim..endometriumum daha kalinlasmamis gebelik olmadgi gibi daha adette yok demektir..yumurtlama oncesi donemdeki gibi kremsi beyaz akntim var cok tuhaf seyler oluyor vucudumdasinirlerim bozuldu valla...gec dollenme denilen sey nezaman belli oluyor bikac topikde 58.gun gebe oldugunu ogrenenleri okudum yine kafam karsti
Benimde 3.ayim bugun gecikmenin 13.gunune sata gorede48.gune girmis bulunmaktayim..valla benim kafami gec döllenme denen sey karstirio..sen hic duydun mu canimaynen şuan benımde kremsı akıntım var . stres yapma bu ay benım 3 ayım. batı 3 gun geçmesıne ragmen test mest yapmadım stres yapmıyorum. ama geçen ay boylemıydı test ustune test yaptım bata 10 gun varken kan vermeye gittimbenım halamda 5 sene uğraştı bebek için çatlatma ıgnesı ıle gebe kaldı. ona bahsettım düzensızlık war diye hormonların değişiyor şu an ondan diyor. hep korunduk buzamana kadar bırakınca boyle oluyor heralde senın kaçıncı ayın tatlım.
Aaa yakamoz canm sende mi ogretmensin:)Kızlarr günaydınnn
Bu aralar okul çok stresli canım sıkkın bakıp cıkıorm burası bana iyi geliyo yazmasam bile sizlerinkileri okumak yalnz hissetrmiyo
duydum tabiki tatlım. olabilir ama doktor geç döllenme olabileğini felan soylemedımı sana ? direk hamıle değilsin mi dedi. bide doktora hormon testı ve yumurtalık muayenesı için mi gittinBenimde 3.ayim bugun gecikmenin 13.gunune sata gorede48.gune girmis bulunmaktayim..valla benim kafami gec döllenme denen sey karstirio..sen hic duydun mu canim
ben de öğretmenim, tüm öğretmenler bebiş arayışına düşmüş :)))Aaa yakamoz canm sende mi ogretmensin:)
duydum tabiki tatlım. olabilir ama doktor geç döllenme olabileğini felan soylemedımı sana ? direk hamıle değilsin mi dedi. bide doktora hormon testı ve yumurtalık muayenesı için mi gittin
Evet yaa Allah hepimize nasip eder insallah :)ben de öğretmenim, tüm öğretmenler bebiş arayışına düşmüş :)))
ilgilenmemiş canım. başka doktora git sen.Ya guvenenmedim doktora cnku sadece ultrasonla bakti k8st yok hersey normal dedi yumurtlaliklarin temz dedi ama ben sordum yoksa folikulu goremem ben bilmem ne deyip sacmaladi. Hormonda istemedi sadece hcg bakti oda negatif cknca sokturucu yazdi. Kullanmiyorum ama
canım bak beta da çıkmamış Geç döllenme olsa bile bu kadar sürede çoktannnnn belli olurdu yani üzülerek söylüyorum ama bebiş yok benceYa guvenenmedim doktora cnku sadece ultrasonla bakti k8st yok hersey normal dedi yumurtlaliklarin temz dedi ama ben sordum yoksa folikulu goremem ben bilmem ne deyip sacmaladi. Hormonda istemedi sadece hcg bakti oda negatif cknca sokturucu yazdi. Kullanmiyorum ama
bence de moral bozmak istemedim ama. bu zamana kadar belli olurducanım bak beta da çıkmamış Geç döllenme olsa bile bu kadar sürede çoktannnnn belli olurdu yani üzülerek söylüyorum ama bebiş yok bence
Burda topiklerde bi kac olay okudum 20.gununde flan gebe oldugunu öğrenmiş kafam karsti benimdecanım bak beta da çıkmamış Geç döllenme olsa bile bu kadar sürede çoktannnnn belli olurdu yani üzülerek söylüyorum ama bebiş yok bence
kuzum kimisi bata 4-5 gün kala öğreniyor :) her kadın yapısı aynı değil. test alıp bugun tekrar yapsana. yada acile git bhcg de artış varmı. Seni çok ıyı anlıyorum. ama sıkıntı yapma tatlım. kendını hastalancak veya hamıle gıbı hıssedıyormusunBurda topiklerde bi kac olay okudum 20.gununde flan gebe oldugunu öğrenmiş kafam karsti benimde
o zaman garanti olsun diye kan ver bir daha test yaptır İnşallah vardır canımBurda topiklerde bi kac olay okudum 20.gununde flan gebe oldugunu öğrenmiş kafam karsti benimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?