Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

aynen şuan benımde kremsı akıntım var . stres yapma bu ay benım 3 ayım. batı 3 gun geçmesıne ragmen test mest yapmadım stres yapmıyorum. ama geçen ay boylemıydı test ustune test yaptım bata 10 gun varken kan vermeye gittim benım halamda 5 sene uğraştı bebek için çatlatma ıgnesı ıle gebe kaldı. ona bahsettım düzensızlık war diye hormonların değişiyor şu an ondan diyor. hep korunduk buzamana kadar bırakınca boyle oluyor heralde senın kaçıncı ayın tatlım.

Benimde 3.ayim bugun gecikmenin 13.gunune sata gorede48.gune girmis bulunmaktayim..valla benim kafami gec döllenme denen sey karstirio..sen hic duydun mu canim

Benimde 3.ayim bugun gecikmenin 13.gunune sata gorede48.gune girmis bulunmaktayim..valla benim kafami gec döllenme denen sey karstirio..sen hic duydun mu canim
duydum tabiki tatlım. olabilir ama doktor geç döllenme olabileğini felan soylemedımı sana ? direk hamıle değilsin mi dedi. bide doktora hormon testı ve yumurtalık muayenesı için mi gittin

Ya guvenenmedim doktora cnku sadece ultrasonla bakti k8st yok hersey normal dedi yumurtlaliklarin temz dedi ama ben sordum yoksa folikulu goremem ben bilmem ne deyip sacmaladi. Hormonda istemedi sadece hcg bakti oda negatif cknca sokturucu yazdi. Kullanmiyorum ama
duydum tabiki tatlım. olabilir ama doktor geç döllenme olabileğini felan soylemedımı sana ? direk hamıle değilsin mi dedi. bide doktora hormon testı ve yumurtalık muayenesı için mi gittin

ilgilenmemiş canım. başka doktora git sen.

canım bak beta da çıkmamış Geç döllenme olsa bile bu kadar sürede çoktannnnn belli olurdu yani üzülerek söylüyorum ama bebiş yok bence

Burda topiklerde bi kac olay okudum 20.gununde flan gebe oldugunu öğrenmiş kafam karsti benimde
kuzum kimisi bata 4-5 gün kala öğreniyor :) her kadın yapısı aynı değil. test alıp bugun tekrar yapsana. yada acile git bhcg de artış varmı. Seni çok ıyı anlıyorum. ama sıkıntı yapma tatlım. kendını hastalancak veya hamıle gıbı hıssedıyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…