- 16 Haziran 2011
- 1.158
- 617
- 133
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #1.901
Öyle mi yapsam ya off sabah çok heyecanlanmıştım :) derstte hep hayaller kurdumkan ıcın bekle bence. ıdrarda gormeden ve gunun gecmeden yaptırma. boşa uzulme yani daha erken canım
Öyle mi yapsam ya off sabah çok heyecanlanmıştım :) derstte hep hayaller kurdumrüyamda çok güzel bir erkek bebek gördüm emekliyordu filan:) neyse hayırlısı artık dün çok dedim Allah'ım ne olur silikte olsa çizgi göreyim diye gördüm de boşa gördüm galiba
Ben hiç atamadım ki foto canım şimdi çekiyorum ama kameram net değil pek belli olmuyor o yüzden atamadım bir dk çekip tekrar atmaya çalışayım :)bakarsın görürünür silikte olsa
ama dün seninkinde biz çizgi göremedik. belki çıplak gözle görülüyordur.
atsana ovu ve gebeliği ? ne kadar cıktıysa merak ettım
dun sen degılmıydın oBen hiç atamadım ki foto canım şimdi çekiyorum ama kameram net değil pek belli olmuyor o yüzden atamadım bir dk çekip tekrar atmaya çalışayım :)
başkasıymıs o baktım gerı gıttım deBen hiç atamadım ki foto canım şimdi çekiyorum ama kameram net değil pek belli olmuyor o yüzden atamadım bir dk çekip tekrar atmaya çalışayım :)
hem goruyor gıbıyım. acaba sen solemesen baksam gorebılırmıydım. görmek ıstedıgım ıcın mı goruyorumsonradan çizgi oluşan testim gerçekte resimdekinden daha belirgin telefonum bu kadar çekiyor :)
Canım ben pek göremedim ama dediğin gibi kameradan olabilirsonradan çizgi oluşan testim gerçekte resimdekinden daha belirgin telefonum bu kadar çekiyor :)
hem goruyor gıbıyım. acaba sen solemesen baksam gorebılırmıydım. görmek ıstedıgım ıcın mı goruyorumbılemedım sımdık
Aslında çok ümitlenmedim canım sadece olabilme ihtimali bile çok güzel :) neyse beklemekten başka çarem kalmadı galibaçok ama çok dikkatli bakarsan gözüküyo ama kontrol içinde olabilir ümitlenme derim :/
Kameradan olabilir canım zaten çok çok sonra böyle çıktı pek ümitlenmiyorum ama olabilme ihtimalini bile sevdimCanım ben pek göremedim ama dediğin gibi kameradan olabilir
ayy keşke. keşke benımde olsa var yabende öyle düşünüyorum ama fotodakinden daha belirgin gerçekte benim sorum sonradan pozitif çıkar mı diye çünkü başta böyle değildi :) ahh ahh inşallah en yakın zamanda gerçekte kopkoyu bariz belirgin çizgiler görürüz canım
Bu ay inşallah görürsün pozitifi benim daha beklemem lazım sanırım :) kısmet artık çok ümitlenmek istemiyorum sonra daha çok üzülüyorumm ya rüyamda ne tatlı bebek gördüm keşke öyle bebeğim olsa çok istedim uyandığımda Allah'ım bize sağlıklı hayırlı tatlı talı bebikler nasip etsinayy keşke. keşke benımde olsa var yagozu kalıyo adamın. ole olduk valla
Canım sen o ince çizgiyi gördüysen hayırlı olsun diyebiliriz inşallah senin adına çok sevindim giderek artar beta yükseldikçe her gün sabah testi tekrarlamak artışını takip et ama kan için günün gelince git hem azıcık artsinAslında çok ümitlenmedim canım sadece olabilme ihtimali bile çok güzel :) neyse beklemekten başka çarem kalmadı galiba
ben de hıc olur dıye dusunmuyorum ya nıye acaba. hep olmıcakmıs gıbı gelıyor hissediyor muyum neBu ay inşallah görürsün pozitifi benim daha beklemem lazım sanırım :) kısmet artık çok ümitlenmek istemiyorum sonra daha çok üzülüyorumm ya rüyamda ne tatlı bebek gördüm keşke öyle bebeğim olsa çok istedim uyandığımda Allah'ım bize sağlıklı hayırlı tatlı talı bebikler nasip etsin
Ah canım keşke ama sonradan gördüm çizgiyi başta yoktu ondan ümitlenmiyorum :) inşallah vardır da belirginleşir bekliyeyim biraz daha bakalımCanım sen o ince çizgiyi gördüysen hayırlı olsun diyebiliriz inşallah senin adına çok sevindim giderek artar beta yükseldikçe her gün sabah testi tekrarlamak artışını takip et ama kan için günün gelince git hem azıcık artsin
Ben teste 3 gün sonra bakmisim ince çizgiyi o zaman görmüştüm senin de artar inşallahbende öyle düşünüyorum ama fotodakinden daha belirgin gerçekte benim sorum sonradan pozitif çıkar mı diye çünkü başta böyle değildi :) ahh ahh inşallah en yakın zamanda gerçekte kopkoyu bariz belirgin çizgiler görürüz canım
aynen bende öyleee sanki hiç bebeğim olmayacak sanıyorumm off 2 ayda kafayı yedikben de hıc olur dıye dusunmuyorum ya nıye acaba. hep olmıcakmıs gıbı gelıyor hissediyor muyum ne
uzun suruyor ya goruyoruz. hemen olmayacagını dusundugumuz ıcın.aynen bende öyleee sanki hiç bebeğim olmayacak sanıyorumm off 2 ayda kafayı yedikAllah sonumuzu hayır etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?