• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

walla düşünmeyeyim diyorum ne zaman desem illa gözüme bişiy batıyo bugün arkadaşımla face üzerinden konuşuyorum hadi bende hamileyim diyo ohh süper diyorum ablamda hamile diyo ikiside aynı haftalardarmış aşağı yukarı :) düşünün kalpazan grup hadi patır patır ayrılalım şurdan yaaa walla en son sopayla kovalayacagım hepinizi ... huuu sayfamızın prensesi sen açtın grubu başı senin çekmen lazımdı prensinin_prensesi prensinin_prensesi ilk ayın günahı olmaz dedik ama :) bu ayda olmadı

sorma canım yaaa hayırlısı Allahtan inşallah artık bu ay herkesin gönlündeki olur umarım canım :)

Benim dger adetim 17 nisan gibi flan olmasi gerekiyor tahmini gun olarak sayarsak ama daha bu ayi oolmadm hala belirti yok adetle ilgili..bir hafta daha beklicem hala olmasam başka doktora gdecegm..cok bse demedi fazla guvenmedimde
Bazıları vücut kendını gebeliğe hazırlıyor dıyor. bıde başka bı topıkte okudum adet duzensızlıgı yaşamış daha sonra 2 ay düzenlı gelmeye başlamış 3. ay hamıle kalmış

BUGÜN BÖYLEYİZ BUGÜN DAYANAMADIM 2 TANE TEST YAPTIM :) EN ALTTAKİDE BUGÜNE AİT 2 SAAT SONRA YAPILDI DİĞERİNDEN :)

ALAHTAN BU AY UMURSAMAYACAKTIM

Eklentiler

• 11077839_10206265734581305_710265670_n.jpg
    11077839_10206265734581305_710265670_n.jpg
    66,1 KB · Görüntüleme: 83
Bazıları vücut kendını gebeliğe hazırlıyor dıyor. bıde başka bı topıkte okudum adet duzensızlıgı yaşamış daha sonra 2 ay düzenlı gelmeye başlamış 3. ay hamıle kalmış
yok ya denk gelmıstır :KK23: denemeye başlayınca duzgun olanlar bıle stresten bozuluyor. ( bkz ben :KK70:
ee bıkac aya sorun olmazsa elbet olur. 2 ay 3 ay 5 ay. duzensızlıge yormak mantıksız.
he inşallah diyelim olsun :KK55:

End
Olabilir canim..endometriumum daha kalinlasmamis gebelik olmadgi gibi daha adette yok demektir..yumurtlama oncesi donemdeki gibi kremsi beyaz akntim var cok tuhaf seyler oluyor vucudumda :KK53: sinirlerim bozuldu valla...gec dollenme denilen sey nezaman belli oluyor bikac topikde 58.gun gebe oldugunu ogrenenleri okudum yine kafam karsti:KK72:

Kızlar biliyorsunuz ki dün mutsuzluktan kafa sallayıp durdum :( :( testte hayal gibi çizgi görmüştüm hayal sandım attım kenara testi bu sabah tekrar bakayım dedim silikte olsa çizgi var üstünden baya zaman geçti ama daha önce negatif çıkanlardan bir haftada geçse çizgi çıkmıyordu labaquick markası testin kafam çok karıştı dikkate almamam mı gerekiyor .? Bir daha da testte yapmadım

Kızlar biliyorsunuz ki dün mutsuzluktan kafa sallayıp durdum :KK43: :KK43: testte hayal gibi çizgi görmüştüm hayal sandım attım kenara testi bu sabah tekrar bakayım dedim silikte olsa çizgi var üstünden baya zaman geçti ama daha önce negatif çıkanlardan bir haftada geçse çizgi çıkmıyordu labaquick markası testin kafam çok karıştı dikkate almamam mı gerekiyor .? Bir daha da testte yapmadım

canım testın fotosunu atsana bakalım bı

Kızlar biliyorsunuz ki dün mutsuzluktan kafa sallayıp durdum :KK43: :KK43: testte hayal gibi çizgi görmüştüm hayal sandım attım kenara testi bu sabah tekrar bakayım dedim silikte olsa çizgi var üstünden baya zaman geçti ama daha önce negatif çıkanlardan bir haftada geçse çizgi çıkmıyordu labaquick markası testin kafam çok karıştı dikkate almamam mı gerekiyor .? Bir daha da testte yapmadım
yapsana test madem ihtimal var . bir şey çıktı.

Ovulasyon baya belirdi ama hcg dün ki gibi hayal görüyorum gibi yani :( neyse eşim gelsin de kan testi yaptırırım belki bu akşam gidip fotosunu çekmeye çalışıyorum ama belli olmuyor fotoda kameram çok bulanık

Ovulasyon baya belirdi ama hcg dün ki gibi hayal görüyorum gibi yani :KK43: neyse eşim gelsin de kan testi yaptırırım belki bu akşam gidip fotosunu çekmeye çalışıyorum ama belli olmuyor fotoda kameram çok bulanık
kan ıcın bekle bence. ıdrarda gormeden ve gunun gecmeden yaptırma. boşa uzulme yani daha erken canım

Back