• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Hic adet olacakmis gibi hisetmiyorum goguslerimde her zaman olan
hassasiyetim hic yok ve beyaz akntim cok adet oncesi kuru olurdu bende oyuzden icimden bir ses kullanma sokturucuyu dio..bide kan testi bi gunde yukselmez gibi bir hafta daha beklicem bakalm.sende durumlar nasl canm
kuzum kimisi bata 4-5 gün kala öğreniyor :) her kadın yapısı aynı değil. test alıp bugun tekrar yapsana. yada acile git bhcg de artış varmı. Seni çok ıyı anlıyorum. ama sıkıntı yapma tatlım. kendını hastalancak veya hamıle gıbı hıssedıyormusun

Kizlar koyu olan dünkü daha acik olanda bugun yaptigim test sizce bugun catliyor mu yumurtam dün geceyi degerlendirdik bugunde devam etmelimiyim sizce

Eklentiler

• 20150327_105235.jpg
    20150327_105235.jpg
    120,5 KB · Görüntüleme: 91
  • 20150326_110955.jpg
    20150326_110955.jpg
    107,1 KB · Görüntüleme: 63
Kizlar koyu olan dünkü daha acik olanda bugun yaptigim test sizce bugun catliyor mu yumurtam dün geceyi degerlendirdik bugunde devam etmelimiyim sizce
evet canım muhtemelen bu aksam veya yarın sabaha catlamıs olur . valla gecen ay biz üst üste değerlendirmiştik cogu kişi burda ama tutmadı. dun degerlendırmıssınız acaba bugunde olsun mu olmasın mı bılemedım . bı problemını z yoksa bu aksamı degerlndırın

Canım değerin düşmedimi hala normalmi peki bu kadar uzun sürmesi
pazartesiye tekrar kan vereceğim çok sık vermek istemiyorum artık kollarım delindi resmen en son gittiğimde 93 tü çok yavaş düşüyor ya benim ki Çoğunun 1 haftada sıfırlanıyormuş bazılarının uzun sürüyormuş gerçi çoğu kişinin kimyasal gebeliğinde değerleri 70 e kadar yükseliyor benimki çok yükseldi
bir kere daha adet göreyim istiyorum vücudum da biraz kendini toplasın diye o yüzden bu ay pas geçeceğim

Tamam kizlar cevapladiginiz icin sagolun bugünü de değerlendirelim o zaman . Insallah hayirlisiyla gelir bu ay bebis . Ben daha önce 14 16 18. Günlerde bebek oluyo saniyodum megerse benim yumurtam 21 Gün catliyomus iyi ki almisim bu testlerden
aynen bende 14 .gün sanıyodum geçen ay 11 gün oldum . o yüzden bu ay erken başladım teste

Hic adet olacakmis gibi hisetmiyorum goguslerimde her zaman olan
hassasiyetim hic yok ve beyaz akntim cok adet oncesi kuru olurdu bende oyuzden icimden bir ses kullanma sokturucuyu dio..bide kan testi bi gunde yukselmez gibi bir hafta daha beklicem bakalm.sende durumlar nasl canm
canım hamıleysen kandakı betahcg degerın 2 günde ikiye katlayarak ilerler. senınle çok ortak yonumuz var. oncelerı hep göğsümde hassaıyet olurdu regl öncesi korunmayı bıraktıktn sonra hiç olmuyor. şimdide hassasiyet yok.karnımda sol tarafta batma oluyor çok hafif bazen ağrı gibi batma gibi şeyler oluyor. şnsanın aklına herşey gelıyor üşütmekten gebeliğe kadar :KK48: umutlanmak ıstemıyorum mart 31 nısan 1 beklıyorum. olmazsam test yaparım :KK39:. Yüzümde 2 yerde sivilce çıktı heralde hastalancam dıyorum. gönlümdeki gebe olmakk :oops:

bu arada ruyalarımda bı kaç kez hamıle oldugumu gördüm. karnım şiş olarak göruyorum. Dünde kucagımda bı bebek esmer kıvırcık saçlı annem dıye sewıyorum bıyandanda ben boyle tahmın etmemiştim ben sarışın eşim sarışın hiç bole tahmın etmemiştim diyorum :KK70::KK70:

Back