• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

kan ıcın bekle bence. ıdrarda gormeden ve gunun gecmeden yaptırma. boşa uzulme yani daha erken canım
Öyle mi yapsam ya off sabah çok heyecanlanmıştım :) derstte hep hayaller kurdum :D rüyamda çok güzel bir erkek bebek gördüm emekliyordu filan:) neyse hayırlısı artık dün çok dedim Allah'ım ne olur silikte olsa çizgi göreyim diye :D gördüm de boşa gördüm galiba :KK16:

Öyle mi yapsam ya off sabah çok heyecanlanmıştım :) derstte hep hayaller kurdum :KK70: rüyamda çok güzel bir erkek bebek gördüm emekliyordu filan:) neyse hayırlısı artık dün çok dedim Allah'ım ne olur silikte olsa çizgi göreyim diye :KK70: gördüm de boşa gördüm galiba :KK16:
:D bakarsın görürünür silikte olsa
ama dün seninkinde biz çizgi göremedik. belki çıplak gözle görülüyordur.

atsana ovu ve gebeliği ? ne kadar cıktıysa merak ettım

:KK70: bakarsın görürünür silikte olsa
ama dün seninkinde biz çizgi göremedik. belki çıplak gözle görülüyordur.

atsana ovu ve gebeliği ? ne kadar cıktıysa merak ettım
Ben hiç atamadım ki foto canım şimdi çekiyorum ama kameram net değil pek belli olmuyor o yüzden atamadım bir dk çekip tekrar atmaya çalışayım :)

Ben hiç atamadım ki foto canım şimdi çekiyorum ama kameram net değil pek belli olmuyor o yüzden atamadım bir dk çekip tekrar atmaya çalışayım :)
başkasıymıs o baktım gerı gıttım de :D martılı kız koymustu dun. sılık gordum sonra fılan demıstı.

sonradan çizgi oluşan testim gerçekte resimdekinden daha belirgin telefonum bu kadar çekiyor :)

Eklentiler

• aa.jpg
    aa.jpg
    59,6 KB · Görüntüleme: 115
hem goruyor gıbıyım. acaba sen solemesen baksam gorebılırmıydım. görmek ıstedıgım ıcın mı goruyorum :KK70: bılemedım sımdık :confused:
:D bende öyle düşünüyorum ama fotodakinden daha belirgin gerçekte benim sorum sonradan pozitif çıkar mı diye çünkü başta böyle değildi :) ahh ahh inşallah en yakın zamanda gerçekte kopkoyu bariz belirgin çizgiler görürüz canım

:KK70: bende öyle düşünüyorum ama fotodakinden daha belirgin gerçekte benim sorum sonradan pozitif çıkar mı diye çünkü başta böyle değildi :) ahh ahh inşallah en yakın zamanda gerçekte kopkoyu bariz belirgin çizgiler görürüz canım
ayy keşke. keşke benımde olsa var ya :D gozu kalıyo adamın. ole olduk valla

ayy keşke. keşke benımde olsa var ya :KK70: gozu kalıyo adamın. ole olduk valla
Bu ay inşallah görürsün pozitifi benim daha beklemem lazım sanırım :) kısmet artık çok ümitlenmek istemiyorum sonra daha çok üzülüyorumm ya rüyamda ne tatlı bebek gördüm keşke öyle bebeğim olsa çok istedim uyandığımda Allah'ım bize sağlıklı hayırlı tatlı talı bebikler nasip etsin :D

Aslında çok ümitlenmedim canım sadece olabilme ihtimali bile çok güzel :) neyse beklemekten başka çarem kalmadı galiba
Canım sen o ince çizgiyi gördüysen hayırlı olsun diyebiliriz inşallah senin adına çok sevindim giderek artar beta yükseldikçe her gün sabah testi tekrarlamak artışını takip et ama kan için günün gelince git hem azıcık artsin

Bu ay inşallah görürsün pozitifi benim daha beklemem lazım sanırım :) kısmet artık çok ümitlenmek istemiyorum sonra daha çok üzülüyorumm ya rüyamda ne tatlı bebek gördüm keşke öyle bebeğim olsa çok istedim uyandığımda Allah'ım bize sağlıklı hayırlı tatlı talı bebikler nasip etsin :KK70:
ben de hıc olur dıye dusunmuyorum ya nıye acaba. hep olmıcakmıs gıbı gelıyor hissediyor muyum ne :D

Canım sen o ince çizgiyi gördüysen hayırlı olsun diyebiliriz inşallah senin adına çok sevindim giderek artar beta yükseldikçe her gün sabah testi tekrarlamak artışını takip et ama kan için günün gelince git hem azıcık artsin
Ah canım keşke ama sonradan gördüm çizgiyi başta yoktu ondan ümitlenmiyorum :) inşallah vardır da belirginleşir bekliyeyim biraz daha bakalım

:KK70: bende öyle düşünüyorum ama fotodakinden daha belirgin gerçekte benim sorum sonradan pozitif çıkar mı diye çünkü başta böyle değildi :) ahh ahh inşallah en yakın zamanda gerçekte kopkoyu bariz belirgin çizgiler görürüz canım
Ben teste 3 gün sonra bakmisim ince çizgiyi o zaman görmüştüm senin de artar inşallah

Back