- 27 Ocak 2015
- 2.073
- 1.851
- 158
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #1.801
Canım bana olumsuz yazabilirsin kahve akıntım gelmeye başladı yeni bat ı ovulasyonda çift çizgi görünce üzerine 17 gün ekler söylerim....:) vucudumu cozdum satılır her ay çift cizgiden 17 gün sonra geliyor....acaba çift çizgiden 3 gün sonra mı çatlıyo ve 14 gün sonra adet gunu oluyor...bu ay çift çizgiden sonraki 3. Gunu değerlendireceğim :)
Yok canım adetimin ilk gunuboyle oluyor bende hem sabah ki teste çıkardı öyle olsa ....unutma çift çizgiden sonraki 3. Günü atlamayalım...bide o gün yaparız ne olacak bişi değil herifler alıştı bebek olursa işimiz zor :)canım kahve leke yerlesme falan dıyolar ama oyle bısey olmasın :) bende yumurtlamadan sonra ki 17. gun adet oluyorum canımm :)
canım hiiççç öyle düşünme nasip herşey. belkide bebiişin gelmiştir. ama sen kendini böyle üzersen bebişte etkilenir. hem daha çoookkk var test için. biraz daha bekle.
Farketmedim o kadar sallayan kafa yaptığımı kendim burada yazarkende sallıyordum kafamı ondandır :) güldürdün beni canım sağol :) nasip artık inşallah olur çabucak bebişler Allah'ım önce yıllardır bekleyenlere sonra bizlere yardım etsin 2 ay da bu hale geldim herkese dayanabileceği kadar yük versin Allah'ım .çok karamsarsın yaa. aaa sallayan baslardan kafam agırdı
canım benım daha cok erken. yanı hamile bile olsan su an cıkmaması cok normal. erken cıkanlar sanslı olanlar. yoksa adet gununden once cıkmaması anormal değil.
he değilsen bile uzme bu kadar kendini. ne guzel ıste problemınız yokmus. tez zamanda olur ınsallah
doğru diyosun haklısın tabi. insan karar verdıgınde hemen olsun ıstıyor ama ole olmuyor maalesef.Farketmedim o kadar sallayan kafa yaptığımı kendim burada yazarkende sallıyordum kafamı ondandır :) güldürdün beni canım sağol :) nasip artık inşallah olur çabucak bebişler Allah'ım önce yıllardır bekleyenlere sonra bizlere yardım etsin 2 ay da bu hale geldim herkese dayanabileceği kadar yük versin Allah'ım .
Yumurtlama tarihimi tam olarak biliyorum canım ondan geç döllenme olduğunu düşünmüyorum yakalayamadık gibi geliyor nedenseCanim belki gec dollenme olmustur.bnimde 6 gün var bnimde negatif ama umidim varr. çünkü bnim onceki hamileligimde oyle oldu. 5 gün bakın hiiic bişi yoktu 4 gün kala cooook ax çizgi çıktı
En iyisini yapıyorsun canım eşlerimizi strese sokunca onlarında sperm kalitesi etkilenebilir sonuçta önümüzdeki ay çok takvime takılmadan neredeyse her gün ilişki düşünüyorum bende kaçırdık gibi geliyor bu ay çünkü . Hadi bakalım iyi çalış yakala bebişi bu ay verirsin umarım güzel haberdoğru diyosun haklısın tabi. insan karar verdıgınde hemen olsun ıstıyor ama ole olmuyor maalesef.( al sana sallabas
ama sabredıcez dua edıcez. en kısa surede bız de kavusuruz ınsallah canım. benım de 2. ayım. daha calısmalara yenı basladım. 8-9 nisan gibi adetim. sakin olmaya çalışıyorum. en azından eşime yansıtmıyorum
öyle de olmuyor geçen ay ilk ayın gazıyla ben de nerdeyse her gun yaptım 12 gunde 10 gun degerlendırdım. ama olmadı.En iyisini yapıyorsun canım eşlerimizi strese sokunca onlarında sperm kalitesi etkilenebilir sonuçta önümüzdeki ay çok takvime takılmadan neredeyse her gün ilişki düşünüyorum bende kaçırdık gibi geliyor bu ay çünkü . Hadi bakalım iyi çalış yakala bebişi bu ay verirsin umarım güzel haber
Hadi bakalımöyle de olmuyor geçen ay ilk ayın gazıyla ben de nerdeyse her gun yaptım 12 gunde 10 gun degerlendırdım. ama olmadı.
bu ay o yuzden 2 gunde 1 duzenınde ılerlıyorum . henuz yenı basladım. basarılı olursam taktiklerimi paylasacagım
Ins canım mutlu haberlerle gelelim. folike devam et.bn herseye rağmen kullanıyorumYumurtlama tarihimi tam olarak biliyorum canım ondan geç döllenme olduğunu düşünmüyorum yakalayamadık gibi geliyor nedenseAzıcık ümit bana da gelir inşallah :) umutla beraber bebişlerimiz de gelir inşallah bir kaç gün daha bekleyeyim en iyisi yine tekrarlarım testi :) İnşallah gelmiştir senin kuzun haberleri peşpeşe vericez o zaman . Folik asitim bitmişti dün alasım gelmedi yine şimdi eşimi aradım gelirken folik al diye :)
Birde biz bu ay fazla çalışmadık diye kaçırdık diye düşünüyorum açıkcası en azından yumurtlamadan bir gün önce mutlaka çalışmak lazım ki yumurtlama gerçekleştiğinde orada bulunsun spermler aksi takdirde oraya gidene kadar yumurta ölüyor gibi geliyor banaHadi bakalımbende ne yapacağımı bilemedim ya bakalım regl olacaksam olsun bir an önce bitsin duruma göre bir çalışma planı yaparım artık bu ay hep sivilcem vardı alnımda 2-3 tane daha önceleri hiç olmazdı sivilcem adetten önce çıkardı bazı aylar korunmadığımızdan beri adetin gelecek umutlanma diye haber veriyor sanki
Yani zor ama kendini dinlememeye calis canim. . Cok tecrubeli degilim tabi ama okuduklarimiz ne kadar stres yaparsak o kadar geciktigini gosteriyorHadi bakalımbende ne yapacağımı bilemedim ya bakalım regl olacaksam olsun bir an önce bitsin duruma göre bir çalışma planı yaparım artık bu ay hep sivilcem vardı alnımda 2-3 tane daha önceleri hiç olmazdı sivilcem adetten önce çıkardı bazı aylar korunmadığımızdan beri adetin gelecek umutlanma diye haber veriyor sanki
Hoşgeldin :) genelde adet bitiminden 3-4 gun sonra iki gunde bi ilişki öneriliyor canım. Benimde adetimin 3.gunu seninle ayni zamanlar gunümüzü takip ediceZ gibi gözüküyo :) kac gunde bi adet oluyorsunslm bende bu ay baslayacagim teste ama hic bilgim yok ve 3 gundur adet oldum daha 4 gun var bıtmesine sonra kullanacagım ova testini ve iliskiye iki gunde bır mı gırmelıyız
İyi geceler kızlar yarın 12. Günüm testlere basladm bugün silik 2. Çizgi gecen ay 15. Gün pozitifti o gece ve ertesi gece birliktelik olmuştu ama olmadı ya sizce yine aynı mı devam etmeliyiz suan 2 günde bir oluo pozitifi gördgm gün mü yoksa ertesi gün mü önemli stres yapmıcam demiştim ama elimde değil ya
Kızlar aranizda adeti erken gelen warmı korunmayı biraktıktan sonra erken gelince adet sonraki ay gebe kalan cok oluyomus hatta yakın tarihte bi alrabayada sahit oldum 4 gün erken helmişti adeti sonraki ay hamile kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?