Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

canım kahve leke yerlesme falan dıyolar ama oyle bısey olmasın :) bende yumurtlamadan sonra ki 17. gun adet oluyorum canımm :)

Y
canım kahve leke yerlesme falan dıyolar ama oyle bısey olmasın :) bende yumurtlamadan sonra ki 17. gun adet oluyorum canımm :)
Yok canım adetimin ilk gunuboyle oluyor bende hem sabah ki teste çıkardı öyle olsa ....unutma çift çizgiden sonraki 3. Günü atlamayalım...bide o gün yaparız ne olacak bişi değil herifler alıştı bebek olursa işimiz zor :)

Merhaba kızlar,
Bu ay ovulasyon testi kullanmaya başladım. Dün döngümün 13. Günüydü ikinci çizgi çok koyu değildi. Ancak bugüne kadar testlerimin en koyusuydu. Bugün ise ikinci çizgi çok silikleşti. İkinci çizgiyi net görmeden yumurtlama olmuş olabilir mi?

canım hiiççç öyle düşünme nasip herşey. belkide bebiişin gelmiştir. ama sen kendini böyle üzersen bebişte etkilenir. hem daha çoookkk var test için. biraz daha bekle.
hiç ama hiç umudum yok canım keşke azıcık umudum olsa olanın kaç gün önceden çıkıyor kafamı dağıtmaya çalıştım bugün özel dersim vardı düşünmedim o esnada ders anlatırken filan eve gelirken apartmanda bebek arabası filan var yine aklıma geldi yine aklıma

Farketmedim o kadar sallayan kafa yaptığımı kendim burada yazarkende sallıyordum kafamı ondandır :) güldürdün beni canım sağol :) nasip artık inşallah olur çabucak bebişler Allah'ım önce yıllardır bekleyenlere sonra bizlere yardım etsin 2 ay da bu hale geldim herkese dayanabileceği kadar yük versin Allah'ım .

doğru diyosun haklısın tabi. insan karar verdıgınde hemen olsun ıstıyor ama ole olmuyor maalesef. ( al sana sallabas
ama sabredıcez dua edıcez. en kısa surede bız de kavusuruz ınsallah canım. benım de 2. ayım. daha calısmalara yenı basladım. 8-9 nisan gibi adetim. sakin olmaya çalışıyorum. en azından eşime yansıtmıyorum

Canim belki gec dollenme olmustur.bnimde 6 gün var bnimde negatif ama umidim varr. çünkü bnim onceki hamileligimde oyle oldu. 5 gün bakın hiiic bişi yoktu 4 gün kala cooook ax çizgi çıktı
Yumurtlama tarihimi tam olarak biliyorum canım ondan geç döllenme olduğunu düşünmüyorum yakalayamadık gibi geliyor nedense Azıcık ümit bana da gelir inşallah :) umutla beraber bebişlerimiz de gelir inşallah bir kaç gün daha bekleyeyim en iyisi yine tekrarlarım testi :) İnşallah gelmiştir senin kuzun haberleri peşpeşe vericez o zaman . Folik asitim bitmişti dün alasım gelmedi yine şimdi eşimi aradım gelirken folik al diye :)

En iyisini yapıyorsun canım eşlerimizi strese sokunca onlarında sperm kalitesi etkilenebilir sonuçta önümüzdeki ay çok takvime takılmadan neredeyse her gün ilişki düşünüyorum bende kaçırdık gibi geliyor bu ay çünkü . Hadi bakalım iyi çalış yakala bebişi bu ay verirsin umarım güzel haber

öyle de olmuyor geçen ay ilk ayın gazıyla ben de nerdeyse her gun yaptım 12 gunde 10 gun degerlendırdım. ama olmadı.
bu ay o yuzden 2 gunde 1 duzenınde ılerlıyorum . henuz yenı basladım. basarılı olursam taktiklerimi paylasacagım

Hadi bakalım bende ne yapacağımı bilemedim ya bakalım regl olacaksam olsun bir an önce bitsin duruma göre bir çalışma planı yaparım artık bu ay hep sivilcem vardı alnımda 2-3 tane daha önceleri hiç olmazdı sivilcem adetten önce çıkardı bazı aylar korunmadığımızdan beri adetin gelecek umutlanma diye haber veriyor sanki

Ins canım mutlu haberlerle gelelim. folike devam et.bn herseye rağmen kullanıyorum

Birde biz bu ay fazla çalışmadık diye kaçırdık diye düşünüyorum açıkcası en azından yumurtlamadan bir gün önce mutlaka çalışmak lazım ki yumurtlama gerçekleştiğinde orada bulunsun spermler aksi takdirde oraya gidene kadar yumurta ölüyor gibi geliyor bana

slm bende bu ay baslayacagim teste ama hic bilgim yok ve 3 gundur adet oldum daha 4 gun var bıtmesine sonra kullanacagım ova testini ve iliskiye iki gunde bır mı gırmelıyız

Yani zor ama kendini dinlememeye calis canim. . Cok tecrubeli degilim tabi ama okuduklarimiz ne kadar stres yaparsak o kadar geciktigini gosteriyor

slm bende bu ay baslayacagim teste ama hic bilgim yok ve 3 gundur adet oldum daha 4 gun var bıtmesine sonra kullanacagım ova testini ve iliskiye iki gunde bır mı gırmelıyız
Hoşgeldin :) genelde adet bitiminden 3-4 gun sonra iki gunde bi ilişki öneriliyor canım. Benimde adetimin 3.gunu seninle ayni zamanlar gunümüzü takip ediceZ gibi gözüküyo :) kac gunde bi adet oluyorsun

İyi geceler kızlar yarın 12. Günüm testlere basladm bugün silik 2. Çizgi gecen ay 15. Gün pozitifti o gece ve ertesi gece birliktelik olmuştu ama olmadı ya sizce yine aynı mı devam etmeliyiz suan 2 günde bir oluo pozitifi gördgm gün mü yoksa ertesi gün mü önemli stres yapmıcam demiştim ama elimde değil ya

Benimde yarin 12.gün gecen ay erken ovuyla 11de olmustum bu ay daha silik cizgi. Günasiri degerlendiriyoruz. Artik hangisine denk gelirse ..gecen ay cift cizgide olamadi benim sadece ovu günü oldu tutmadi.

Kızlar aranizda adeti erken gelen warmı korunmayı biraktıktan sonra erken gelince adet sonraki ay gebe kalan cok oluyomus hatta yakın tarihte bi alrabayada sahit oldum 4 gün erken helmişti adeti sonraki ay hamile kaldı

Kızlar aranizda adeti erken gelen warmı korunmayı biraktıktan sonra erken gelince adet sonraki ay gebe kalan cok oluyomus hatta yakın tarihte bi alrabayada sahit oldum 4 gün erken helmişti adeti sonraki ay hamile kaldı

Bu ay 19 mart olmasi gerekirken 15 martta oldum. Umutlandirma simdi beni:) gerci erken ovu oldum korunmayi biraktim ilk aydan 4 gün erken geldi hep 28 günde olurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…